Alegerile au consecințe: 13-20.10.2019

Duminică, 13, săptămâna începe cu una dintre cele mai puternice Luni Pline din 2019, a căror ondulări seismice vor dura până cel puțin miercuri, 16.

Există o Cruce Cardinală extrem de volatilă de la Luna Plină de-a lungul axei Berbecului / Balanță până la Saturn / Pluto în Capricorn și Nodul Soarelui în Rac. Există, de asemenea, o trină a Apei Mari între Mercur / Venus în Scorpion, Neptun în Pești și Nodul Sorții în Rac. Acest lucru sugerează că, indiferent cât de clare sau de finale vor apărea deciziile, există totuși un element de fum și oglinzi, care îi va păstra pe toți ghicind până în ultimul moment.

Luni, 14, Soarele este în contradicție cu Pluto, pe 17 cu revoluționarul Eris și pe 20 în conjuncție cu Haumea, aducătorul de evenimente epocale. Pe măsură ce scăderea Lunii Pline accelerează, pe scena mondială se așteaptă ca săptămâna să aducă o serie de decizii semnificative, cu consecințe de durată. În viața ta, stai departe de dramele fabricate care s-ar putea transforma în telenovele de lungă durată. Dacă canalizați această energie plutonică, există un potențial enorm de a lansa ceva important pentru dvs. ca trendsetter și adoptator timpuriu.

Simbolul Chandra pentru Luna Plină în Berbec:
O curte goală.

„Nu a mai rămas nimic. Realitatea este risipită. Auto-ștearsă. Cunoscutul făcut irelevant. Schimbările apocaliptice, personale și colective, preiau zona. Fără ființă, doar acțiune. Devii un proiectil de intenție, identificându-te literalmente cu ceea ce poți face acum. Un pământ steril a unei lumi interioare. O frântură în afară. Ciudat și suprarealist. Te simți obligat să îndrăznești, împins peste margine, fără a te întoarce – destinul la fel de frenetic. Și în acest amestec sălbatic, volatil, se eliberează forțe creative care nu ar ieși niciodată altfel. Beneficiind de rolul de agent de purificare și de curățare a schimbărilor, nu sunteți în stare să vă sustrageți din nimic, niciodată. ”

Berbec

În această săptămână va fi evident că pentru a crea viața pe care ți-o dorești, ceva sau cineva trebuie să fie lăsat în urmă. Pur și simplu nu-ți poți permite să ratezi oportunitatea, când luna pe lună plină, în semnul tău propriu, îți oferă pionier ceva nou. În acest an, Berbecul este supraalimentat de eliminatorul Pluto și Nodul Karmic al Sorții, ceea ce înseamnă că orice decizie importantă ai lua acum despre drumul tău, va avea atât puterea de ședere, cât și consecințe pe termen lung. Cheia este să ai încredere în instinctele tale, în intuiție și în sentimentul tău interior de aliniere. În loc să faci orbește un salt mare, verifică-ți corpul fie un Mare Da, fie un Mare Nu, apoi urmează semnalul.

Acesta este o lancie de lansare, deci aprindeți destinația.

Taur

Luna plină anuală din cea de-a 12-a dvs. Casă – cea mai adâncă parte a graficului dvs. – semnalează un timp pentru a face un pas înapoi, a vă retrage puțin și a asculta acea voce interioară care este întotdeauna cu un pas înaintea voastră. Atât cu Pluto cât și cu Nodul Sorții la spate și cu trezitorul Uranus în Taur aliniat cu Saturn, arhetipul potențialului tău, ceva nou și inspirator îți poartă numele. Vă dezbrăcă de ceva vreme pentru a vă atrage atenția și acum este insistent. Întrebați-vă: „Dacă totul este pregătit și nimic nu este dat, ce aș vrea să creez în lume și cum aș merge pentru creare?” Lasă doar răspunsul să crească din inconștientul tău – nu îl analiza sau ignora. Lăsați-l să se percoleze și să fiarbă. În săptămânile viitoare, te vei trezi că îl trăiești, cu un pas la rând.

Lăsați aceste calități ascunse și idei inovatoare să se joace.

Gemeni

Ascunsă în spatele vitezei mari, înaintea energiei Lunii Pline în Berbec, un triunghi frumos de susținere din partea conducătorului tău Mercur către Neptunul nelimitat și Nodul Sorții este disponibil și accesibil. Îți luminează vârful graficului, unghiul de venit și resursele și munca și serviciul tău. Dacă le combinați, indică faptul că vă folosiți imaginația pentru a vă concentra eforturile în crearea unui nou flux de venit. Indiferent de ceea ce se dovedește a fi, faceți o modalitate de a adăuga valoare pentru alții, permițându-vă să vă implicați în una dintre cele mai inimioase pasiuni ale voastre. S-ar putea derula alături de locul de muncă actual sau poate fi începutul a ceva mult mai mare. Ceea ce contează este să vă permiteți să faceți primul pas către transformarea unui vis în realitate.

Ușa cuștii este larg deschisă.

Rac

Dacă tot ce vrei să faci este să ai o zi de plapumă sau chiar o lună de plapumă, nimeni nu te-ar învinovăți. Tot acest an a fost neobosit să îndepărtezi pardoselile de sub picioarele tale, împreună cu zonele tale de confort, ca să nu mai vorbim de faptul că te-ai pus în situații care nu sunt făcute de tine. Și acum Luna Plină anuală de duminică în vârful graficului dvs. vă prezintă câteva decizii inevitabile care vor avea implicații pe termen lung. Există o cale prin care Saturn ține cheia: întărește-ți bazele făcând îngrijirea de sine o prioritate absolută. Asta nu înseamnă să faci băi cu bule sau zile la spa, deși de ce nu? – dar având grijă de sănătatea ta, de obiceiurile tale, de casa ta, de relațiile tale. O bunăstare reală te susține emoțional, fizic, mental și spiritual, iar tu dintre toate semnele, meriți asta.

Odihnindu-te în confortul propriei tale îngrijiri.

Leu

Potenta Lună Plină, în semnul de foc compatibil Berbec, te-ar putea face supărat și nerăbdător să faci ceva-orice să simți ca și cum ai face progrese. Faceți un pas înapoi și întrebați-vă: „Ce mă conduce cu adevărat? Ce înseamnă progres pentru mine oricum? Urmez ideea de succes a altcuiva?” Acestea nu sunt întrebări teoretice sau filozofice, ci o modalitate de a înțelege cine îți conduce de fapt viața. Cu cât ai mai mult spațiu între tine și măcinarea zilnică, cu atât vei vedea mai clar imaginea macro. Aveți nevoie de o viziune nouă, de orizonturi mai largi și de contribuții din partea persoanelor care nu vă respectă regulile. Deschideți-vă să cercetați nu numai ceea ce ar putea fi posibil, ci și inspirator.

Fără grabă – bucurați-vă să urmați drumul mai puțin parcurs.

Fecioară

Aceasta este o săptămână în care este posibil să te simți în afara elementului tău. Există atât de multă energie asertivă „doar-fă-o”-Berbec care îți vine în față, amplificat de luna plină plutonică de duminică, încât s-ar putea să ai nevoie de un refugiu în urma proiectului. Depărtați-vă de dramele personale care se petrec în jurul vostru și urmați-vă propria cale. Există un triunghi minunat de susținere între propria ta planetă Mercur, creativul Neptun nelimitat și Nodul Sorții, care sugerează că lumea ta interioară este la un pas de o descoperire inspirată. Găsiți un mod de a vă exprima fără filtrul dvs. obișnuit de „ce vor gândi oamenii?”. Nu contează cum se întâmplă, fie că scrii, blogging, pictură, dans, yoga… va elibera în tine un izvor de libertate și creativitate.

„Când vă concentrați cu ochii sufletești, veți vedea acasă în multe, multe locuri.” – Clarissa PInkola Estes

Balanță

Luna plină anuală de duminică, în semnul opus, are un potențial imens de a-ți schimba modusul operandi obișnuit. În loc să simți că ți se întâmplă, cum ar fi să-l încadrezi așa cum i se întâmplă? Acest lucru schimbă complet vechiul tău sentiment de a fi permanent vigilent, așteptând ca celălalt pantof să cadă, în a te simții în control și în scop. Comutați ideea că aveți nevoie de relațiile dvs. cele mai apropiate pentru a vă oferi securitate sau pentru a vă asigura de valoarea dvs., echilibrând independența cu inter-dependența, în loc de dependență și co-dependență. Creează-ți mai mult timp pentru tine, separat de activitățile comune și nevoile tale reale se vor face cunoscute.

Nu vă mai răsuciți ca un covrig pentru a păstra pacea.

Scorpion

Câțiva factori în această săptămână conspiră pentru a distruge jurnalul unora dintre cele mai vechi idei, cele mai multe alb-negru, despre tine. În măsura în care te-au ținut blocat într-un ciclu repetat, sunt vești binevenite. Luna plină de duminică marchează un sfârșit cert, în timp ce Mercur și Venus din Scorpion sunt trezite de Uranus în semnul opus al Taurului. Acesta este începutul unui fel de revoluție interioară atunci când veți descoperi că multe dintre ideile și credințele dvs. de lungă durată despre cum trebuie să fie lucrurile nu vă aparțin deloc, ci sunt din partea celorlalți oameni. După ce începeți să observați acest lucru, totul se deschide și orice este posibil.

Deschiderea ușilor către libertatea interioară.

Săgetător

Cu o lună plină puternică în „eu-primul”, Berbec, în contradicție cu Pluto implacabilul, peisajul este plin de potențiale capcane căscăunde și câmpuri minate. Deși beneficiați în continuare de ultimele săptămâni ale lui Jupiter în zodia dvs., alții se vor simți stresați și sensibili. Așa că fii atent pentru că poți cădea în sindromul bolilor aftoase și, în schimb, fii cel care netezește drumul. Nu mai judeca pe nimeni, nici măcar pe sine, și așteptați până când praful se așează înainte de a merge mai departe. Câteva dintre cele mai apreciate speranțe și vise ale voastre se aprind pe arzătorul din spate – lăsați-le să gătească ceva mai mult timp. Viața are propriul moment și împingerea râului este contraproductivă.

Empatia la purtător!

Capricorn

La fel ca semnul opus al Racului, este posibil să tânjești o zi de plapumă sau o săptămână de plapumă, astfel încât presiunea neobișnuită să treacă complet. Bineînțeles, dacă puteți pierde o perioadă de timp, opriți-vă sau chiar faceți o scurtă pauză, asta ar ajuta la ruperea a ceea ce pare a fi un ciclu de stres nesfârșit. Fii curajos! Luna Plină de duminică este ultima dintre unghiurile sensibile ale graficului dvs. până la eclipsa solară din 26 decembrie, iar din 23 octombrie, Soarele se deplasează din apogeul graficului dvs. în ape mai calme. În plus, în mijlocul căderii seismice de pe o lună plină, nu este niciodată un moment bun pentru a lua decizii importante. Doar pentru că cosmosul este în modul full-on, nu înseamnă că și tu trebuie să fii.

Relaxarea nu arde.

Vărsător

Atât Saturn, cât și Pluto, sapă fără încetare partea cea mai adâncă, cea mai ascunsă a graficului dvs., uitați să încercați să aflați ce se întâmplă și să vă deschideți către noi orizonturi. Poate că nu există alt plan grandios decât să trăiești din când în când aliniat inimii tale. Întreabă-te cum ar fi viața dacă ai renunța la toate obiectivele, planurile și proiectele tale și ți-ai fi urmat instinctele? Mult mai puțin stresant, cu siguranță, și probabil mult mai plăcut. Cu propria planetă trezitorul Uranus aliniat cu Mercur și Venus pe unghiurile graficului dvs., căutarea, experimentarea și urmarea curiozității dvs. sunt calea de urmat.

Renunțați la șabloane și urmați-vă instinctele.

Pești

Așteptarea astrologiei din această săptămână și din această lună este să refuzați să vă lăsați presați de tot ceea ce nu doriți 100%. Lunga Plină intensă de duminică, 13, aduce problemele legate de finanțe și relații în cap și aceasta este întotdeauna o combinație complicată. Alții vor fi extrem de sensibili, nevoiași și chiar solicitați. Reamintește-ți că doar pentru că doresc un răspuns da / nu definitiv, este posibil să nu fie în interesul tău să cobori într-un fel sau altul. Dacă acum vă compromiteți să păstrați pacea, orice decizie importantă va fi de lungă durată și va fi greu de inversat. Nu cereți spațiu pentru respirație, ci luați-l.

Există o diferență între a fi drăguț și a fi autentic.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0