Înțelepciunea din „fără scăpare” – 14-21.07.2019

O atentionare! Această astrologie înseamnă afaceri și sfârșituri permanente, irevocabile. Luni energia devine grea deoarece Soarele se opune lui Pluto chiar înainte de Eclipsa Lunară din 16 iulie 2019 la 24 ° Capricorn.

Fereastra de șoc seismic de eclipsă este activă în perioada 13-19 iulie, dar valurile de eclipsa karmică vor continua să reverbereze prin viața ta oriunde ai 22-26 de grade Capricorn până la următoarea eclipsă de luna din decembrie, peste 6 luni. Ultima eclipsă a acestui grad a fost pe16 iulie 2000 – gândiți-vă la ceea ce sa încheiat în acel moment.

Luna în Capricorn este în conjuncție cu Pluto și opusă Venus / Nodul de Soarta / Soare în Rac. Ea preevaluează conjunctura Saturn / Pluto și eclipsa lunară din perioada 12 ianuarie 2020, intensificând acest ciclu puternic de Colaps și Contracție – cu o majuculă C. Pluto, Saturn, Mercur, Neptun, Jupiter și Chiron sunt retrograd, pentru rezoluție. Aceasta este o eclipsă potențial inconfortabilă a cărții sălbatice care oferă controale de realitate nedorite prin schimbarea circumstanțelor și a relațiilor din jurul dvs., astfel încât să nu aveți nicio opțiune decât să vă confruntați cu probleme. Aceasta sugerează un pas ratat undeva de-a lungul liniei

Odată ce Marele Eliminator este ocultat, intri în câmpurile de ardere. Acesta este momentul în care este posibil ca ceva fals să devină forțat deconstruit. Pluto rezonează cu toate lucrurile absolute, fie lumină absolută, fie întuneric absolut. Se poate simți ca și cum o parte din voi este stinsă.

Pluto Cuvinte cheie: arsură evolutivă; alchimie; putere; Adevăr; soma și psihic; transformare; pierdere, eliminare; moarte; efemeritatea; Înviere; regenerare; renaştere

Simbolul lui Pluto este cercul Spiritului care este gătit în creuzet sau transformat în Graal, astfel încât cu cât colaborează mai mult cu procesul, cu atât mai repede îl mutați prin el.

Lasati-va ideile vechi despre cine sunteti, in timp ce veti asista la sfarsitul multor creatii, roluri, etichete, cariere, aliante si sisteme de credinta anterioare. Nu ești în cădere, nu mori – ci reorientezi.

Simbolul Chandrei pentru Lună CAPRICORN 24:
Stalactitele și stalagmitele au crescut aproape împreună

“În centrul acestei lucrări, este adusă o putere cosmică, vitală în lumea de mai jos. Și integritatea sa structurală este atât de masivă încât este foarte greu să se traducă într-o formă pe care alte ființe umane o pot asimila. Senzația este că întregul Pământ trece prin schimbări radicale și că cineva trebuie să fie acolo să mărturisească, să tragă lecțiile și semnificațiile într-o monedă comună. Un aspect de umbră este destul de mare aici. Karmasul trecut reverbera. Trebuie să vă îndepărtați de la sine și să vedeți totul din nou. Acestea sunt momente în care adevărurile mari se dezvăluie prin vase ciudate crăpate. ” din „Inside Degrees” de Elias Lonsdale.

Berbec

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să-și păstreze cariera sau imaginea publică. Întrebați-vă: Îmi aliniez misiunea personală cu cine sunt în lume? Acționez prin autenticitate sau prin oportunitate? Este ceea ce fac, congruent cu valorile mele fundamentale și dacă nu, de ce nu? Scara mea este împotriva copacului greșit și ce pot face în privința asta? Fac acest lucru, oferind acest serviciu pentru bani sau vreau să las în urmă o moștenire? Așteaptă o rearanjare bruscă a circumstanțelor aflate în afara controlului tău pentru a deschide noi posibilități prin eliminarea situațiilor pe care le-ai depășit de mult.

Găsirea unui rol semnificativ.

Taur

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se amplifice în comunicarea și conectarea. Viziunea voastră mondială, sistemul dvs. de credință și circuitele dvs. mentale sunt toate învechite și au nevoie de scuturare. Vechile voastre moduri de gândire nu te mai duc acolo unde trebuie să fii. Înainte ca eclipsa să o facă pentru tine, fă-ti upgrade-ul rețelelor, apoi dezvoltă-ți abilitățile one-to-one de raport și empatie. Trebuie să vă extindeți orizonturile – literal și metaforic – prin predare, mentorat, învățând ceva care te face să gândești. Așteptați să întâlniți oameni care vă provocă toate ipotezele cu privire la modul în care funcționează lumea.

Gândire pe dos.

Gemeni

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se hrănească financiar. Ești nesigur? Cât de puternice sunt fundațiile dvs. personale? Cât de bine gestionați banii și resursele dvs.? Aveți rezerve? Subestimezi valoarea de piață a abilităților și talentelor tale? Această eclipsă a cărții plutonice este o reamintire că singura constantă se schimbă și că vă creați propriul sentiment de siguranță și securitate în lume. Cum vă puteți împacheta cadouri și resurse personale pentru a adăuga valoare atât pentru ceilalți cât și pentru dumneavoastră? Această eclipsă deschide porțile unde nu exista niciodată înainte – vei trece prin ele?

Totul începe cu credință de sine.

Rac

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se înmulțească în relațiile tale. Cu două săptămâni în urmă, eclipsa din Luna Nouă a lunii a II-a din luna iulie a început un nou ciclu de auto-îngrijire, construirea unui sanctuar și sprijin, acum această eclipsă plutonică din Capricorn elimină contractele depășite – atât personale, cât și profesionale. Oameni pot pleca, sosesc oameni diferiți. Relații încetează sau altele noi încep. Indiferent de modul în care se joacă, sub ea este nevoie de reechilibrarea dinamicii personale. Ești prea dependent sau prea independent? Este încrederea sau controlul o problemă pentru tine? Sunt cele mai strânse relații cele care țin pasul cu cine sunteți astăzi sau vă mențin mici? Ce contracte trebuie fie renegociate, fie terminate?

Exprimând un nou mod de a fi în lume.

Leu

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă pentru a vă distra în modul în care îți pasă de corp / minte / spirit. Este timpul să ștergeți anumite obiceiuri, practici sau rutine înainte de a ajunge la o criză a sănătății sau bunăstării. Și cu eliminatorul Pluto în spatele tău, ai voința și hotărârea de a depăși în cele din urmă comportamente toxice sau auto-sabotante. O parte importantă a acestei vindecări devine o ființă umană în locul unei acțiuni umane. Intreaba-te: unde in viata mea actionez impotriva intereselor mele? Ce obiceiuri tolerez la mine și nu aș accepta la ceilalți? Cum pot să curăț râul propriei mele ecologii – mâncarea mea, exercițiile mele, prieteniile mele, echilibrul meu de muncă / viață?

Bunăstarea ta este temelia pe care se bazează totul.

Fecioară

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se înmulțească în unghiul tău de exprimare. Este timpul să ieșiți în afara zonei dvs. de confort și să explorați mai multe căi interesante de creativitate. Este timpul să vă revendicați vocea autentică și să vă puneți acolo pentru a fi văzută și auzită. Cu Pluto în spatele tău, găsește hotărârea de a ignora temerile vechi despre a fi respins sau ridiculizat pentru ceea ce ai de oferit. Această eclipsă va cataliza o întreagă serie de nașteri creative pe măsură ce se va răsfrânge în următoarele 6 luni. Întrebați-vă: Unde nu simt ce simt, știind ce știu, spunând ceea ce cred sau fac ceea ce se simte cel mai bine? Dacă mi-aș vorbi adevărul, ce aș spune, cum aș spune și cine este publicul meu?

Împărtășind din inimă și suflet.

Balanță

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se înmulțească în fundațiile vieții tale. Pluto a ocolit în cea de-a patra Casa – pântecele și mormântul – a săpat și a adus în lumina zilei moștenirea strămoșilor voștri împreună cu toate credințele și regulile voastre imprimate rămase din copilărie. Întrebările apar: “Unde aparțin, cine este familia mea și mă simt cu adevărat acasă unde sunt acum? “. Schimbarea dinamicii la domiciliu cu un partener sau copii vă va atrage atenția. Este posibil să trebuiască să echilibrați timpul petrecut la locul de muncă și timpul petrecut acasă. Așteptați-vă să vă schimbați situațiile și să fiți gata să creați un mod de viață care să se potrivească cu cine sunteți, nu cine ați fost.

Sanctuarul tău este rezistența ta interioară.

Scorpion

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să treacă peste casele 3 și 9 ale percepției și creșterii expansive, dezvăluind prin circumstanțe care nu se află sub controlul tău, în care credințele tale și viziunea asupra lumii sunt inexacte sau înșelătoare. Harta dvs. interioară, GPS-ul interior și circuitele mentale necesită actualizare. Eclipsele din Casa a 3-a de conectare aduc evenimente care strălucesc în lumina reflectoarelor tale, astfel încât nu ai de ales decât să faci schimbări. Este posibil să trebuiască să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare pentru a putea crea relații cu cine vă întâlniți. Orice vă extinde orizonturile – călătoriți, studiați, întâlniți oameni noi, predați, scrieți – are potențialul de a vă aduce noile informații de care aveți nevoie.

În mod deliberat agitați sistemul dvs. de credință.

Săgetător

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se hrănească în zona ta financiară. Dacă ați ignorat probleme prin negarea sau ascunderea capului în nisip, Pluto în conjuncție cu eclipsa este pe punctul de a oferi un ultimatum care nu poate fi ignorat. Întrebați-vă: Unde sunt integritatea?
Ce este cronic, repetitiv sau inflamat în afacerile mele financiare? Ce trebuie curățat pentru a fi liber să fac și să ofer cea mai bună muncă în lume? Ce tipare trebuie eliminate pentru a putea construi securitatea? Aceasta este o oportunitate minunată de a face bilanțul, apoi să vă aliniați obiectivele monetare cu scopul dvs. Dacă vă ridicați, darul lui Pluto pentru voi este determinarea totală și voința de a conecta scurgerile, de a scăpa de obiceiurile toxice și de a crea mai multă securitate personală.

“Supraviețuirea este importantă. Înflorirea este elegantă. “Maya Angelou.

Capricorn

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se înmulțească în prima ta casă de identitate proprie. Circumstanțele aflate în afara controlului dvs. se vor rearanja, reflectând lumina reflectoarelor asupra stilului personal și personal. Alți oameni vor acționa ca o oglindă reflectorizantă, determinându-vă să vă gândiți la întrebări cum ar fi: Stilul meu și abordarea vieții reflectă cine sunt acum sau este o relicvă a copilăriei? Cum funcționează sau nu lucrează pentru mine în relațiile personale și profesionale? Cum mă văd în contradicție cu modul în care alții mă văd? Creez relații câștig / pierdere sau câștig / câștig? Cu eliminatorul Pluto în conjuncție cu această eclipsă în Capricorn, care obiceiuri sau comportamente trebuie să meargă?

Tribul tău este camera ta de ecou, așa că alege cu atenție.

Vărsător

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se hrănească în cea mai adâncă parte cea mai ascunsă a diagramei tale. Aceasta este camera motoarelor în care vă așteaptă mecanismele dorințelor, a conducerii și de apărare inconștiente. Cu Dumnezeul schimbării Pluto ca ghid în această altă lume, este timpul să începeți să vă excavați cele mai profunde dorințe. Temele cheie care apar sunt nevoia de a vă retrage, de a vă dezvolta conștiința spirituală, de a vă acorda atenție viselor voastre de noapte, de a înțelege că ați ajuns la sfârșitul unui ciclu și că vărsați o identitate veche depășită. În următoarele 6 luni până în eclipsa din decembrie, deschideți, permiteți și înmuiați, astfel încât fluturele unui viitor diferit să poată ieși din criză în vremea sa.

Întâlnind aspecte complet necunoscute ale dvs.

Pești

În eclipsa de marți, puii tăi karmici se întorc acasă să se înmulțească în unghiul valorilor, obiectivelor și priorităților tale. Atâta parte din ceea ce v-ați trăit viața, până acum este eliminată, ștearsă sau văzută a fi irelevantă fiind timpul să vă actualizați harta interioară. Încă vă concentrați asupra obiectivelor pe care le-ați stabilit cu ani în urmă? Vi s-au mutat pilonii? Știți care sunt valorile dvs. de bază și dacă vă trăiți viața în jurul lor sau pur și simplu le plătiți servicii de pupincurism? Îți pui cel mai autentic eu al tău acolo și stai în spatele ideilor și creațiilor tale? Eclipsele sunt cărți cosmice sălbatice care oferă oportunități care nu au existat vreodată, care sunt ale dvs. și le veți confrunta cu ambele mâini? Este vorba despre a vedea lumea ca o rețea enormă de conexiune și conectarea ta și a darurilor tale în ea.

O renaștere creativă.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0