Regrupare și reorientare – 21-28.07.2019

O izbucnire profundă! În cele din urmă, Soarele se extinde din crucea din zona de eclipsă Saturn / Pluto și în semnul său propriu al lui Leo. Venus in Cancer trece repede printr-o opozitie cu Pluto in aceasta duminica si se alatura Soarelui in Leu sambata 27.

Este o săptămână când planetele interioare – Mercur, Marte și Venus – încep să vă alinieze capul, inima și sufletul după sfârșitul săptămânii trecute a unei eclipse de lună a erei. Un mare Marele Trin în Foc, între Jupiter, Marte și Chiron, îți amintește să ai credință și speranță pentru un viitor mai bun, indiferent de circumstanțele tale. Mercury / Sun și intervalele Mercury / Venus la jumătatea săptămânii oferă știri sau informații care vă schimbă perspectiva.

Schimbările de eclipsă continuă să vină mai groase și mai rapide, deoarece praful se oprește, dar ceea ce face diferența dintre a fi în vigoare sau a fi în cauză este modul în care le încadrați. Este prea devreme pentru a le judeca “bine sau rău”. Aceasta este Zona Zero Point – punctul de pivotare între linia curentă de timp și liniile de timp de intrare 2020. Nu există absolut nimic de făcut / să fie / practică, ci să rămână suspendat în neutralitate. Neutralitatea nu este pasivă; este un angajament foarte prezent și împuternicit cu ceea ce se prezintă în Acum, în această fereastră de eclipsă seismică și în vânturile solide puternice.

Paradoxal, acest nivel de trezire necesită atât de mult somn, esențial pentru a permite rescrierea formei și a noilor coduri de libertate să aibă loc. Aclimatizați la fluxul energetic puternic prin acordarea oricărui lucru pe care îl are corpul dvs. – poate câteva zile de bătaie, urmate de cele foarte active din punct de vedere fizic. Bea multa apa. Fiți amabili, buni și îngrijitori, pe măsură ce corpul vostru vă duce pe curs.

Simbolul Chandra pentru Soare la 28 de Cancer:
O peșteră extraordinară pe malul unui râu

“Știind în interiorul său unde să meargă, ce să facă, cum să o facă și unde conduce toate, simțind teritoriul individual și colectiv pe care trebuie să navighez. Plasat strategic chiar în centrul dilemei mondiale, pentru a vă aminti cum să obțineți dreptate. Conduita de o forță de voință este copleșitoare. Sunteți ghidat să fiți la locul potrivit la momentul potrivit. Conștient în mod conștient și în ton cu ceea ce se întâmplă. Plimbați o legătură strânsă între înălțimi și înălțimi. Având în vedere o invitație de a participa la ciclurile colective de reînnoire și de a rămâne în locul dvs. de putere de-a lungul întregului.”

Berbec

Presiunea se domolește la sfarsitul saptamanii, atat Soarele cat si Venus se misca in compatibilul semn de foc, Leu. S-ar putea să aveți probleme în legătură cu cariera și casa dvs., dar veți începe să vedeți lumina de la capătul tunelului. În față este o lună de distracție, creativitate și bucurie, atâta timp cât opriți împingerea râului sau rezistența la schimbări în afara controlului. Dacă nu vă puteți aminti ce înseamnă distracție, luați-vă ceva timp de la rutina obișnuită și redescoperiți-vă optimismul și jocul. Acest medicament este foarte necesar pentru spiritul tău după săptămâni de presiune neobosită.

Faceți mai mult din ceea ce vă face fericiți.

Taur

Dacă vă simțiți aplatizată și epuizată de alegerile recente non-stop grele, puteți respira un oftat de ușurare. Luni, soarele – bateria dvs. de energie – traversează baza diagramei începând un nou ciclu de 12 luni. Apoi joi, planeta voastră personală Venus întâlnește Mercur prin aducerea unor informații sau știri binevenite chiar înainte de a ajunge în Leu. Următoarele șase luni se referă la punerea în aplicare a unor noi structuri pentru a crea mai multă bucurie și apartenență, atât la domiciliu, cât și la locul de muncă. Săptămâna viitoare, Soarele din Leu se aliniază cu agentul de schimbare vizionară Uranus în Taur, inspirându-vă să vă gândiți în afara cutiei și să acceptați posibilitățile de a alege noul peste familiar.

Sfarsitul unei ere.

Gemeni

S-ar putea să existe un ultim aspect legat de finanțele dvs. pentru a rezolva această săptămână, deoarece Venus se opune lui Pluto în unghiul de venit. Aceasta sugerează că orice trebuie să faceți pentru a trage o linie sub o problemă recurentă trebuie să fie sortată acum și trebuie să fie etanșă la apă. Apoi, vă puteți transforma gândurile în aruncarea unei chei de maimuță în mașinile bine umezite ale obiceiurilor și rutinelor dvs. O parte din voi plânge pentru o odihnă, pentru o petrecere a timpului liber și pentru o distracție. În mod elegant, Soarele și Venus vă luminează unghiul de călătorie și de explorare pentru următoarele patru săptămâni, așa că dacă puteți să vă petreceți ceva timp, faceți-o.

Niște iluminare.

Rac

S-ar putea ca încă să vă rebobinați din schimbările și revărsările aduse de eclipsa emoțională de săptămâna trecută pe semnul dvs. Dacă da, faceți-vă prioritatea absolută în această săptămână de a vă îngriji de minte, corp și suflet. Sunteți sub o presiune extrem de neobișnuită a vieții voastre și meritați odihnă, recuperare și iubire. Mercurul sa retrogradat acum înapoi în Cancer și întâlnește atât Soarele, cât și pe Venus săptămâna aceasta, sugerând că mai sunt încă multe informații. Este posibil să trebuiască să așteptați până pe 31 iulie pentru a vedea întreaga imagine. Dar acum, nimic – nu repetați nimic – este la fel de important ca și sănătatea și bunăstarea. Lăsați sau delegați orice puteți și continuați să vă retrageți.

Ascultați mesajele urgente ale corpului.

Leu

Vestea binevenită este că Soarele se întoarce în Leu, luni 22 iulie, pentru a-ți începe Anul Nou personal. Cu toate acestea, bateriile tale sunt scăzute și au nevoie de reîncărcare, deci ia-o încet. Nu numai că Mercur călătorește înapoi prin cea mai adâncă parte a graficului și nu aveți încă întreaga imagine a schimbărilor inițiate de eclipsa de săptămâna trecută. Așteptați până la Luna Nouă în Leu pe 1 august pentru a continua planurile sau proiectele. Mai bine folosiți timpul intervenit pentru a regrupa și lăsați-vă capul, inima și spiritul să ajungă la evenimente. În acest fel, veți cunoaște propria dvs. minte și în ce mod să mergeți atunci când obțineți lumina verde.

Aclimatizarea la noua energie.

Fecioară

Evenimentele, răsturnările și schimbările aduse de eclipsele din ultimele săptămâni sunt încă în joc. Praful nu sa stabilit, în timp ce vânturile puternice solare vă afectează fizicitatea și sistemul nervos. Cu planeta ta personala Mercur retrograd până pe 31 iulie, nu ai imaginea completă. La jumătatea săptămânii, când Mercur se întâlnește cu Soarele și Venus, informațiile și știrile pe care le primești ar putea schimba întreaga perspectivă. Luate cu totul, încercarea de a continua planurile ar fi complet contraproductivă. Mai bine să stați strâns, să urmăriți și să așteptați, permițându-vă să vă aliniați capul, inima și spiritul.

Lăsați evenimentele să vă ajungă.

Balanță

Recentele eclipse ale cărților sălbatice din întreaga carieră și zonele de acasă au adus anumite situații la un cap. Un lucru e sigur – nu poți să ignori elefantul de sub covor și noile informații, la mijlocul săptămânii realiza asta. Vedeți acest lucru ca fiind pozitiv – odată ce apelați la o situație, la o persoană sau la o alianță, sunteți liber și clar să continuați. Din fericire, în această lună, Soarele se îndepărtează din zona de eclipsă volatilă și intră în Leu împreună cu conducătorul tău Venus, făcându-te să ai încredere în inima ta, deasupra capului, și să recuperezi o parte din optimismul tău și credința în viață.

Grație și pietriș.

Scorpion

A fost o săptămână dificilă pentru toată lumea, inclusiv pentru voi. Și nu s-a terminat încă – praful nu s-a stabilit și revărsările declanșate de eclipsa cărții sălbatice de săptămâna trecută se vor desfășura pentru săptămâni. Mercur retrogradează până pe 31 iulie, aducând la lumină informații noi care ar putea schimba perspectiva asupra unei situații apropiate inimii. Totul indică înțelepciunea unei retrageri tactice, a rămâne pe martorul tău, așteaptă și privește până când energia se schimbă la Luna Nouă în zona ta de carieră pe 1 august. Strângeți resursele interioare și regrupați.

A trăi în Acum.

Săgetător

Vestea bună este că eclipsele sunt gata – știrile mai puțin bine-venite sunt că furtunile și schimbările sunt încă încurcate în viața ta. Praful nu s-a stabilit și cu Mercur, care retrogradează până pe 31 iulie, nu puteți vedea întreaga imagine. Știind acest lucru, faceți ceva contra-intuitiv. Profitați din plin de Soare și de Venus care se uneasc cu Marte în semnul de foc Leu, pentru a planifica o excursie, pentru a face o vacanță, pentru o aventură. Este vorba despre a te inspira prin planurile viitoare și oferindu-ți ceva către care să aspiri, ceva ce fiecare Sagetator are nevoie ca aerul pe care îl respiri.

Luna Noua de Foc pe 1 august are numele dvs. scrise peste tot.

Capricorn

Chiar și pentru tine ca un capricorn rezistent, recentele revărsări și schimbări s-au resimțit neîncetate și nu se termină niciodată. Eclipsa de săptămâna trecută de-a lungul semnului tău a evidențiat o problemă de relaționare – fie că era vorba de un contract profesionist, fie de o alianță apropiată de inima ta – iar praful încă nu sa așezat. Cu Mercur retrograd în semn opus, încă nu cunoașteți întreaga poveste. Așteptați câteva informații sau știri la intervale săptămânale, care ar putea modifica perspectiva asupra unei anumite persoane. Din fericire, atât Soarele, cât și Venus se deplasează din această parte a graficului în această săptămână, iar intensitatea va scădea.

Rămâi în neutralitate.

Vărsător

Presiunea scade puțin, pe măsură ce Soarele se îndepărtează din zona de eclipsă și puteți începe să vă uitați în jur, să vedeți ce s-a schimbat și ce mai este în picioare. Nu faceți judecăți tari și rapide, deoarece praful nu sa așezat și bulele de eclipsă vor continua să ruleze în următoarele 6 luni. Din fericire pentru tine ca Varsator, luni 22 iulie, Soarele intră în semnul opus al Leului, urmat de Venus duminica viitoare, să se alature lui Marte. Această linie vă pune cea mai apropiată relație în prim plan și pe scena centrală pentru următoarele patru săptămâni. Este timpul să priviți mai întâi interesele partenerului dvs., să ascultați în loc să vorbiți și să-l sprijiniți.

Ceea ce îi face fericiți, te va face fericit și pe tine.

Pești

Vestea binevenită este că veți simți intensitatea neliniștitii care va cădea o leacă sau două în săptămâna următoare, pe măsură ce Soarele va ieși din zona de eclipsă. Pentru tine ca Pesti sensibil, ultimele saptamani au fost stresante si provocatoare. S-ar părea că drumul vostru a fost blocat la fiecare pas. Până când Mercur se va întoarce din nou pe 31 iulie, ar fi contraproductiv a încerca să avansăm. În schimb, faceți bunăstarea dvs. o prioritate. Este nevoie de timp după o eclipsă pentru ca inima și mintea să se realinieze și să vă aduceți mai aproape de linia de plutire. Relaxați-vă atât de mult cât programul dvs. vă permite, obțineți o odihnă suficientă pentru a vă restabili pacea și echilibrul natural.

E timpul să mirosi trandafirii.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0