Un salt cuantic al credinței – 04-11.08.2019

Aceasta este o săptămână pentru a lăsa Lumina să intre, pentru a vă deschide Inima Înaltă și pentru a simți căldura fizică și spirituală a Soarelui din Leu – a Poarta Leilor Sirieni. Termenele de intrare în 2020 se accelerează, ceea ce face prezentul și viitorul mult mai convingător decât trecutul, care acum se șterge rapid.

Împreună, marii benefactori Venus și Jupiter îți liniștesc marginile sfâșiate, rănile vechi și îți inundă sistemul cu vindecare. Este un moment de cotitură când începeți să vă amintiți cum se simte restabilit, regenerat și înviat.

Marcează 11/12 august în calendarul tău, cu 4 zile înainte de futurista Lună Plină din Vărsător, atât Uranus cât și Jupiter – prevestitorii noului – schimbă direcția în același timp: Jupiter se întoarce direct Direct și Uranus retrograd. Acesta este un dar al unui salt cuantic al credinței. Atunci când două planete prag schimbă direcția simultan, se simte ca o maree când totul este în flux. Așa că rămâneți întemeiați, știind că toate acestea se întâmplă într-o cronologie perfectă.

Jupiter se îndreaptă exact spre Marele Atractor, denumit „Lungimea de undă a vocii Creatorului”, o gaură neagră supermasivă. În astrologia evolutivă 5D Marele Atractor reprezintă cheia misterului universului. Este un punct foarte intens care are proprietăți mistice și metafizice. Faceți călătoria pe un teritoriu radical nou, neîncadrat și vizionar. Este timpul să înveți puterea de a onora, căuta, misiona, învăța, călători și sărbători.

Uranus – Dumnezeul Cerului – din Taur transformă corpul electric, oferind șocuri, inversări sau idei imprevizibile care te electrizează din zona ta de confort, învățându-te să colaborezi cu inevitabilul. Este un moment în viața ta când ceva nou – ceva excentric – trebuie să pătrundă în conștientizarea conștientă. Uranus este fulgerul care lovește cercul obișnuinței și îl transformă într-o spirală – Dumnezeul Maverick al unicității, intuiției, inovației, ingeniozității și rebeliunii. Este timpul să-l lăsăm pe Maverick să vadă lumea prin obiectivul posibilității.

Simbolul Chandra Jupiter Direct:
Se apropie o maree

„Momentul evenimentelor colective se îndreaptă spre valul inundațiilor atunci când există o tranziție majoră de la un ciclu întreg la altul. Fluxul de viață personală se desfășoară în modele similare. Când te pregătești să decolezi într-o direcție cu totul diferită, există mai întâi o tranziție care este atât de interesantă, cât și de fantastic deranjantă. Te simți aproape că este măturat de schimbările viitoare și chiar înainte ca acestea să devină cu adevărat, tensiunea, presiunea și încordarea te pot distruge. Vrei să mergi cu ea, și totuși tânjești după sanctuar. Această ambivalență accentuată este încărcată de dorință, anticipare, imagini de memorie și viziuni utopice. Amestecul este volatil. Învățarea cum să călărească acest val este un efort atât de mare încât, în sine, devine despre ce este vorba. Oportunitatea consumată să se deschidă larg, dar să rămână substanțial ferm și concentrat. Măiestrie sau bust. Viitorul infinit sau eliminarea. Un torsor de coloană vertebrală până la capăt. ”

Berbec

În ciuda verificărilor de realitate constantă de la Saturn și Pluto din zona ta de muncă și carieră, nu există un moment mai bun pentru a face o pauză, o călătorie sau o vacanță prelungită. Un triunghi frumos de energie de susținere, care înfășoară inima, se formează de-a lungul semnelor de foc-Berbec, Leu și Săgetător. Între descărcările Porții Leilor de joi 8 și Jupiter direct pentru duminică 11, pentru prima dată din aprilie, ar trebui să fiți inspirați să luați drumul mai puțin călătorit și să plecați ca un aventurier pelerin. O aliniere uluitoare Venus / Soare / Jupiter dezvăluie frumusețea în orice. Este timpul să îți pui trecutul cu putere în spatele tău și să îndrepți fața către posibilitățile viitoare.

Nimic nu se schimbă dacă tu nu te schimbi.

Taur

Și acum pentru ceva complet diferit … ..! Pregătește-te pentru o creștere a energiei electrice, a entuziasmului și a anticipării, întrucât Uranus în propriul tău semn al Taurului încetinește să se întoarcă înapoi exact după cum Jupiterul expansionist se îndreaptă înainte după 4 luni de mers lent. Uranus Marele Trezitor este din nou în zodia ta pentru prima dată în 84 de ani pentru a face doar asta – să te zguduie. Întoarcerile neașteptate ale evenimentelor creează un impuls înainte, visuri radical diferite, perspective, inspirații și viziunea elicopterului pentru a gândi mare. Dumnezeul Cerului operează prin furnizarea de șocuri, inversări sau perspective imprevizibile care te electrizează din zona ta de confort, învățându-te să colaborezi cu inevitabilul. Este un moment în viața ta când ceva nou – ceva excentric – trebuie să pătrundă în conștientizarea conștientă. Împreună Jupiter și Uranus – Zeii Maverick ai unicității, intuiției, inovației, ingeniozității și rebeliunii – sunt fulgerul care lovește cercul obișnuinței și îl transformă într-o spirală.

Este timpul să-l lăsăm pe Maverick să vadă lumea prin obiectivul posibilității.

Gemeni

Astrologia uimitoare din această săptămână și din această lună marchează un moment de cotitură pozitiv pentru tine după lunile lungi de lupte și verificări ale realității. Soarele și Venus în Leu înflăcărat îți liniștesc unele dintre petele dureroase și marginile zdrențuite și îți deschid inima ca o floare de hârtie. Cele două planete ale posibilităților viitoare – Jupiter și Uranus încetinesc toată săptămâna pentru a schimba direcția împreună duminică 11. Jupiter a fost în retragere în unghiul relației tale încă din aprilie – când expansionistul se întoarce în față te poți aștepta la o creștere de entuziasm, impuls și inspirație, cu toții care te dezbracă pentru a face un salt de credință. Amintiți-vă să căutați și să nutriți micii lăstari verzi ai unei noi creșteri și începeți să spuneți Da, în loc de automat Nu, pentru oameni și oportunități noi.

„Speranța este acel lucrul cu pene care se cocoțează în suflet – și cântă tonul fără cuvinte – și nu se oprește deloc” – Emily Dickinson

Rac

Aceasta este una dintre cele mai încălzitoare săptămâni și luni pentru inimă din 2019 – o perioadă în care unele dintre rănile tale recente, petele dureroase și marginile zdrențuite pot fi calmate și vindecate. Soarele și Venus transmit Lumina direct de la Soarele Central al Siriusului pe Poarta Leilor de joi, în timp ce ambele planete prag futuriste Uranus și Jupiter încetinesc toată săptămâna pentru a schimba direcția duminică 11. Când Marele Trezitor și Marele Expansionist se aliniază, acestea oferă un val de optimism, credință și posibilitate. Pregătiți-vă pentru a deveni un explorator, abordând toate aspectele vieții cu o curiozitate reverentă, permițând totul să-și spună povestea. Este timpul să înveți puterea de a onora, căuta, învăța, învăța, călători și sărbători. Uranus Dumnezeul Cerului în zona voastră de scopuri, valori și priorități pe care le operează un Dumnezeu, oferind șocuri, inversări sau idei imprevizibile care te electrizează din zona ta de confort, învățându-te să colaborezi cu inevitabilul, în loc să-i rezisti.

Nu mai numărați pierderile și transformați-le în combustibil pentru o nouă călătorie.

Leu

Pentru tine, Leu, astrologia uluitoare din această săptămână marchează o revenire acasă de multă așteptată. Venus se aliniază cu Soarele și Jupiter de la Poarta Leilor, furnizând Lumina direct de la Marele Soare Central Sirian și deschizându-ți Inima Înaltă. Toate planetele săptămânii cu posibilități viitoare Jupiter și Uranus încetinesc la cel mai puternic impact pentru a schimba direcția duminică 11. Vi se oferă cheile creativității practice, dincolo de orice ați experimentat până acum. Urmăriți fiecare înclinare, fiecare zarvă, fiecare zarvă interioară și hrăniți lăstarii unei noi creșteri. Acestea vor fi inspirația și agenda dvs. pentru următoarele 4 luni până la eclipsa din decembrie. Lasă-te mișcat de instinct și intuiție, permițând ceea ce va apărea în propriul model și ritm.

Ești pe calea unor lucruri importante.

Fecioară

Există atâta eliberare, restaurare și regenerare la dispoziția dvs. săptămâna aceasta, Fecioară, atât timp cât vă deschideți; puneți-vă agenda aglomerată în așteptare și permiteți vieții să se desfășoare în ritmul propriu. Descărcarea de lumină de la Poarta Leilor de joi funcționează în culise, vindecând în liniște cele mai profunde părți, și cele mai vulnerabile, ale psihicului tău. Venus și Soarele se aliniază cu Jupiter la rădăcina graficului tău, făcându-te să ai mai multă credință în capacitatea ta de a crea atât fundații mai puternice, cât și un sentiment mai profund de apartenență. Duminică 11, atât Jupiter-ul expansionist, cât și Marele Trezitor Uranus schimbă direcția în același timp, oferind un val de credință, speranță și optimism. Pe măsură ce vindecarea are loc, odihniți-vă, dormiți și împământați-vă cât puteți.

Vă reîncărcați bateriile psihice și realimentați pregătirea pentru o lună de transformare accelerată începând cu 21 august.

Balanță

Astrologia uluitoare din această săptămână și luna aceasta te va schimba de la supraviețuire la prosperitate și asta este ceva de sărbătorit. Alinierea Soarelui / Venus de joi la Poarta Leilor, vă luminează unghiul de prietenie, alianțe și colaborare. Conectați-vă cu cât mai multe dintre triburile voastre și puteți consolida legăturile. Între timp, atât expansionistul Jupiter, cât și Trezitorul Uranus își schimbă direcția duminică 11, întorcându-vă concentrarea ferm de pierderile trecute către oportunitățile prezente și viitoare. Așteaptă-te să fii electrificat din zona ta de confort pentru a explora orizonturile îndepărtate cu încredere, optimism și credință strălucitoare. Este timpul să devii un explorator care abordează toate aspectele vieții cu o curiozitate reverentă, permițând totul să-și spună povestea. Este timpul să înveți puterea de a onora, căuta, misiona, învăța, călători și sărbători.

Viitorul nu este „acolo”. Îi creezi un singur gând, o singură acțiune la un moment dat.

Scorpion

Cu siguranță nu este o săptămână pentru afaceri ca de obicei. Dacă v-ați ținut capul în jos încercând să țineți toate bilele în aer, este timpul să vă treziți și să mirosiți cafeaua. Într-o săptămână în care ambele planete ale posibilității – Jupiter și Uranus – își schimbă direcția și Poarta Leilor activează lumina Marelui Soare Central Sirian, apare o irigare de optimism și speranță în Inima Ta înaltă. Soarele și Venus se aliniază cu Jupiterul expansionist în unghiurile tale de carieră, direcție de viață și resurse. Uranus Trezitorul îți electrizează zona de relații, parteneriate și contracte. Acesta este un peisaj planetar rar și foarte susținător, așa că căutați și hrăniți lăstarii verzi ai creșterii noi și apucați orice oferte cu ambele mâini.

Fii la cauză, nu la efect.

Săgetător

Aceasta este săptămâna ta și anul tău, Săgetător. Pregătiți-vă să fiți uimiți și încântați, deoarece această astrologie uluitoare de susținere se desfășoară. Planeta ta personală Jupiter în propriul tău semn se aliniază cu Soarele și Venus în Leul înflăcărat în timp ce atât Jupiter futurist, cât și Uranus schimbă direcția în același timp. Jupiter se întoarce direct și Uranus retrograd. Aceasta dă un salt cuantic de credință pe măsură ce valul se îndreaptă spre un viitor mai luminos. Așadar, faceți ce vă vine intuitiv – explorați orizonturile îndepărtate cu încredere, optimism și credință strălucitoare. Este timpul să mergem la o căutare personală, abordând toate aspectele vieții cu o curiozitate reverențială, permițând totul să-și spună povestea. Este timpul să înveți puterea de a onora, căuta, misiona, învăța, călători și sărbători.

La o fugă spre acasă.

Capricorn

Pasul greoi până la cerințele de platou ale lui Saturn și Pluto în semnul tău sunt încă acolo, dar astrologia uluitoare din această săptămână face un drum lung pentru a înmuia marginile. O aliniere armonioasă între Soare / Venus și Jupiter vă amintește că viața este un miracol și este timpul să apăsați butonul de pauză, să miroși trandafirii sau să urmăriți un apus de soare. Duminică, Jupiter se transformă din nou în partea cea mai adâncă a graficului dvs., după 4 luni lungi de mișcare lentă. În aceeași zi, Trezitorul Uranus se întoarce înapoi în unghiul tău de creativitate și plăcerile vieții. Vi se oferă o perioadă de răgaz în urma controalelor implacabile de realitate. Mergeți în retragere sau rămâneți acasă, renunțați la rețelele de socializare și tăiați-vă puțin. Cu mintea maimuței dezactivată, veți fi surprins și încântat de ideile și ideile proaspete care apar.

Ieși din capul tău în inima ta.

Vărsător

Este o săptămână pentru a vă aminti să vă numărați binecuvântările. Odată cu Venus și Soarele îți luminează toate relațiile, viața pare să se desfășoare mai lin. Jupiter în zona dvs. de prietenii și alianțe se transformă din nou duminică 11, după 4 luni de mers lent. Și în aceeași zi, planeta ta personală Uranus se întoarce înapoi la baza graficului tău. Tot ceea ce are legătură cu casa, familia și partenerul dvs. este bine jucat. Este posibil să apară unele evoluții surprinzătoare care să te încurajeze să faci schimbări restante. Dacă da, colaborează cu inevitabilul și viața te va energiza.

Gândește cu inima ta.

Pești

În cadrul acestei astrologii de inspirație, așteptați-vă să vedeți ușile care au fost bine închise în cele din urmă deschise. Co-guvernatorul Jupiter din vârful graficului tău încetinește la impactul maxim pentru a se îndrepta din nou duminică 11, după 4 luni de mers lent. Cariera ta este super-bine jucată. Jupiter este adesea numit norocos, dar îți creezi propriul noroc atunci când îți urmezi presimțirile, îți asumi riscuri și profiți de oportunități de a face ceva nou și netestat. Acum este momentul să începeți să trăiți între Structură – rutine de susținere – și Surpriză, cea neplanificată și spontană. Până la începutul lui decembrie trebuie să stoarceți sucul din darurile lui Jupiter.

Găsiți unul dintre obiectivele voastre imposibile, apoi faceți primul pas.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0