Visând, imaginând și divinând – 24.11-01.12.2019

Acesta este un moment pentru a privi într-un foc sau o flacără de lumânare pentru a discerne viziunile private despre ceea ce este imanent ……. ceea ce este gata să se materializeze, dar nu tocmai imediat.

Soarele este acum cu ochii pe Săgetător apăsând butonul de odihnă într-o lună nouă, luminoasă, marți, 26 noiembrie. Sagetătorul, cel de-al 9-lea semn, este o hologramă a unui centaur – jumătate om, jumătate cal sălbatic – trăgând cu săgeți spre orizontul îndepărtat, mereu în căutare către un viitor emergent. Luna Nouă se aliniază armonios cu Chiron în Berbec descărcând un aflux de conștiință Centaurică – capacitatea atât pentru gândirea rațională diferențiată (Mintea), cât și pentru conștientizarea intuitivă (Soma) a conexiunii noastre cu Câmpul unificat care se află dincolo de ceea ce percepem – lumea din spatele lumii.

Această temă este aplificată de Jupiter pe Centrul Galactic de la 28 Săgetător și de realizatorul de vise Neptun încet în avansare în Peștii nelimitați, miercuri 27. Venus proaspăt dintr-o fuziune cu Jupiter este într-o conjuncție  cu planeta 5D Quaoar – arhetipul Creației Timpului Viselor. Quaoar este domnitorul manifestației – este locul în care aducem în ființă ceea ce ne dorim. Puteți canaliza proprietățile sale transpersonale în spațiul profund pentru a vă transforma experiența realității. Această forță este vie și bine în interiorul tuturor și o folosim în fiecare zi în mare parte fără să conștientizăm. Odată ce ai învățat să folosești această energie și să lucrezi cu ea, poți să-ți creezi propria realitate personală care să se potrivească cu cele mai înalte intenții ale tale. Puteți face acest lucru atingând acuitatea senzorială, sursa intuiției, lăsând-o să vă ghideze.

Profitați din plin de aceste energii săptămâna aceasta înainte ca Jupiter să intre în Capricorn pe 3 decembrie, contracțiile Saturn / Pluto se intensifică și ondulațiile cărții sălbatice, Eclipsa Solară în Capricorn, ajung la tine.

Simbolul Chandra Luna Nouă în Săgetător:
Trei femei care se materializează dintr-o ceață

„Să fii fascinat de propria ta triplă reflecție. Aruncând o bucată imensă din propriul suflet înapoi în trecutul întunecat, aruncând o altă bucată din sufletul tău în viitorul îndepărtat și înfășurând bucata din timpul prezent în sufletul tău în strat după obscuritate și evaziune. Trăind simultan în trecut, prezent și viitor. Înăuntru, se întâmplă ceva extraordinar. Liber de strălucirea oricărei forme de reflecție excesivă, gesticați, vindecați și pregătiți-vă pentru infinitul necunoscut de a pop sau de a ecloza. Forțe intense de a visa în gol, marele abis. Și în timp ce a fost scos din comisie exterioară, eliberat pentru a concepe ceea ce este de neconceput și pentru a-ți reînnoi rădăcinile încurcate și deteriorate în felul bătrânului înțelept care nu îmbătrânește și nu funcționează întotdeauna.”

Berbec

În fiecare an când Soarele se întoarce la tovarășil semn de foc Săgetător,  începi să te simți din nou acasă în propria ta piele și în acest an, mai mult ca niciodată. Lumina Lunii Noi de marți luminează această parte a graficului tău – Casa a 9-a, a expansiunii viziunii și orizonturilor – aliniindu-se cu Chiron în semnul propriu. Lasă-ți imaginația, intuiția și instinctele să aibă frâu liber. E timpul să fiți jucăuși, curioși și creativi ca un copil mic liber cu vopsele, sclipici și lipici. Profitați din plin de această energie inspirată în timp ce Venus se mută în cea de-a 10-a Casă a carierei și a imaginii publice pentru a se alătura lui Saturn și Pluto în asprul Capricorn. În următoarele două luni extraordinare, tentația va fi să fiți excesiv de serioși, concentrându-vă doar pe rezultate, să puneți munca peste orice altceva și să pierdeți din vedere pentru ce este vorba. Rezistă-i!

Viziunea imaginii de ansamblu.

Taur

Ultima săptămână din noiembrie ar putea fi una dintre acele momente în care vezi și simți recompensele pentru eforturile anterioare. O lună nouă, luminoasă, marți 26, în Săgetător, aduce câștiguri financiare – ar putea fi un bonus, un cadou, chiar o moștenire sau descoperirea unui nou flux de venituri. Venus planeta ta personală se mută într-un semn de pământ Capricorn compatibil, care te inspiră să faci o excursie surpriză, să vizitezi o galerie de artă sau un muzeu sau să iei o nouă zonă de studiu intrigantă. Noi orizonturi de posibilități se deschid chiar în fața ta. Pentru a rotunji totul, pe măsură ce Neptun se îndreaptă înainte, urmăriți ca cercul de prieteni să se extindă și să înflorească.

Concentrarea pe pozitive.

Gemeni

Aceasta este o săptămână importantă pentru tine ca Gemeni. De ce? pentru că Jupiter, planeta de expansiune, optimism și noroc, mai are doar 8 zile în semnul opus. Din octombrie 2019, în toate relațiile și parteneriatele tale s-a schimbat garda. Oameni au plecat iar alții au sosit. Toți ți-au arătat ceva important despre tine, speranțele și visele și stima de sine. Marți, 28 noiembrie, Luna Nouă strălucitoare din Săgetător te ajută să construiești poduri, să tai legături care nu mai înseamnă nimic pentru tine și să te uiți la cine te stimulează și cine te scurge. Gândiți-vă la ei ca la echipa voastră de suport și, acum că Neptun se îndreaptă din nou în culmea graficului vostru, reîmprospătându-vă viziunea și ambiția pentru 2020, colaborarea va fi crucială.

Oameni care au nevoie de oameni…

Rac

Atât cu Jupiter expansiv, cât și cu o lună nouă, luminoasă, care luminează Săgetătorul în această săptămână – unghiul dvs. de muncă, obiceiuri, rutine și servicii – este timpul să vă ridicați nasul de la piatră de moară și să concepeți câteva modalități noi de a vă ușura sarcina. Duminica 24 și marți 26 sunt zile norocoase în care colaborarea de grup sau de echipă ar putea plăti dividende, poate chiar literalmente. Venus se mută în Capricorn, semnul tău de relații opuse, făcând din decembrie o lună mult mai sociabilă decât de obicei. Nu te mai concentra pe ceea ce trebuie făcut – șterge din vocabularul tău acele cuvinte temute „ar trebui / trebuie / musai” și decide să te bucuri. La urma urmei, cu o eclipsă în Casa a 7-a a parteneriatelor, care începe să rearanjeze circumstanțele în afara controlului dvs., orice s-ar putea întâmpla și probabil așa va fi.

Viața este un mindset.

Leu

Ultimele zile ale lunii noiembrie arată elevatoare pentru tine, Leu. Cu o lună nouă frumoasă, marți, în prietenescul semnul de foc Săgetător, aliniată cu spărgătorul de tipare Chiron în semnul de foc Berbec, veți fi în elementul dvs. Amintiți-vă că scopul unui Leu Soare sau al unui ascendent este să-i încălzească pe toți ceilalți cu inima deschisă și a brusca prezența pură și veți avea acest lucru în spade în această săptămână. Uneori poți fi generos și deschis cu ceilalți, dar nu cu tine însuți, așa că asigură-te că dragostea pe care o răspândești te includeși pe tine. Atât cu Jupiter, cât și cu Luna nouă în casa a 5-a a jocului și creativității, bucurați-vă de compania copiilor și a oamenilor care își trăiesc viața așa cum vine și ridică-ți spiritele.

Jocul este cea mai mare magie creatoare dintre toate.

Fecioară

Profitați la maxim de energiile calde din ultima săptămână a lunii noiembrie pentru a vă reaminti ceea ce vă face inima să cânte și ce vă scurge. O lună nouă și luminoasă înflăcărată marți în casa a 4-a este momentul perfect pentru a reuni familia și tribul, pentru a planifica sărbătorile viitoare și pentru a aprofunda aceste legături. Extinzând tema oamenilor din peisajului tău, Neptun se îndreaptă miercuri în unghiul tău de parteneriate apropiate. Acum, că Mercur se deplasează direct, așteptați-vă ca cineva important – personal sau profesional – să ia contact după o perioadă de deconectare sau distanță. Ați avut timp să luați în considerare sentimentele, așa că vorbiți din inimă. Toate prevestirile arată aliniate pentru o reuniune fericită.

Privind ce este mai bun în oameni.

Balanță

Până acum, cu Mercur înaintând din nou, ar trebui să simțiți că viața curge mai ușor și mai bine. Săptămâna începe cu Jupiter și Venus împreună în unghiul tău de conexiuni, urmată, marți, de o strălucitoare Lună Nouă în Săgetător. Se pare că este o știre de vreun fel care vă va face să vă răzgândiți despre un anumit contact sau proiect. Jupiter îți lărgește întotdeauna orizonturile pentru a dezvălui imaginea de ansamblu, așa că dacă ai fost cu capul în jos în planuri detaliate, fă o respirație și solicită informații de la persoanele de încredere. Rezultatul va duce ideile la un nou nivel. Între timp, nu-ți lăsa tribul sau familia în afara buclei. Luni, Venus intră în zona de casă și apartenență pentru a rămâne până la Crăciun – este timpul să vă înfrumusețați împrejurimile înainte de sărbători.

Din nou în formă.

Scorpion

Acesta este începutul unei săptămâni de oportunități neașteptate pentru tine, Scorpion, așa că nu-l lăsa să-ți treacă – este rar să te bucuri de alinieri planetare atât de bine puse la punct. Încă de când Mercur a avansat săptămâna trecută în semnul tău, roțile de comunicare și comerț s-au transformat rapid și mai lin. Având în vedere că Venus și Jupiter – aducătorii de cadouri – se contopesc duminică în zona ta de bani, s-ar putea să primiți un fel de fruct scuturat de vânt. În orice formă s-ar manifesta – o creștere a salariului, un bonus, o moștenire, o restituire a impozitului sau o datorie rambursată – este recompensa dvs. pentru serviciile anterioare sau pentru diligența datorată. Acest lucru vă inspiră să faceți niște planuri mari miercuri, când Mercur și nelimitatul Neptun se aliniază precum Dumnezeul viselor spre înaintare.

Cere dorința inimii tale – chiar poți s-o primești.

Săgetător

Ei bine, a ajuns în sfârșit – ultima săptămână a domnitorului tău Jupiter aprinzându-ți propriul semn pentru următorii 12 ani. Dar vremurile bune nu s-au terminat încă. Duminică, între Venus și Jupiter – atractorul și expansionistul – te fac vedeta emisiunii și a zodiacului. Este ca o petrecere de rămas bun, cu darul de a vă aduce recompense binemeritate pentru tot ceea ce ați creat și elevat din octombrie 2018. Cadoul este permanent – al vostru pentru a-l păstra – un memento despre cât de mult-talentat puteți fi atunci când credeți în sine. Asta nu e tot. Venus îți luminează zona de bani la timp pentru Crăciun la fel cum Neptun se îndreaptă înainte pentru a-ți îmbunătăți viața de acasă.

Timpul petrecerii.

Capricorn

Duminică Venus și Jupiter au un cadou pentru tine, probabil unul personal, mai degrabă decât o promoție sau un bonus. Apoi, marți, la strălucitoarea lună nouă din Săgetător, Zeița intră în Capricorn pentru a i se alătura lui Ceres, Saturn și Pluto. Venus plus Ceres sugerează că factorul dvs. de atrăgător va fi la un nivel ridicat și o legătură cu imprevizibilul Uranus ar putea aduce un șurub de lumină romantică direct din senin. Profitați de șansa de a vă bucura, întâlnindu-vă cu prietenii sau familia, oferindu-vă un makeover sau pur și simplu acordându-vă luxul timpului liber pentru a face orice vă place. Săptămâna viitoare, pe 3 decembrie, Jupiter se întoarce în Capricorn pentru prima dată în 12 ani, făcând uriașa adunare înstelată și mai puternică.

2020 este anul dvs. – pregătiți-vă pentru decolare.

Vărsător

Întreaga ultimă săptămână a lunii noiembrie are potențialul de a îmbunătăți viața pentru tine, Vărsător. Este vorba despre oameni. Duminică, Venus și Jupiter se îmbină chiar înainte de o lună nouă luminoasă în Săgetător, a 11-a a dvs., casă de alianțe. Rețelele dvs. se extind, fie prin intermediul social-media, fie în timp real sau prin ambele. S-ar putea să vă extindeți familia sau să vă împiedicați de grupuri de suflete asemănătoare. Profitați la maximum de aceste influențe rare, implicându-vă, părăsind liniile laterale și dând afară covorul de bun venit. Poate aduce și o schimbare a gărzii pe măsură ce unii prieteni pleacă și alții sosesc.

Spune DA la fiecare invitație.

Pești

Fără exagerare, aceasta va fi o săptămână foarte importantă pentru voi, Pesti. Există câteva aliniamente rare și neobișnuit de susținute în culmea graficului și în prima Casă a sinelui și identității. Ori de câte ori aceste unghiuri ale diagramei solare – fundațiile și camera motoarelor voastre – sunt activate, viața se schimbă. Nu lăsa nimic să treacă pe lângă tine. Asumați-vă un angajament pentru o nouă direcție – personală, profesională sau ambele. Nu puteți juca totul la jumătate da și jumătate nu – joacă totul la 100%. Circulați duminică, 24 noiembrie, marți 26 și miercuri 27 ca zile pentru a vă aștepta la o schimbare a mării. Literalmente, poate, pe măsură ce planeta ta personală nelimitatul Neptun se derulează din nou, după 5 luni de mers lent, într-o legătură uluitoare cu Mercur. Pregătește-te pentru a fi inspirat.

Faceți știrile, fiți știrile.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0