Veardi Office - #NICUSHOR

#Nicushor

Cum ne-am cunoscut cu Nicushor…

Nu e vorba despre vreo exagerată dragoste victimizatoare față de animale căci nu am un zoo în casă și nici nu-mi rup hainele de pe mine ca să le arăt afecțiunea mea. Oricum, asta nu înseamnă că nu iubesc animalele, ba chiar le iubesc foarte mult dar le și respect în aceeași măsură.

O fostă colegă de serviciu, medic veterinar de profesie, voia să facă un pustiu de bine unor colegi de breaslă care dețin un cabinet veterinar ce fac și acțiuni caritabile pentru animalele din zona noastră urbană. Ca atare, a facut pe asistentul maternal și, pentru că i-am spus că-mi plac animalele și știind că am spațiu în casă, a vrut să-mi facă ”lipeala” cu o persană abandonată. Din poze era într-adevă o pisică superbă! Asta n-a fost să fie… Oricum, universul conspiră, așa că m-a dus până la cabinet și mi-au făcut cunoștință cu un ”drac împielițat”. De cum mi l-au așezat în palme (avea aprox. 1 lună) băiețelul s-a calmat instant și nu s-a mai dat jos. Cred că unele legături între viețuitoare sunt foarte puternice, asta am simțit și în acel moment.

Băiețelul, din mamă abandonată în timpul gestației și salvată de un voluntar al cabinetului, a devenit prietenul meu Nicushor. Nu am știut exact cum vom interacționa, dar vorbim destul de mult, câteodată ne mai certăm, dar am făcut un tablou împreună, facem curățenie în casă împreună, acest sait l-am făcut împreună.

Suntem prieteni buni! Sunt curios ce surprize voi mai avea, casa devastată încă nu am vazut-o. Cred că și lui îi place să fie modelul nostru, deși nu bag mâna-n foc.

Vizitează #Nicushor și pagina noastră de Facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0