Reacordat la multiple lungimi de bandă – 10-17.11.2019

Aceasta este o săptămână în care nu există nimic de făcut, de exersat sau de a fi, dar permite alchimiei să se desfășoare.

Pe 11.11, Ghidul Mercurul Sufletelor face o conjuncție retrogradă interioară cu Soarele la 18 Scorpion – o scufundare adâncă în apele inconștientului, necunoscutului și numinosului. Marți, 12 noiembrie, Luna Plină în Taur, semn al celui de-al treilea ochi, trina Saturn / Pluto, Neptun și Nodul Sorții – o Lună de Înviere. Joi, 14, Ierofantul Jupiter își începe trecerea prin Centrul Galactic în perioada 25-29 Săgetător, într-un proces de regăsire a sufletului.

În mod esoteric, acest lucru simbolizează Sursa, spiritul și sentimentul conexiunii universale care stă la baza tuturor. Cu Centrul Galactic – semnalul nostru de acționare și sursa de noi coduri electromagnetice – fiind activat, gândiți-vă la asta ca fiind acordat la mai multe lățimi de bandă. În primul rând, există interferențe și crăpături, apoi zgomotul alb înainte ca un canal de informație diferit să fie prin clarviziune, clarviziune + cunoaștere. Sincronicitățile și visele sunt canalele dvs. de comunicare de la sine la sine. Scopul acestor schimburi este ca voi să alegeți transmisii non-verbale, precum și să le trimiteți în timp, spațiu și dimensiuni. Este activarea propriului portal personal și a legăturii ascendente către Sursă.

Acesta este momentul bazinului hidrografic într-un proces de trezire de 36 de ani din falsuri și distorsiuni. El indică ceea ce este dincolo de ceea ce știi acum și, în același timp, îți indică ceea ce ai știut întotdeauna în adâncurile tale interioare. Dacă aveți Planete sau puncte – Noduri, Ascendent, Descendent, MC, IC, Centauri – între 26-29 Săgetător și / sau aspecte de pe planete la același grad, sunteți probabil un Transmițător al Centrului Galactic, Liderul Orizontului și Sufletul Voluntar.

Cheia este să vă amintiți că aceste idei nu sunt ușor verbalizate sau cuantificate și că riscați să creați mai multă confuzie și dramă dacă încercați prea mult sau dacă simțiți nevoia să demonstrați ceea ce intuiți. Este atât de ușor să cazi în glamura de a fi special.

Simbolul Chandra pentru luna plină în Taur:
O furculiță în șosea cu un semn de semnalizare alb.

„Intrarea în lucruri. Descoperind cum sunt, când nu mai ai idee despre ceea ce îți dorești din lucruri sau unde se întâmplă ceva. Toate bogățiile de textură subtilă pot începe să apară doar acum și să vă atingă sufletul. Această călătorie a continuat pentru totdeauna, dar acum Pământul adânc vă sună din nou și nu puteți refuza. Toate drumurile duc până în același loc, unde totul se întoarce și te vei arunca spre interior, unde te întâlnești pentru tine pentru prima dată. Nu asta te așteptai să vezi. Celălalt sine a pierdut totul, dar și-a găsit în sfârșit calea de a fi aici, în interiorul lumii, gata pentru orice, fără preferințe, nimic pentru a realiza, nicăieri pentru a merge cu adevărat – chiar aici, acasă liber. “

Berbec

Această astrologie subtilă, dar transformatoare, te doboară pentru a face un pas departe de a fi un om care trebuie să reflecte asupra problemelor majore ale vieții. Luna Plină Taureană de marți, are Mercur retrograd în Scorpion, casa a 8-a. Acesta este locul în care problemele de obicei tabu din punct de vedere social, cum ar fi viața, moartea, sexul, intimitatea și banii sunt aruncate sub covor în inconștientul dvs., în siguranță în afara drumului. Însă acum apar circumstanțe care te necesită să sapi mai adânc în motivațiile, valorile și integritatea ta. Este timpul să dezlegați orice lucru neesențial pentru a dezvălui ceea ce este de durată și semnificativ. Abordează-te cu problemele practice de a-ți câștiga viața, cerând ce merită în timp ce te orientezi în jurul a ceea ce contează cel mai mult.

Consolidează-ți sentimentul de securitate nesecată, capacitatea ta de a supraviețui și de a te simți în siguranță în lume.

Taur

Cu anuala luna plină în Taur, este sfârșitul unui ciclu și timpul pentru a pune ceea ce nu vă mai servește în praful de istorie. Semnul lui Buddha pentru Taurului pământesc simbolizează cel de-al treilea ochi al lumii și glanda pineală, celula ancestrală a ADN-ului neexploatat și mantra ta, Taur, este: „Văd și când Ochiul este deschis, totul este ușor”. Latura ta spirituală profund ascunsă este trezită de Mercur retrograd în Scorpionul Plutonic, semnul tău opus, de Pluto în Casa a 9-a a căutării, în căutarea de noi orizonturi și, nu în ultimul rând, de planeta Înțelepciunii Jupiter, în casa ta de transformare a 8-a pe Galactica Centru. Cu alte cuvinte, aceasta este o reîntoarcere acasă.

Te pregătești de mult timp pentru asta.

Gemeni

Luna plină de marți, în Taur, în casa a 12-a, cea mai adâncă parte a graficului și psihicului dvs., plus trecerea lui Jupiter a Centrului Galactic din Săgetător au un mesaj clar pentru dumneavoastră: opriți scanarea și începeți să sintetizați. Apăsați butonul de pauză în căutarea constantă a Gemenilor pentru lucruri strălucitoare, informații noi și distrageri și întrebați-vă pentru ce este totul. Gemenii colectează date și informații, Săgetătorul transformă acest lucru în înțelepciune și cunoaștere. Este timpul să vă distilați experiența și colectarea de informații în resursele aplicabile pentru a adăuga valoare altora. E timpul să vă spuneți poveștile, să descoperiți firele de aur ale filozofiei personale și să căutați sensul mai mare.

„Este important să fii un căutător, dar este important să recunoaștem când am găsit ceva” – Sue Monk Kidd

Rac

Vibrația profund intuitivă a astrologiei din această săptămână rezonează cu acuitatea senzorială a Recului, invitându-vă să faceți o scufundare profundă în apele psihicului vostru. Mercur retrograd cu Soarele în semne de apă Scorpion aliniat frumos cu Neptunul nelimitat – Walt Disney al planetelor – și Nodul Sorții în semnul tău, dezvăluie un izvor ascuns de creativitate. La urma urmei, acesta este marele dar al acelor nesfârșite întâlniri brutale cu Dumnezeu al schimbării Pluto, în semnul opus. Începând cu 2008, Pluto te învață un mod cu totul nou de a-ți folosi inteligenta creativă puternică și de a te ajuta să îți dai seama – la final – că încercarea de a te îmbunătăți este un act de agresiune.

Pe măsură ce vă deschideți către posibilitățile din haosul colectiv, în loc să vă concentrați asupra a ceea ce ați pierdut, ce vă stârnește interesul și vă invită să explorați mai departe?

Leu

Marea întrebare din această săptămână și dincolo de tine, ca Leu solar, este: Cum ar fi viața mea dacă aș opri compartimentarea și aș începe să o las să curgă? Luna plină de marți îți luminează axa de casă și de carieră. Cu Mercur retrograd în conjuncție cu Soarele, în semnul Scorpionului, al lui Pluto, este timpul să vă uitați mai atent la modul în care vă puteți aprofunda sentimentul de apartenență, să puneți rădăcini mai puternice oriunde v-ați afla și să dezvoltați un teren puternic de a fi – indiferent ce se întâmplă în jurul vostru . Timpul de a dezvolta un sentiment interbelic de siguranță; pentru a crea un sanctuar și a chema în trib și familie. De acolo, sunteți chemați să vă angajați cu lumea ca războinic pentru schimbarea în sprijinul planetei noastre.

Sanctuarul tău este tabăra de bază pentru acțiune, nu o mănăstire.

Fecioară

Toată astrologia voastră vă solicită să vă părăsiți creierul stâng obișnuit, condus de Mercur, adunând date modus operandi și treceți la percepția senzorială a creierului drept. Luna plină de marți este adâncită de retrogradul Ghidului Sufletelor din Scorpion într-un triunghi sacru cu Neptun nelimitat în Pești și Nodul Sorții în Rac. Elementul profund intuitiv al apei crește în jurul tău. Amplificându-ți conexiunea cu Misterele, Jupiter, chiar la baza graficului tău, traversează Centrul Galactic, reacordându-te la semnalul nostru de întoarcere acasă. Sincronicitățile și visele sunt canalele dvs. de comunicare de la sine la sine. Când Centrul Galactic este activat, locuri, oameni, idei și evenimente din viața ta în care ai proiectat anterior sentimentul Sinelui superior pot să se prăbușească, să se sfărâme sau să se îndepărteze. Corpul dvs. fizic și corpul subtil pot avea nevoie de atenție, deoarece toxinele atât emoționale, cât și ale mediului încep să fie eliminate.

Lasă-te dus de val.

Balanță

Marți, luna plină în Taur reflectă o lumină asupra finanțelor și resurselor tale. Cu planeta de comerț Mercur retrograd în Scorpion cu Soarele în zona dvs. de venituri câștigate, aceasta este o șansă de a nu rata să aruncați o privire mai atentă asupra a ceea ce se întâmplă sub suprafață sau în spatele scenei. Noi informații vor fi disponibile cu ajutorul lui Jupiter, care traversează Centrul Galactic, care vă va lumina zona de comunicare. Nu ca date de grele, ci ca introspecții intuitive și o întrezărire a imaginii ansamblu. Vă subestimați sau subevaluați abilitățile? Dacă perspectiva de a crede suficient în tine însuți pentru a face o mișcare financiară stârnește teama pentru tine, investighează psihologic de ce. Este posibil să vă ceară să faceți un salt de credință. Uită-te la banii / talentele / cadourile / abilitățile / resursele pe care le ai, care îți pot susține, unde îți derulezi securitatea, capacitatea ta de a supraviețui și de a te simți în siguranță în lume.

Brainstorm-uiește cât de multe moduri noi puteți pentru a configura noi fluxuri de venituri.

Scorpion

Aceasta este o săptămână realizată pentru tine, Scorpion, și invers. Este un moment în care supraputerile tale înnăscute de intuiție și instinctul pur înlocuiesc calculul, rapiditatea și raționamentul. Marți, Luna Plină anuală în Taur aduce probleme legate de relații de lungă durată pentru rezolvare. Întrucât Mercur călătorește retrograd în semnul tău, oferindu-ți a doua vedere, nu vă grăbiți să puneți o tencuială lipicioasă peste ele, ci priviți mai adânc pentru a identifica vechile tipare și dinamici care provoacă un glitch în comunicare. Cum te vezi pe tine versus modul în care te văd alții este problema aici împreună cu modul independent de a merge și coexistă cu partenerul tău în același timp? Relația dvs. ține pasul cu cine sunteți astăzi sau rămâneți într-un obicei pe care l-ați depășit?

Punând totul pe masă.

Săgetător

Pentru tine ca Săgetător, aceasta este o săptămână mare, când deciziile luate acum vor avea efecte pe termen lung. De ce? Pentru că planeta ta personală Jupiter mai are doar 3 săptămâni în semnul tău și trebuie să stoarceți fiecare ultimă picătură de suc din ea. Din fericire, Jupiter traversează acum Centrul Galactic, oferind cadouri de introspecție, intuiție și imagine de ansamblu. Ai încredere în ea și se va deschide o direcție cu totul nouă în fața ta. În realitate, prelucrezi acest lucru de mult timp; ai fost neliniștit și curios și ai lucrat pentru o idee despre ceea ce vrei. Este ca și cum ai fi făcut cei mai mulți pași și acum vei fi întâmpinat de ceva care călătorește către tine din direcția opusă. Există acolo talente, daruri și înțelepciune neacoperite.

Este timpul să ne angajăm într-un viitor mai mare – nu cu picioarele în două bărci.

Capricorn

Știind că această astrologie este o oportunitate deghizată, fiți gata să observați cadourile ascunse la vedere. De ani buni, cu agenții de schimbare Saturn și Pluto care călătoresc prin zodia ta, trebuia să te concentrezi asupra supraviețuirii, făcând diligența cuvenită și concentrându-te pe practic. Acum este timpul să ne uităm din nou la imaginea de ansamblu. Jupiter în casa a 12-a a dvs., camera de motoare a graficului dvs., traversează Centrul Galactic, alias Cloud-ul, oferind buchete de introspecție, intuiție și percepție. Marți, luna plină a Taurului îți luminează axa creativității și cu Mercur retrograd în Scorpionul psihic, poți descărca o viziune personală care rezonează cu curentul colectiv. Doar permiteți-i creierului drept să-l ia, să-l proceseze și să-l dezvolte. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți ieși din drum.

Ce se întâmplă dacă viața are idei mai mărețe pentru tine decât tine?

Vărsător

Această astrologie vă cere să vă consolidați sentimentul de apartenență, să puneți rădăcini mai adânci, indiferent unde vă aflați și să dezvoltați un teren puternic de a fi – indiferent ce se întâmplă în jurul vostru. Luna Plină anuală a Taurului în a patra Casă înseamnă că este timpul să dezvolți un sentiment inpenetrabil de siguranță, să creezi un sanctuar și să-ți chemi tribul și familia înăuntru. Scufundările adânci din Mercur în Scorpion chiar în vârful graficului tău sunt săpate prin visele pe care le-ai lăsat în urmă, cernând aurul. Pentru tine, asta înseamnă să te aliniezi la ceea ce te face să trăiești în viață cu misiunea ta în lume, să îți exprimi sinele esențial prin ceea ce faci și cum o faci. A avea o bază de acțiune susținută nu este negociabilă.

Să fii plătit pentru a fi Sinele tău.

Pești

Ia-ți curaj, Pesti, esti din nou in elementul tau. Marți, luna plină în Taur luminează toate comunicațiile și conexiunile tale, iar cu Mercur retrograd în semnul de apă Scorpion, ești la cel mai intuitiv și empatic maxim. Joi, Jupiter-ul de cadouri traversează Centrul Galactic, chiar în culmea graficului tău. Cunoscut sub numele de Cloud, Noosferă sau Sursă, urmăriți, deoarece vă extinde pârghia intuitivă prin sclipiri de PES și acuitate senzorială. Sincronicitățile și visele sunt îndrumarea ta interioară. Transformați obiective sălbatic imposibile în realitate, atrăgând în mod deliberat oameni noi, idei noi și întâlniri noi în viața dvs. simțind și apăsând pâlpâirile emergente ale posibilității. Jupiter este adesea descris ca aducând noroc, dar norocul este creat atunci când ești dispus să-ți asumi riscuri, să-ți urmezi conturile și să profiți de orice ocazie pentru a-ți extinde lumea.

Oportunitatea bate.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0