Sosire – 22-29.09.2019

Săptămâna aceasta începe cu o explozie de energie cardinală la echinocțiul Balanță și se încheie cu o super lună nouă seismică. Faceți o notă cu privire la datele din 25 septembrie – 1 octombrie, fereastra seismică pentru ultima super lună nouă din 2019. 28 septembrie este a 3-a dintre cele trei super luni noi – celelalte au fost la începutul și sfârșitul lui august – și cu siguranță cu cel mai mare impact. Este la 5 grade Balanta în conjunctură cu super centrul galactic în pătrat cu Saturn în conjunctură cu Nodul Sudic al Sorții și în opozoție Chiron. Faptul că Pluto se află în fereastra furtunii sale înainte de a se îndrepta direct pe 3 octombrie sugerează revelații karmice și consecințe ale cauzei și efectului.

Așteptați-vă la creșteri extreme ale mareelor, furtuni puternice și mișcări ale pământului – o măsură suplimentară de stres geofizic și nervos. Paradoxal, acest nivel de trezire necesită mult somn, esențial pentru a permite rescrierea formei. Aclimatizează-te la noul tău flux de energie, adaptându-te la tot ceea ce corpul tău are nevoie – poate câteva zile de extenuare urmate de câteva foarte active din punct de vedere fizic. Bea multa apa.

Super Centrul Galactic: Cadoul de date noi direct din Noosferă

SCG este o suprastructură misterioasă a Universului; nu o stea fixă, ci un vârtej incredibil de materiale cosmice. Este chiar centrul universului cunoscut și observabil văzut de pe Pământ. Această gaură neagră puternică devorează totul la vedere și are masa de 30 de trilioane de Sori, o concentrație imposibil de mare de materie, energie, lumină și putere. SCG canalizează o energie de vindecare profundă direct de la Sursă. SCG este cel mai mare canal de regăsire sufletească a oricărui punct din Univers. Îți cere să te întorci acolo și să te ocupi de tine față în față.

Simbolul Chandra pentru Balanta 5:
Un bărbat care crește o recoltă de marijuana.

„Conștiință și sensibilitate vioase, energice, care se vărsă peste granițe. Exuberant cu jocul existenței. Magnetizat complet pentru a vă bucura și a exprima și a explora personalul și interpersonalul. Dorind să aflu ce este real aici, ce este cu adevărat viu, cu ce merită să mergi mai departe. Experimental, slăbit și îngrijit, sunteți extraordinar de dezinhibat. Cel mai înzestrat în a iubi, a aprecia și a încânta viața. Cunoscătorul haosului în bine și în rău. ”

Berbec

Pentru tine ca Berbec, cu planetele interioare acum în semnul opus, plus echinocțiul pe 23, urmat de o super-lună puternică în Balanță pe 28, relațiile sunt cu siguranță în cadru. Luna Nouă înclină Chiron în semnul tău care sugerează că este timpul să vindeci un rift vechi, să fixezi garduri sau să decizi să pleci. Între timp, Venus este în contradicție cu Saturn, așa că este un moment perfect pentru a lua sau a consolida un angajament și a-l duce la nivelul următor. Rețineți că Balanța se referă la luarea deciziilor, cântărirea pro și contra, dar nu ca Fecioara făcând o listă pentru și împotrivă. Balanta dominată de Venus este o lecție despre a avea încredere în emoțiile, sentimentele și instinctele tale. Deci, dacă nu primiți o valoare imediată, Da!, când te gândești la ceva sau la cineva, nu-l rescrie cu logica.

Începe un nou ciclu emoțional important.

Taur

Dacă unul dintre proiectele tale importante, pe care l-ai început la începutul lunii septembrie, durează mai mult timp decât ai sperat, astrologia dinamică din această săptămână vă va duce la linia de sosire. Cu echinocțiul în Balanță pe 23, urmat de o super-lună nouă pe 28 în propriul semn guvernat de Venus, accentul este pus pe sistemele de asistență – sănătatea fizică și emoțională, munca și rutinele tale. Este timpul să acorzi atenție detaliilor, să oprești scurgerile de energie și să revizuiești cum și de ce investești timpul, dragostea și finanțele. Dacă o faci, această astrologie este o fereastră rară pentru a vă îmbunătăți jocul, pentru a vă îmbunătăți competența și pentru a vă canaliza complet creativitatea pentru a adăuga valoare.

Continuați să întrebați: Cum pot face lucrurile mai ușor, mai elegant și mai eficient?

Gemeni

Cât timp a trecut de când te-ai simțit suficient de liber pentru a te relaxa și doar a te distra de dragul artei? Probabil destul de mult timp, dar astrologia uluitoare din această săptămână vă va da înapoi vântul sub aripi. Începând cu echinocțiul de marți și accelerat de o super-lună nouă sâmbăta viitoare, începe un nou ciclu de inspirație. Folosește-l focalizându-l pe tine. Întreabă-te: „Dacă aș acționa în interesele mele cele mai înalte, ce aș face altfel acum?” Atunci gândește – fără să editezi – orice îți trimite inconștientul. Aceasta este agenda ta, chiar acolo. Folosește descărcarea extraordinară de creativitate pentru a opri să faceți ceea ce vă scurge și să începeți să faceți mult mai mult din ceea ce vă ridică. Orice formă de auto-exprimare este bine venită, fie ea la serviciu, în timpul liber, prin artă, scriere, fotografie, dans …

Lărgind șireturile.

Rac

Astrologia uimitoare din această săptămână vă va aminti cât de important este sanctuarul pentru dumneavoastră ca Rac. Cu planetele interioare, echinocțiul de marți plus super-luna nouă de sâmbătă iluminând baza graficului tău, evenimentele îți vor zdruncina casa, rădăcinile și sentimentul de apartenență. Poate veni prin mutarea casei, un copil care pleacă de acasă sau o completare nouă pentru familie. Nimeni nu este separat, nimeni nu este o insulă – însăși definiția dependenței apare. Înseamnă să schimbi vechile modele de limitare ale atașamentului și să inițiezi noi moduri mai libere de relaționare cu casa și familia. Plecând de la excluderea îndatoririlor, obligațiilor și responsabilităților care nu vă mai sunt de folos. Oferindu-vă libertatea și spațiul pentru a vă deplasa în propria călătorie conștientă.

Creați sanctuar, oferiți sanctuar și fiți sanctuar.

Leu

Aceasta este o săptămână cu energie intensă, când puii ar putea veni acasă pentru a se cuibări atât în moduri bune, cât și nu atât de binevenite. Echinocțiul de marți este intensificat de super-luna nouă de sâmbătă în Balanță, reliefându-ți Casa a 3-a, de comunicare și conexiune. Aceasta pornește un nou ciclu care vă va permite să navigați pe valurile conjuncției intensificate, Saturn / Pluto, în următoarele 3 luni. În plus, Marte aplică căldură zonei tale financiare și este clar că negocierea și diplomația vor fi cele mai bune atuuri ale voastre. Reamintește-ți că ai nevoie de o echipă puternică de sprijin în spatele tău și începe să-ți extinzi peisajul oamenilor prin a deveni un contribuabil voluntar și creând situații win – win.

Devenind influencer.

Fecioară

Sperăm că astrologia uluitoare de susținere din ultimele 3 săptămâni în propriul tău semn ți-au reîncărcat bateriile și ți-a inspirat câteva idei creative pentru un viitor mai bun. Săptămâna aceasta planetele interioare urmate de echinocțiul de marți și Super Luna Nouă de sâmbătă îți orientează atenția către banii și resursele tale. Ar putea fi vorba despre auditul finanțelor pentru a reveni pe traseu, dar este mai probabil să vă reamintiți cât de mult aveți de oferit. Uneori, te subevaluezi pe tine și contribuția ta. Acesta este momentul perfect pentru a gândi niște fluxuri inovatoare de venituri noi, fie pentru a rula alături de munca curentă, fie pentru a vă orienta către calea activității independente.

Căutați o idee pe care ați lăsat-o pe marginea drumului și veți fi uimiți de potențialul său.

Balanță

Nu este o săptămână obișnuită pentru tine, Balantă. Este Revelionul tău personal și merită sărbătorit. Cu planetele interioare, echinocțiul de marți în Balanță, plus o super-lună nouă sâmbătă – toate îți aprind semnul – este începutul unui nou ciclu de viață. Dacă aveți un angajament de făcut cuiva special, aceasta este săptămâna pentru a face acest lucru, deoarece contractele de orice fel sunt bine aspectate. Faceți acum primii pași către noi proiecte interesante, adunați-vă echipa de asistență și creați alianțe rezistente și urmăriți cum astrologia din luna octombrie vă dă startul. Amintiți-vă, planificarea liniară logică nu vă mai servește și aveți încredere în instinctele dvs. minunate de a vă fi sistemul de navigație.

Dacă planul se schimbă, urmați unde duce.

Scorpion

Astrologia puternică din această săptămână marchează o schimbare importantă pentru tine ca Scorpion. Toate planetele interioare de la echinocțiul în Balanță de marți, urmate de super-luna nouă în Balanta, sâmbătă, sunt adunate în casa a 12-a, cea mai adâncă parte a graficului tău. Bateriile solare sunt la punctul lor cel mai scăzut din an și trebuie reîncărcate, la fel și fizic, mental și emoțional. Următoarele 4 săptămâni până pe 21 octombrie sunt pentru retragere, pentru reculegere – chiar dacă este nevoie doar de o oră pentru tine în fiecare zi. Între timp, din vedere, adânc în inconștientul tău, idei și idei germinează gata să fie însămânțate la sfârșitul lunii octombrie. Nu poți grăbi această nouă creștere în întuneric, trebuie doar să o lași să se dezvolte la timpul său.

Pământ fertil.

Săgetător

Cuvântul cheie pentru dvs. ca săgetător săptămâna aceasta este colaborarea. Începând de marți, de la echinocțiul în Balanță, și amplificat de Super Luna Nouă de sâmbătă, Casa a 11-a găzduiește o uriașă adunare de planete. Această parte a graficului tău vizează prioritățile, obiectivele, valorile și alianțele. Mesajul este clar: calea de a progresa, calea de a merge mai departe este lucrul cu alți oameni. Asta înseamnă a împărtăși idei, a crea scenarii de tip win-win și recunoașterea contribuției lor. Dezavantajul acestui lucru este de a-ți asuma responsabilitatea pentru judecățile lor greșite. Concentrează-te asupra a ceea ce este esențial, renunță la distrageri și asigură-te că finanțele sunt în vigoare.

Propria ta planetă Jupiter te face în prezent să fii un magnet de oameni – profită la maxim.

Capricorn

Luna dintre 21 septembrie și 21 octombrie în fiecare an este întotdeauna timpul tău să te concentrezi asupra carierei sau scopului tău. În acest an, este cu atât mai important cu cât o rară super-lună nouă accelerează echinocțiul în Balanță de marți, oferindu-ți o rachetă și o lansare. Fără a îndulci lucrurile, probabil că nu a fost un an ușor până acum, fiindcă vă confruntați cu o verificare reală a lui Saturn și Pluto în zodia dumneavoastră. În ceea ce privește avantajul, acest lucru te-a înzestrat cu o rezistență imensă și resurse interioare pe care acum trebuie să le canalizezi pentru a înainta cele mai importante obiective și proiecte. Ușa este deschisă, dați-i un picior. Astrologia conține un potențial imens, chiar dacă nu pare a fi ideea dvs. originală de succes.

Căutați punctul de pârghie.

Vărsător

Vestea de bun venit este că săptămâna trecută, pe 18 septembrie, Saturn planeta ta personală s-a întors din nou, după 5 luni de mers lent și restricții. În săptămânile care urmează, în timp ce agentul de schimbare Pluto se întoarce și el, urmăriți cum impulsul dvs. crește și vă recâștigați entuziasmul pentru proiectele și planurile care și-au pierdut apelul. Începând de marți și amplificat de o rară super-lună nouă sâmbătă, atât Marte cât și Venus sunt într-o aliniere perfectă cu zodia ta. Obiectivul tău se orientează către predarea, învățarea, studierea a ceva fascinant și deschiderea minții către experiențe noi. Este un moment minunat pentru a merge la un curs de weekend sau pentru a vizita ceva nou pentru a vă elibera din zona de confort.

E timpul să-ți actualizezi circuitul mental.

Pești

Acesta este începutul unei săptămâni și unei luni pentru a vedea lucrurile așa cum sunt și de a spune lucrurilor pe nume. Nu este un modus operandi uzual sau preferat, dar esențial dacă doriți să vă trăiți viața în condiții proprii. Încă de la începutul săptămânii, echinocțiul de marți amplificat de super-luna nouă de sâmbătă, pe steroizi, luminează o adunare a planetelor interioare din casa a 8-a. De obicei, subiectele tabu, cum ar fi banii, sexul și întrebările importante ale vieții vă sunt în atenție. Cu alte cuvinte, este timpul adevărului. Trebuie să vorbești din inimă și să te asiguri că ești auzit și înțeles. Acest lucru se aplică atât în relația cu partenerul cât și la locul de muncă. Este vorba despre a ști ce este negociabil și ce nu poate fi negociabil pentru tine și de a trage o linie în beton, care să nu conteze niciodată. Neplăcut cum s-ar putea simți acest lucru, curățarea aerului va aduce rezultate pe care nu le-ați anticipat niciodată.

Rescrie cartea ta de reguli.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0