Veardi Holistic

Despre TERAPIA SHAKTI

Despre TERAPIA SHAKTI – Tehnologie spirituală pentru stări modificate, îmbunătățirea meditației și îmbunătățirea stării de spirit.
Conceput pentru stări modificate intense!

Shakti folosește câmpuri magnetice pentru a crea îmbunătățiri ale stării de spirit, stări modificate și pentru a spori meditația și alte practici spirituale. Câmpurile magnetice ale Shakti poartă semnale derivate din structurile creierului cunoscute ca fiind implicate cu stări de conștiință modificate spiritual. Casca Shakti alternează această stimulare magnetică între două seturi de bobine magnetice, construind impulsul către experiențe mai intense. Este, de asemenea, benefică pentru îmbunătățirea dispoziției și a meditației.

Deși Shakti este conceput pentru stări modificate în general, a fost utilizat cu succes pentru aceste experiențe și efecte: OBE (out-of-body-experiences), vise lucide, augumentarea stării de bine, îmbunătățirea meditației, îmbunătățirea activității sexuale, adjuvant pentru stările de anxietate, tristețe, depresie, frică.

Despre TERAPIA SHAKTI

Creierul produce semnale electrice pe măsură ce funcționează, iar Casca Shakti aplică pe cap semnale magnetice ce le imită. Fiindcă unele părți ale creierului au „semnături” ale undelor cerebrale cunoscute, ele pot fi „țintite” prin aplicarea semnăturilor lor ca semnale magnetice. La fel cum creierul are răspunsuri specifice la anumite substanțe chimice, are și răspunsuri specifice la semnale magnetice specifice. Shakti folosește câmpuri magnetice obișnuite, nu emisiile EMF (radiație electro-magnetică).

Casca Shakti aplică semnale magnetice, care se deplasează între două seturi de bobine magnetice, pentru stări modificate de conștiință, îmbunătățiri ale dispoziției și îmbunătățiri ale meditației și altor practici spirituale.

Despre TERAPIA SHAKTI

Alternarea semnalelor adaugă impuls la efectele lor și aproximează efectele „rotației” utilizate în studiile de laborator. Casca Shakti folosește două canale de sunet, ieșirea stereo stânga și dreapta de la un dispozitiv de sunet al computerului.

Opt bobine, aplicate pe ambele emisfere, îți maximizează șansele pentru o experiență spirituală izbitoare sau îmbunătățirea stării de spirit folosind Casca Shakti.

Bobinele pot fi aplicate în mai multe locuri de pe cap, pentru o serie de efecte diferite. Casca Shakti are opt bobine pentru a vă asigura că puteți aplica semnalele pe ambele părți ale capului. Aceasta este o caracteristică de siguranță și nu poate fi eliminată. Există, de asemenea, sesiuni în care semnalele nu alternează. Acestea sunt concepute pentru experiențe modificate de stare și îmbunătățirea stării de spirit și se bazează pe proceduri de laborator.

Despre TERAPIA SHAKTI

Casca Shakti roteste semnalele între spire. Semnalele diferite prezentate au efecte diferite și fiecare provin din zone diferite ale creierului.

Acestea sunt produse folosind fișiere audio care „redau” semnalul către un set de bobine magnetice. Aceste bobine produc semnale magnetice. Semnalele comută între cele două canale stereo. Unii fac acest lucru în câteva secunde, iar alții o fac într-o fracțiune de secundă.

Shakti folosește semnale derivate din structurile creierului individuale pentru a genera experiențe modificate, îmbunătățiri ale dispoziției și îmbunătățiri ale practicilor spirituale, cum ar fi meditația. Fiecare semnal din software-ul Shakti „țintește” o parte specifică a creierului. Aceste părți ale creierului lucrează diferit și de aceea semnalele au efecte diferite.

Structurile „țintă” răspund la aceste semnale și, într-o măsură mai mică, alte structuri strâns legate de ele. EEG (electroencefalografie) citește activitatea electrică din creier și „urmele” sunt sursa originală pentru majoritatea semnalelor utilizate în software-ul Shakti.

Fiecare creier este diferit și există multe moduri de a folosi Shakti. Experiențele dvs. vor depinde de ceea ce sunteți predispuși și de alegerile pe care le veți face în utilizarea acestuia.

Această tehnologie a fost, de asemenea, un instrument eficient pentru îmbunătățirea meditației. Meditația poate fi îmbunătățită atunci când o faceți cam la o oră după ce terminați o sesiune Shakti. Interesant este că meditația în timpul ședințelor Shakti nu funcționează la fel ca și meditația în zilele și orele următoare. Cu ajutorul celor Căștii Shakti, vă puteți activa creierul, câte o parte pe rând. Dacă vă place starea pe care o creează o anumită ședință, o puteți repeta (în grafic) suficient de des pentru ca creierul dvs. „învață” să acceseze efectele pe cont propriu. Dacă nu vă plac efectele unei anumite sesiuni, nu o repetați.

Același efect a fost semnalat și de persoanele care folosesc alte aparate pentru minte după sesiunile lor de Shakti. Nu este recomandat să folosești alte aparate pentru minte în timpul sesiunilor Shakti. Casca Shakti poate induce experiențe și transformări spirituale pentru multe persoane atunci când sunt utilizate conform instrucțiunilor. Este, de asemenea, un instrument puternic pentru explorarea conștiinței.

Casca Shakti reprezintă o nouă generație de tehnologie dezvoltată la Programul de neuroștiințe comportamentale de la Universitatea Laurențiană, sub conducerea Dr. Michael A. Persinger. În setările de laborator, acest tip de tehnologie a reușit să inducă experiențe pe care oamenii le numesc religioase, spirituale sau mistice. Aceasta se referă la stări profunde de relaxare, precum și „viziuni”, îmbunătățiri în visare, creșteri ale dispoziției și o serie întreagă de experiențe „speciale”.

Nu toată lumea este la fel de sensibilă la acest tip de terapie, dar 15 ani de lucru cu oamenii care folosesc Shakti au dat observații care îi pot ajuta și pe cei mai puțin sensibili.

Despre TERAPIA SHAKTI

Shakti (și predecesorii săi) se bazează pe o idee simplă: „joacă” semnale EEG care au fost luate din locuri precise ale creierului, înapoi în el – ca semnale magnetice. Acest lucru îi permite să excite anumite zone ale creierului implicate în experiențe religioase (cum ar fi amigdala și hipocampusul). Aceste structuri se dovedesc a fi acolo unde încep convulsii binecuvântătoare sau vizionare în epilepticii care le au (nu sunt comune, dar există).

În afară de aceste două semnale, există și alte câteva, inclusiv unul care afectează emoția și relaxarea și unul care vine din „centrul plăcerii”. Altele provin din frecvențe sau amestecuri de frecvențe care apar atunci când semnalele EEG sunt „mediate”. Aceste semnale EEG au fost transformate în fișiere de date și, în cele din urmă, în fișiere audio, care se redau printr-o placă de sunet.

În loc să fie redate prin difuzoare sau căști, acestea sunt „redate” printr-un set de bobine magnetice, care produc semnale magnetice în loc de sunete.

Semnalele magnetice „se potrivesc” cu semnalele electrice din structurile cu care lucrăm. Pe măsură ce se desfășoară o sesiune Shakti, aceste structuri devin din ce în ce mai active.

Majoritatea oamenilor încep să simtă ceva subtil la aproximativ 10 minute de la ședință. Acest sentiment devine mai puternic la o jumătate de oră în sesiune.

Privarea senzorială ajută la producerea de efecte în timpul sesiunii, inclusiv cea care a fost văzută în atâtea documentare TV despre îngeri, OZN-uri și experiențe aproape de moarte. Aceste sesiuni au continuat o oră întreagă, deși majoritatea utilizatorilor Shakti aleg să facă ședințe mai scurte, care pot fi repetate mai des.

Persoanele care sunt interesate de aparatele pentru minte și doresc efectele „valului theta” vor dori să exploreze semnalul hipocampusului, deoarece hipocampusul este sursa principală a valurilor theta din interiorul creierului.

Citește despre experiențele prin Terapia Shakti aici.

Citește despre siguranța Terapiei Shakti aici.

Our Facebook Page!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0