Elementalii la joacă – 17-24.11.2019

Poți simții schimbarea? Codurile de libertate pentru 2020 intră și se accelerează. Ați experimentat-o la Portalul 10.10 din 10 octombrie și s-a intensificat incontestabil la Poarta Stelelor de la Luna Plină 11.11 din Taur, pe 11 noiembrie. Se va construi până la ora 12.12 pe 12 decembrie și 21.12 pe solstițiul din 21 decembrie – culminând cu 12 ianuarie (12.01.2020), când Saturn și Pluto se vor muta într-o conjuncție o dată în 507 de ani, în Capricorn.

În lumea 3D, prăbușirea vechilor adună impulsuri, inundațiile și incendiile sălbatice scăpate de sub control, învechitele politici și finanțe sunt sisteme în punctul de rupere. În 5D, ne apropiem de un moment de separare a apei, când traiectoria se schimbă spre un arc mai progresiv care duce la conjuncția Jupiter / Saturn în Vărsător la Solstițiul din decembrie 2020 – una dintre cele mai strălucitoare balize astrologice pe care le-am avut de mult timp.

În această săptămână, elementalii ies să se joace, să-ți reînvie și să-ți restabilească spiritele și să-ți ridice privirea pentru a-ți primii imaginea de ansamblu, după trei săptămâni de auto-obsesie în timpul profundului plutonic Scorpion, Mercur retrograd și Luna Plină în Taur. Vei simți marele comutator din ciclul de căutare 1999-2019 la ciclul de creare 2020-2030 că ”începe să înceapă”.

Pe 24 noiembrie – una dintre cele mai norocoase zile ale anului – Venus și Jupiter traversează Centrul Galactic împreună. Aceasta este o energie creatoare la intersecția dintre structură și imprevizibilitate… vizibilă și invizibilă… ce generarează sălbăticie disciplinată prin căutarea, învățarea, predarea, călătoria și sărbătorirea diversității sub toate formele sale. Cu Centrul Galactic – semnalul nostru de acționare și sursa de noi coduri electromagnetice – fiind activat, gândiți-vă la acesta ca fiind reglat la mai multe lățimi de bandă. Mercur se transformă direct pe 20, aducând aurul din călătoria ta recentă în lumea interlopă Scorpionică.

Nu este vorba să încercați să inversați iluminarea inginerilor sau efectele secundare de vârf – unicornii strălucitori precum binecuvântarea, manifestarea, telepatia – ci să vă permiteți starea de grație înnăscută și alinierea la scânteie.

O atentionare! Suntem acum în Zona de Eclipsă Solară din 26 decembrie – o carte sălbatică cosmică care aduce evenimente în afara controlului dvs. cu 4 săptămâni înainte și până la 6 luni de la data eclipsei.

Simbolul Chandra pentru Venus / Jupiter împreună cu Centrul Galactic:
Pustiul ritualic al unei vrăjitoare

„Intenție puternică și concentrată de a crea și de a rămâne cu propria ta lume în lume. A fi inundat de conținut colectiv și apoi de a realiza strategic un mod distinct de a fi cu accent pe modurile de excentricitate și maverick. Să fii impus să genereze limite limitate, dar ferme, pentru a da orice speranță de continuitate și consecvență. Te afli într-o răscruce avansată și complexă în dezvoltare, în care ești aruncat în interior larg deschis și disperat din exterior să forțezi individualitatea și viața personală. Cosmosul inundă peisajul. Iar cel din interiorul corpului face mici gesturi nesfârșite pentru a constitui o realitate insulară care nu păcălește nimeni și doar momentan ține linia inundațională. ” – Din gradele interioare, Elias Lonsdale

Berbec

Ca semn de foc, veți întâmpina întoarcerea Soarelui la Săgetătorul optimist vineri 22, simțind din nou căldura după apele emoționale reci ale Scorpionului. Nu numai asta, dar aducătorii de cadouri Venus și Jupiter se întâlnesc în a 9-a dvs. Casă cu orizonturi largi, în timp ce traversează Centrul Galactic împreună în Săgetătorul târziu. Te îndrepți spre niște săptămâni norocoase când vei vedea din nou imaginea de ansamblu pentru a-ți recupera acele introspecții, idei, banuieli și intuiții pe care le-ați păstrat pe arzătorul din spate sau pe spatele plicurilor. Dacă îi lăsați, vă vor seta agenda personală pentru 2020, așa că tratați-i ca bijuteriile coroanei. Este momentul perfect pentru a face o călătorie, a merge la întâlnirea unui artist, a începe un nou curs de studiu sau a preda unul. Spune un mare Da tuturor și oricăror invitații pentru a face ceva diferit.

O nouă traiectorie.

Taur

După 3 săptămâni de intensă introspecție, pe măsură ce Mercur începe înainte, miercuri 20, veți ieși din modul eremit, gata să-ți reorganizezi lumea. În timp ce Soarele intră în Săgetător, vineri, Casa a 8-a din graficul tău începe să dezvăluie secretele sale și, de obicei, probleme de tabu precum banii, sexul și apar întrebările mari ale vieții. Vedeți-l ca o explozie de aer curat îndepărtând tecii și ridicând energia, acum nu mai este investit în păstrarea secretelor. Acestea sunt zile excelente pentru tine financiar. În jurul datei de 24 noiembrie când puteți primi un cadou, un bonus, o moștenire. Sau dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a face o achiziție mare, suportul va fi acolo.

Privind înainte, nu înapoi.

Gemeni

Viața începe să te caute săptămâna asta, Gemeni, așa că fii gata să stoarci fiecare ultimă picătură de suc din ea. În primul rând, conducătorul tău personal Mercur se transformă înainte după 3 săptămâni de scufundări adânci în Scorpion, iar curiozitatea și spiritul tău natural de aventură intră din nou, în mare măsură pentru ușurarea ta. Expansionistul Jupiter v-a înrădăcinat semnul opus din octombrie 2018 aducând mari schimbări în parteneriate și alianțe. Săptămâna aceasta Venus se contopește cu Jupiter în timp ce călătoresc împreună prin Centrul Galactic. Nu numai că veți obține informații despre ceea ce doriți pentru dvs. în 2020, dar prietenii, susținătorii, sponsorii și ajutoarele vor apărea ca și cum ar fi din lucrările de lemn. Luați-o ca amintire a cât de iubit și apreciat sunteți și asigurați-vă că vă întoarceți favoarea.

Un orizont mai mare, mai luminos.

Rac

Știrile de bun venit din această săptămână, Rac, este că planeta de legătură Mercur încetinește ca să avanseze, miercuri 20, în semnul de apă al Scorpionului. Ca semn intuitiv, în ultimele trei săptămâni ați descoperit informații, resurse și cadouri neutilizate. Acum a venit momentul să le scoatem la lumina zilei, să surprindem banuielile și indiciile în timp ce trec și, cel mai important, să le adunăm pe toate într-un singur loc – fie că este vorba despre o hartă a minții, o tablă de viziune sau un Evernote. Lasă-le doar să sintetizeze, să genereze și să se contopească în viziunea ta pentru tine în 2020; lasă-i să-ți stabilească agenda personală. Aceasta nu este altceva decât vocea ghidului tău interior făcut vizibilă sub forma lui Venus și Jupiter care traversează Centrul Galactic – Semnalul nostru de acasă.

Devenind un super creator.

Leu

Fă-ți curaj! Ultimele 10 zile ale lunii noiembrie îți vor reactiva optimismul înnăscut și te vor face să te simți din nou ca acasă în propria ta piele. De curând, Mercur a călătorit pe un teren vechi care a afectat viața de acasă și a stârnit probleme care credeați că au fost culcate. Legați capetele libere și obțineți-vă bazele vieții voastre sortate în timp ce aducătorii de cadouri, Venus și Jupiter, se contopesc și traversează Centrul Galactic împreună, în târziul Săgetător – un semn de foc ultra compatibil cu al vostru. Alinierea cu Uranus imprevizibil la culmea graficului tău sugerează că viața ta publică  sau cariera ta pot fi destul de volatile, sub rezerva unor tulburări bruște în următorii câțiva ani. Poate însemna să călătorești în străinătate sau la o muncă ce te îndepărtează de acasă. Acesta este motivul pentru care este atât de important să creăm reziliență și să construim resurse.

Ștergerea punților.

Fecioară

Dacă ați simțit recent efectele amortizante ale Mercur retrograd în unghiul dvs. de comunicare recent, veștile bune sunt că Messenger se va îndrepta miercuri 20. Sperăm că ați profitat de timpul necesar pentru a vă odihni, a vă întoarce și a face un bilanț și acum sunteți mult mai clar, având timp să vă regrupați. În această săptămână, întăritorul și înfrumusețătorul Venus se alătură lui Jupiter, aducătorul de cadouri, în casa a 4-a de casă, familie și trib. Împreună traversează masivul centru galactic, ridicând și descărcând idei, introspecții și intuiții inovatoare. Dacă ați avut vreodată încurajarea de a vă înfrumuseța spațiul, acum este. Nu este vorba de a cheltui în mod generos, ci mai mult despre deblocarea sau Feng Shui-ul împrejurimilor tale imediate înaintea energiilor de eclipsă de la colț.

Evenimentele și sărbătorile familiei sunt bine jucate.

Balanță

În sfârșit, valul se transformă! Mercur – simbolul afacerii – a fost retrograd în ultimele 3 săptămâni adânc în Scorpion, a 2-a dvs. Casă de bani și venituri obținute. Probabil că a trebuit să verificați linia de jos, să rețineți cheltuielile sau chiar să solicitați favoruri datorate. În această săptămână, miercuri 20, Mercur se transformă din nou în avansare și viața adună ritmul, Soarele intră în înflăcăratul Săgetător în zona ta de legătură, iar îngheațata de pe tort ajunge duminică, 24, una dintre cele mai norocoase zile ale anului – când Venus se contopește cu aducătorul de cadouri Jupiter pe Centrul Galactic. Deodată totul începe să curgă din nou și spiritele tale se ridică. Acesta este momentul perfect pentru a face o propunere – romantică sau profesională – lansarea unui nou proiect interesant sau a face un salt mare de credință.

Câmpul viselor este larg deschis.

Scorpion

După cum spune și Lakota: „Mulțumesc pentru binecuvântările deja pe drum!”. Planeta ta personală Marte va fi în Scorpion timp de 5 săptămâni începând de marți, 19 noiembrie, oferindu-ți un impuls de ieșire din zona ta de confort și de a face unele schimbări îndelungate. În continuare, Mercur îți dă frâu liber să privești spre viitor, în loc de trecut. Vineri 22, Soarele se transformă într-un Săgetător optimist, declanșându-vă financiar 4 săptămâni foarte norocoase. Apoi, duminică, 24, una dintre cele mai norocoase zile din 2019 – înfrumusețătorul și atractorul Venus se contopește cu Jupiter-ul cadoului din zona ta de bani. Nu devine mai bine decât atât. Perfect pentru o achiziție importantă sau semnificativă, cum ar fi o casă, un inel sau o afacere, indiferent de bucurie.

Concentrați-vă pe ceea ce funcționează, nu pe ceea ce nu funcționează.

Săgetător

Bine ați venit la înghețata de pe ceea ce a fost un tort foarte mare, Săgetător. Săptămâna aceasta totul se schimbă pe măsură ce Soarele se întoarce la semnul tău pentru a sărbători Anul Nou personal, în timp ce Mercur se întoarce din nou ușurând roțile de conectare. Dar marea veste este că duminică, 24 noiembrie, atrăgătorul Venus și aducătorul de cadouri Jupiter își au dragostea anuală în Săgetător – aceasta este una dintre cele mai norocoase zile din 2019! Veți simți dragostea și veți dori să o împărtășiți. Dă o petrecere sau o casă deschisă, adună prieteni pentru o aventură ex abrupto. Cu cât răspândești mai mult factorul simțitor, cu atât vei primi mai mult. Pe măsură ce noile coduri ale libertății vor intra în momentul în care Jupiter și Venus traversează Centrul Galactic, va părea de parcă ceva este posibil și așa este.

Traieste. Iubește. Dă semnificație.

Capricorn

Fii gata pentru o schimbare a mării, un impuls al spiritelor, într-o săptămână cu un potențial enorm de progres. Marți, 19 noiembrie, planeta Marte de impuls, îți activează unghiul de rețea, alianțe și relații de prietenie. E timpul să-ți extinzi peisajul oamenilor, nu pentru comoditate, ci pentru darul comunității și al apartenenței. Pe data de 20, Mercur se îndreaptă în cele din urmă în partea de sus a graficului dvs. cu idei inovatoare despre modul în care vă puteți actualiza sistemele de comunicare pentru a întâmpina anul viitor. Nu puneți acest lucru pe arzătorul din spate – 2020 este un an de cotitură pentru Capricorni și trebuie să vă adunați și să vă ridicați acum ștafeta resurselor. Duminică, 24, este una dintre cele mai norocoase zile din 2019, când atractorul Venus îl întâlnește pe Jupiterul expansionist, așa că nu-l pierde în rutinele obișnuite – ieșiți, distrați-vă, întâlniți-vă cu prietenii, socializați și apelați în trib. Nu știi niciodată ce ar putea provoca asta.

Lumea poate fi pe foc, dar ai nevoie de un cap rece.

Vărsător

Dacă ați simțit cu adevărat energia retrogradă intensă a Scorpionului Mercur, veștile bune sunt că Mesagerul avansează din nou, miercuri, 20 noiembrie, stimulat de planeta Marte de momentum care traversează culmea graficului. Cariera, profilul public sau serviciul dvs. vor fi stimulate până în ianuarie, așa că aveți grijă de bunăstarea voastră, până la sfârșitul lunii noiembrie și întregul decembrie pare ocupat. Și mai multe… îngheațata de pe tort este fuziunea anuală a atractorului Venus cu expansionistul Jupiter, duminică, 24 noiembrie – una dintre cele mai norocoase zile din 2019. Aceasta vă luminează prietenii, rețelele, alianțele și triburile. Găsiți cât mai multe modalități posibile de a vă extinde peisajul oamenilor dincolo de familiar și confortabil. Atrageți în mod deliberat oameni noi, idei noi și întâlniri noi în viața voastră, sesizând și apucând pâlpâirile emergente ale posibilității. Jupiter este adesea descris ca aducând noroc, dar norocul este creat atunci când ești dispus să-ți asumi riscuri, să-ți urmezi conturile și să profiți de orice ocazie pentru a-ți extinde lumea.

Emergență.

Pești

Acesta este unul dintre acele rare momente în care sunteți perfect în sincronizare cu planurile universului pentru dvs. – întotdeauna mult mai mare și mai îndrăzneț decât ați putea fi. Nu stați și așteptați ca viața să vă pună cadourile în poală, dar fiți proactiv. La urma urmei, ca suflet voluntar, ai fost agitat, trezit, marinat, împins, tras, inițiat de lumea interlopă și înfixat timp de mulți ani, iar acum ai răspunsurile neconvenționale și sufletești de care alții au nevoie. Nu mai așteapta să fii întrebat, gata cu ucenicia, nu mai așteapta aprobarea. Începând cu 22 noiembrie, concentrează-te ca un laser asupra carierei, serviciului și scopului tău. Aveți o alergare minunată de 12 zile – cu amabilitatea atractorului Venus și a Jupiter-ului expansionist – pentru a face pas în direcția pe care o alegeți. Fă publicitate muncii pe care o efectuați sau ideile creative pe care le dezvoltați – nu doar prin a fi apăsători, ci lăsând pe alții în interiorul muncii în desfășurare. Scrie un blog, un articol, orice și trimite-l.

Aspecte despre tine pe care nu le-ai întâlnit până acum sunt contopite în slujba a ceva mult mai radical, mult mai vechi, mult mai convingător decât ți-ai imaginat vreodată.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0