Adevărat, nebunesc, profund: 20-27.10.2019

Îți amintești zicala budistă: „Oriunde te duci, acolo te afli”, ceea ce înseamnă că nu îți poți schimba părțile interioare schimbând aspectele exterioare? Că nu contează câte haine noi, mașini, călătorii, relații cu care te distragi, nu există nicio scăpare de la tine și de felul tău de a fi în lume. S-ar putea să fie rai sau s-ar putea să fie iad, dar totul este creat de sine. Ei bine, astrologia din această săptămână vă aduce în atenție această înțelegere.

Miercuri, Soarele intră în Scorpion chiar în inima Via Combusta, gradele cuprinse între 15 Libra-15 Scorpion. Tradusă ca și „Calea Arzătoare”, aceasta este una dintre cele mai inaccesibile părți ale zodiacului, condusă atât de Pluto cât și de Marte. Sufletul uman colectiv simte intuitiv debilitarea luminilor, observând subțierea vălurilor dintre lumi. Gândiți-vă la câte culturi conectează ultimele zile ale lunii octombrie și începutul lunii noiembrie cu sărbătorirea morților? În America, Halloween; în țările latine, Dias des Muertos; în cultura celtică și neo-păgână Samhain.

Când Soarele și planetele personale interioare se deplasează prin Scorpion așa cum sunt acum, este un moment puternic pentru a spune adevărul, arzând drumul pentru a crea reînnoire și regenerare, personal și colectiv. Cadrul Marte s-a aliniat cu Saturn și Nodul Sud al Sorții ca aprindere a focului, astfel încât fenixul să se poată ridica din nou de cenușă. Și atunci când se va întâmpla, recompensele vor fi demne de așteptat, deoarece Ceres se va contopi cu Jupiter.

Luna nouă în Scorpion duminica viitoare / luni 27/28 se opune Uranusului imprevizibil în Taurul pământesc – Adevărurile inconveniente vor veni pe măsură ce vălurile negării vor fi sfâșiate pentru a dezvălui starea planetei în sine și numeroasele ei strigăte de supraviețuire.

În propria viață, începe prin a face o curățare a integrității. Intreaba-te pe tine insuti:

• Unde sunt fără integritate?

• Ce este cronic, repetitiv sau inflamat în viața mea interioară sau exterioară?

• Unde nu simt ceea ce simt, știu ce știu, spun ceea ce cred sau fac ceea ce se simte cel mai bine?

• Ce trebuie curățat pentru a putea fi liber să fac și să-mi ofer cea mai bună lucrare din lume?

Simbol Chandra pentru Scorpion 4:
Un urlet tare când se apropie o tornadă

„Furtunile lumii ajung chiar unde și când sunt necesare. Ele trebuie să șteargă conștiința obișnuită și să pună în joc orice fel de spirit și forță eliberate. Când trăim în abundența furtunilor și cu un altul mereu amenințat sau iminent, suntem impulsionați de emoții profunde, atrase tumultos pentru a activa sufletul de dedesubt, personal și colectiv. Simțiți urgența violentă, pentru toată lumea, despre orice treceți. Și deci sunteți cufundat în furtuni pentru a căuta curățarea și eliberarea, pentru a aduce ceea ce este acolo și a lăsa să se joace singur. Faceți acest lucru cu tentații către fiecare stare obsesivă sau dependență imaginabilă și cu o forță de călătorie imensă care vă conduce prin orice extremitate, pentru a face ca toată existența să prindă viață din adâncul interior – în mod elementar, primordial și regenerativ. ”

Berbec

Cu Mercur, Venus și acum Soarele în cea mai adâncă parte a hărții solare, acele probleme majore nu vor mai dispărea. Ele sunt literalmente adevăruri incomode, care te doboară pentru a privi elefantul de sub covor și pentru a înfrunta lucrurile așa cum sunt cu adevărat, nu așa cum vrei tu să fie. Acest lucru ar putea juca prin finanțele, cariera sau relațiile tale cele mai apropiate. Dacă vă simțiți presați să faceți ceva de dragul ei doar pentru a scoate căldura, luați o pauză și așteptați până după Luna nouă de duminică 27. Dacă puteți să o încadrați ca o șansă de a curăța ardezia în loc să o vedeți ca o problemă, vă veți simți din nou în control, în loc de mila evenimentelor.

Alegeri dificile.

Taur

Pe măsură ce Soarele se alătură lui Venus și Mercur în semnul opus al Scorpionului intens, problemele vechi de relații despre care credeți că au fost rezolvate demult, pot reveni într-o formă diferită. Luna nouă de duminică viitoare se aliniază cu imprevizibilul Uranus în Taur – o energie perturbatoare, dar captivantă, la care abia începi să te adaptezi. Aici este o libertate imensă de a ieși din tipare și dinamici vechi și de a te elibera de parteneriatele pe care le-ai depășit. Vă place sau nu, ați început un capitol cu totul nou și schimbarea gărzii în viața personală este pe cărți – dacă nu chiar acum, în lunile următoare.

O explozie de aer curat.

Gemeni

Probabil că te simți în afara elementului tău și în afara zonei tale de confort – ca și cum viața ar deveni o rundă lungă de tulburări și provocări. De miercuri, pe măsură ce Soarele revine la un Scorpion intens, emoțional, nu există nicio scăpare din necesitatea de a face față realității. Aruncați o privire atentă la angajamente, responsabilități, finanțe și relații de prietenie și întrebați: „Acest lucru mă servește cu adevărat? Mă îndepărtează sau mă apropii de ceea ce am cu adevărat nevoie?” Odată ce observați ceea ce tocmai ați acceptat, a împiedica sau a tolera, puteți trage o linie în nisip și puteți decide ce este negociabil sau ne-negociabil. Greu cum sună, acest lucru este incredibil de eliberator.

O tăiere necesară pentru a începe o creștere nouă.

Rac

Fiind un semn cardinal chiar în punctele de vedere ale verificărilor intensității realității ale lui Saturn și Pluto, veți experimenta capul adevărului sintagmei: „Schimbarea nu este o opțiune”. Și cu Marte în unghiul tău de rădăcini, apartenență, trib și familie în contradicție cu Saturn în această săptămână, altele pot fi și mai necompromițătoare și inflexibile decât de obicei. Ia-o-n serios. Miercuri, Soarele se transformă, într-un semn de apă, Scorpion, compatibil pentru următoarele patru săptămâni și începeți să vă simțiți mai acasă în propria piele. Apoi, duminică 27, o lună nouă luminează casa a cincea a ta de creativitate, distracție și auto-exprimare. Acolo stă vindecarea, liniștirea și magia pentru tine.

„Supraviețuirea este importantă. Înflorirea este elegantă.” – Maya Angelou

Leu

E timpul pentru a vă reconecta cu casa, familia și tribul. Pe măsură ce Soarele luminează rădăcinile graficului dvs. în Scorpionul sensibil emoțional începând de miercuri, următoarele patru săptămâni se referă la fața casei. Cu o lună nouă – o repornire energetică – aliniată cu imprevizibilul Uranus duminică viitoare, fiți gata să agitați lucrurile. Aceasta ar putea însemna o mutare literală a casei, o renovare, cineva care pleacă sau se alătură familiei sau o dorință puternică de a reînnoi locul în care locuiți, astfel încât să reflecte cine sunteți acum. Adăugându-vă la opțiunile dvs., poate apărea o oportunitate de carieră care vă schimbă punctul de vedere despre munca de acasă sau pentru a deveni independent.

Un sentiment de apartenență.

Fecioară

Când planeta ta personală Mercur se află în Scorpion, te afli în elementul tău. Îți clarifică mintea, îți lărgește competența și îți permite să faci ceea ce ești superb – căutând sub suprafața aparențelor pentru a găsi modelele de bază. Și anul acesta, Mercur retrograd va rămâne în Scorpion și în casa dvs. de comunicare a 3-a până la sfârșitul lunii noiembrie. Se pare că ceva despre care ai citit, studiat sau auzit despre tine ar putea schimba modul tău de gândire. Sau s-ar putea să întâlnești un mentor care îți devine consiliul de sunet. Urmăriți evenimentele neașteptate din luna nouă a duminicii viitoare 27, sau o veste care vă face să priviți o persoană sau o situație într-o lumină nouă.

Lovituri de inspirație.

Balanță

S-a tot anunțat, dar săptămâna aceasta începe un sezon în care să punem jos niște indicatori definiți în ceea ce privește intențiile tale. Cu planeta personală Venus aliniată cu Mercur și de miercuri Soarele în Scorpion, a 2-a dvs. casă de bani, resurse și priorități este bine jucată. Există un sprijin puternic și de pe Marte în propriul semn aliniat cu Saturn. Ceea ce înseamnă asta – linie de bază – este că e timpul să însemnați afaceri și să luați poziție în numele dvs., valorizându-vă și acceptând nimic mai puțin decât valoarea dvs. materială, financiară și emoțională. Nu mai trebuie să ghiciți ce părere au alții despre voi sau să încercați să vă curatoriați prezentarea de sine, ci trebuie să vă orientați și să începeți.

Înțeles de afaceri.

Scorpion

Anul dvs. personal se deschide miercuri, 23 octombrie, când Soarele se întoarce în Scorpion. Este un moment pentru regrupare, reînnoire și amintire pentru cine sunteți și pentru ce ați venit aici. Lucruri grele? Poate, dar nu pentru tine – ca semn al planetei învierii Pluto, sunteți în totalitate acordat subcurentelor vieții și extrem de sensibil la schimbările energetice. Luna nouă în Scorpion, duminică 27, primește un șoc electric și o reîncărcare imediată a bateriei de la trezitorul Uranus în Taur. Așteptați-vă pe neașteptate – o nouă relație sau o lovitură în braț pentru una veche sau un makeover personal. Dacă doriți să ieșiți din zona dvs. de confort, faceți-o – este timpul.

Libertatea vine sub multe forme.

Săgetător

Cu doar 6 săptămâni rămase înainte ca Jupiter planeta voastră extinsă să-și părăsească propriul semn după 12 luni de a oferi oportunități la care nu ați visat niciodată, sunteți înzestrați cu o ultimă mușcătură de măr, în timp ce Jupiter se contopește cu Ceres, Zeița recoltării, vineri 25. Recompensele pentru eforturile anterioare se arată probabil, așa că fără modestie falsă – bucurați-vă. Începând cu data de 23, când Soarele se va muta în Scorpion, unghiul cel mai profund al graficului dvs. și Mercur se pregătește să se întoarcă înapoi, bateriile dvs. vor începe să curgă în jos. Este acea perioadă a ciclului anului în care să ne retragem puțin, să trecem de la a face la a fi și să reflectăm la cât de spațioasă se simte viața dvs. din această perioadă față de anul trecut. Și nu uitați să includeți tribul, echipa și prietenii dvs. în jurnalul dvs. de recunoștință.

Timpul de a rafina și relaxa.

Capricorn

Fiindcă Pluto a avansat la începutul lunii octombrie în propriul tău semn, simțiți cât de puternic și constant curge propria ta sursă de energie. Acesta nu este un blip pe radar, ci o tendință pe termen lung, așa că obișnuiește-te cu ea, deoarece există mult mai multă tensiune. În următoarele două luni înaintea reuniunii epocale Saturn / Pluto din Capricorn în ianuarie 2020, concentrarea, energia și mintea voastră vor fi amplificate dincolo de orice ați experimentat înainte. Cheia va fi să știi unde, când și cum să o investești cu cel mai mare efect. Urmăriți luna nouă de duminică 27 în Scorpionul intuitiv pentru a vă oferi o perspectivă neașteptată sau un moment Aha! care va inspira o nouă mișcare.

Schimbarea este o lucrare din interior.

Vărsător

Adunarea Mercur, Venus și Soarele în Scorpion indică oportunități de a vă pune amprenta. Vei intra într-o perioadă de patru săptămâni când vei deveni mai vizibil și mai atractiv decât de obicei, iar contribuțiile tale vor fi răsplătite. Cu Mercur care se pregătește să transforme retrograd în Scorpion pentru scufundări profunde, este posibil să întâlniți pe cineva care devine un îndrumător important pentru dvs. în lunile sau chiar anii următori. Profită de orice șansă de a-ți lărgi cunoștințele, competența și expertiza, menționând și contactele și rețeaua de asistență. Investiția de timp, energie și bani în conturarea unei noi direcții merită – va plăti dividende.

Urmărește-ți curiozitatea.

Pești

La fel ca și colegul său semn schimbător Săgetător, ai acum un cadou neașteptat, o oportunitate de aur sau o recompensă, datorită întâlnirii lui Ceres cu Jupiter, vineri. Arhetipul abundenței se întâlnește cu Zeița secerișului și tu ești norocosul destinatar. Nu doar atât, ci activează culmea diagramei tale solare, făcându-te vizibil și atractiv. Pe măsură ce Soarele se alătură lui Mercur și Venus în Scorpionul intuitiv compatibil, ceva îți stârnește interesul, te pornește într-o nouă căutare și te face să privești viața dintr-un unghi complet diferit. Cu toate astea, acest lucru va fi esențial, va fi crucial să nu permiteți nimănui – indiferent cine ar fi – să vă distragă de la explorările dvs. Realizează-ți ceva timp pentru tine și bucură-te de locul unde te conduce.

Drumul continuă la nesfârșit…

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0