Primind mesajul – 01-08.09.2019

Urmăriți cum septembrie începe un lanț de domino de evenimente de neoprit. Dacă nu ați primit mesajul la super luna nouă de vineri, a Fecioarei, va fi imposibil să îl evitați acum. Deci, încă odată, despre ce a fost vorba?

„Aceasta nu este o repetiție. Numărătoarea inversă pentru 2020 – un an mult diferit față de tot ceea ce ați experimentat înainte – a început. De acum înainte, totul contează ”.

Timpurile s-au schimbat și se vor accelera spre 12 ianuarie 2020, dublându-se în fiecare lună. Acum nu există nicio pauză între evenimentele din viață. Începând de acum, există mai multe cicluri noi care ne aliniează pe toți în moduri în care nu am mai experimentat niciodată. Fiecare dintre noi este re-cablat în moduri unice – emoțional, fizic, mental și eteric. Amintiți-vă, întruchiparea este personalizată – nu există dimensiuni unice.

În septembrie, Saturn se îndreaptă împreună cu Nodul Sud Karmic al Sorții, vizavi de Sirius. Lordul Timpului și Karma nu vor schimba direcția din Capricorn până în 2048, astfel încât aceasta este o oportunitate de nerepetat de a construi o platformă permanentă de creștere în cele patru luni rămase înainte de apăsarea contractivă a conjuncției Saturn / Pluto în Ianuarie 2020.

Adunarea masivă a planetelor din această săptămână de pe Pământ înseamnă despre a-ți acționa actiunile la toate nivelurile și a face să funcționeze pe planul material. Mercur s-a alăturat lui Marte / Venus / Soarelui / Orcus în Fecioară – creând un steliu imens al tuturor planetelor interioare aliniate cu Lordul Karmei Saturn în Capricorn, Trezitorul Uranus în Taur și expansionistul Jupiter pe Marele Atractor.

Fără colțuri tăiate. Fără superficialitate. Nu mai așteptați până când sunteți „gata”.

Simbolul Chandra pentru conjuncția Soare / Marte, Fecioara 10:
O pernuță de ace.

„Acesta este un punct de adunare, un accent de conștientizare, o sferă de intenție clară și tăioasă. Am fost de acord să servim într-un mod foarte particular. Și ne menținem în fața acestei sarcini cu capacitate precisă și aplicată. Toți mergem împreună în asta. Simțul este că ne dezvoltăm Sinele Mic, astfel încât să putem respira în acest spațiu cu un fel mai profund de predare de sine, genul în care ne reîmprospătăm, ne refacem. ”

Berbec

Este timpul să faceți diligența corespunzătoare în această lună. Să te angajezi să construiești fundații puternice în fiecare domeniu al vieții tale. Acest lucru este prea important pentru a-l ignora, deoarece Berbecul este unul dintre semnele cele mai afectate de viața care se schimbă în conjuncția Saturn / Pluto, aflată acum la doar 4 luni distanță și deja mușcă. Neatractiv cum sună, nu o poți grăbi și nu poți tăia colțurile. Dacă o faceți, va exista un boomerang karmic mai departe. Canalizează uriașa adunare de planete interioare în Fecioara practică pentru a-ți îmbunătăți rutinele, obiceiurile și starea ta de bine.

O investiție trup și suflet în viitorul tău.

Taur

Dintre toate semnele, această aliniere uimitoare în zodia compatibilă Feciaoară – pământ – are numele tău pe ea. Unghiul tău de creativitate, de exprimare de sine și de plăcere zumzăie, la fel și tu. De obicei, vă bucurați de septembrie pe măsură ce vă întoarceți la afaceri, dar anul acesta primiți și recompense pentru eforturile anterioare. Dacă aveți un proiect special, rămâneți cu el, faceți-l vizibil, gata de a primi aplauze și aprecieri. Indiferent de cariera, serviciul sau scopul tău, ridică-te în picioare și fii important. Lumea trebuie să-ți asculte vocea autentică și participarea unică la evenimente.

Aducerea unui vis în realitate.

Gemeni

„Acasă este locul inimii tale”, iar în astrologia din septembrie, acasă este și locul unde lucrează. O adunare uriașă de planete interioare la baza graficului dvs. creează o oportunitate reală de a conduce o afacere la domiciliu pe termenii dumneavoastră. Poate fi o afacere secundară, dar va crea un flux de venituri suplimentare pentru dvs. Nu o respingi ca fiind imposibilă, dar folosește această energie pământească și practică pentru a face primul pas, apoi următorul și a continua. Implică-ți familia și tribul, solicitând informații și feedback și vei fi uimit de câte idei luminoase îți vin cu toții.

Construirea unui suport solid.

Rac

Săptămâna aceasta și întreaga lună septembrie este o șansă mult așteptată pentru tine să apelezi schimbările. Este ca și cum ți-ai dat permisiunea să ieși din zona ta de confort, să te scuturi de pânzele de păianjeni și să te angrenezi cu marea lume largă. Mișcarea la toate nivelurile este bine stelată și necesară pentru bunăstarea ta. O combinație de călătorie în locuri noi, învățarea a ceva despre despre care nu știți nimic și întâlnirea cu oameni noi, vă va zguduie gândirea, convingerile și, cel mai important, părerea despre ceea ce este posibil pentru dvs.

Cerul este limita.

Leu

Săptămâna și luna aceasta atenția dvs. se va îndrepta către bani. Indiferent dacă e din cauza evenimentelor din afara controlului tău ce-ți schimbă circumstanțele sau pur și simplu pentru că ai nevoie să-ți cunoști opțiunile, asigură-te că efectuezi o verificare de la rădăcină la vârf a tuturor finanțelor. Aceasta include fluxurile de venituri câștigate împreună cu resursele partajate. Din septembrie înainte, a avea bazele puternice și fiabile va fi crucială, așa că începe acum. Adunarea uriașă de planete în Fecioara practică, aliniată cu Uranus imprevizibil din zona ta de carieră, sugerează fie momente de iluminare ale lumii, fie o supărare la care nu te așteptai.

Banii reprezintă biletul dvs. către mai multe opțiuni și mai multe alegeri.

Fecioară

Forța este cu siguranță cu tine, Fecioară! O echipă uriașă de sprijin de planete în propriul tău semn și o conjuncție Soare / Marte te trage pe toți cilindrii. Și mai mult, o aliniere uimitoare la Jupiterul expansionist în culmea graficului dvs. este o ocazie rară de a face primul pas către un obiectiv de marcat. Singurul avertisment este cu planetele Fecioarei în contradicție cu Neptunul alunecos, trebuie să vă îndepărtați ochelarii cu nuanțe de trandafir și să verificați toate promisiunile, contractele și informațiile. Dacă aveți vreo îndoială, pășiți deoparte. Nu pierdeți această rară fereastră de oportunități între acum și 22 septembrie pentru a vă răspândi aripile în direcția viselor voastre.

Este timpul și viața ta.

Balanță

Super Luna Nouă de vineri, în cea mai adâncă parte a graficului tău a strălucit în centrul bunăstării tale. Săptămâna aceasta trebuie să vă îndepărtați cât mai mult de rutinele dvs. încărcate și să faceți o promisiune de a investi în bazele vieții voastre. Acesta este punctul dvs. redus de energie din an, când Soarele este ascuns în camera de motoare a graficului dvs. și bateriile se scurg. În orice caz, cu Neptun alunecos în cadru, judecata ta este înnegrită de atâtea mesaje mixte. E mult mai bine să vă concentrați atenția pe interior și să găsiți câteva modalități creative și plăcute de a vă îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională și mentală. Luna octombrie va fi luna ta, iar Lună Nouă în Balantă pe 28 septembrie te va găsi restaurat, reînviat și gata de plecare.

Îngrijirea de sine este mai bună decât arderea.

Scorpion

Pentru dvs. ca Scorpion solar, luna septembrie se referă la consolidarea legăturilor de prietenie și cooperare. Oricât preferi să mergi singur, în astrologia asta ar fi neînțelept. În această săptămână, o rară adunare de planete interioare luminează Casa a 11-a, aducând alianțe neașteptate, noi grupuri și oferte neașteptate de colaborare. Privește-le ca extinzând peisajul oamenilor tăi și creând un sistem de asistență de neprețuit pentru a naviga în climatul contractiv din față. Uranus imprevizibil din zona de relații vă trezește la noi posibilități captivante.

Mai bine impreună.

Săgetător

A fost anul tău, Săgetător, mulțumită propriei tale planete Jupiter, care a revenit la semnul tău în octombrie 2018. Și oportunitățile abundă până la începutul lunii decembrie, așa că stoarce fiecare ultimă picătură de suc din ele. Săptămâna aceasta și luna aceasta se referă la construirea unei platforme de creștere înaintea climatului contractiv Saturn / Pluto din ianuarie 2020, la doar câteva săptămâni. Așa că, în loc de obișnuitul tău modus operandi de a zbura de la un interes la altul, concentrați-vă totul pe cel mai important obiectiv. Verificați-vă progresul de până acum. Alcătuiți o linie temporală. Prețuiește-l în termeni de bani, timp, oameni. Coase fiecare capăt netivuit și închideți fiecare lacună. La jumătatea lunii, când Saturn va reveni, veți fi gata să faceți un pas decisiv.

Angajament și consistență.

Capricorn

Ultimul an a fost acela de a-ți concentra determinarea, verificările constante ale realității și de a pune osul la treabă. Acum a sosit timpul să-ți scoți grijile din sac. Cu un grup imens de planete personale în Casa a 9-a a orizonturilor largi, aliniate cu Trezitorul Uranus în unghiul tău de plăcere, să te îndepărtezi de toate, în special de rutinele și programele tale, este crucial pentru bunăstarea ta. Începând cu 18 septembrie, la mai puțin de 3 săptămâni distanță, ritmul se va accelera și veți avea decizii importante de luat, pe măsură ce planeta voastră Saturn va înainta în semn. Așadar, acum este momentul să permiteți o pauză pentru a vă oferi o nouă perspectivă asupra a ceea ce contează cu adevărat.

Priveliștea din vârful muntelui.

Vărsător

Cu atât de multe planete grupate în casa a 8-a, va trebui să parcurgi linia subțire între a te simți negativist sau realist. Această parte a graficului tău se referă la finanțe, contracte și parteneriate – lucruri importante și adesea acele lucruri pe care le măturăm sub covor. Pentru a fi sincer în relația ta, trebuie să fii sincer cu tine însuți și asta înseamnă să privești toate modalitățile prin care să eviți intimitatea personală sau responsabilitatea cu bani. Această astrologie este extrem de progresivă, astfel încât orice modificări sau ajustări pe care trebuie să le faceți vor merge fără probleme. După 18 septembrie, când Saturn va reveni, te vei simți pe un teren emoțional mai solid.

Îndepărtarea clipitelor.

Pești

Septembrie s-ar putea dovedi a fi luna ta preferată a anului. Un rar grup de planete personale îți luminează zona de relație, atrage oamenii către tine și îți aprinde inima. Nu numai asta, dar o aliniere uluitoare la Jupiter din zona ta de carieră promite recompense pentru diligența cuvenită. Așteptați-vă la invitații, oferte sau chiar propuneri, dar aveți grijă în jurul Lunii Pline din Pești, pe 14 septembrie, să nu acceptați pe cineva la valoarea nominală, fără să verificați mai întâi. Un angajament arată ca și cum ar fi pe cărți – trebuie doar să-ți faci un timp pentru a-ți tuna instinctele și intuiția. Dacă obțineți lumina verde, mergeți mai departe.

Viata e buna.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0