Toto… nu mai suntem în Kansas – 30.06-07.07.2019

În luna iulie, două eclipse uimitoare activează forța irezistibilă a Saturn / Pluto / Nodul de Sud al Destinului / Eris, care a adus conjuncția exactă și eclipsa lunară a epocii 12 ianuarie 2020 Saturn / Pluto chiar în linia vizuală și până aproape și personală.

Aceste eclipse sunt amintiri ale ceea ce înseamnă Impermanență. Știi în capul tău că totul se schimbă pe secundă, dar dispariția bruscă a Luminii, ocultarea, umbrirea, reîncărcarea a ceea ce fusese viața ta, o aduce acasă și o face cu adevărat reală. Oamenii pleacă, sfârșitul locurilor de muncă, pasiunile se estompează, visele dispar. Aveți grijă ca ascensoarele bruște să vă înclină realitatea zilnică, astfel încât să alunecați brusc și să alunecați în teritoriu radical, fizic, emoțional și sufletesc.

Marți, 2 iulie, prima eclipsă totală a soarelui de la eclipsa americană din 2017, Marea Mediterană, vă va distruge trecutul de viitorul dvs., migrându-vă pe linii de timp și așezându-vă noul potențial. Pe frontul geofizic, fereastra de șoc eclipsă solar este activă în perioada 25 iunie-9 iulie. Cu Mercury staționând în modul Trickster toată săptămâna pentru a reveni la Retrograde pe 7 iulie, va exista mai mult decât nivelul obișnuit de eclipsă a furtunilor și a activității seismice.

Aceasta este o eclipsa de Luna Noua, inaugurand noi inceputuri si noi oportunitati, in timp ce inchideti un intreg capitol din viata voastra acum 18 ani. Pentru prima dată din aprilie 2000 până în octombrie 2001, oricare aspect al vieții tale este simbolizat de Cancer / Capricorn, se va întâlni 6 eclipse de cărți sălbatice în 2019/20. Natura colectivelor karmice colective care se întorc acasă la locaș se schimbă dramatic.

Simbolul Chandra pentru eclipsa soarelui 10 Cancer:
O furtună violentă de grindină

“Întreruperea mare servește continuității pe termen lung. Dacă te supui periodic suferințelor sufletești, testelor și încercărilor, te asigură că destinul tău se auto-înnoiește. Calea indicată nu este nici haotică, nici aleatoare. Este bine subliniat să luați experiențele și lecțiile necesare și să transpuneți pe deplin secvențele karmice. Aveți un angajament de bază în abordarea chestiilor greșite cu intenția care este suficientă pentru a face ca lucrul să funcționeze, dezvăluind că puteți face imposibilul dacă voința voastră este concentrată și puterea voastră interioară de a merge la distanță este la fel de solidă și reală orice obstacol, și chiar mai mult. “De la Degrees Inside Elias Lonsdale

Soarele / Luna se opun Nodului de Sud al Soartei si Saturnului in Capricorn si patratul Chiron in Berbec. Problemele de apartenență / separare vor veni pentru vindecare. Dacă este așa, uitați-vă la noi surse de conexiune și sprijin emoțional. Lasati-va vechile povesti. Nu mai sunt Woundology. Feriți-vă de bunăstarea tribului / familiei voastre.

Deoarece Eclipsa Soarelui ocolește Cancerul, tema sanctuarului care crează sanctuarul pentru tine, în tine, pentru alții și pentru alții, literal și emoțional, va fi salvarea vieții și una dintre cele mai importante lucruri de probă viitoare pe care le poți face în cele 6 luni la conjuncția brutală Saturn / Pluto, în ianuarie 2020. Sanctuarul de toate felurile este absolut vital acum, când opusul polar al sanctuarului este acționat în comunitatea mai mare prin evadarea, expulzarea, refuzarea refugiaților, proiecțiile născute din frică. Inima de rușine, înfățișând imaginea unui tată tânăr și a unei fiice de golf, care s-a înecat încercând să treacă în America, reprezintă o umbră colectivă.

În loc să vă prindeți în drama eclipse și rachete solare, împământați câmpul de energie și întruparea de energie. Creați fundații zilnice de încredere pentru a vă transforma în noua experiență.

Berbec

Eclipsa Luna Nouă a Lunii în Cancer este un memento dublu că acum aveți nevoie de odihnă, recuperare și retragere înainte de orice altceva. Racul luminează casa a 4-a – chiar rădăcinile existenței tale care simbolizează căminul, familia și apartenența – aduc noi începuturi și noi oportunități, închizând în același timp un întreg capitol din viața ta de acum 18 ani, 2000-2001. Ca un Berbec, deoarece eclipsa este în contradicție cu maestrul task-urilor Saturn în unghiul de carieră, gândiți-vă cum puteți reechilibra viața de zi cu zi, astfel încât munca să nu mai domine. Eclipsa schimba opțiunile într-o clipită de ochi prin rearanjarea circumstanțelor în afara controlului tău. Fă un început prin brainstorming, idei creative pentru moduri radicale de a trăi și de a lucra.

Apăsând butonul de resetare.

Taur

Din fericire, eclipsa puternică a lunii New Moon are loc în Rac, un semn foarte compatibil cu al tău. Cu un încet Mercur retrograd în această fereastră seismică activă, această eclipsă va agita circuitele dvs. mentale, credințele și viziunea voastră asupra lumii. Evenimente în afara controlului vă vor arăta că este timpul să vă extindeți dincolo de cei patru pereți familiarizați ai minții, să vă deschideți la posibilități radicale diferite. Vechile voastre moduri de gândire nu vă conduc în locul în care trebuie să fiți – vă țin mic. Sunteți coapt de informații noi, căi noi de conectare și comunicare și, mai mult decât orice altceva, pentru a îndrăzni să fiți voi, indiferent de ce gândește altcineva. Asta înseamnă să fii cinstit cu tine și cu ceilalți, să elimini acele măști și blocaje.

Scuturați-vă rutina. Întâlnește oameni noi. Luați un curs. Predă. Scrie.

Gemeni

Nu numai că este o săptămână de eclipsă seismică în Lună Noua, dar planeta ta personală Mercur încetinește să devină retrogradă viitoarea duminică pe unghiul tău de conectare și comunicare. Acesta este cu siguranță teritoriul jonglerului. Marți, 2 iulie, eclipsa închide un capitol de 18 ani al vieții legate de axa dvs. de finanțe și de securitatea personală. Cu Saturn cerând verificări ale realității, nesiguranța vă imploră să examinați întrebările profunde despre a fi o ființă imaterială într-o lume materială. Acest ciclu de eclipsa aruncă prin subiectele tabu ale vieții tale: bani, atitudine față de posesie, sexualitate, relațiile tale intime. Luați un inventar al tuturor resurselor – timp, experiență, posesiuni, abilități și talente – care vă pot ajuta. Atunci întrebați-vă cum le puteți combina în moduri noi pentru a atrage venituri.

Subestimezi ceea ce ai de oferit?

Rac

Nu pot supraestima potențialul astrologiei din această săptămână, din această lună și din acest an pentru tine, Racule. Nu din 2000-2001 ați experimentat o eclipsă de Luna Nouă în semnul dvs. și merită apăsat butonul de pauză pentru a contempla ce sa schimbat pentru dvs. și cât de departe ați evoluat în ultimii 18 ani. 2009 a fost punctul de trecere, un fel de corecție a cursului, deci căutați astfel fire de semnificație care vă oferă indicii despre ce posibilități vă oferă eclipsele karmice din iulie. Primul este să decideți mereu să alegeți noul și radical-diferitul în locul încercatului și testatului – eclipsele dechid ușile unde nimic nu a existat înainte, așa că aventurează-te. Al doilea este de a transforma acea enormă pietrificare și rezistență, pe care le-ați dezvoltat în tranzițiile dificile recente, în ceva relevant și aplicabil pentru a adăuga valoare altora. Există ceva la marginea viziunii voastre interioare, ce vă angrenează, care vă atrage atenția asupra faptului că trebuie să acordați atenție multor plânsete ale adevăratului vostru sine, pentru a întrupa și trăi ceea ce ați învățat, fără logică și cu mândrie.

Opriți lupta și urmați calea cu cea mai mică rezistență – aceasta este drumul tău de cărămidă galbenă.

Leu

Mercur – conectorul și wi-fi-ul voastru interioar – este acum în Leu, schimbându-ți percepția și căile neurale, deschizându-te să îndrăznești să împărtășești din inima ta și să te angajezi în colaborare. Acest lucru creează un ciclu de feedback virtuos care vă face să vă simțiți ca și când contați și ca și cum ați aparține. Mai este… Mercurul se întoarce înapoi la sfârșitul unei săptămâni ce oferă o eclipsă cu adevărat seismică a Lunii Noi în cea mai adâncă parte a graficului – camera motoarelor, unde factorii inconștienți sunt în joc, dar în afara conștienței tale. Cu cât încetinești mai mult, cu atât creezi în mod deliberat spațiul respirației și sanctuarul, cu atât vei observa mai mult despre noua direcție pe care o ia viața ta. Notați-vă visele voastre de peste noapte – o înregistrare a vieții voastre astrale oferă atât de multe, dacă nu mai multe date decât atunci când “vă treziți”. Dacă doriți să vă cartografiați evoluția interioară / exterioară, aceasta este o informație prețioasă și neprețuită din noosferă.

Veniți să vă întâlniți este o chemare mai profundă decât postul, cariera sau rolul dvs. actual.

Fecioară

Când o eclipsă solare vă activează axa expresiei creative și a viselor vieții, este cu siguranță timpul să vă acorzi o atenție deosebită, să vă folosiți acuitatea senzorială, intuiția și îndrumarea interioară. Ultima dată când v-a fost dat o astfel de șansă imensă de la univers a fost acum 18 ani, în 2000-2001. Puteți descărca un vis personal sau o viziune care se întâmplă să se potrivească unui curent colectiv. Sau găsiți-vă punându-vă acolo pentru a fi văzut. Nu e momentul să fii un ranger singuratic. Vino de la frig. Rețelele de prieteni, alianțe și grupuri sunt camere de ecou și panouri de sonorizare, precum și cei mai buni suporteri și sponsori. Dacă simți că aveți riscul de a vă împărți, de a vă schimba și de a fi vulnerabil, atunci sunteți pe drumul cel bun.

O naștere creativă.

Balanță

Acesta este unul dintre acele momente rare în care un voal se ridică și prindeți o minunată privire spre sinele vostru adevărat și potențialul pentru o viață mai mare și mai semnificativă. Puternica eclipsă de Lună Nouă de marți luminează o rază – apoi apasă butonul de resetare în zona dvs. de apelare, scop, serviciu și carieră. Acestea nu sunt deloc unul și același lucru. Sunteți mult mai mult decât titlul actual de la locul de muncă, mai mult decât venitul dvs., mai mult decât obiectivele dvs. liniare și adânc în sine  știți asta. A te plictisi de tine este un indiciu mare. Trebuie să căsătorești esența sufletului tău cu calea intenționată care te cheamă. Eclipsele karmice din iulie vor schimba circumstanțele din jurul tău, provocând un efect de domino. Oamenii pleacă, sosesc oameni noi. Uși se deschid, uși se închid. Praful nu se va instala până în ianuarie 2020, așa că fiți responsivi, nu reactivi și aveți încredere în inima voastră mai mult decât în cap.

Fiți plătiți pentru că sunteți voi înșivă.

Scorpion

Ultimele câteva săptămâni te-au testat probabil la limitele tale, în timp ce atât conducătorii voștri – Marte și Pluto – au creat conflicte, argumente și situații fără câștig. Ia-ți o clipă să te gândești la ceea ce trebuie să faci – probabil un pod sau un gard cu cineva la care ții – apoi să faci revendicări. Nu este vorba despre cine are dreptate sau nu, ci despre dacă vrei să fii fericit. Faceți acest lucru acum, înainte de eclipsa seismică a Lunii Noi de marți, în semnul emoțional de apă al Racului, care este pe punctul de a vă deschide inima înaltă la un nivel complet nou de conexiune. Evenimentele și situațiile se vor reorganiza în jurul tău, astfel încât nu ai de ales decât să răspunzi diferit. Prin care vreau să spun mai mult empatic și cu o conexiune mai bună.

În mod deliberat îndepărtează-te de la proiectare spre percepere.

Săgetător

O atentionare! Emoțiile – ale tale și ale tuturor celorlalți – se vor manifesta în această săptămână destul de intense, până în 18 iulie. Marți, o seismică eclipsă de Lună Noua activează Casa a 8-a, cu active, bani și parteneriate împărtășite, schimbând brusc circumstanțele din jurul tău cu efecte neașteptate . Între timp, Jupiter în propriul tău semn este în contradicție cu un Neptun alunecos, înclinându-ți judecata în cazul partenerilor apropiați. Pentru a termina, Mercur este pe deplin în modul de jongler toată săptămâna înainte de a deveni retrograd, duminică. Fiți răbdători și așteptați ca praful să se așeze. Uitați-vă îndelung la toate acordurile și contractele dvs. atât personale cât și la locul de muncă și observați unde dinamica nu funcționează în favoarea dvs. Apoi restabiliți echilibrul sau o inchideți taraba pentru azi.

Momente de introspecție și claritate.

Capricorn

Orice săptămână care aduce o eclipsă de Luna Nouă în zona ta de relații înseamnă că este timpul să stai și să acorzi atenție sau, altfel spus, să te trezești și să mirosi cafeaua. Aceasta este o pregătire de scenă pentru o eclipsă lunară pe Pluto în semnul dvs. pe 16 iulie, iar perdeaua se ridică. Pentru tine, ca și Capricorn, cheia pentru a lucra cu aceste cărți cosmice sălbatice este să vă reamintiți că din toate semnele sunteți într-un proces lung de reinventare. Saturn și Pluto au înlăturat vechea creștere, pregătită pentru noi lăstari verzi de creștere în ianuarie. Rămâi centrat pe tine. Fă-ți din propriile interese superioare o prioritate absolută. Nimeni să nu interfereze cu judecata ta cea mai bună. Ai încredere că oricine și orice din ceea ce dispar din viața ta face parte dintr-un trecut șters. Această tranziție ciudată de nu este tot acolo și nu tot aici, fie este în ambele, este inconfortabil pentru că mintea ta dorește certitudine.

În ciuda aparențelor contrare, aceasta este plimbarea cu covorul magic a vieții voastre.

Vărsător

Marți, prima dintre cele două eclipse karmice din iulie vă amintește de importanța faptului de a vă transforma bunăstarea în prioritate. Pe măsură ce circumstanțele se reorganizează în afara controlului dvs., cu efecte secundare, actualizați-vă regimul de exerciții fizice, ceea ce mâncați, modelele de odihnă și activitate pentru a construi o bază solidă pentru o viață mai sănătoasă și mai simplă. Cu Marte influențând relațiile tale, observați că anxietatea nu se convertește în agresiune în fierbințeala momentului sau rândul său, spre interior să se manifeste ca stres. Cheia este să găsești modalități de a canaliza această creștere enormă a energiei în creativitate și mișcare fizică. Gândiți-vă ca un Maestru Akido, răspundeți la ceea ce apare, dar nu reactiv. În acest fel, curgeți cu viața, în loc să rezistați la ceea ce aduce.

Dezvoltați-vă propria securitate și o bază solidă interioară a ființei.

Pești

Marți, o eclipsă de Luna Nouă în semn compatibil cu Racul de apă deschide ușile pe care niciodată nu știați că au fost acolo. Ultima dată când o eclipsă a aprins acest unghi al diagramei tale a fost în 2000-2001 – acum 18 ani. Vedeți dacă puteți găsi firul care conectează acel atunci la acum. Până la cea de-a doua eclipsă din iulie, pe 16 iulie, situațiile vor fi rearanjate în jurul tău cu efecte în viața ta. Oameni pot pleca și alții vor veni. Un rol poate să se încheie și altul să se concretizeze. Cu Jupiter aducătorul de daruri care vă sprijină în zona de carieră, e timpul să vă oferiți șansa, să aveți încredere atunci când alegeți calea mai puțin bătătorită și când dezlănțuiți creativitatea și oferiți cele mai pure gânduri și idei, viața se va deplasa direcția voastră.

Faceți primul pas în credință.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0