Întoarce, virează, cotește – 03.10-10.11.2019

După cum ne spun The Byrds și Biblia: „Pentru orice (întoarce, virează, cotește) este un anotimp (întoarce, virează, cotește) și un timp pentru fiecare scop, sub rai”.

Noiembrie 2019 este un semn de punctuație în timp…… 2019 a fost absolut crud și brutal, dar totodată transformator pe mai multe niveluri pentru fiecare dintre noi și nu s-a terminat încă.

În această a 11-a lună – un număr de maestru – este esențial să participăm, să devenim un maestru „intronaut”, să ne explorăm visele și adâncimile, să săpăm aurul din umbră. Mercur a devenit retrograd în Scorpionul târziu pe 31 octombrie și va traversa și re-traversa Scorpionul înainte de a avansa pe 20 noiembrie. Acest lucru nu s-a întâmplat din 2013 și în această viitoare rotație a spiralei, Mesagerul este aliniat cu Lordul Lumii Ascunse, Pluto, în regatul lui Pluto. Această energie din interiorul Yin este amplificată de retrogradele Eris, Neptun și Uranus.

În același timp, accelerația este activată! Codurile de libertate 2020 și schimbările de linie a timpului se intensifică, astfel încât contrastul dintre evenimentele exterioare 3D din ce în ce mai haotice și sentimentul de expansiune și pace dăruit de mintea ta mai profundă – motivul tău de a fi și sanctuarul tău – este imens.

Rămâneți pe mijlocul săptămânii dvs. de martor când Marte declanșează Saturn, Pluto și Disruptorul Eris, ridicând miza pe scena mondială. Ceres conjugă Centrul Galactic – semnalul nostru de interzicere – este un amintire uriașă că este timpul să facem trecerea cea mai mare de la dezvoltarea auto obsesivă la îngrijirea navei spațiale Pământ. Nimic decât o schimbare a conștiinței de la ego-ul 3D la conștientizarea ecosistemului 5D.

Simbolul Chandra pentru 21 Balanță:
Un magician care poartă un șarpe pe post de centură.

„O fâșie mobius de Da în Nu în Da. Da este în primul rând îmbrățișarea nerăbdătoare a vieții într-o răpire a eliberării. Nu, nu este capabil să gestioneze, chiar de la distanță, repercusiunile sociale de a fi împuternicit. În plus, Da este în sfârșit capabil să îmbrățișeze fără rezerve eul care s-a pierdut în lume și lumea care s-a pierdut în sine. Până la această contabilizare finală, „Nu face ravagii”. Te arunci într-o frenezie încercând să te îndepărtezi de imagini și impresii reflectate. Doar nu poți suporta să stai nemișcat și să fii fixat de idei despre cine ești și cine nu ești. O putere elementară în acțiunea vortexului spiral încearcă să consume toate mințile false și să devină atât de autentică încât fiecare respirație a experienței este pur și simplu acolo, fără niciun filtru interpretativ. Această putere în cele din urmă aduce pe toată lumea să nu mai pună capăt să fie prinsă în frecvențe superficiale și să izbucnească totul deschis, sau altfel este dispus să moară încercând. “

Berbec

Pentru tine ca Berbec, acesta este un teritoriu plutonic în care s-ar putea să te împiedici de monștri sau să descoperi o comoară îngropată. Cu planeta personală Marte din zona dvs. de relație, în contradicție cu Pluto în unghiul de carieră și perturbătorul Eris în semnul propriu, există ceva sau, probabil, cineva cu care trebuie să vă confruntați. Mercur retrograd îți sapă profunzimea casei a 8-a a secretelor, agățări, răni vechi și acele subiecte vechi de tabu, cum ar fi sexul și banii. E timpul să aruncați o privire lungă la felul în care vă sabotați sau să vă păstrați blocați în trecut. Odată ce ați localizați tiparele, nu puteți să le uitați. Încadrați-o nu ca un joc de vină, ci ca o ocazie rară de a șterge tabla.

Săpând adânc.

Taur

Începând cu anul 2013 nu a existat un Mercur retrograd în semnul opus Scorpionului dvs., aducându-vă șansa unei relații de renunțare. Este o oportunitate foarte necesară pentru a remedia ceea ce este rupt, a monta garduri, a construi poduri și a recupera orice prietenie sau alianțe pierdute. Deoarece Venus a condus Taurul, îți dorești o intimitate reală, spre deosebire de relațiile superficiale – este la fel de necesar pentru tine ca și respirația. Așa că profitați de șansa de a privi clar relațiile dintre cele mai apropiate și de a vă întreba cum puteți crea noi moduri de a construi încredere, raport și relații mai strânse. Cum vă puteți construi pe valorile partajate? În același timp, cu eliminatorul Pluto în cadru, fiți pregătiți să tăiați legăturile care se leagă acolo unde sentimentele nu vă sunt returnate.

Dincolo de relații ca tranzacții.

Gemeni

Ori de câte ori planeta ta personală Mercur este retrogradă, ai șansa să te conectezi cu tine însuți, să te înregistrezi pentru a vedea ce se întâmplă, ce se schimbă și ce este blocat. În calitate de Gemeni, de cele mai multe ori, te-ai concentrat mai ales pe ceea ce se întâmplă în afara și în jurul tău și ca semn de aer, este ușor să îți relaxezi emoțiile în arzătorul din spate. Între acum și 20 noiembrie, Mesagerul traversează și îți încrucișează unghiul de obiceiuri, rutine, muncă, sănătate și servicii. Încercați o mică perturbare creativă și aruncați o cheie în lucrări – schimbați-vă programul, întrerupeți-vă rutinele, reglați-vă dieta, încercați un nou regim de fitness… faceți orice să experimentați acest lucru numit viața voastră.

Nimic nu se pierde… totul se transformă.

Rac

Aceasta s-ar putea dovedi una dintre cele mai fructuoase perioade din 2019 pentru tine ca Rac și probabil te gândești că era și timpul! Cu Mercur călătorind înapoi în Scorpion – un semn de apă profund intuitiv și emoțional compatibil – până pe 20 noiembrie, aveți o invitație cu margini aurite din cosmos pentru a vă retrage în a cincea Casă a creativității, nostalgiei și plăcerii. Asigurați-vă că RSVP, aveți o ocazie prea bună de a pierde. Gândiți-vă la el ca la o retragere – nu din nimic, ci în propriul sanctuar în care este investit o mare parte din sinele vostru esențial. Gândiți-vă la ceea ce vă aduce cu adevărat fericirea – vindecarea, creativitatea, meditația, yoga, orice vă cheamă – și construiți-vă viața de zi cu zi în jurul ei, în loc să o încadrați în cum și când.

“Ce vine, va merge…… ceea ce se găsește, se va pierde din nou… dar ceea ce ești este dincolo de venirea și plecarea și dincolo de descriere…… Tu ești “- Rumi

Leu

Pentru tine, ca Leu, noiembrie vine cu daruri. Primul, Venus se alătură  lui Jupiter pentru a-ți lumina casa a 5-a de agrement, distracție, creativitate și copii. Acest lucru vă oferă 4 săptămâni înainte ca Jupiter să se mute în Capricorn pentru a rezerva o călătorie, a arunca o petrecere, a planifica o sărbătoare sau a da prioritate tuturor acelor lucruri care stârnesc bucuria. 2019 v-a arătat cum să vă distrați mai mult, să trăiți din inimă și să vă faceți griji mai puțin pentru mâine. Și cu Mercur care călătorește înapoi prin unghiul tău de rădăcini, casă, familie și apartenență până pe 20 noiembrie, este un moment fantastic pentru a întări legături strânse, a repara garduri și a face apel în tribul tău. Dacă gândurile tale se îndreaptă spre mutarea casei sau modernizarea casei tale, folosește timpul pentru a planifica înainte de a începe după data de 20.

Bucurându-vă de viață de dragul ei.

Fecioară

Pentru prima dată din 2013, propria ta planetă Mercur este retrogradă prin zona dvs. de comunicare până pe 20 noiembrie. Acesta este darul timpului de a ne concentra pe ceea ce trebuie făcut și de a merge pe o mini retragere. Nu trebuie să însemne plecarea de acasă sau rezervarea timpului în afara locului de muncă – deși asta s-ar perfecționa – este vorba despre conectarea cu tine însuți, cu viața interioară, spre deosebire de obiectivele și planurile tale. Numiți-o ca reîmprospătare și regrupare. Luați legătura cu frații, alegeți prietenii prețuiți și pierduți pe parcurs și restabiliți conexiunea. Orice legătură cu scrierea – bloguri, cărți, lucrări – este bine jucată atât timp cât verifici de două ori ce ai scris – același lucru este valabil și pentru texte și e-mailuri.

Restaurarea lumii voastre interioare.

Balanță

Norocoșilor! Îl aveți în semn pe curajosul Marte până pe 19 noiembrie, oferindu-vă o injecție de adrenalină și libido – forță de viață pură. Nu numai asta, dar Marte este în contradicție cu Saturn, Pluto și Eris-ul perturbat – aceasta este o energie pură de războinic. Fără nume, se poate manifesta ca o forță brută sau agresiune, dar manevrată cu pricepere îți poate crește puterea de voință exponențial. Doar fiți conștienți de faptul că, cu Mercur retrograd în zona dvs. de bani, venituri și resurse, trebuie să aveți grijă la escrocherii, tranzacții false sau pe sub masă. Aveți impulsul pentru a merge mai departe cu planuri, dar dacă presupune finanțe, așteptați până după 20 noiembrie pentru a închide acordul.

Jupiter se mută la baza graficului dvs. pentru anul următor, acționând ca protector și furnizor.

Scorpion

Este o lună aniversară neobișnuită pentru tine anul acesta. Până pe 20 noiembrie, Mercur călătorește înapoi prin semnul tău pentru prima dată din 2013. În calitate de Scorpion, condus de Pluto, viziunea ta cu raze X, intuiția și capacitatea de a vedea sub suprafață este una dintre puterile tale și acest talent va fi mărit pentru următoarele 3 săptămâni. Simbolul înțelepciunii și tacticii, Pallas, este și el în semnul tău, oferindu-ți claritatea de care ai nevoie pentru a face unele mișcări importante. Acesta este un moment pentru o retragere strategică și regrupare – făcând un pas înapoi pentru a face un salt mare înainte, dar numai după ce ați revizuit punctul de vedere al lumii sau ați schimbat o alianță politică sau socială. În jurul datei de 5 noiembrie, când Marte este în contradicție cu Pluto, rămâi în afara frământării și rămâi liniștit și ferm la propria ta agendă.

Colectarea de informații.

Săgetător

Noiembrie 2019 s-ar putea dovedi a fi una dintre lunile tale preferate din 2019. Începând cu luna octombrie 2018, când planeta ta personală Jupiter s-a întors în Săgetător pentru prima dată în 12 ani, mulți arcași au experimentat călătoriile de rollercoaster sălbatice de expansiune / contracție, mult / pierdere, oportunitate…. totul a fost despre extinderea viziunii asupra vieții și a ceea ce este posibil pentru tine. Săptămâna aceasta Venus intră în Săgetător pentru a se alătura lui Jupiter și simbolul abundenței, Ceres, urmat de Pallas, Zeița Înțelepciunii. Aceasta este o mână de cărți destul de bună de reținut, așa că asigurați-vă că jucați pentru a câștiga și nu uitați că sunteți în centrul atenției, așa că uitați-vă înainte de a sări și gândiți-vă înainte de a vorbi. Cu Mercur acum retrograd în partea cea mai adâncă a graficului dvs., găsiți anumite perioade de oprire și spațiu pentru a vă recupera din călătoria dvs. pe volanul averii.

Ține-ți marea viziune.

Capricorn

2020 va fi anul tău, Capricorn. Tensiunea pură a puterii combinate Saturn / Pluto, pragmatism și practic va fi suficientă pentru a vă sufla sistemul. Minutul în care expansionistul Jupiter intră în Capricorn pe 3 decembrie, veți simți construcția succesului. Așadar, este momentul planetar perfect pentru care luna noiembrie vă oferă spațiul pentru a călca apa, a da lovitura înapoi și a vă reîncărca bunăstarea – emoțional, mental și fizic. Completează-ți rezervorul de somn – vei avea nevoie de el. Doar asigurați-vă că, cu Mercur – arhetipul conexiune și comerț – retrograd în casa a 11-a până la data de 20 noiembrie, să vă extindeți rețelele și alianțele, să vă îmbarcați oamenii cu ideile dvs. și să vă actualizați strategia digitală.

Odihnă și regenerare.

Vărsător

Noiembrie începe cu Mercur retrograd în partea de sus a graficului dvs., lucru pe care nu l-ați experimentat încă din 2013. Sugerează o schimbare de direcție legată de cariera dvs. Acest lucru este mai mare decât ceea ce faci pentru a-ți trăi viața, este apelul sau vocația ta. Până pe 20 noiembrie, este timpul pentru reflecție, pentru a vă întreba dacă acesta este locul în care v-ați imaginat că veți fi sau încercați să aflați cum ați ajuns pe pământ aici. Lăsați-l să se colinde, puneți-l pe arzătorul din spate și aveți răbdare. Mergi la plimbări lungi, citește ceva din zona ta de expertiză, lărgește-ți orizonturile atrăgând în mod deliberat oameni noi, idei noi și întâlniri noi în viața ta, sesizând și apucând licăriri emergente ale posibilității.

Re-intenționare radicală

Pești

La fel ca Săgetătorul, fii gata pentru un ultim dar din partea zeilor, ridicându-ți profilul și răsplătindu-te pentru diligența cuvenită. Pe măsură ce Venus traversează partea de sus a graficului dvs. pentru a vă alătura Jupiter-ului expansionist și Ceres-ului abundent, oportunitățile abundă – trebuie doar să le recunoașteți. După aceea, este vorba doar de a distinge între ceea ce este un punct mort și ceea ce ține o viață nouă. Faceți acest lucru prin colaborarea cu Mercur retrograd, revizuind oamenii și locurile care contează pentru dvs. Atingeți baza și întâmpinați memento-ul fizic și emoțional al valorilor de bază. Lecția de maestru pentru tine ca Pești din 2019 a fost să ai încredere în tine însuți pentru a urmări ritmul propriului tambur.

„Uneori, totul trebuie să fie înscris în ceruri, astfel încât să găsești o linie scrisă deja în tine. Uneori este nevoie de un cer grozav pentru a găsi acea primă lumină și indescifrabilă libertate din inima ta.” David Whyte.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0