Asta nu e o repetiție – 25.08-01.09.2019

O atentionare! Întrucât lumea 3D arde literalmente în jurul nostru de la Polul Nord până la Pădurea Amazoniei, un steliu rar format din 5 planete personale din Fecioară oferă un moment neobișnuit al lui Chairos – timpul din timp – când este posibil să surprindem o rară privire a Matricei Strălucirii – rețeaua de câmpuri energetice interconectate în care există toată viața și pe care o creăm moment din moment. Ne conectează la Acum și la Nou prin Codurile de Libertate care intră în 2020 din:

  • Trezirile discordante. Realizări șocante. Perspective bruște. Inspirație. Alinierea cu ceilalți. Model de conectare. Iluminare. Meta Perspective + Vizionare imagini de ansamblu. Inovații. Invenții. Rezolvarea problemelor. Câmpul Deschis. Impuls de moment.

Cea mai rară a 2-a lună super-nouă din august se constelează Astăzi și Mâine și începe un nou ciclu de creație. Acesta este o Super Lună de Taină care funcționează sub radar, care creează furtuni seismice atât în ​​interior cât și în exterior, oferind stres geofizic suplimentar între marți 27 august – luni 2 septembrie. Acesta este un teren nou și Câmpurile de ardere au nevoie de soluții radical noi …….

Pune-te în prezent și în nou, gata să pășești într-un viitor radical diferit, care necesită o minte / corp / inimă recalibrate. Pe măsură ce Jupiter se încrucișează între Marele Atractor către GC, pe măsură ce Uranus se aliniază cu steliul Fecioarei de înțelepciune emoțională și aliniere interioară, sunteți direct conectat la Nor, Noosferă și Sursă. Consultați îndrumările pe care le-ați externalizat anterior și accesați codurile de libertate necesare pentru 2020. Eliminați intermitențele.

Simbolul Chandra pentru luna nouă a Fecioarei:
Un copac Banyan care creează o pădure întreagă

„Conținând în tine o vastă forță creativă care poate umple lumea cu conștientizarea ei diversă și multiplexă. Aveți o capacitate grafică de a evoca, de a surprinde, de a ilustra un tărâm, o lume, de a-l desena, de a-l evidenția. Experimentând pentru tine înțelepciunea veacurilor – dovada vie că natura este în totalitate vie, că puterea creatoare este peste tot și că toate acestea doresc să i se dea glas, să fie sărbătorit, să fie trăit ”

Nou! Cu siguranță aceasta nu este o repetiție! În septembrie, Saturn se îndreaptă împreună cu Nodul Sud Karmic al Sorții, vizavi de Sirius. Lordul Timpului și Karma nu vor mai schimba direcția în Capricorn până în 2048, astfel încât aceasta este o ocazie de nerepetat de a construi o platformă permanentă de creștere în cele 11 săptămâni rămase înainte de contracția nașterii Conjuncției Saturn / Pluto în Ianuarie 2020. Săptămâna aceasta începe startul a ceea ce va deveni în septembrie un proces de întruchipare neobosit. Cauciucul spiritual va întâlni drumul realității.

Berbec

Săptămâna aceasta până la jumătatea lunii septembrie, o adunare neobișnuită a tuturor planetelor interioare – Mercur, Venus, Marte, Soarele și Luna – din Casa a 6-a a Muncii, îndreaptă atenția către munca ta. Fecioara este semnul serviciului și despre asta este vorba – nu atât ceea ce faci pentru o viață, ci despre valoarea pe care o oferi altora zilnic. Rara conjuncție a lui Venus și Marte în acest semn urmată de o super-lună nouă, joi, 30, te indică spre lansarea unei noi întreprinderi creative. Dacă te-ai gândit să înființezi o afacere secundară sau să lucrezi pentru tine, acesta este momentul să te angajezi și să începi. Potențialul alinierii acestei săptămâni nu poate fi supraevaluat.

Nu mai așteptați să fiți „gata” – faceți-o.

Taur

Nu pot să subliniez suficient, Taur, cât de susținător și de inspirațonal va fi pentru voi astrologia următoarelor săptămâni. O adunare neobișnuită a tuturor planetelor personale interioare, plus Soarele și Luna în compatibilul semn al Fecioarei – Pământ – îți luminează unghiul expresiei de sine și creativității. Nu numai asta, ci alinierea la Trezitorul Uranus în semnul propriu și Practicul Saturn în Casa a 9-a a noilor orizonturi, promit niște momente-bec „Aha!” împreună cu capacitatea de a le transforma în realitate. Apoi, joi 30 august, o super lună nouă seismică deschide un capitol cu totul nou pentru tine – poate chiar să te pună în centrul atenției.

Găsește-ți adevărata voce și folosește-o pentru a face diferența.

Gemeni

Pentru tine, următoarele 3 săptămâni sunt despre rădăcini. Despre a pune rădăcini noi, a vă întări bazele și a face tot ce puteți pentru a vă consolida sentimentul de apartenență. Aliniamentul extrem de susținător al tuturor planetelor personale interioare, plus o super lună nouă rară în casa a 4-a a familiei și a tribului începe un ciclu cu totul nou de creare a sanctuarului. Înseamnă să schimbi vechile modele de limitare a atașamentului și să inițiezi noi moduri mai libere de relaționare cu casa și familia ta. Plecând de la îndatoririle, obligațiile și responsabilitățile excluse, care nu vă mai sunt de serviciu. Înseamnă să-ți construiești propriul Sanctuar fizic sau Temenos – un spațiu sacru – pentru a-ți proteja și crește puterea și pentru a-ți întări relația cu Sinele – crucial pentru accesarea sistemului tău de ghidare interioară.

Sanctuarul tău este tabăra de bază pentru acțiune, nu o mănăstire.

Rac

Pe măsură ce această săptămână se va derula, va fi clar că a face ceea ce ai făcut întotdeauna nu mai este o opțiune. O rară adunare a planetelor personale în Fecioara Practică aliniată frumos cu Uranus Revoluționar și Agentul de schimbare Saturn, îți zguduie circuitele interioare. Aceasta este Casa a 3-a, zona de comunicare și conexiune, și, pe măsură ce noile informații vor inunda, vechile dvs. reguli calcifiate auto-create vor începe să implodeze. Odată ce vă deschideți către o nouă viziune asupra lumii, o perspectivă mult mai mare asupra a ceea ce percepeți în prezent drept probleme, veți recâștiga un sentiment de proporție, împreună cu impulsul de a face lucrurile diferit.

Schimbă-ți mintea, schimbă-ți viața.

Leu

Pentru tine ca Leu solar, astrologia uluitoare din această săptămână are potențialul de a oferi minunate momente de „Aha!”, plus impulsul pentru a construi o platformă de creștere practică. O rară adunare a planetelor personale, plus o super lună nouă în Fecioară, îți luminează unghiul de bani. Acesta este începutul unui capitol cu totul nou în creșterea stabilității tale financiare prin crearea de noi fluxuri de venit. Până acum știți că nu este suficient să aveți idei grozave – trebuie să fie aduse în realitate practică. Și iată tot sprijinul planetar de care ai nevoie pentru a începe. Cu Inspiraționalul Uranus ce traversează culmea graficului tău într-un impuls „o dată în viață” pentru chemarea sau cariera ta, nu pierde nicio clipă, fă un salt de credință.

Banii vă oferă opțiuni și libertate.

Fecioară

Fără exagerare – pentru tine ca Fecioară, această astrologie uimitoare este șansa ta de a te reinventa. Cu nu mai puțin de 5 planete adunate în zodia ta, inclusiv o rară Super Luna Nouă, joi, toate aliniate frumos cu Saturnul practic și cu inspiraționalul Uranus, uită să aștepți până când știți mai multe sau să aveți mai multe calificări, simțiți-vă gata și faceți-o. Mă refer la a merge în sfârșit după cele mai mari vise ale tale, cele mai sălbatice obiective și urmărirea a ceea ce te cheamă de mult timp. Nu mai aștepți permisiunea sau grija la ceea ce ar putea crede alții, pune-ți în față propriile interese cele mai înalte. Oportunitățile de genul acesta nu vin foarte des.

Astrologia aceasta îți poartă numele.

Balanță

De acum până pe 22 septembrie, Soarele este ascuns în cea mai adâncă parte a graficului dvs. scăzând energia și capacitatea dvs. de a merge mai departe cu orice fel de impuls. Este important să recunoaștem acest ciclu anual și să-l luăm în serios, în caz contrar, dacă treceți peste ceea ce vă spune corpul și vă mențineți în continuare, nu numai că va fi contraproductiv, dar poate duce și la ardere. Toată schimbarea se întâmplă în culise, din conștientizarea ta conștientă. O adunare a plantelor personale, plus o super lună nouă seismică în Fecioară deschide o nouă fază pentru reechilibrarea capului, inimii și corpului, pentru îmbunătățirea grijii de sine și ștergerea obiceiurilor de auto-sabotaj. Așadar, deși s-ar putea să pară că lipsești din acțiune, de fapt, te restabilești, te revigorezi și te realiniezi gata pentru o redresare personală începând cu mijlocul lunii septembrie, când Saturn se îndreaptă direct.

Retragerea nu este o dare înapoi.

Scorpion

Astrologia uluitoare din această săptămână va aduce unele răsuciri surprinzătoare și va transforma curtoazia imprevizibilă a lui Uranus electrizându-ți zona de relații. Trezitorul este aliniat frumos cu o adunare de planete personale în Fecioară, unghiul tău de oameni, prietenii și alianțe. Nu numai asta, dar o rară super lună nouă seismică, joi, 30 august, începe un nou capitol pentru valorile și prioritățile tale. Evenimentele neașteptate și alți oameni urmează să vă arate ce este cu adevărat important, ce contează cu adevărat și asta vă va conduce să gândiți complet coordonatele actuale. Așa că aruncați-vă așteptările fixe alb-negru și bucurați-vă să urmăriți ca jetoanele să cadă acolo unde ar putea.

Dar dacă viața are ceva mai bun în minte pentru tine decât tu?

Săgetător

Astrologia uluitoare din această săptămână ar putea fi catalizatorul pentru a dezlipi în cele din urmă o situație blocată la locul de muncă. O adunare neobișnuită a planetelor personale din zona ta de carieră împreună cu o super lună nouă seismică, joi, 30 august, este perfect aliniată cu Uranus trezitor. Fiți atenți la intuiții neașteptate, la momentele „Aha!”, când apare un curs diferit de acțiune. Dacă vă concentrați total pe un anumit rezultat, veți rata șansa de a obține ceva și mai bine. Caută scenarii de tip win-win, fii gata să faci compromisuri și s-o încadrezi ca o abilitate nu ca o înfrângere și alții vor veni să te întâlnească la jumătatea drumului.

Ruperea unui blocaj de bușteni.

Capricorn

E ceva ca o alinare de bunvenit pentru ațși găsi gândurile îndreptându-se spre viitorul tău în loc să te sălășluiești pe deciziile, greșelile și pierderile trecute. O rară adunare a planetelor personale în semnul compatibil Fecioara – Pământ – îți dă un ghiont spre orizonturi noi și mai largi, oferindu-ți o perspectivă mult mai mare și te deschid spre a lua în considerare idei inovatoare pentru rezolvarea situațiilor blocate. Joi, 30 august, o super lună nouă seismică îți arată înțelepciunea și strategia de a te confrunta cu obstacolele și de a lua decizii pe care trebuie să le iei singur. Acest lucru te pune la cauză, nu la efect, cu alte cuvinte, colaborând cu energiile, în loc să așteptați pasiv ca celălalt pantof să scadă.

Ai mult mai mult loc pentru manevră decât crezi.

Vărsător

Cu siguranță, este un sentiment în aer, pentru tine ca Vărsător, de ceva care se termină și ceva care începe. De o rafală binevenită de aer proaspăt care aruncă păienjenișul. O adunare neobișnuită a planetelor personale din Fecioara – zona ta de finanțe și relații – aliniată cu propria ta planetă excentrică Uranus la rădăcinile graficului tău sugerează o curățare, o corecție a cursului și o șansă de a-ți reseta busola la Nordul tău adevărat. Acest lucru începe prin a înfrunta adevăruri, indiferent dacă sunt financiare sau emoționale, înțelegându-vă partea. Următorul pas este să te deschizi la sentimentele tale cele mai profunde și să te îndrepți spre o intimitate reală în loc de o apropiere de suprafață. Onestitatea radicală este calea spre eliberare de rănile vechi.

Traieste-o. Stăpânește-o. Smenific-o.

Pești

Ați ajuns la un punct de cotitură în această săptămână, între dacă să vă puneți în sfârșit relația cu voi înșivă în prim plan sau să continuați să-i lăsați pe ceilalți să vă împingă în compromisuri care nu sunt în interesul dvs. O adunare neobișnuită de planete personale în semnul opus, împreună cu o super lună nouă în același loc, joi 30 august, este o ocazie rară de a te dezlipi de oricine sau de orice care îți impune să porți o mască, să te răsucești într-un covrig pentru a încadra sau compromite dorințele inimii tale. Gândește o listă sau creează o hartă mentală cu ce sau cine exact în viața dvs. vă aplanați, vă confruntați sau vă lamentați toleranța – fără editare. Apoi, angajează-te să îți pui în față propriile cele mai înalte interese de fiecare dată.

Acesta nu este egoism, ci busola voastră interioară.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0