Creând viitorul – 16-22.09.2019

Majoritatea aspectelor astrologice din această săptămână sunt pozitive și încurajatoare, așa că este o săptămână bună pentru a privi în viitor cu optimism. Pentru început, Saturn își încheie perioada retrogradă și se transformă direct încă o dată în Capricorn – aceasta este o invitație certă de a părăsi trecutul acolo unde aparține, ferm în trecut. Perioada retrogradă a permis timpului de procesare a traumelor din trecut, iar majoritatea dintre noi suntem acum într-o poziție mai sănătoasă, psihologic.

La mijlocul săptămânii, o trină extrem de pozitivă între Marte și Pluto oferă o mulțime de oportunități pentru toți. Luptele de putere pot fi rezolvate decisiv prin intermediul acestei energii, iar cei care au încercat anterior să manipuleze rezultatul vor fi zădărniciți de noi și de voința colectivă. Această energie este bună pentru proiecte de afaceri și proiecte importante, dar este importantă și pentru direcția colectivă a umanității și pentru sentimentul emergent al „puterii oamenilor”.

Mai târziu în săptămână, un pătrat complicat dintre Jupiter și Neptun avertizează că un optimism neobișnuit, ireal, poate pierde mult timp. Această energie ne amintește că este mai bine să fii realist și să rezolvi problemele pe măsură ce apar, decât să trăiești permanent în nori. Sigur, o atitudine mentală pozitivă este un lucru sănătos, dar pătratul Jupiter-Neptun răsplătește soluții realiste și practice, mai degrabă decât plăcintă lăturală în aspirațiile cerului.

Berbec

Triunghiul Marte-Pluto îți energizează ambițiile de carieră și te ajută să îți îndrepți atenția către apelul ales. Dacă trebuie să faci o primă impresie bună cuiva, te poți baza pe încrederea ta naturală pentru a te vedea. Indiferent dacă dorești să lansezi o afacere nouă sau să îndrumezi pe altcineva care face acest lucru, lasă-ți talentele să strălucească și nu accepta vreun „nu” ca răspuns.

Taur

Fii atent cu motivele tale săptămâna aceasta. Ați putea scăpa cu încălcarea regulilor – sau chiar încălcarea legii – dar acesta nu este un motiv pentru a face acest lucru. Dacă ești tentat să faci ceva ilicit, mai gândește-te. Ești mai bun de atât. Concentrează-te săptămâna aceasta pe motivele tale cele mai înalte și binele colectiv. Este important să nu faci nimic acum ce te-ar putea face să te simți rușinat mai târziu.

Gemeni

Aspectele astrologice sigure din această săptămână expun lipsa ta ocazională de încredere de sine. Din fericire, aceste aspecte îți oferă și energia și impulsul pentru a depăși aceste probleme. Este un moment bun pentru a căuta o metodă terapie sau asistență pentru o teamă sau fobie și este, de asemenea, un moment minunat pentru a împărtăși pur și simplu temerile tale cu înțelegerea celor dragi. Cu cât vorbești mai mult, cu atât teama ta se va evapora.

Rac

Concentrându-te pe cea mai apropiată relație, astrologia din această săptămână îți îmbunătățește creșterea spirituală prin oportunități de conectare cu sufletul tău. Veți înțelege cât de mult sunteți iubiți și, în speranță, veți putea să exprimați această iubire către altcineva. Dacă relația voastră a trecut printr-o dificultate, acesta este imboldul de care aveți nevoie pentru a vă concentra asupra vindecării.

Leu

Acum aveți libertatea de a vă schimba viața de muncă, dacă doriți. Puteți schimba complet locurile de muncă, puteți schimba direcția, puteți merge înapoi la școală sau puteți să vă descoperiți chemarea. Căutați lucrări care vă aprind focul interior. Viața este prea scurtă pentru a petrece timpul făcând ceva irelevant sau plictisitor. Darurile tale sunt necesare; provocarea ta este să afli unde, și poți face un început bun în această săptămână.

Fecioară

Totul este despre creativitate în această săptămână, Fecioară. Ești mult mai talentat decât îți dai seama în acest domeniu, iar aceste energii încep să-ți crească încrederea. Explorarea creativității îți va aduce, de asemenea, liniște sufletească și câteva momente minunate, liniștite, odihnitoare. Cu cât vei avea mai multă creativitate, cu atât te vei simți mai în legătură cu rădăcinile tale spirituale, așa că asta merită cu siguranță explorată.

Balanță

Dinamica familiei nu este simplă în cele mai bune momente, dar aveți energie săptămâna aceasta pentru a pune capăt oricărui rift sau dispută. Amintește-le copiilor – și adulților tăi de asemenea – că nu vei tolera egoismul sau neplăcerea. Reamintește-le tuturor că sunteți o echipă. Este posibil să te confrunți cu o anumită apăsare din partea anumitor membri ai familiei, dar în cele din urmă eforturile tale de a reuni familia sunt reușite.

Scorpion

Ce vrei exact, Scorpion? Pariul meu este că ești – încă – nu foarte sigur. Energia decisivă a trinetei Marte-Pluto te va ajuta să iei decizia, dar, după ce ai luat această decizie, rămâi la ea. Indecisivitatea te-a reținut recent și asta trebuie să se oprească. Nu contează atât de mult asupra a ceea ce în cele din urmă alegeți să vă concentrați, atât timp cât acestă focalizare se întâmplă.

Săgetător

Niciodată cel mai materialist dintre semne, de curând ai simțit că relația ta cu banii a mai fost pusă în discuție încă o dată. Oricât de mult ai dori să tranzacționezi totul și să te întoarci la sistemul de barter, va trebui să te ocupi de finanțele tale săptămâna aceasta. Învață să apreciezi bani pentru libertatea pe care ți-o cumpără; și învață să îi salvezi din același motiv.

Capricorn

Energia din această săptămână vă aduce ferm înapoi la conducerea propriei vieți, Capricorn, ceea ce te alină. Decisivitatea te va ajuta să te simți autoritar, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Dacă crezi din toată inima într-o decizie pe care o iei, cosmosul te va sprijini. Problemele încep numai atunci când șovăi și oscilezi, fiindcă nu poți manifesta ceva la care nu dedici complet.

Vărsător

Unele traume psihologice din trecutul tău nu au fost încă procesate. Săptămâna aceasta îi cheamă pe cei care te iubesc cel mai mult și permite-le să te sprijine și să te mângâie. Dacă dorești consiliere sau terapie, vei constata că acum poți aborda aceste probleme, dar ceea ce contează cel mai mult este că îți redescoperi rețeaua de asistență. Nu ești singur pe lumea asta și există întotdeauna cineva pentru tine.

Pești

Lasă-ți abilitățile de leadership să strălucească săptămâna aceasta. Nu ești cel mai evident, dar acum ai o autoritate liniștită care va întoarce capete. Acasă și la locul de muncă, poți convinge oamenii să te urmeze – și să te urmeze pentru că așa vor. Deci, nu-i dezamăgii. Concentrează-te să faci tot posibilul, pentru ca cei care te susțin să știe că nu au greșit.

Sursă: wakeup-world.com de Nikki Harper

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0