Sub presiune intensă – 06-13.10.2019

Rețineți că octombrie este o lună în care Schimbarea, cu majusculă, nu va fi negociabilă. În lumea 3D, acțiunile lui Trump adună avânt, plus Banca Federală a fost nevoită să intervină pentru a salva o criză de numerar a dolarului; Brexit-ul a ajuns la un punct culminant și la ruperea legăturilor cu UE; revolta Hong Kong / China; câmpurile petroliere din Arabia Saudită au fost distruse; racheta nord-coreeană lansează ……

În 5D, este punctul de comutare de la lungul ciclu de dezinformare Jupiter / Neptun, fake news și confuzii haotice până la ciclul intensificator al Saturn / Pluto al realității dure, colaps structural și reacții polarizate de lovituri automate și jocuri de putere. Doi curenți de energie foarte diferiți se ciocnesc, cufundându-ne în ape tot mai adânci.

Săptămâna aceasta începe sub presiune din pătratul Soare / Saturn, este electrificată de Mercur și Venus în contradicție cu imprevizibilii Uranus și Marte pe Axa Mondială și Centrul Super Galactic și toate în fereastra seismică a unuia dintre cele mai puternice Luni Pline din 2019, pe duminică 13 octombrie.

Luna Plină în Berbec – 13 octombrie 2019
Există o volatilă Mare Cruce Cardinală extrem de la Luna Plină de-a lungul axei Berbec / Balanță până la Saturn / Pluto în Capricorn și Nodul Sorții în Rac. Luna este în conjuncție cu Femeia Disruptor și Trezitorul Eris. Există, de asemenea, un trigon Apa Măreață între Mercur / Venus în Scorpion, Neptun în Pești și Nodul Sorții în Rac. Acest lucru sugerează că, indiferent cât de clare sau finale vor apărea deciziile, există încă fum și oglinzi.

Aveți grijă să nu aruncați bebelușul cu apa de baie prin curățare excesivă, descotorosire de elemente nenecesare și necesitatea de a face ceva – orice! Orice trebuie eliberat se va întâmpla pur organic, fără strădanie sau stăruință să încerce să controleze fie evenimente, fie oameni.

Simbolul Chandra pentru Luna Plină în Berbec:
O curte goală.

„Nu a mai rămas nimic. Realitatea este risipită. Auto-ștearsă. Cunoscutul făcut irelevant. Schimbările apocaliptice, personale și colective, preiau zona. Fără ființă, doar acțiune. Devii un proiectil de intenție, identificându-te literalmente cu ceea ce poți face acum. Un pământ steril a unei lumi interioare. O frântură în afară. Ciudat și suprarealist. Te simți obligat să îndrăznești, împins peste margine, fără a te întoarce – destinul la fel de frenetic. Și în acest amestec sălbatic, volatil, se eliberează forțe creative care nu ar ieși niciodată altfel. Beneficiind de rolul de agent de purificare și de curățare a schimbărilor, nu sunteți în stare să vă sustrageți din nimic, niciodată. ”

Berbec

Semnul tău este ferm „stadiul central” în această săptămână. Cu planeta personală Marte, în semnul opus, plus luna plină în Berbec, duminică viitoare, împreună cu Eris, perturbatorul, relațiile sunt pentru renegociere. Va fi imposibil să ignorați împingerea de la anumite persoane în cadrul acestei astrologii confruntare sau poate chiar voi veți face împingerea. Cu planetele realiste Saturn, Pluto și Nodul Soarții, în contradicție cu Berbecul pe Luna Plină, atmosfera este înflăcărată, dar serioasă și cu mize mari. Poziția dvs. în lume poate suferi unele schimbări și există anumite decizii mari de luat.

Ocolește cât mai multă dramă, este ultimul lucru de care ai nevoie.

Taur

Aceasta va fi o săptămână în care alții pot pleca chiar și din capătul profund, fără un motiv întemeiat. Știind acest lucru în avans și dacă Mercur și Venus vărsă ulei pe ape tulburi din zona dvs. de relație, mișcarea ta cea mai înțeleaptă este să te ușurezi atât pe tine, cât și pe alții. Asta nu înseamnă că îi lași să-ți tragă lanțul, ci să le oferi beneficiul îndoielii. În orice caz, probabil că veți avea prea multă muncă pentru a vă petrece timpul angajat în drame și telenovele. Marte acum în unghiul tău de rutină, serviciu și bunăstare pentru prima oară în doi ani te poate împinge să exagerezi. Există o linie perfectă între momentum și extenuare, deci păstrează-ți sănătatea emoțională și fizică în fruntea agendei.

Luna plină are mesaje pentru tine prin intermediul viselor, aluziilor și al intuiției. Notează-le.

Gemeni

Cu Soarele și Marte în cea de-a cincea Casă a distracției și creativității și luna plină înflăcărată de duminică în unghiul tău de prietenie, pare a fi momentul perfect pentru a-ți extinde peisajul oamenilor. Ieșiți, alăturați-vă unor grupuri care se arată interesante, mergeți la întâlnirile artistului „a la Julia Cameron” și, general spus, deschideți-vă la o gamă largă de experiențe și întâlniri noi – acest lucru va apăsa butonul de resetare a hobby-urilor și a pasiunilor latente. De vineri, 11 octombrie, planeta ta personală Mercur va intra în umbra sa retrogradă în Scorpion și vei simți nevoia de a sorta, a cerne, a lega capetele libere și, în general, a curăța ardezia. Potenta lună plină de duminică sugerează o scufundare profundă într-o asociere spirituală care v-a intrigat de mult.

Realizarea de conexiuni noi.

Rac

Notează zilele dintre miercuri 9 – luni 14, când fereastra seismică a potentei luni pline de duminică va fi activă. Veți asista la intensitatea lumii exterioare și o veți simți în interiorul vostru, ca o maree în creștere. Luna plină în Berbecul înflăcărat se află chiar în culmea graficului tău solar aliniat cu Saturn, Pluto, Soarele, Marte și Nodul Sorții, așa că, cu siguranță, parcă vei fi chiar în centrul atenției și în stadiul central la locul de muncă. Indiferent dacă ai o carieră, ești voluntar sau lucrezi pentru tine, viața urmează să-ți trimită mai multe oferte și oportunități. Acesta este un moment optim pentru a lua o decizie care va avea implicații pe termen lung, așa că aveți încredere în propria voastră judecată și refuzați să fiți influențați de sfaturi bine intenționate.

Să fii adevărat pentru tine.

Leu

În această săptămână, gândiți-vă să încercați să împingeți râul la locul de muncă și să observați ce este chiar sub nasul vostru. Pârghia și oportunitățile depind de calitatea abilităților dvs. de comunicare și este momentul perfect pentru a investi într-un seminar sau program pentru a le duce la un nivel mai înalt. Gândiți-vă la a crea raporturi decât la simpla transmitere a informațiilor. Acest lucru se va dovedi a păstra ceva acasă sau în tribul tău pe o chilă uniformă, într-o săptămână când toată lumea va simți presiunea. Potența lunii pline de duminică se află într-o aliniere minunată cu Jupiter – dacă scrieți, blogați, publicați sau postați, așteptați oportunități pentru a vă lărgi orizonturile, călătoriile sau studiul. Acesta ar putea fi ghintul de care ai nevoie pentru a te desprinde de tiparele vechi de gândire care te păstrează în siguranță, dar blocat.

Un salt de credință.

Fecioară

Veți simți o schimbare binevenită de energie, focus și interes săptămâna aceasta. Septembrie a fost probabil foarte aglomerat cu multe pentru a urmări și multe farfurii de învârtit. Sperăm că acum veți reveni pe calea cu un sens reînnoit al scopului. Aceasta este o săptămână de lună plină, când toată lumea se va simți ca și cum ar avea o parte dintr-o telenovelă. Alegeți să pășiți imediat și să urmați ritmul propriului tambur. În orice caz, Luna plină a zilei de duminică evidențiază finanțele dvs., în special activele partajate și conturile bancare. Acest lucru ar putea conduce la idei despre cum să creați noi fluxuri de venituri și să vă reamintească că banii înseamnă mai multe opțiuni și mai multă libertate personală. Mintea ta va opera la maxim, astfel încât să valorifice orice moment de lumină care apare.

Văzând posibilitățile peste tot.

Balanță

Aceasta este luna ta de naștere și ceva din Anul Nou personal. Cu Soarelr și energia planetei Marte, ambele în propriul tău semn, ar trebui să te simți reînnoit și restartat. Acestea fiind spuse, este cu siguranță o săptămână în care aproape toată lumea se va simți sub presiune, pe măsură ce puternica Lună Plină se construiește spre Duminică, 13 octombrie. Aceasta activează unghiul parteneriatului dvs. și Luna în Berbecul înflăcărat nu are prizonieri. Dacă partenerul îți solicită mai multă atenție sau emite un ultimatum, stai și ascultă, este important. Cu Pluto și Saturn în cadru, un secret conectat la familia sau tribul tău ar putea fi dezvăluit care poate fi sau nu binevenit. Încadrați-le pe toate ca o oportunitate de a șterge ardezia și de a merge mai departe cu mai puține bagaje și mai mult scop.

Amintindu-ți de cine și ce contează cu adevărat.

Scorpion

Cu Soarele ascuns adânc în cea de-a 12-a casă – camera de motoare a graficului dvs. – bateriile dvs. sunt reduse. Acest ciclu se întâmplă în fiecare an în acest moment și este un semnal pentru a vă orienta spre interior și a vă îngriji bunăstarea emoțională și fizică. Notează zilele dintre joi, 11 octombrie și Luna plină duminică, 13, când dezechilibrele din sănătatea ta se vor face cunoscute. Cu atât Mercur cât și Venus care vă sprijină în Scorpion, puteți găsi câteva soluții plăcute și creative și puteți profita de beneficiile oferite de Luna dvs. nouă anuală pe 28 octombrie. Acest lucru vă va motiva să continuați să faceți modificări întârziate și îmbunătățiri la stilul dvs. de viață.

Inspirându-vă.

Săgetător

Aceasta este o săptămână cu numele tău scris peste tot. Este personalizată pentru o distracție reală, plăcere și, în general, pentru a vă lăsa de la lesă. Unghiul tău de prieteni și alianțe este foarte bine jucat, găzduind atât comunicatorul Mercur, cât și înfrumusețatorul Venus – acest lucru te face un magnet pentru alții. Propuneți-vă câteva aventuri sociale, o călătorie undeva interesant, ceva timp pentru a sărbători pur și simplu pentru că trăiți. Luna plină înfloritoare de duminică, în semnul de foc compatibil, Berbecul este într-un unghi perfect cu domnitorul Jupiter, în propriul tău semn, stoarce fiecare picătură de suc, întrucât Jupiter va ieși din Săgetător la începutul lunii decembrie, după ce îți va aduce un an de oportunități, fără întoarcere până în 2031.

Dansează ca nimeni nu se uită …

Capricorn

Simțiți puterea? De când Pluto a avansat în zodia ta săptămâna trecută, te poți aștepta să fii din ce în ce mai plin de resurse, mai rezistent și mai concentrat decât ai fost de ani de zile. Cu Saturn, simbolul potențialului tău, și în Capricorn, devii o forță de care trebuie să te iei în calcul. Ambii acești agenți de schimbare sunt în cadrul potentei luni pline duminică, care activează toate cele 4 unghiuri ale diagramei tale solare. Acestea sunt fundamentele tale: cariera și relațiile de familie / publice și private. Finalurile și începuturile arată la fel. Dacă îi instigați, rețineți că Pluto înseamnă întotdeauna repercusiuni pe termen lung. Dacă vă confruntați cu un ultimatum, luați-vă timpul și lăsați praful să se așeze. Acest lucru spus, când este timpul, este timpul.

O schimbare de viteze.

Vărsător

Vei fi în elementul tău – destul de literal – săptămâna aceasta, Vărsător. Atât Soarele, cât și Marte, în balonul compatibil cu semnul de aer, vă fac să vă simțiți ca acasă în propria piele și pregătit să vă extindeți și să explorați câteva orizonturi noi. Atât Mercur, cât și Venus traversează culmea graficului tău, oferindu-ți dorința de a-ți ridica profilul, de a prelua o muncă mai interesantă și de a fi mai sociabil. Potenta lună plină de duminică îți luminează unghiul de comunicare, extinzându-ți alianțele și peisajul oamenilor. Cele mai mari cadouri ale tale se dezvăluie întotdeauna când colaborezi și împărtășești perspectivele Vărsătorului cu oameni de aceeași părere. Ceea ce pare evident pentru tine le va exploda mintea – asta este creativitatea în acțiune.

Răspândindu-vă aripile.

Pești

Simțiți o schimbare de la a fi încurcat în propria ta lume interioară la o partajare și îngrijire mai sociabilă? Există o aliniere rară între Neptunul nelimitat – planeta ta personală – în semnul tău către Jupiter, care aduce cadouri, în vârful graficului tău, și cu Mercur și Venus, în semnul de apă al Scorpionului. Totul este să visezi mare și să ai o imaginație fertilă – și apoi să-ți împărtășești visele și perspectivele cu ceilalți prin predare, îndrumare și învățare. Această colaborare va duce la oportunități neașteptate atunci când le oferiți altora cu valoare adăugată și veți ajunge într-un scenariu win – win. Luna plină de duminică vă luminează unghiul de resurse și fluxurile de venituri, astfel încât transformați-vă ideile în combustibil pentru călătorie.

Un izvor de creativitate.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0