Pierdut în traducere – 08-15.12.2019

Va fi o săptămână paradoxală, cu contradicții și confuzie, așa că luați fiecare zi așa cum este, fără a avea așteptări.

Frecvențele conflictuale ale lui Venus, în conjucție cu Saturn și Pluto în Capricorn, și Jupiter, în trină cu Uranus, trimit mesaje mixte. Pe de o parte, datoria și diligența cuvenită se simt inevitabile, iar pe de altă parte, nevoia omului de a se desprinde, de a se elibera și de a face propria voință este aproape copleșitoare. Așadar, acest lucru ar putea merge pe două căi… sau poate calea de mijloc este să acorzi prioritate la ceea ce este important opozând ceea ce este urgent și apoi să te duci într-o aventură sau la o întâlnire artistică.

Luna Plină în Gemeni, joi 12, este în contradicție cu Neptun – de la care se așteaptă artificii. Vor fi atât de multe conversații colective, fake news, narcisism în social media și superficialitate, încât nu prea are rost să ne angrenăm. Cel mai mare cadou festiv pe care ți-l poți oferi este să-ți faci o detoxifiere digitală.

Rețineți că eclipsa solară din 26 decembrie deja închide o viață veche, vă defragmentează și vă repornește înaintea Conjuncției Saturn / Pluto din 12 ianuarie. Așa că rămâi în tribuna martorilor și privește cum misterele se desfășoară…

Simbolul Chandra pentru 19 Gemeni:
Creaturi ciudate aruncând o privire din spatele copacilor.

„Surprizele, șocurile destinului, evenimentele uimitoare prezintă o modalitate de a evolua rapid pentru îndrăzneți și sălbatici. Orice îți asumi și pentru care te pregătești, momentul va fi diferit. Nimic nu este menit să fie simplu aici. Trebuie să fii ținut în alertă, solicitat, înșelat, păcălit – orice te poate ajuta să sari. Sinele mai mare își găsește modalitățile de a ajunge la un mic eu care dorește să se ascundă în locuri sigure, atunci când, în schimb, în lucrări se află un destin mult mai mare – care insistă să bat la ușa ta, de preferință o ușă din spate sau o ușă laterală, să sară înăuntru, să sperie luminile vii din tine și să te trezească pentru următoarea aventură sclipitoare de-a lungul unui spectru vast și nelimitat.”

Berbec

Ca Berbec, ceva eventual pozitiv, progresiv și plin de potențial îți va schimba peisajul de lucru. Jupiter, planeta expansiunii și explorăriie, tocmai s-a mutat în partea de sus a graficului tău pentru a rămâne până pe 19 decembrie 2020. Așa este – îl ai în spate pe unul dintre cei care aduc cadourile cosmosului timp de 12 luni întregi. Acesta este un cadou pe care îl primești doar o dată la 12 ani, așa că profită la maxim. Și de această dată, Jupiter este aliniat cu agenți puternici de schimbare, Saturn și Pluto, pentru a-ți oferi un comutator în direcția vieții. Câteva moduri în care acest lucru ar putea funcționa sunt: schimbări în management unde lucrați, o mutare sau o extindere de afaceri, oportunități de a schimba rolurile sau de a câștiga mai mult statut și de a vă crește veniturile. Știrile vor începe să ajungă în jurul eclipsei din 26 decembrie, deci, dacă ești concediat brusc sau decizi să pleci, se va dovedi a fi mai bine decât ți-ai fi imaginat.

Un an de schimbări radicale de direcție.

Taur

Se întâmplă ceva măreț. Jupiter, exploratorul și expansionistul, tocmai s-a mutat în Capricorn pentru prima dată din 2006 și pentru a rămâne până în decembrie 2020. Capricornul este un semn de Pământ foarte compatibil, zona ta de călătorie, predare, studiu și lărgire a orizonturilor. Dacă scrieți, fie că este un blog, o carte sau o teză, șansele tale de a fi publicate unui public mult mai mare au crescut doar masiv. Profită de orice oportunitate de a învăța, de a preda sau de a antrena – știi mult mai multe decât crezi, iar reputația ta va crește. Și mai mult, satisfă-ți curiozitatea și studiază ceva ce te intrigă de ani de zile… cine știe unde te va duce. Primele indicii vor ajunge pe 15 decembrie când Uranus în Taur se va alinia cu Jupiter și apoi în jurul eclipsei de Lună, pe 26 decembrie, așa că fii gata să urci pe placă.

Gândește măreț, gândește îndrăzneț, gândește în afara cutiei.

Gemeni

Acum că Jupiter a ieșit, în sfârșit, din zona ta de relații și a intrat în adâncimile Casei a 8-a, a regenerării, până în decembrie 2020, va fi o schimbare de ritm pentru tine în anul ce urmează. Vei observa schimbarea la Luna Plină în Gemeni de joia viitoare, care trasează o linie sub activitatea agitată din ultimele 12 luni. Dacă te-ai dăruit prea mult altor persoane, în special prietenilor și membrilor familiei, este timpul să te retragi și chiar să tai unele dintre acele legături care se înnoadă. Trebuie să ai grijă de tine, să-ți faci timp pentru a te gândi cu adevărat la cum vrei să trăiești și să-ți determini propria cale. Jupiter, aflat acum unghiul întrebărilor existențiale, despre finanțe și resurse, este în legătură cu Eclipsa de Lună Nouă pe 26 decembrie – este momentul să te lași să ieși dintr-un mod de viață învechit și să afli ce înseamnă cu adevărat libertatea personală.

Cine și ce contează cu adevărat?

Rac

Vestea cea mare – și vreau să spun că este mare, literalmente – este că Jupiter s-a mutat în zona ta de relații pentru a rămâne până în decembrie 2020. Jupiter a petrecut întreg anul acesta în unghiul tău de muncă, sporindu-ți angajamentele și îngrămădindu-te mult pe placă și acum este timpul să faci un pas înapoi și să-ți ridici nasul de la piatră de moară. Planeta de expansiune călătorește cu Saturn, Pluto și Venus, așa că așteaptă-te să întâlnești niște oameni interesanți sau o persoană specială, care poate fi mai mare decât viața. Exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți ridica spiritul în timpul sezonului festiv și nu numai. Luna Plină de joi se află în casa ta de intuiție mistică, a 12-a, așa că acordă atenție viselor tale și ia-ți un timp liniștit pentru reflecție. Suntem fix în sezonul de eclipsă Rac / Capricorn, cu una pe 26 decembrie și următorea pe 10 ianuarie, și ambele îți evoluează relațiile. S-ar putea să existe finaluri care să facă loc pentru ceva sau cuiva mult mai bun.

E timpul să îi lași pe ceilalți să te îngrijească.

Leu

Cu o adunare uriașă a planetelor puternice în Capricornul practic, ca să nu mai vorbim de două eclipse, vei fi tot mai ocupat. Jupiter va rămâne în acest unghi de lucru al graficului tău, împreună cu Saturn și Pluto, pentru întreg anul 2020, lărgindu-ți câmpul de acțiune, aducând mai multă responsabilitate și, în general, cerând mai mult de la tine. Acest lucru nu va fi la fel de provocator precum pare fiindcă Jupiter se referă la extindere și explorare, ca să nu mai vorbim de recompense pentru diligența cuvenită. S-ar putea să trebuiască să ștergi niște aspecte din viața ta de muncă curentă – marketingul trecut, rutine care nu te mai servesc, spațiul de birou. Gândește-te la asta ca la o oportunitate minunată de a scăpa de responsabilitățile nedorite, bunurile și contractele care te-au îngreunat și te-au reținut. Începe acum și vei putea primi câteva vești bune în apropierea datei de 15 decembrie, când planeta surpriză Uranus, din zona ta de carieră, se aliniază cu Jupiter aducătorul de cadouri.

Pregătește-te făcând un control de bunăstare și sănătate.

Fecioară

Acum că Jupiter, cea mai mare planetă, s-a mutat în Capricorn pentru a rămâne un an întreg, această zonă a graficului și a vieții tale este setată pentru schimbări mari. Capricornul reprezintă casa a 5-a a ta, de creativitate, auto-exprimare, copii, distracție și romantism. O adunare uriașă de planete, Saturn, Pluto, Jupiter, Venus și Ceres, îți oferă sprijinul și, de asemenea, ghiontul de care ai nevoie pentru a avea mai multă credință în tine și în darurile și talentele tale. Două eclipse vor rearanja circumstanțele în jurul tău, astfel încât interesele, pasiunile sau hobby-urile puse deoparte de ani de zile, să revină la viață. Luna Plină, joi 12 decembrie, este în culmea graficului tău ce îți expune cariera și s-ar putea să decizi să schimbi direcția sau cel puțin să te gândești la asta. Dacă e așa, așteaptă până la a doua eclipsă din 10 ianuarie 2020 pentru a face primul pas într-o nouă direcție.

Spune DA pentru a face ceva totalmente diferit.

Balanță

Jupiter – cunoscut sub numele de Părintele Crăciun al planetelor – tocmai a sosit în Casa a 4-a de apartenență înaintea festivităților, oferindu-ți un mult așteptat impuls spiritelor tale. Această parte a vieții tale – casă, familie, rădăcini, moștenire ancestrală – a fost pe val în ultimele 18 luni, ambii agenți de schimbare, Saturn și Pluto, zdruncinându-vă până și fundațiile. Este posibil ca membri ai familiei să fi plecat, o căsătorie s-a rupt, un test ADN a adus surprize – orice s-a întâmplat v-a schimbat tribul. Din fericire, Jupiter promite șanse să vă extindă spațiul de locuit, să vă mutați casa sau să primiți noi membri în familie. Aveți 12 luni întregi pentru a face planuri interesante și a le pune în acțiune, creând creștere în funcție de cum tu dorești. Urmărește oportunitățile de a începe rularea mingii, în jurul datei de 15 decembrie și din nou la eclipsele de la sfârșitul lunii decembrie și începutul lui ianuarie.

Un capitol se încheie.

Scorpion

Într-un moment în care majoritatea semnelor se întorc spre interior pregătindu-se pentru festivități, tu ești într-o misiune! Planeta ta personală Marte în semnul tău te alimentează cu energie, forță de viață și dorința de a profita la maxim de viață. Între timp, o adunare uriașă de planete care lovesc puternic îți amplifică casa a 3-a de comunicare și conexiune. Pe tot parcursul anului 2020, Jupiter îți va oferi darul carismei, o limbă de argint și abilitatea de a câștiga un raport cu aproape toată lumea. Cu două eclipse la orizont, dacă aveți un proiect mare – ca nou site web, o carte, publicitate pentru un eveniment – pentru lansare, pregătiți-l să zboare. Gândește în afara cutiei, găsește un nou unghi, fii inspirat și inspiră-i pe alții – lumea va fi receptivă.

Îndrăznește să mergi spre un obiectiv sălbatic și imposibil.

Săgetător

Planeta ta personală Jupiter și-a lăsat în sfârșit semnul după un an, pentru cărțile de memorii, pentru mulți dintre voi. Cadourile pe care le-ați primit în acest an sunt ale voastre pe viață, așa că asigurați-vă că priviți înapoi la realizările, noile abilități, resurse și flexibilitate și faceți o înregistrare permanentă. Toate acestea te vor ține bine în timpul Lunii Pline de sfârșire din 12 decembrie în semnul opus, fără să mai vorbim de eclipsele dintre acum și 10 ianuarie. Tema pentru Săgetător în 2020 este abundența materială – cum să o creați, să o dezvoltați și să o păstrați. Cu planetele realiste Saturn și Pluto alături de Jupiter, în zona de venituri obținute, a trecut timpul pentru a face un audit financiar. Găsește linia de jos. Cunoaște-ți veniturile și cheltuielile. Ține cont de activele tale. Ai o oportunitate minunată să te bazezi pe succesele din acest an, dar bazele trebuie să fie puternice.

Fii creativ cu dezvoltarea de noi fluxuri de venituri.

Capricorn

În semnul tău, Capricorn, se întâmplă atât de multe, încât este greu să știi de unde să începi. Veritabila putere planetară odată-n viață pe care o ai în spatele tău îți promite un an pentru cărțile de memorii în 2020. Jupiter este acum aliniat cu Saturn, Pluto, Venus și Ceres, în semnul tău ridicându-ți spiritele în fața a două eclipse rare de-a lungul axei Rac / Capricorn, iar rara conjuncție Saturn / Pluto din 12 ianuarie va fi schimbătoarea de joc. Probabil că veți găsi toată această putere un pic copleșitoare – aproape ca și cum ar fi pușcat sistemul vostru electric. Așteaptă-te să faci pase între a te simții extrem de obosit sau extrem de curentat. Cu Soarele în cea mai adâncă parte a graficului tău până la Solstițiul din 21 decembrie, foloește prima parte a lunii pentru a încetini, a păși în interior și a găsi liniște și pace pentru a reflecta. În jurul datei de 15 decembrie, s-ar putea să aveți unul dintre acele momente de iluminatoare. Fă-ți sănătatea și bunăstarea o prioritate înainte de a începe festivitățile.

Marea ta întrebare este: La ce vreau să-mi dedic viața?

Vărsător

În următoarele câteva luni, există o adunare uriașă de planete în casa a 12-a a ta, cea mai ascunsă parte a graficului și a psihicului tău pe care o numim camera ta de motoare. Din fericire, exploratorul și expansionistul Jupiter s-a alăturat planetelor realității, Saturn și Pluto, aici pentru a vă ridica spiritele. Este o perioadă extinsă pentru retragere, reînnoire și visare – pentru a te pune „offline” atât metaforic, cât și realistic. Întregul an 2020 va fi important ca o perioadă de pregătire interioară, precum un Maestru Akido, pentru reînnoirea spirituală și fizică, fiindcă din decembrie anul viitor, Vărsătorul va juca un rol esențial. În această lună, în special în jurul zilelor de 12, 15 și 26 decembrie, evenimentele pot scoate în evidență introspecții și descoperiri atunci când totul se schimbă și se deschide brusc. Eclipsele te vor pune în legătură cu ceva mai măreț, mai profund decât tine – lumea de dincolo de lumea unde dăinuie adevărata putere. În perioada Crăciunului, dacă te vei simții atras să vizitezi o galerie de artă, un muzeu sau un cerc sacru, ai încredere în instinctele tale.

Fă-ți din casa ta un adevărat sanctuar.

Pești

Ce lună și ce an urmează, Pești… Bunul tău conducător personal Jupiter tocmai a ieșit din zona ta de carieră, unde a adus un amestec de recunoaștere, oportunitate și copleșire și s-a alăturat unei uriașe adunări de planete în Casa a 11-a a ta. Gândește-te: Oameni, Oameni, Oameni. Toate alianțele, prieteniile, grupurile și relațiile voastre vor crește și se vor extinde până la sfârșitul anului 2020. Aceasta este o veste binevenită, fiindcă de mult timp transporți o sarcină grea pe cont propriu . 12, 15 și 26 decembrie sunt zile pentru a merge la seminarii, a înființa un atelier, a găzdui o petrecere sau a planifica o retragere de grup undeva interesant. Apoi, două eclipse vor aduce schimbarea gărzii în peisajul tău de oameni – cineva poate pleca, alcineva poate veni. Este o perioadă de finaluri, de încheieri și de noi începuturi.

Găsirea tribului tău.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0