Poarta eclipsei siriene – 07-14.07.2019

Acesta este Punctul Zero între cele două eclipse ale cărții de sălcie din iulie. Alegeți traiectoria cu atenție.

Soarele în Rac este în conjuncție cu Sirius – cea mai strălucitoare stea de pe cer – activând declanșatorul sensibil – fericitul mijloc al eclipsei din 2 și 16 iulie, alinierea cu Zeii Schimbării – Saturn, Nodul de Soartă, Neptun și Pluto. Marte în focul de Leu este în contradicție cu volatilul Uranus și Mercur, care lovește o furtună de praf întorcându-se retrograd.

Așteptați drama în lumea exterioară, dar creați neutralitate în lumea voastră interioară. Neutralitatea nu este pasivă; este un angajament foarte prezent și împuternicit cu ceea ce este prezent în Acum. Fii liber într-o lume care nu este încă liberă.

Din Luni 8 – când atât Mercur, cât și Chiron se întorc înapoi – toate planetele exterioare de prag Jupiter, Saturn, Neptun, Pluto sunt retrograde. Aceasta înseamnă o aprofundare conștientă, o trecere în interior pentru a deveni un intronaut care explorează și actualizează propriul tău teren. Următoarele 7 zile în acest tunel de eclipsă, înaintea dozei de eclipsă lunară din 16 iulie, în conjuncție cu Pluto, sunt un caleidoscop de geometrie sacră, punți multiple de energie 5D, porți și puncte de alegere. Aveți grijă ca ascensoarele bruște să vă înclină realitatea zilnică, astfel încât să alunecați brusc și să alunecați în teritoriu radical, fizic, emoțional și sufletesc. Corpul vostru vă duce o tură și pe voi.

Sirius este un canal pentru descărcări multidimensionale din Cloud. S-ar putea să începeți să vă simțiți mai mult ca Sinele Adevărat decât oricând înainte. Faceți un pas spre noile voastre creații, deschizând spațiul pentru o transformare mai accentuată în apropierea eclipsei din 16 iulie.

Simbolul Chandra pentru Chiron RX:
O femeie cu o acvamarină în buric

“Plăcere senzuală, pasiuni puternice. Corpul înțelepciunii. Impulsuri și instincte, dorințe și pofte și sărbătoarea festivă de a trăi aici acum. Sunteți complet entuziasmați de simțurile – energic, vital, entuziast, pe foc. Direct și direct pe. Candidă și dispusă să renunțe la ceea ce apare. Impresionabil, sugestiv, tineresc. În legătură și în ton cu ceea ce vrea să se întâmple aici, convingerea voastră intelectuală este puternică. Te simți nevoit să fii tu și nevoia de a te angaja complet pe celălalt. Tu esti cel care iese in evidenta, cine face o idee despre asta, cine nu este rusine “.

Berbec

La jumatatea distantei dintre doua eclipse puternice pe directia axei de viata, incepeti sa va inregistrati apoi sa va aclimatizati la ceea ce este evocat, trezit si remodelat in voi. Controlați aceste eclipse rare nu ca evenimente unice, ci ca și catalizatori pentru crearea următorului pas de creștere în evoluția dvs. până în 2020. Deoarece șamanul Chiron se întoarce înapoi în Berbec, cariera și casa se află în renovare. Până acum, nodurile universale, sub formă de împrejurări în afara controlului tău care îți schimbă imprejurul, ar trebui să fie prea evidente pentru a le ignora. Aceasta este o enormă susținere, o astrologie progresivă, adaptată pentru a vă ajuta să vă creați propria afacere sau linia creativă, atâta timp cât aveți încredere în propriile dvs. instincte și vă faceți temele.

Mergi inainte.

Taur

Încă din februarie, când Uranus sa întors în Taur pentru prima dată în 84 de ani, a fost construit un sentiment ciudat de excitare și de posibilitate. Perspectivele abrupte, realizările și momentele cu becuri luminoase vă îndreaptă atenția către trecutul spre crearea unei vieți care este creată manual pentru a se potrivi cu cine sunteți acum. Cu Marte aliniat cu Uranus și la jumătatea distanței dintre două eclipse în schimbare de realitate, ștergeți orice ce vă ține înapoi – limitări ale credințelor, obiceiuri toxice – gata să răspundeți în acest moment unor oportunități neașteptate. Este timpul să deveniți agentul creativ ce sunteții și să acționați asupra lumii în loc să se acționeze asupra voastră.

Eliberați-vă sălbăticiunea.

Gemeni

Duminică, planeta dvs. personală Mercur încetinește să se întoarcă înapoi în zona dvs. de legătură, semnând că este timpul să opriți împingerea cu scopuri și planuri și să vă retrageți pentru a face un bilanț și pentru a vă lua la curent cu voi înșivă. Acesta este punctul de mijloc dintre două eclipse de verificare a realității, iar finanțele și resursele sunt în curs de reconstrucție. Vechile modalități de a cheltui, de a vă salva și de a vă susține nu mai merg. Mai degrabă decât să credeți că ceva nu este în regulă, permiteți explozia aerului curat al eclipsei să vă inspire să găsiți noi modalități creative de adăugare a fluxurilor de venit. Alegerile tale ar putea să nu fie convenționale, dar vor fi autentice – asta e mantra ta pentru 2019-2020.

O perioadă de grație.

Rac

Pentru tine Racule, evenimentele din iulie au o alură destinică. Două eclipse de cărți sălbatice prin semnarea pe 2 și 16 iulie – aruncă situații, relații și cariera în aer și cine știe unde vor ateriza. Știind că acest lucru este în afara controlului tău, este primul pas în a recunoaște că este timpul să privim spre un viitor diferit, în loc să ne lipim de trecut pentru securitate. Adânc în jos, știți cine și ceea ce nu mai este în interesul vostru și în profunzime vă simțiți o tragere spre nou, interesant și inspirat. Întrebați-vă: “Dacă totul este pe cale să apară și nimic nu este dat, ce aș vrea să creez în lume / pentru lume și cum aș putea să-l creez?” Apoi, lăsați răspunsul tău să-ți stabilești agenda.

Deschiderea ușii cuștilor.

Leu

Aceasta nu este o afacere uzuală pentru tine ca Leu. De obicei, cu o lună înainte de ziua dvs. de naștere, când Soarele se află în cea mai ascunsă parte a graficului, este timpul să vă retrageți, să vă reîncărcați bateriile și să vă pregătiți pentru Anul Nou personal. Nu atât de „în 2019”. Două eclipse puternice pe 2 și 16 iulie vă scutură lumea și nu vă permit să vă odihniți. În această săptămână, Marte în semnul dvs. îl declanșează mai întâi pe Mercur, apoi pe Uranus mai volatil. Gândiți-vă la artificii, gândiți-vă la explozii, gândiți-vă la schimbări bruște imprevizibile legate de cariera și locul în lume. Acum este momentul să luați o poziție pentru ceea ce meritați, ceea ce credeți și să ieșiți din orice situație care vă blochează calea. Desenați-vă linia în nisip, apoi urmați-o.

Fii fără compromis, dar nu ataca.

Fecioară

Schimbările sosesc, mari și rapide. Dacă nu pentru tine, atunci pentru oamenii și situațiile din jurul tău care creează un efect de domino asupra propriei tale vieți. Suntem la jumătatea foarte sensibilă dintre două eclipse de schimbare ale realității și aproape de vârful intensității, Marte este în contradicție cu Uranus volatil și planeta ta personală Mercur își întoarce spatele creând o furtună înșelătoare de dezinformare. Refuzați să luați oricare dintre acestea personal și oferiți-vă un respiro atât vouă înșivă, cât și celorlalți. Concentrați-vă pe identificarea de noi oportunități pe măsură ce apar brusc și nu le lăsa să treacă. Încadrați săptămâna viitoare înainte de duminica din 16 iulie ca o eclipsă plutonică, în care semănați semințele de libertate și o scară de evadare din râul zonei voastre lungi de confort.

Licăreli ale noului la orizont.

Balanță

La fel ca și Racul, pentru tine, evenimentele din iulie au o anumită alură destinică. Două eclipse de schimbare a realității activează axa dvs. de direcție a vieții și tot ce ați pus în mișcare în ianuarie se întoarce acasă pentru a se cuibării. În această săptămână, Soarele de la vârful graficului se aliniază cu Saturn, Pluto și Neptun și o situație va ajunge la capătul drumului. Fie că provine din circumstanțe care se rearanjează în afara controlului dvs. sau dacă o inițiați voi, o pauză din trecut este mult așteptată. Încadrați orice se întâmplă ca o ocazie rară de a vă stabili pe o pistă nouă – una care este artizanală și mai autentică. În esență, aceasta este șansa dvs. de a deveni la zi cu cine sunteți acum și de a vă actualiza gândirea.

Schimbarea este singura constantă.

Scorpion

Pentru dvs. ca Scorpion, aceasta este o ocazie rară și binevenită de a face o mișcare pe care ați planificat-o de mult. Ambele planete personale Marte și Pluto sunt foarte încărcate și în contradicție cu Uranus, Soarele și Nodul Soarții. Adăugând la intensitate, acesta este punctul hipersensibil al celor două eclipse puternice din iulie – unul pe 2 iulie și celălalt pe 6 iulie. Orice se poate întâmpla și probabil că așa va și fi. Slăbiți-vă planurile și programul dvs. astfel încât să profitați de oportunități pe măsură ce apar. Chiar și mai bine dacă puteți face o excursie undeva necunoscut pentru a obține o perspectivă de 360 de grade asupra a ceea ce trebuie să plece și a dorinței inimii voastre. Faceți-vă propriul lucru și ignorați-i pe cei ce crează drame. Interesele voastre cele mai înalte sunt cele mai importante.

Focus, determinare și singurătate.

Săgetător

Acesta nu este cu siguranta momentul în care să stai in spate si să  mirosi trandafirii, oricât de minunat ar fi. Suntem în ochiul furtunii seismice, chiar între două eclipse puternice ale cărților sălbatice și totul este în aer și  pentru a fi inhățat. Pentru tine, finanțele tale sunt în prim plan și centru. Bazele și securitatea dvs. trebuie consolidate, făcându-le rezistente la foc sau etanșe la apă. Sunteți pe un drum rapid către un viitor definit în termenii voștri și trebuie să vă folosiți toate resursele interne și rezistența pentru a vă ține ochii la premiu. Nu permiteți nimic sau nimănui să vă distragă atenția și să vă asigurați că cei apropiați de dvs. se află pe aceeași pagină atunci când vine vorba de bani.

Focalizați-vă ca un laser.

Capricorn

Fără exagerare, iulie este o perioadă de fabricație sau pauză pentru tine ca și Capricorn. Două eclipse ale schimbării realității de-a lungul semnului dvs. și a zonei dvs. de relație – 2 iulie și 16 iulie – activează atât Pluto, cât și Saturn în Capricorn. Aceștia sunt agenți de schimbare neîncetată, eliminând și curățând aspecte ale vieții voastre care sunt depășite. Deși dureroase în momentul în care evenimentele scapă de sub controlul vostru, astfel de pierderi clarifică calea pentru lăstari verzi de creștere nouă. Deci, mai degrabă decât să vă agățați de malul râului, lăsați curentul să vă ducă în aval. Pierdut în traducere undeva între vechea ordine și noul haos, întrebați-vă “care este invitația mea unică la reînnoire și inovare?”.

Când vântul schimbărilor suflă, unii construiesc ziduri, iar alții construiesc mori de vânt – proverb chinezesc.

Vărsător

Pentru tine ca Varsator, acesta este un moment de creativitate, inspiratie si intuitii care au potentialul de a-ti schimba lumea. Atât Marte, cât și Mercur sunt acum în semnul tău opus de înfricoșător, Leu, oferindu-ți impulsul și momentul să urmărești ritmul tamburului tău. Pe măsură ce Marte se aliniază cu Uranus, în trezire, la rădăcinile graficului tău, sosesc brusc noi oameni, conversații și oportunități interesante. În loc să vă lipiți de ceea ce este încercat și testat – a se citii stat în zona dvs. de confort – să faceți drumul mai puțin călătorit și să vă surprindeți cu un miraculos tur magic.

Manualul proprietarului ce v-a fost dat la naștere este acum un artefact istoric.

Pești

Din fericire pentru tine, în ceea ce se formează pentru a fi o săptămână intensă, cea mai mare parte a acțiunii este în Rac, un semn de apă foarte compatibil cu Pestii. În jurul tău, mizele cresc pe măsură ce Marte declanșează un Uranus volatil, în timp ce aspectele Soarelui îl lovesc pe Saturn și pe Pluto chiar în mijlocul a două eclipse. Există atât de mult sprijin planetar în unghiul tău de creativitate, așa că, deși este o idee bună să fii alertă pentru steagurile roșii, concentrează-ți atenția și instinctul pe a da naștere proiectelor noi și a lansa ceva în lume care este aproape de inima ta. Întrebați-vă: “Dacă aș fi curajos, ce aș putea să fac diferit zilnic? Dacă aș așeza în mod consecvent interesele mele înalte pe primul loc, ce aș face în mod diferit acum? “

Traieste. Fii. Intenționează.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0