Adevărul, tot adevărul și nimic altceva decât adevărul – 27.10-03.11.2019

În luna aprilie a acestui an am scris: „În următorul Val care mărește Orizontul evenimentului – Marea Transformare 2020-2030 – intrăm într-un moment în care transparența, autenticitatea și deschiderea vor fi critice. Aceasta nu este o gândire doritoare de New Age, ci singura cale sigură de a prospera.

Dacă doriți să trăiți pașnic, abundent și congruent în anii următori, trebuie să vă plimbați discuția. De ce? Pentru că plimbarea dvs. va fi vizibilă. Dacă există vreun grad de ipocrizie în viața ta, ești în pericol de expunere. Dar gândiți-vă la aceasta ca la o rană curățată sau la o resetare osoasă atunci când oamenii se așteaptă să acționați într-un mod care să fie în concordanță cu valorile pe care le exprimați. Deci, oriunde există o disonanță între sistemul dvs. de valori și acțiunile dvs., închideți golul. ”

Aceasta va fi o săptămână – și mai mult – de excavare criminală a Adevărului. Nimic și nimeni nu vor putea evita controlul clar al integrității lor. Aceasta este o combinație neobosită dintre Scorpionul condus de Pluto – detectivul criminal al zodiacului – și stoarcerea și contracția intensificată a conjuncției Saturn / Pluto în Capricorn obsedat de putere. Miza este mare.

Duminica, Luna Nouă, la 4 ° Scorpion, în opoziție cu Uranusului imprevizibil în Taurul pământesc – Adevărurile inconveniente vor veni pe măsură ce vălurile negării vor fi sfâșiate pentru a dezvălui starea planetei în sine și numeroasele sale strigăte pentru supraviețuire.

Aceasta este urmată de Mercur, Venus și Pallas în conjuncție în gradele de Master ale Scorpionului aliniat cu Chiron – veriga slabă din lanț sau călcâiul lui Ahile. Pallas se referă la lege, politică și strategie, așa că așteptați-vă la și mai multe dezvăluiri atât în ​​procesul de acțiune, cât și în haosul parlamentar al Regatului Unit asupra Brexit-ului, de exemplu. Mercur este în modul jongler complet, creând o furtună de praf toată săptămâna în jurul unui Turn al Babelului, înainte de a se transforma retrograd joi 31 până pe 20 noiembrie, iar apoi până pe 10 decembrie va săpa obsesiv pe un teren vechi în Scorpion ca un arheolog.

Simbolul Chandra pentru Mercury Rx:
Trei ouă roșii de prihor

„Ținând în interiorul vostru o viziune completă de viitor. Păstrarea și paza unei conștientizări nelimitate a ceea ce poate fi și a ceea ce va fi. Simțiți atât de periculos impactul pe care îl transportați în interior, încât fiecare piesă din ea devine acum supraalimentată cu semnificație și putere arhetipală, dincolo de modul în care ar putea părea pentru oricine altcineva. Fiind în stadiile preliminare ale ceva atât de vast și uluitor, încât chiar și acele etape se simt dincolo de concepție. Aproape cam învins de viitorul destin. Sinele personal de acum este aruncat în umbră, aparent banal, un evadator. Dar atât de transportat de către prenatal rezolvă să meargă până la capăt, de data aceasta, încât orice sacrificiu sau dificultate este atinsă până la etapele necesare ale procesului dur. Și mintea interioară își păstrează privirea și pur și simplu gătește înăuntru până când este timpul să clocotească.” – Gradele interioare, Elias Lonsdale.

Berbec

Aceasta este o săptămână pentru a pășii în plus cu atenție. Există un teren minat acolo pentru cei nedoriti, deci dacă ești prevenit ești pregătit. Evitați orice tendință de a vorbi primuli, de a gândi mai târziu sau de a încerca să induceți în eroare ca să ieșiți din situații dificile – va avea efect invers. Luna nouă de duminică și cabala lui Mercur retrograd, Venus și Pallas în Scorpion activează casa a 8-a. Subiecte care sunt de obicei tabu sau ascunse, cum ar fi sexul, moartea și banii sunt la dispoziție pentru investigații. Acesta este un moment în care secretele vor ieși la iveală – mai ales în relațiile pe termen lung. Dacă voi sunteși cei care sapă, nu luați nimic la valoarea nominală, ci așteptați până când praful s-a așezat înainte de a judeca definitiv.

Respectul reciproc va câștiga în fața recriminării reciproce.

Taur

Cu semnul tău opus al stadiului central al Scorpionului, relațiile sunt sub control intens. Scorpionul este condus de Pluto și este cunoscut ca investigatorul privat al zodiacului, care lucrează sub radar cu ochi de raze X pentru a scoate la iveală adevărul. Dar nu vă așteptați să fie simplu, întrucât Mercur lansează o furtună retrograda de jongler toată săptămâna pe călcâiele  Lunii Noi în Scorpion, duminică 27. Ca Taur, știi să recunoști adevărul și cât de esențial este în parteneriate strânse. Deci, dacă preferați intimitatea reală pentru a controla dinamica, fiți pregătiți să fiți vulnerabili, să ascultați și să căutați să înțelegeți în loc să vă grăbiți la judecată.

Dragostea este un dans, nu un marș de traseu.

Gemeni

Orice săptămână în care planeta ta personală Mercur își schimbă direcția, te afectează direct, și în această săptămână cu atât mai mult decât de obicei. Jonglerul este în Scorpionul plutonian care funcționează sub radar – și a lansat o furtună retrogradă pe toată săptămâna înainte de a se întoarce în avans, joi 31. Acest lucru pune ceea ce faci pentru a trăi sub microscop, ridicând probleme pe care, de obicei, ai tendința de a le mătura sub covor. Casa a 6-a dvs. este despre serviciu, ceea ce aduceți pe lume și uneori este greu să le dezlănțuiți de a câștiga bani. Așadar, faceți un pas înapoi și gândiți-vă la ceea ce vă motivează cu adevărat, la în ce vă puteți pierde ore în șir și la ceea ce vă simțiți pasionat. Când le-ați identificat, vedeți în câte modalități le puteți canaliza pentru a adăuga valoare altora. Aceasta este matricea beneficiului reciproc.

Folosind cadourile tale.

Rac

Acesta este un moment în care s-ar putea să te simți ca și cum ai viziona o dramă politică fără încetare sau o telenovelă – și ai avea dreptate. Pentru tine ca Rac, toată activitatea intensă din Scorpion te pune în elementul tău ca un semn de apă profund intuitiv, observând ceea ce alții omit. Lasă luptele interpersonale celorlalți și concentrează-te pe izvorul subteran al creativității care se îmbulzește în căutarea unei expresii. Luna Nouă în Scorpion de duminică începe un ciclu cu totul nou de aducere în lumină a cadourilor, calităților și resurselor interioare pe care le-ați subestimat sau căptușit. Lăsați-l să se întâmple, dați-i spațiu și nu încercați să-l monetizați … … totuși. Până când vei ajunge la întâlnirea Saturn / Pluto la începutul lunii ianuarie, ceea ce vei descoperi acum îți va transforma lumea în moduri pe care nu ți le poți imagina.

În flux.

Leu

Așteaptă-ți o săptămână sau mai mult să descoperi că o mare parte din ceea ce credeai că este adevărat este altceva în întregime. Nu la fel ca să deschizi cutia Pandorei, ci o cutie de magie, când poți crede șase lucruri imposibile înainte de micul dejun! Toată activitatea sub radar din Scorpion – de la Luna Nouă de duminică până la furtuna jonglerului Mercur – strălucește în a 4-a casă a ta de apartenență, rădăcini, familie și trib. Acesta este un teritoriu profund emoțional în care calea ușoară este să măturați lucrurile sub covor sau să jucați un rol. Dar dacă continui să faci asta, îți lipsește bucuria și siguranța de a fi văzut și iubit pentru cine ești. Faceți alegerea să fiți mai prezent, să spuneți ce credeți cu adevărat și să vă asumați riscul de a fi deschiși și vulnerabili atunci când contează.

Nimic de ascuns.

Fecioară

Marea întrebare pentru voi, săptămâna aceasta, Fecioarelor, este: „Comunicarea este diferită de conexiune?” O lună nouă, plus o furtună retrogradă de Mercur în casa dvs. de colectare de informații dezvăluie diferența dintre a da faptele și a fi ascultat. Creează-ți mantra: oamenii nu își vor aminti ce ai spus, ci ceea ce i-ai făcut să simtă. Deoarece Mercur este planeta ta personală și pe deplin pe modul de jongler, așteptați-vă la scăpări, întârzieri, scopuri încrucișate sau neînțelegeri. În loc să vă concentrați asupra perturbării, încadrați-o ca o oportunitate de a investiga ceea ce se întâmplă cu adevărat. Controlezi fără încetare evenimentele, încearcând să împingi râul sau ești deschis și răspunzi la ceea ce apare? Întoarceți lucrurile pe feță – faceți stabilirea raportului și relațiilor prioritatea voastră, în loc să rămâneți rigid la agendă.

Conexiunea este valută.

Balanță

Pentru fiecare semn, aceasta va fi o săptămână în care secretele și adevărurile de tot felul vor ieși din lucrările de lemn. Toată activitatea lui Pluto a condus Scorpionul – detectivul zodiacului – face ca acest lucru să nu poată fi evitat. Pentru voi ca Balanță, este vorba despre finanțele voastre. Dacă Mercur se întoarce retrograd cu planeta voastră personală, Venus, complet în modul de jongler, mai sunt unele de săpat. Asta înseamnă nu numai să analizezi veniturile și cheltuielile, ci să analizezi mai profund convingerile tale limitante despre bani și ce înseamnă pentru tine. Toată astrologia voastră sugerează câteva descoperiri în ceea ce privește nivelul strategiei financiare care vă va schimba direcția și poate dura o viață. Este vorba cu adevărat despre a-ți găsi scopul și a-ți orienta viața în jurul lui. Banii vor urma.

Ceea ce contează cel mai mult.

Scorpion

Va fi o săptămână de ținut minte, Scorpionule. Începe cu Luna voastră Nouă anuală într-o săptămână de furtună a jonglerului Mercur, în timp ce se întoarce joi 31. Mercur întâlnește Venus și Pallas la nivelul principal al semnului tău, în timp ce Soarele se aliniază cu Uranus imprevizibil în zona ta de relații. Cu siguranță vor exista surprize – șuruburi din senin – precum și o rară oportunitate de a folosi superputerea ta pentru a vedea ce se întâmplă cu adevărat în culise. Aceasta include motivele proprii, agenda și modul de operare. Te servesc sau te țin blocat în situații pe care le-ai depășit de mult? Adresați-vă întrebările mari, înfruntați adevărul și eliberați-vă de orice acorduri care aparțin trecutului.

Ușa cuștii este larg deschisă.

Săgetător

Totul este în aer în această săptămână și nimic nu este așa cum pare la suprafață. Săptămâna începe cu o lună nouă în Scorpion – cea mai ascunsă parte a graficului tău – și trece prin furtuna de praf a jonglerului, care este Mercur transformându-se retrograd joia următoare. Vestea bună este că, ca un Săgetător, aveți doi ași în mânecă. În primul rând, Jupiter este încă în zodia ta pentru 5 săptămâni, deschizând uși unde nu exista vreuna și, în al doilea rând, vineri, Venus revine să-ți lumineze semnul – făcându-te mai vizibil și mai atractiv. Stoarce ultima picătură de suc din ultimele săptămâni ale acestei recoltări personale de 12 ani, căutând înapoi idei, incursiuni, momente aha, planuri și lucrurile pe care ai decis că vrei să le faci, dar este posibil să fi renunțat sau uitat de ele. Apoi înviați acele vise. Pe măsură ce Jupiter se mută în zona dvs. de bani în decembrie, puteți transforma ideile în fluxuri de venituri.

Recoltarea secerișului.

Capricorn

Nu ești străin să distingi între adevăr și dezinformare, iar atât cu Saturn, cât și cu Pluto în zodia ta, înveți că nimic mai puțin decât onestitatea radicală aduce consecințe karmice înapoi. Așadar, astrologia din această săptămână – punând totul sub control intens – este o oportunitate pentru tine de a face imaginea publică, conexiunile tale sociale și profesionale complet congruente cu cine devii. Mercur este în modul jongler și pe cale să se întoarcă retrograd ,joi 31, iar reflectorul criminalistic va fi pe integritatea alianțelor, prieteniei și contractelor tale. Faceți din cuvântul vostru legătura,  iar influența voastră va crește exponențial. Observați că am spus influență, nu puterea de control – este vorba doar despre cunoașterea diferenței.

A fi real.

Vărsător

Orice s-ar putea întâmpla săptămâna aceasta și probabil așa va fi. Atât vârful cât și rădăcinile graficului dvs. sunt activate. Luna Nouă de duminică în Scorpion se aliniază planetei tale ciudate și imprevizibile Uranus, oferindu-ți un pic de electricitate și motivație. Mercur declanșează o furtună jongler toată săptămâna, întorcându-se retrograd, joi 31 – înghiontindu-te să te uiți din nou la agendele, planurile și obiceiurile depășite care te mențin blocat în repetate rânduri. În martie 2020, Saturn, planeta potențialului tău de maturare, revine în Vărsător pentru prima dată din 1991, aducând o renaștere personală și profesională. Trebuie să folosiți lunile dintre acum și atunci pentru a elimina orice sau pe oricine care vă limitează libertatea. Totul se desfășoară în timpul propriu, dar trebuie să colaborați cu procesul.

Adresând întrebările importante …

Pești

Fii gata să folosești una din superputerile tale săptămâna aceasta, adică a merge pe flux, fără să te lupți cu curentul. Spotul planetar pe semnul de apă compatibil Scorpion vă luminează casa a 9-a, casa de lărgire a orizonturilor, a călătoriei și a noilor direcții. Lumina lunii noi de duminică, apoi furtuna retrogradă a lui Mercur, de joi 31, sunt pe cale să evidențieze exact cum, când și unde v-ați limitat creșterea, conform cu ceea ce credeți că era de așteptat, în loc să vă izgoniți singuri. Undeva, a existat o deconectare între propria ta natură, fizicitatea ta, sinele tău autentic și alegerile pe care le-ai făcut în baza expedienței, mai degrabă decât pasiune. Luați-vă timp să reflectați, să vă amintiți și să vă reconectați cu cine ați fost înainte de a spune cine trebuie să fiți. Când Soarele și Mercur se vor întoarce în vârful graficului vostru, luna viitoare, viața dvs. va reveni într-o nouă direcție.

Urmărirea etapelor greșite.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0