Noua lumină – 28.08-04.08.2019

În timp ce încă se confruntă cu ploaia din eclipsa din iulie, august începe și se termină cu 2 Super Luni Noi. Nu mai există timp de tranziție între Șocurile Vieții.

Super Luna – la cel mai apropiat de Pământ – operează sub radar creând furtuni seismice atât în ​​interior, cât și în exterior. Ambele luni superioare din august dau un stres geofizic extra. Așteptați drama în lumea exterioară, dar creați neutralitate în lumea voastră interioară. Neutralitatea nu este pasivă; este un angajament foarte prezent și împuternicit cu ceea ce este prezent în Acum.

In aceasta saptamana veti simti cu adevarat – adanc si somatic – schimbarea accelerata pe liniile de timp ale anului 2020, cand leaganul Leului se deschide, îmbăindu-vă in noua Lumina fotonica a Soarelui Central Sirian, Mercur transforma Uranus direct si futurist conectându-vă sistemul nervos la rețea. Acest nivel de energie electrică internă va fi noul normal. Ascensoarele laterale pot ajunge în orice moment pentru a oferi un vector despre care nu știați că era acolo. Ori de câte ori acestea apar, duceți-vă în teritoriu radical nou, neatins și vizionar.

Super Luna Nouă în Leu – 1 august 2019

Stațiile lui Mercur transformă direct și în opoziție Saturn și Pluto pentru a doua oară la această puternică Super Lună Nouă, reactivând gradul de eclipsă din 16 iulie. Furtuna lui Mercur va amplifica fereastra seismică Super Lună pe parcursul întregii săptămâni. Așteptați descoperirile pe scena mondială cu privire la folosirea sau utilizarea abuzivă a puterii. Super Luna este alimentată de volatila, imprevizibila trezire a lui Uranus. Un tir de incendiu între Jupiter, Chiron și Soare / Marte eliberează un izvor de creativitate. Este timpul să vă aprindeți visele într-o acțiune inspirată.

Simbolul Chandra pentru Luna Noua Leu:
O tânără se așează la un pian și improvizează muzică frumoasă

“Ești fluent, deschis, viu, receptiv la curenții inspirației spiritului. În mod deosebit disciplinat și coerent. Punerea totul pe linie cu un sentiment de a fi promis să facă aceste lucruri înainte și acum de urmărire prin. Graced cu factori extraordinar de susținători de multe feluri. Fiind generos înzestrat cu grație în timp și iubitor sau admirând oamenii din jur. O viață fermecătoare. Trecerea de la un succes la altul. Întotdeauna capabil să-l ia în continuare. Nu este restricționat de factorii obișnuiți. Poate chiar în stare să creeze și să co-creeze cu o libertate imensă și o putere evocatoare. “

Berbec

Roller-coasterul cu plimbare prin două eclipse se poate termina, însă o fereastră seismică de Super Lună se deschide miercuri pe 31 octombrie, accelerând impulsul. Pentru dvs., după cum Mercur se întoarce din nou, este posibil să existe o afacere neclintită sau neterminată din eclipsa din 16 iulie, legată de casă, familie și trib. Dacă da, trageți o linie sub ea, rezolvați-o și treceți mai departe. Frumoasa Lună Nouă în Leu de foc se schimbă în creativitatea, inspirația și credința ta în viitor, așa că nu pierdeți timpul uitându-vă înapoi, concentrați-vă toată atenția spre a aduce ceva nou și aproape de inima voastră în lume.

O injecție de speranță.

Taur

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi conectat la rețeaua de alimentare în această săptămână fiindcă Luna Nouă și conducătorul tău personal Venus s-au aliniat cu volatilul Uranus în semnul tău. Nu pentru nimic este această planetă cunoscută ca Marele Iluminator. În plus, uimitoarea Lună Nouă în Leu în Leu este intensificată de Mercur, care avansează din nou. Casa, familia și tribul dvs. vor scoate din surprizele albastre sau vă puteți șoca considerând o mișcare radicală de vreun fel. Este timpul pentru o schimbare, pentru a lăsa în aer curat, chiar dacă este doar o dezamăgire sau o renovare.

Schimbarea mediului.

Gemeni

În orice săptămână când conducătorul tău personal Mercur schimbă direcția este timpul să stai și să ai grijă. Chiar pe uimitoarea Lună Nouă în Leu, miercuri, Mesagerul se întoarce înainte, lovind o furtună de praf în fereastra seismică. Cu volatil și imprevizibilul Uranus în joc, mesajele de toate felurile vor aduce un apel de trezire de vreun fel. Indiferent dacă ajunge prin simboluri, vise, sugestii, idei sau comunicare față în față, veți ști când informația a aterizat. Apoi urmăriți-vă pentru Mare Da sau Mare No – corpul tău nu minte niciodată.

Deschiderea la nou.

Rac

Aceasta este o săptămână și o lună în care viitorul vă face o vizită personală. Acesta sosește în fereastra seismică a Lunii Noi de miercuri, iar Mercur se întoarce înainte în propriul tău semn exact la eclipsa din 16 iulie, în opoziție cu Saturn și Pluto. Ceva care a apărut în timpul eclipselor revine pentru rezolvare și finalizare. Sau conectați brusc punctele într-o situație sau într-o relație – un moment de lumină! Pe măsură ce Noua Lună din Leu de foc începe un nou ciclu de finanțe și venituri, întoarceți-vă de la trecut și lăsați-vă să vă ghideze un viitor mai optimist.

Speranță feroce și credință strălucitoare.

Leu

În fiecare an, în acest moment, sosește o Lună Nouă în Leu, dar este rar să experimentezi o Super Lună Nouă în semnul tău, semnalând un nou capitol. Nu doar atât, dar Mercur se întoarce din nou lovind o furtună la fel ca imprevizibilul Uranus îți amplfică sistemul nervos. Asteaptă focuri de artificii pe 12 august. Este timpul să faceți un salt al credinței, să vă transformați crezurile de sine, curajul și hotărârea. Dacă cineva sau ceva te ține înapoi, trage o linie fermă în nisip. Asta face parte din trecut – singurul moment care contează este Acum și Noul. Încredeți-vă la creșterea optimismului și a creativității – este reală, este accesibilă, tot ce trebuie să faceți este să o direcționați spre transformarea viselor în realitate.

Simțiți cum bateriile se reîncarcă.

Fecioară

Fără nici o exagerare, va fi o săptămână volatilă pentru toată lumea. Mai întâi, miercuri, în casa a 12-a, există o Lună Super Seismică la fel cum conducătorul tău personal, Mercur, avansează chiar înainte de gradul de eclipsă din 16 iulie. În al doilea rând, Uranus, Marele Răbdător, vă conectează la rețea, perturbând planurile și vă face să vă simțiți nervos și prea sensibil. În al treilea rând, cu Soarele în Leu până pe 21 august, bateriile solare sunt plane. Aceasta este o rețetă pentru ardere – simțindu-vă obosit și conectat. Deci, fii blând cu tine, stai departe de oamenii care îți apasă butoanele și fa ceva pentru a-ți îmbunătăți bunăstarea fizică ce te face să te simți minunat.

“Tu ești cerul. Totul altceva este doar vreme” – Pema Chodron

Balanță

Marea întrebare pentru dvs. săptămâna aceasta este: Puteți păstra o minte radical deschisă? Odată ce stăpânești acest lucru, arta fără așteptări te va transforma într-un Maestru Akido, responsiv, nu reactiv, care nu mai este lovit de evenimente care nu se află sub controlul tău. Mediul poate fi volatil, cu o Super Lună Nouă, umflată de Uranus și Mercur ce se întoarc direct prin lovirea unei furtuni ciudate, dar modul în care răspunzi la ea ține strict de tine. S-ar putea să credeți că aveți o problemă de realitate, când în realitate aveți o problemă de gândire. Întoarceți-vă fața spre viitor și canalizați minunatele energii ale Lunii Noi în extinderea obiectivelor, priorităților și alianțelor.

Fluxul de gândire devine fluxul vieții tale.

Scorpion

Nu se întâmplă foarte des ca o Lună Superioară să activeze axa voastră de direcție a vieții, aruncându-vă într-un nou capitol de carieră, scop și serviciu. Deci, când se întâmplă – ca și miercuri – trebuie să prindeți ocazia cu ambele mâini. Pe deasupra, Mercur se întoarce în aceeași zi, punându-vă într-un spațiu neașteptat, de manevră într-o situație de lucru despre care credeți că a fost blocată. Încadrați imprevizibilitatea, volatilitatea ca niște ași în mâna dvs. și fiți gata să schimbați tactica și surprindeți-vă cu o schimbare radicală a inimii. O schimbare interioară este tot ce este nevoie.

O explozie de aer proaspăt.

Săgetător

O minunată Lună Nouă în semnul de foc al Leului, miercuri, te transformă ferm spre orizonturi noi și mai mari. Nu numai asta, ci este o Super Lună seismică, aliniată frumos cu planeta ta personală Jupiter în semnul tău și Uranusului futurist. Așteptați noi perspective, momente ale slipirilor și epifaniilor. Mercur se întoarce din nou, astfel încât întrebarea mare pe care numai tu poți să o răspunzi este: Cum te-ai subestimat pe tine însuți? Întreabl și ascultă ce îți vine în minte imediat. Apoi, puneți-vă agenda pentru schimbare în luna august – o lună de creștere accelerată.

Credință, speranță și optimism.

Capricorn

Nu veți putea să pierdeți noii lăstari de creștere în această săptămână sau în întreaga lună a lunii august. Sunteți pe teritoriul neexplorat atunci când reacțiile automate nu vor mai funcționa. Aceasta este o veste minunată, deoarece înseamnă că trebuie să aveți o minte complet deschisă, să lăsați așteptările și să întâlniți fiecare moment când așa cum vine. Super Luna Nouă de miercuri vă pune finanțele la lumina reflectoarelor, la fel cum Mercury – planeta de afaceri – se întoarce din nou, chiar la gradul eclipsei din 16 iulie, în unghiul dvs. de contracte, parteneriate și acorduri. Luați o nouă abordare și așteptați să fiți plăcut surprins de rezultate.

Alegeți noul și netestatul înaintea vechiului și testatului.

Vărsător

În fiecare an, în acest moment experimentați o Lună Nouă în unghiul  relațiilor. Dar în acest an este o Super Lună seismică aliniată la planeta voastră volatilă Uranus. Mesajul este în lumini intermitente de neon: schimbarea nu este o opțiune. De când Mercur se întoarce în aceeași zi, experimentați-vă cu personajele obișnuite de comunicare pentru a vedea dacă ați putea obține rezultate mai bune. Ceea ce urmăriți sunt scenariile win-win, nu o manevră sau o confruntare și acest lucru este realizat prin raportare – prin mersul în pantofii partenerului tău. Dacă planurile se schimbă la un moment dat, așteptați și vedeți ce se întâmplă în schimb. Poate fi mai bună decât ideea originală.

Actualizați modus operandi.

Pești

Întreaga lună august se concentrează pe nou, proaspețime și inovație. Și începe de la Luna Nouă de miercuri, făcându-te să faci o răsucire de maimuță în obiceiurile și rutinele tale încrucișate și să faci ceva diferit. Pe măsură ce Mercur se întoarce din nou și Uranusul volatil electrifică zona dvs. de conexiune și comunicare, așteptați ca planurile să fie întrerupte de evenimente aflate în afara controlului dumneavoastră. Acest lucru vă oferă darul de a trebui să rezolvați creativ problemele și să veniți cu noi răspunsuri la problemele vechi. Nu vă faceți griji că pare radical – radicalul este ceea ce este necesar.

Intuiția ta este cel mai mare avantaj în aceste vremuri.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0