Să înceapă jocul – Pluto revine – 29.09-06.10.2019

Pentru a bate ritmul șamanic subliminal al lui Pluto, a început numărătoarea inversă pentru 2020 – un an ca nicicare altul experimentat până acum. De acum înainte, totul contează. Pe 3 octombrie, Pluto se întoarce direct, în Capricorn, îndreptându-se într-o conjuncție ce o trăim o dată la 507 ani, împreună cu Saturn în Capricorn, pe 12 ianuarie 2020. Acest lucru înseamnă că toți cei 3 jucători din dramele anului 2020 – Saturn / Pluton / Jupiter – sunt acum toate înaintate intr-un teritoriu necitit. Veți simți această schimbare în mod absolut. Va fi palpabil, somatic, visceral, intens emoțional și fizic.

Acest lucru va fi mult mai impactant decât pur și simplu Pluto Marele Eliminator întorcându-se înainte după 5 luni de excavare a sufletului tău – este catalizatorul pentru Marea Transformare 2020 – 2030. În 2020, 3 (!) Cicluri Rare de tip Gateway se încheie, apoi se repornesc complet în același timp. Acesta este începutul unei reluări sociale și colective care va dura în următorul deceniu până în 2030.

Fost definit în 3D drept Lordul Lumii de Jos, Pluto evoluează drept Paznicul Ușii Sursei Creației 5D – transformându-se direct într-o adunare de stele a Chariklo / Arawn / Saturn / Nodul Sudic al Sorții / Eris – Femeia Trezitoare – și Haumea – aducătorul evenimentelor epice. Categoric un punct de punctuație în Timp.

Aceasta este a treia trecere a lui Pluto peste 20 de grade Capricorn. Paznicul Adevărului lucrează la o strategie de tip 1-2-3, trecând mai întâi, apoi retrogradând de două ori în același grad. Verificați aceste date pentru subiectele din viața ta:

Primul pas pe tot parcursul anului 2018: pierderi, prăbușire a vechilor structuri – bani, relații, carieră – perturbarea lumii tale exterioare + nici un drum înainte pe calea ta veche.

A doua trecere retrogradă din aprilie – octombrie 2019: nimic, fiind în limbo sau gol, fără hărți + vechile dvs. zone de confort eliminate.

Al treilea pas direct în octombrie 2019-2020: o creștere a autenticității, a regenerării și a forței de viață printr-o rezoluție a polarităților – un nivel mai ridicat de operare integrat. Atât Saturn, cât și Pluto aduc lumina Adevărului – fără echivoc în linia dreaptă, Adevărul spune-i-pe-nume.

Simbolul Chandra pentru Pluto Direct CAPRICORN 20:
Multe parfumuri diferite purtate de o briză.

„Purtați în voi multe vieți trecute, fiecare completă, autonomă. Există puncte de-a lungul călătoriei când trebuie să stai împreună cu toată linia de selecție anterioară și să urmezi calea pe care o duceau cu toții. Sunteți taxat de destin într-un mod mai mare decât viața. Să te deții singur este cuvântul tău de veghe. Sunt multe de realizat. Și în centrul călătoriei stă autocunoașterea și hotărârea majoră de a elimina ardezia karmică, de a elibera ceea ce a fost prins și legat și de a veni la tine în continuare. Această voință a destinului este ghidată, susținută cosmic, relevantă în mod central pentru întreaga ta lume și o vei face. Transformați cele mai întunecate ore în cele mai strălucite descoperiri, refuzând să vă opriți oriunde sau să vă întoarceți din hotărârea dvs. pentru a vă trezi de data asta și a continua pe calea cea mai mare, în cele din urmă. “

Berbec

Pentru următoarele 3 săptămâni, pe măsură ce planetele interioare trec prin Balanță, semnul opus, sunt activate toate cele patru unghiuri ale diagramei tale solare. Unghiurile sunt bazele vieții tale, chiar temeliile tale. Pe măsură ce Pluto avansează joi, 3 octombrie, în unghiul tău de carieră și direcție de viață, totul contează. Toate relațiile dvs. personale, profesionale sunt ajustate pentru a se potrivi cu frecvența dvs. curentă. Observați cum anumiți prieteni și alianțe cad pur și simplu de pe radar și cum alții par mult mai puțin atrăgători. Întreabă-te: „Mă ridică sau mă drenează?” Și ai încredere în răspunsul tău instinctiv. Este momentul să vă curățați ecologia, fiind sensibil la cine și ce nu mai este pe lungimea ta de undă.

O schimbare a pazei.

Taur

Aceasta este o săptămână de furtună directă tipică Pluto. Acest lucru înseamnă că nu există colțuri tăioase, nu vă ascundeți capul în nisip. Joi, 3 octombrie, este o dată în care să vă reamintiți acest lucru, deoarece Pluto avansează și Mercur intră în Scorpion, semnul opus. Mesajul este fără compromis: „Adevărul, întregul Adevăr și nimic altceva decât Adevărul”. Vi se poate cere să păstrați secrete sau să descoperiți ceva care să vă schimbe viziunea despre cineva apropiat. Fii mai sensibil la cuvintele tale săptămâna aceasta, indiferent dacă sunt postate, texte, e-mailuri sau față în față. Păstrați un spațiu pentru persoanele care au nevoie de ele și fiți direcți cu toți, inclusiv cu voi înșivă. În calitate de taurean, Uranus deșteptător în semnul tău te dăruiește cu perspicacitate, intuiție și uneori telepatie, dar este o sabie cu două tăișuri pe care trebuie să o folosești cu grijă.

Învățând să stăpânești magia.

Gemeni

Ori de câte ori agentul de schimbare Pluto își schimbă direcția, simți furtuna cu zilele, înainte și după. Miza devine mare și totul contează mult mai mult decât de obicei. Pentru tine ca Geamăn, finanțele de tot felul sunt supuse controlului – da, din nou! Și de două ori, de când planeta ta personală, Mercur intră în Scorpionul condus de Pluto, joi, pe 3, transformându-se în detectiv și funcționând sub radar. Priviți săptămâna aceasta ca fiind momentul pentru a încheia afaceri vechi, ștergând calea către o nouă direcție. În ceea ce privește scopul și bunăstarea dvs., este ceva interesant pentru preparare și strecurare, dar este prea devreme pentru a vedea lăstarii verzi.

Rationalizează și simplifică-ți sistemele financiare.

Rac

Când pragul planetei Pluto se va îndrepta așa cum o face joi, 3 octombrie, știi că este timpul să-ți faci provizii. Această furtună Pluto care durează toată săptămâna nu este o energie cu inimă ușoară, mai ales că apare pe călcâiele super-lunii seismice. Totul pare a fi mizate mai mult decât de obicei, în timp ce puii vin acasă pentru a se culca. Ca Rac, acest lung tranzit Pluto (2008-2023) prin semnul opus vă învață rezistență și adaptabilitate extremă. Acestea sunt cadouri care vor fi ale voastre pe viață. Deci, în loc să vă concentrați pe tot haosul din afară, bucurați-vă de sanctuarul resurselor voastre interioare uimitoare. Indiferent dacă te pierzi în artă, muzică, dans, natură, nu contează modul în care te vei scufunda adânc. Ai încredere doar în instinctele tale.

Pierdeți-vă în darurile voastre.

Leu

Aceasta este o săptămână pentru orice, cu numai a energiei inimii ușoare nu. Asta nu înseamnă că este o veste proastă, ci că schimbarea nu mai este o opțiune, iar miza tocmai a crescut. Pe măsură ce planeta Pluto se transformă joi, 3 octombrie, iar Mercur intră în semnul propriu al Scorpionului Pluto, indiferent de ceea ce se întâmplă afară, pune-ți sănătatea și bunăstarea fizică chiar în vârful priorităților tale. Uitați-vă la ceea ce trece în prezent pentru echilibrul dvs. de muncă / viață și realiniați-l în favoarea dvs. Există cereri nesfârșite de timp, dar doar câteva lucruri pot fi numite esențiale. Cântărește cum să faci mai mult din ceea ce îți aprinde focul și cu cât mai puține mișcări.

Tu ești cerul, orice altceva este doar vreme.

Fecioară

Joi, 3 octombrie, agentul de schimbare Pluto revine după 5 luni de lucru sub radar. În același timp, planeta ta personală Mercur intră în semnul propriu al lui Scorpion – Pluto. Mesajul planetar este necompromis: doar onestitatea radicală îl va tăia. În lumea de afară, așteptați-vă că puii să vină acasă pentru a se culca împreună cu încrederea de sine și revelațiile. În propria ta lume, asigurați-vă că tot ceea ce scrieți, postați sau vorbiți e perfect și conceput pentru a crea raporturi. Oamenii din jurul tău sunt extrem de sensibili în acest moment și ar fi ușor să fii cuprins în fire încrucișate. Intenția ta din spatele cuvintelor tale este totul. Dacă vizați win-win-ul, asta se va întoarce înzecit.

Să-ți folosești bine darurile Feciorești, de acuitate senzorială.

Balanță

Super Luna Nouă de sâmbătă trecută a suflat vânturi puternice de schimbare în viața voastră interioară și exterioară, iar implicațiile vor dura încă un timp. Între timp, agentul sub acoperire, Pluto, avansează joi, 3 octombrie, exact când Marte intră în Balanță. Cel mai apăsant apel la acțiune implică să observați cât de des vă împiedicați să faceți ceva îngrijorându-vă de ceea ce ar putea crede familia și prietenii. A devenit o reacție automată înrădăcinată. Toată astrologia voastră de acum până în 2020 are o temă centrală în inima sa, care vă extinde lumea urmărind propria voastră judecată și îndrumare.

Devenind auto-regizat în loc de regizat.

Scorpion

Aceasta nu este o energie de inimă ușoară, dar în multe moduri vă aflați în elementul dvs. și vă simțiți ca acasă în propria piele. Asta se îndreaptă către planeta voastră Pluto, din nou, joi, 3 octombrie, după 5 luni de lucru sub radar plus comunicatorul Mercur care intră în Scorpion, aducând toate conexiunile și relațiile dvs. pentru o privire mai atentă. În calitate de detectiv investigativ al celor 12 semne, luați o abordare medico-legală întrebând: „Această relație mă ridică sau mă drenează?”. Dacă te drenează, trebuie să meargă. Faceți același lucru cu credințele vechi pe care le-ați moștenit, dar care vă împiedică să vă exprimați pe deplin. Acesta este un exercițiu de actualizare a fișierelor tale interioare, de ștergere a datelor vechi, de eliberare pentru a vă extinde vederea mondială.

Ștergerea punților.

Săgetător

Pentru dvs. ca Săgetător, climatul astrologic se schimbă și veți observa cu siguranță schimbarea energetică în această săptămână. Joi, 3 octombrie, Pluto avansează după 5 luni de influență din culise asupra finanțelor, veniturilor și resurselor. Între timp, planeta ta personală Jupiter mai rămâne doar 8 săptămâni în semnul tău în care te ajută să visezi de zile mari. Încadrați următoarele 3 luni ca un exercițiu interesant în a vă păstra cea mai mare viziune în minte și a o transforma în realitate. Accentul va fi cu siguranță pe finalul realist practic al ecuației. Deoarece ați achiziționat un set complet de resurse creative în ultimul an, acest lucru va fi mai plăcut decât pare.

Ochi la orizont, picioare pe pământ.

Capricorn

Imaginea cea mare este că intri acum într-una dintre cele mai semnificative perioade din viața ta, ceea ce te va scoate din ceea ce este familiar și te va pune pe un teritoriu cu totul nou. Ține cont de acest lucru și măsoară învârtirile și virajele acestei săptămâni și luna aceasta împotriva acesteia pentru a-ți păstra perspectiva. Joi, 3 octombrie, Pluto avansează în Capricorn în contradicție cu Venus în unghiul tău de carieră și direcția de viață. Modalitatea de a colabora cu Pluto înseamnă adevăr radical, fără compromisuri, fără tăieturi de colțuri și retează totul înapoi la esențialele rădăcini și ramuri. Tot ce trebuie să pierzi este un fals sentiment de securitate, dar ai lumea de câștigat.

Fara intoarcere.

Vărsător

Cu atâta schimbare care se întâmplă în cea mai adâncă parte a graficului dvs., în sala de motoare a psihicului dvs., la nivelul inconștientului dvs., trebuie să simțiți ca să depășiți o piele veche și să faceți parte din procesul de vărsare. Pentru a pune în perspectivă acest sezon al transformării, momentan nu există răspunsuri, ci doar întrebări corecte. Pentru a cita cuvintele înțelepte ale poetului Rilke: Aveți răbdare față de tot ceea ce nu este rezolvat în inima voastră și încercați să iubiți întrebările în sine, cum ar fi camerele încuiate și cărțile care sunt acum scrise într-o limbă foarte străină. Nu căutați acum răspunsurile, care nu vă pot fi date, deoarece nu le-ați putea trăi. Și ideea este să trăiești totul. Traieste acum intrebarile. Poate că, apoi, treptat, fără să-l observi, vei trăi alături de răspuns.

Nu este nimic de făcut, fii sau practică o creștere reală, iar transformarea se întâmplă în timpul său perfect.

Pești

Dacă ați luptat împotriva curentului în ultimele luni, joi, valul se transformă. Pluto merge mai departe în zona dvs. de priorități, valori și alianțe, aducând Adevărul – cu A mare – pentru a-ți aduce realitatea. Privește înapoi ceea ce a funcționat și ceea ce a mai rămas de pe marginea drumului din aprilie. Puteți identifica strategiile pe care le-ați folosit pentru a crea rezultate? Această astrologie are un potențial enorm atâta timp cât o folosiți. Modul de a face acest lucru este prin a face mai mult din Pluto prin găsirea celui mai scurt drum între obiectivele dvs. creative și de carieră și noile surse de venit, prin tăierea tuturor lucrurilor esențiale, consolidarea și prioritizarea. La fel ca Săgetătorul, este vorba doar de păstrarea imaginii mari, în timp ce o transformă în pași mușați în șase în timp real.

Odată ce ai învățat să extrageți pepitele, visele și viziunile tale de Pește sunt o potențială mină de aur.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0