O schimbare elementală – 18-25.08.2019

Una după alta, săptămâna aceasta Marte, Venus și Soarele trec de la Leul fix în Fecioară transfomabilă, de la elementul alchimic al Focului către Pământ. Ori de câte ori planetele personale schimbă semne, observi și starea ta emoțională schimbându-se.

Aceste inspirații creative strălucitoare apărute de la Super Luna Nouă la 1 august și Jupiter / Uranus schimbând direcția pe 11 august, au acum nevoie de împământare. În același timp, momentele de lumină vor continua să vină, întrucât Mercur în Leu se aliniază cu Jupiter pe Marele Atrăgător, iar Marte, Venus și Soarele se aliniază cu Trezitorul Uranus în Taur. Un deget mistic al lui Dumnezeu din Saturn și Neptun indică Mercur – e timpul pentru a testa viabilitatea viselor tale.

Această săptămână marchează începutul a ceea ce va deveni în septembrie un proces de întruchipare și manifestare neobosită – când cauciucul spiritual va întâlni drumul realității.

Deocamdată, observați că sunteți dezbrăcați din interior pentru a vă regenera propria ecologie – semnătura dvs. energetică, câmpul magnetic care vă înconjoară, de la care trăiți, vă atrageți și co-creați, respirația, fizicitatea, mâncarea, creativitatea voastră, sănătatea, inima, frecvența.

Pentru ca acesta să curgă, pentru a prospera, nu doar a supraviețui, trebuie să curățați râul. Să fii profund prezent fizicului și frecvenței tale, va deveni treptat noul normal în tranziția ta la întruchiparea completă. Sub o astfel de energie pământească transformatoare, veți fi uimiți de modul în care treceți brusc și fără efort la ceea ce este în interesele dvs. cele mai înalte. Experimentarea, sentimentul și energia libertății în propriile gânduri și inimă accelerează schimbarea față de obișnuință.

Simbol Chandra pentru Venus / Marte Fecioară 4:
Un purcel mic îmbrăcat în haine pentru bebeluși

„Să fii conștient de factorii pe care ceilalți îi lipsesc. Simțind indicii, piesele care lipsesc. Atras spre ceea ce este umbra, ceea ce este refuzat, ceea ce este suprimat. Văzând lumea din punctul de vedere al celor dispuse, a celor negate, a factorilor și forțelor inconveniente. De orice am încerca să scăpăm va reveni asupra noastră și trebuie auzit, simțit, cunoscut, a făcut ca baza adevărului să fie mult mai cuprinzătoare, mult mai puțin autoservitoare. În orice fel ai tăia-o, aceasta este suprafața despre care am presupus că fusese pusă în urma noastră. E o învârtire înapoi pentru a ne conecta cu pământul, cu chestiuni neterminate, cu găuri, cu orice și tot ceea ce am dori să uităm. Chiar în mijlocul acestei controverse, o posibilitate viitoare este înlăturată și nu va aștepta să fie aprobată și permisă. ”

Berbec

Venus, Marte și Soarele sunt acum practic in semnul Fecioarei și a casei tale de serviciu și de service, focalizarea ta se schimbă spre verificarea sistemelor și bazelor tale. Reviziile, actualizările și evoluțiile de tot felul sunt incluse în cadrul procesului de la verificări fizice până la audituri financiare, la obiceiurile și rutinele dvs. Privește totul cu ochi proaspeți pentru a vedea unde și cum îți poți îndrepta viața spre viziunea ta pentru viitor. În această astrologie, diavolul este în detaliu și când Saturn va avansa luna viitoare, veți fi atât de ușurat că ați făcut diligența cuvenită. Va îndrepta drumul către o reorientare personală majoră.

O actualizare a sistemelor.

Taur

Vestea bună este că în următoarele patru săptămâni vei fi în elementul tău și te vei simți mult mai fericit în propria ta piele. Domnitorul tău personal Venus se alătură Soarelui și lui Marte în semnul compatibil Pământ în Fecioară – casa a cincea, a creativității, distracției și plăcerii. Oricât de mult ai avea pe farfuria ta, este timpul să te luminezi și să vezi lumea prin ochelari de nuanțe trandafirii. Concentrați-vă pe ceea ce funcționează, nu pe ceea ce trebuie îmbunătățit. Și lansează un proiect care este aproape de inima ta – nu trebuie să fie perfect, nu are nevoie de curatare, ci trebuie să fie doar o adevărată expresie a ta și ceea ce ai de oferit.

Asuma-ți un risc și trăiește-ți viața cu voce tare.

Gemeni

Mișcarea Soarelui, a lui Venus și a lui Marte peste baza graficului dvs. semnalează un nou ciclu anual. Fecioara – a patra casă a rădăcinilor, apartenenței și tribului – este un semn practic al Pământului, așa că acum este timpul să vă asigurați că bazele dvs. sunt solide și de susținere și planurile dvs. sunt evaluate și protejate. Privește în jur și observă ce anume are nevoie de actualizare, ce necesită re-gândire. Aduceți-vă familia la bord și cereți-le sugestii și feedback. Poți fi surprins de acceptarea lor proaspătă și inspirați să gândească mai mare și în afara cutiei. Acasă este tabăra de bază pentru viața ta, așa că fă-o să fie o adevărată reflectare a ta.

E timpul să apăsați butonul de actualizare.

Rac

Deși te-ai simțit scufundat și înclinat să te coconezi în siguranță acasă în ultimele săptămâni, în timp ce planetele personale migrează împreună în zona de conectare, fericirea va veni prin alte persoane. Ajută-te să ceri și să oferi sprijin, riscă să fii vulnerabil și să te alături în loc să-ți alăptezi rănile. Aceasta este sincronizarea perfectă pentru a te implica mai mult cu grupuri de oameni asemănători mental, pentru a coopera în cadrul întreprinderilor comune și pentru a cere feedback de la prieteni sau familie de încredere. Situațiile blocate au nevoie de o perspectivă nouă.

După cum spune afirmația: „O problemă împărtășită este o problemă înjumătățită”.

Leu

Comunicatorul Mercur este în continuare în semnul dvs. și se aliniază util cu Jupiter expansiv. Dacă trebuie să apelați la favoruri, aceasta este săptămâna pentru a face acest lucru. Odată cu Venus, Marte și Soarele care se deplasează în Fecioară, în unghiul tău de autoestimare și finanțe, te vei gândi cu atenție la modul în care îți poți îndrepta obiectivele. Oricare ar fi tonul dvs., trebuie să punctați I-urile și să tăiați T-urile, verificați dacă planul dvs. este viabil și finanțat corespunzător și arătați-vă dovezile. Alții vor fi fericiți să vă întâlnească la jumătatea drumului, atât timp cât vă explicați cum va merita timpul lor.

Împărtășește lumina reflectoarelor, nu o încețoșa.

Fecioară

Vestea de bun venit este că mai întâi Marte, apoi Venus, apoi Soarele se întoarc acasă în Fecioară săptămâna aceasta. După o lună în care bateriile dvs. au avut nevoie de reîncărcare constantă, trebuie doar să urmăriți nivelurile de energie în creștere. Sunteți cu adevărat din nou în elementul dvs. și vă simțiți ca acasă în propria piele. Nu te baza pe ceea ce nu funcționează, ci îndreaptă-ți atenția către ceea ce merge. Acest lucru vă va oferi o schimbare mult dorită a perspectivei, în special în ceea ce privește o relație importantă. Mingea este în curtea dvs. pentru a juca așa cum alegeți, deci acceptați provocarea și puneți-vă mai întâi interesele proprii.

Lasă soarele să strălucească în viața ta.

Balanță

Ca mai întâi Marte, Venus, apoi Soarele intră în casa ta închisă, a 12-a, încadrați-vă în următoarele 4 săptămâni ca o oprire de odihnă pentru a vă reîncărca bateriile, regrupați-vă și puneți-vă interesele cele mai mari pe primul loc. Dacă încercați să împingeți râul și să continuați, va fi contraproductiv. Gândiți-vă la piesa lui Byrd „Pentru tot există un schimb de sezon, schimbă”, și pentru voi este timpul să reflectați, să restaurați și să schimbați scopul. Există o diferență imensă între așteptarea pasivă și așteptarea cu expectanța transformării valului. Când Lordul Timpului și Karmei, Saturn, se îndreaptă spre jumătatea lunii septembrie într-un unghi important al graficului dvs., veți avea nevoie de fiecare uncie de energie stocată pentru a vă menține.

„Este întotdeauna important să știm când ceva a ajuns la sfârșitul său. Închiderea cercurilor, închiderea ușilor, încheierea capitolelor, nu contează cum le numim; ceea ce contează este să lase în trecut acele momente din viață care s-au terminat.” – Paulo Coelho

Scorpion

În această săptămână veți observa o schimbare subtilă, dar distinctă în lumea interioară. Domnitorul tău personal Marte urmat de Venus și Soarele se mută în casa a 11-a, a alianțelor, pentru luna următoare. Aceasta înseamnă că poziția ta obișnuită de a fi singurul ranger nu îți va aduce niciun favor. Acum este timpul să restaurați și să consolidați legăturile de prietenie, să întâlniți oameni noi, să colaborați cu proiecte comune, adăugând valoare, precum și să ridicați idei noi. Cu planetele interioare aliniate frumos cu Uranus futurist din zona de relații, alte persoane dețin cărțile și cheile.

Extindeți-vă peisajul oamenilor.

Săgetător

În fiecare an în a treia săptămână a lunii august, Soarele traversează partea de sus a graficului dvs. pentru a începe un nou ciclu. Anul acesta, Marte și Venus amplifică impactul, făcându-vă mult mai vizibil decât de obicei. Aceasta este, desigur, o sabie cu două tăișuri. Pe de-o parte, apare fiecare greșeală, pe de altă parte, oamenii te observă și îți răsplătesc eforturile. De acum până la jumătatea lunii octombrie, urmăriți oportunitățile acolo unde nu existau până acum. Acceptați o mână de ajutor atunci când vi se oferă și mizați pe revendicările asupra unor lucruri mai bune. Nu stați pur și simplu și așteptați să vă cadă lucrurile în poală, ci faceți diligența cuvenită. Da, norocul este de partea ta, dar norocul este creat atunci când ești dispus să-ți asumi riscuri, urmează-ți instinctele și profită de orice ocazie pentru a-ți extinde lumea.

Posibilitate pură.

Capricorn

Privirea imaginii de ansamblu nu a fost niciodată atât de important pentru tine ca și Capricorn. În săptămânile dintre acum și ianuarie 2020, conducătorul tău personal Lordul Timpului și Karmei, Saturn, va face o conjuncție din ce în ce mai strânsă cu Pluto – eliminatorul final al tuturor lucrurilor depășite în propriul tău semn. Acesta este un pasaj definitoriu, o catarsă o dată în viață. Este important să avem în vedere faptul că aceste tobe șamanice vor bate pe fundalul a tot ceea ce faceți de acum încolo. Nu încercați să rezistați schimbărilor și nu vă îngropați capul în nisip. În schimb, începând acum când planetele interioare se adună în casa a 9-a, confruntați și reevaluați orice vă păstrează mic sau blocat. Acestea sunt modificări întârziate. Știi ce trebuie să faci. Începeți ușor, dar persistent.

Faceți schimbările pe care le doriți să se întâmple, înainte ca schimbarea să dea peste tine.

Vărsător

Săptămâna aceasta pe măsură ce Marte, Venus și Soarele se mută în Fecioară și în casa a 8-a, observați-vă gândurile îndreptându-se către probleme pe care le țineți în mod obișnuit împăturite. Asta înseamnă bani, intimitate, cele mai mari temeri ale tale și cele mai sufletiste dorințe ale tale. Dacă tânjești la un nivel de conexiune mai profund, mai apropiat și mai semnificativ, începeți să-l oferiți. Cu Saturn și Pluto săpând cea mai adâncă parte a graficului dvs., această astrologie se referă la curățarea și clarificarea casei – atât literalmente, cât și la nivel emoțional. Așadar, începe undeva unde te simți confortabil, poate de la a scăpa, fizic, de lucrurile care se referă la o etapă anterioară a vieții tale și începe de acolo. Gândiți-vă la asta ca la lepădarea de o cămașă de forță care v-a ținut limitat.

A deveni realist.

Pești

Săptămâna aceasta, te vei gândi la ce și cine te face fericit, în loc de cum îi poți face pe alții fericiți. Este, într-adevăr, o întorsătură. Pe măsură ce Marte, Venus și Soarele îți vor lumina zona de relație, vei începe să observi modele care anterior erau puncte moarte. Este într-adevăr rolul tău să netezești constant lucrurile, să mediezi și să oferi loc? Acordați atenție dinamicii unui parteneriat curent. Sunteți prea co-dependent sau excesiv de independent? Se simte ca un troc cu câștig mutual? Uită-te fără judecată, reflectă și pregătește-te să fii surprins de ceea ce înveți. Și pe măsură ce Jupiter aduce recompense sau premii mult meritate la locul de muncă, stima și credința de sine vor crește.

Schimbă-ți mintea și schimbă-ți viața.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0