Veardi Holistic

SHAKTI este o tehnologie sigură

SHAKTI este o tehnologie sigură – Shakti folosește câmpuri magnetice care devin mai puternice și mai slabe, de la milisecundă la milisecundă, imitând modele care apar în urmări specifice EEG. Nu utilizează „emisii electromagnetice”. Radiația electromagnetică care provoacă probleme cu telefoanele mobile, liniile electrice și tehnologia nucleară nu are nicio legătură cu Shakti. Shakti produce câmpuri magnetice folosind simple bobine magnetice. Producția reală de la Shakti nu este diferită de magneții obișnuiți, cu excepția faptului că aceste câmpurile magnetice ale lui Shakti își schimbă constant puterea și provin dintr-o bobină magnetică. Ținând un magnet la cap este în siguranță, la fel și Shakti. Nu vă pune energie electrică în cap, deși este un dispozitiv de stimulare neurală.

Căștile stereo folosesc bobine magnetice, iar când asculți muzică cu căști, îți expui creierul la câmpuri magnetice care le schimbă amplitudinea („volumul”) în mod constant, la fel cum ești în timpul unei sesiuni Shakti și în aceeași gamă de „rezistența câmpului” – de la 10 până la 90 miligauss (mG). Unii oameni fac asta aproape constant, în timp ce alții o fac timp de multe ore în fiecare zi – fără efecte negative.

Un punct simplu al fizicii poate ajuta la ilustrarea motivului pentru care preocupările privind emisiile de EM nu se aplică la Shakti. Radiația electromagnetică este formată din fotoni; pachete individuale de energie. Electricitatea este formată din electroni, care sunt de asemenea unități individuale de energie. Câmpurile, cum ar fi câmpurile gravitaționale sau câmpurile magnetice, nu sunt formate din unități individuale de energie. De fapt, ele nu sunt deloc energii. Ele pot crea energie prin interacțiunea lor cu alte sisteme, dar ei înșiși nu au „părți” individuale. Mai degrabă, sunt regiuni omogene care creează potențialul de energie, ceea ce nu este deloc același lucru.

Mulți oameni, confuzați de fizica de bază, consideră că, deoarece există o relație între electricitate și câmpurile magnetice, mecanismul lui Shakti trebuie să fie „emisii electromagnetice”. Există, de asemenea, o oarecare confuzie că bobinele Shakti sunt „electromagneti”. Acest lucru înseamnă doar că ieșirea magnetică a lui Shakti este condusă de o intrare electrică (de pe placa de sunet). Câmpurile magnetice pe care Shakti le produce sunt câmpuri magnetice simple, chiar dacă acestea pot crește și se încadrează în modele complicate. Nu există niciun risc de efecte adverse cauzate de radiația electromagnetică cu Shakti, deoarece Shakti nu îl produce.

Există astfel fotoni și electroni, dar nu există un „graviton” (pentru câmpurile gravitaționale) sau un „magneton” (pentru câmpurile magnetice).

Peste 2000 de oameni au experimentat acest tip de stimulare neurală, fără tulburări ale creierului. Șobolanii de laborator au fost expuși la aceste semnale (într-un laborator și nu ca parte a dezvoltării lui Shakti – Shakti nu este testat pe animale) prin gestație și până la vârsta adultă, fără să apară leziuni, creșteri sau alte leziuni tisulare.

„Șobolani adulți care au fost expuși prenatal sau postnatal la… câmpuri magnetice cu frecvență joasă (nu s-au găsit) nicio modificare morfologică discriminabilă.” – Dr. M. A. Persinger „Principia Brevita” Rapoarte psihologice 1995, 77, 707-724

Aceasta înseamnă că șobolanii de laborator au fost expuși semnalelor în timp ce ei încă mai creșteau în pântece, după naștere și la vârsta adultă și nu puteți testa mai amănunțit decât atât. Oamenii care se opun experimentării cu animale vor fi mângâiați de faptul că șobolanii nu au fost răniți, iar creierul lor a fost examinat doar după moartea lor naturală. Într-adevăr, cum poți face rău cuiva sau orice viețuitor cu un magnet, când toți trăim în mod constant scăldat în câmpul magnetic al pământului?

Ideea că stimularea creierului va duce la leziuni ale creierului este o „componentă media”. Au fost realizate mai multe filme care arată stimularea creierului cu consecințe proaste, dar niciuna nu a fost realizată care arată beneficiile acestuia. S-a constatat că stimularea magnetică complexă (slabă), stimularea cu RMN, lumina infraroșie, TMS și chiar electricitate au beneficii demne de a beneficia. Nu toate acestea s-au limitat la setările clinice și medicale. Teama că Shakti nu poate fi în siguranță nu se bazează pe nicio dovadă reală. Dezvoltatorul primei generații a acestei clase de tehnologie a emis o scrisoare deschisă despre Shakti, care atestă siguranța acesteia, pe care o puteți vedea aici.

SHAKTI este o tehnologie sigură – Shakti este un exemplu de stimulare neuronală a „semnalului magnetic complex”, care a fost studiat în laborator. Faceți clic aici pentru a vedea unele dintre cercetările efectuate cu această clasă de tehnologie folosind semnalul amigdala. Studiul realizat cu semnalul de hipocampus este aici. Un alt studiu, cu ambele semnale, este aici.

SHAKTI este o tehnologie sigură – Citește declarația de conformitate aici.

Shakti este o tehnologie puternică și ar trebui respectate câteva reguli simple atunci când se utilizează.

1) Respectați programul de desfășurare a sesiunilor. Sesiunile se fac la fiecare 72 de ore sau o dată pe săptămână. Nu creați propriile variații la proiectarea sesiunilor (comutare înainte și înapoi între semnale pe același loc, deplasarea bobinelor în timpul sesiunilor, dacă nu este sugerat sau utilizând semnale Shakti cu electrozi în loc de bobine).

2) Nu combinați Shakti cu alte mașini pentru minte în timp real. Dispozitive de lumină și sunet (care folosesc binaural bătăi sau lumini intermitente), CES (stimulare electrică cerebrală), TENS (stimulare transcutanată [prin piele]) a nervilor electrici, dispozitive adaptate pentru utilizare neurală, magneți obișnuiți țineți în loc cu o bandă și cristale conduse de electricitate de orice fel sunt doar câteva dintre numeroasele „mașini minte”. Efecte negative minore au fost raportate din utilizarea simultană a Shakti cu alte aparate pentru minte. Cu toate acestea, există și vești bune pentru utilizatorii altor aparate minte. Când sunt folosite aproximativ două ore DUPĂ o sesiune de Shakti, efectele lor pot fi amplificate.

Punct înrudit – Meditația în timpul ședințelor Shakti a fost raportată a fi mai dificilă, dar a fost, de asemenea, raportată a fi mai eficientă atunci când a fost făcută aproximativ două ore după o ședință Shakti.

3) Aveți grijă când faceți prea multe tehnici pentru minte. Practica spirituală tradițională poate fi aprofundată adăugând mai multe practici (precum yoga, rugăciune și meditație) vieții tale spirituale. Aceasta este susținută de multe tradiții spirituale. Unele tradiții monahale vor umple de fapt întreaga zi cu practici spirituale. Totuși, același lucru nu se aplică mașinilor pentru minte. Există o limită a numărului de aparate de minte de orice fel, care pot fi combinate fără efecte negative. Prea multe și vă puteți da mintea instrucțiuni contradictorii. Acest lucru se aplică tuturor mașinilor minții, nu doar Shakti. În acest fel au apărut efecte negative. Limita pare să fie de la trei la cinci dispozitive, în funcție de individ. Sunt necesare studii suplimentare, care pot dura ceva timp să apară.

4) Dispozitivele galvanice, care se bazează pe crearea unui flux de energie electrică prin corp, ar trebui evitate atunci când faceți ședințe Shakti, fie ca o serie de sesiuni, fie ca sesiuni individuale. Un astfel de exemplu sunt „Rods of Ra“. Acestea folosesc tije de cupru și zinc, umplute cu mai multe materiale diferite și ținute cu mâinile ude, pentru a crea un curent la fel ca cele produse de bateriile obișnuite. Când sunt utilizate conform instrucțiunilor, aceste (și alte tehnologii similare) vor alimenta curentul într-o parte a corpului (și odată cu acesta, creierul). Pentru „Tijele lui Ra”, aceasta este partea dreaptă, care este latura creierului unde apare frica și tristețea (precum și transa, meditația, imagini interioare semnificative și o gamă largă de alte experiențe spirituale). Pot apărea efecte nedorite, dominate de fenomene emisferice drepte.

Rodurile lui Ra se pretinde a fi o tehnologie egipteană veche descoperită, în timp ce descoperirile arheologice pe care se bazează tijele Ra sunt făcute din piatră. Este posibil ca Rods of Ra de astăzi să aibă o putere mai puternică (sau diferită) decât precursorii lor antici.

Contraindicații în Terapia Shakti și incompatibilități

  • Shakti nu diagnostichează, nu tratează sau nu previne nicio afecțiune medicală, inclusiv tulburări psihiatrice.
  • Terapia Shakti nu se adresează persoanelor care suferă de vreo boală a creierului sau SNC, nici celor cu diagnostice psihiatrice sau care urmează vreu tratament cu medicație psihiatrică. Efectele asupra bolilor, tulburărilor psihice, medicației psihiatrice, pozitive, negative sau neutre, nu au fost studiate
  • Terapia Shakti nu a fost studiată impreună cu consumul de stupefiante.
  • Terapia Shakti se adresează doar adulților cu discernamânt.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0