Poarta solstițiului pentru 2020 – 15-22.12.2019

Conjuncția Venus / Saturn / Pluto de săptămâna trecută s-a simțit destul de apăsătoare și de demoralizantă, dar tocmai la timp pentru ca festivitățile să înceapă, totul se schimbă. Duminică 15, o trină Jupiter-Uranus stârnește inventivitate, speranță și credință într-un viitor mai bun, apoi, marți și miercuri, Soarele și Mercur se îmbină cu două dintre găurile negre karmice, Centrul Galactic și Marele Atractor. Dintr-o dată, norii se desprind și vedem imaginea de ansamblu punând totul din nou în perspectivă.

Solstițiul de sâmbătă 21/22 este mai încărcat în acest an decât oricând, întrucât se încadrează cu doar 5 zile înaintea unei eclipse solare, pe 26 decembrie, iar Soarele se alătură unei uriașe adunări de stele din Quaoar, Jupiter, Nodul Sud, Ceres, Saturn, Pluto și Chariklo în Capricorn.

Rămâneți deschiși și aliniați cu Noul așa cum se prezintă, eliberând cu ușurință distorsiunile din trecut – astfel încât, în ianuarie 2020, un vânt cosmic proaspăt să poată sufla prin sălile minții, inimii și experienței voastre, îndepărtându-vă de încurcătura trecutului spre însămânțarea unui viitor cu totul diferit.

Întrebați-vă cu curiozitate, nu judecată:
Ce e greoi, ce mă trage în jos?
Ce tolerez, ce pun la cale sau cu ce mă stabiliez?
Ce îmi doresc să las în urmă sau să schimb radical?
Ce mi-ar plăcea să nu mai fac niciodată?
Ce este inflamat cronic?
Ce este sortit pieririi?
Ce nu mai are tracțiune?
Ce voi înceta să fac?
Care este acel lucru din viața mea de care îmi este frică să vorbesc și ce voi face pentru asta?

Simbolul Chandra pentru Solstițiu:
Capricorn 1.

Un pat cu baldachin cu perdele.

„Stând în interiorul vieții. Protejat și păzit, îndrumat și condus. Ținut smucit. Martorul împuternicit să prevaleze – să poată vedea, să realizeze, să înțeleagă misterele. Clarviziune. Detectarea și vizualizarea clară a sensului și valorii, scopului și coloana vertebrală a spiritului. Deci, foarte puternic și constant direcționat din interior, încât nu există exterior, nu este nimic de făcut. În schimb, vă concentrați și vă aliniați cu cine sunteți cu adevărat și rămâneți în mod stăruitor în locul autorității și al puterii și al adevărului interior ca declarație și singurul lucru pe care îl știți. “

Berbec

Este timpul să reflectăm asupra rolului tău adevărat în lumea exterioară. La fel ca toți ceilalți, ai un scop, talente și atribute unice, pe care numai tu le poți aporta. Și chiar acum, cu nu mai puțin de 7 puncte planetare adunate în vârful graficului tău, în Capricornul strategic și practic, înaintea unei eclipse de Lună Nouă și a rarei fuziuni Saturn / Pluto din ianuarie, ceea ce oferiți contează cu adevărat. Fie că ai o carieră, ești voluntar pentru o organizație caritabilă, ești freelancer sau pensionar, există ceva mai măreț cu numele tău scris pe el și îți cere să te ridici în picioare, să faci pasul și să fii inclusi. Urmărește cu atenție indiciile și ideile de duminică, când Jupiter se aliniază cu Uranus aducând unul dintre acele momente luminoase de claritate absolută.

Adăugând valori.

Taur

Te simți plictisit, blocat și din ce în ce mai neliniștit? Dacă da, nu-ți băga capul înapoi în nisip speând că va trece – nu va fi așa. Deșteptătorul Uranus, acum curentează Taurul până în 2026 și nu va renunța până nu vei fi gata să lași zona de confort în urmă și să trăiești o viață mai măreață. Duminică 15, Jupiter expansionistul se aliniază cu Uranus, sânteind idei și perspicacitate care au puterea de a-ți ilumina drumul înainte. Nu este vorba despre aruncarea copilului cu tot apa din covată, ci mai mult despre găsirea unor modalități interesante de a te scutura de obiceiurile și rutinele plictisitoare. Același lucru este valabil și pentru oricine te drenează de energie în loc să te încarce. Ai nevoie de oameni care împărtășesc pasiunea ta pentru viață și îți pot arăta o lume mai măreață și mai interesantă.

Crede în instinctele tale.

Gemeni

După luna plină a săptămânii trecute, în semnul tău, împreună cu Venus și planetele realității, Pluto și Saturn, care au scos la iveală câteva adevăruri neplăcute, este posibil să ai nevoie de ceva timp cu tine însuți. Toate evenimentele din ultimul an, când Jupiter îți traversa semnul opus aducând o schimbare radicală a gărzii în parteneriate și prieteni, s-ar putea să te fi lăsat să te simți copleșit. Vestea de bun venit este că joi, planeta ta personală, Mercur întâlnește arhetipul Pallas de înțelepciune și intuiție, oferindu-ți câteva realizări importante despre ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Este timpul să refuzi să le permiți oamenilor și evenimentelor să-ți pleznească încrederea și să urmezi ritmul propriului tambur.

O viață făcută manual este singura care funcționează.

Rac

Este acea perioadă a anului, Racule, când Soarele este la distanța cea mai mare de tine în Punctul Solsticiului, când Lumina pare să stea nemișcată până la trei zile. Există câte un sezon pentru orice și acum este sezonul pentru a fi liniștit, a fi reflexiv și pentru a permite bateriilor să se reîncarce încet. În mod tradițional, în emisfera nordică, oamenii se adună în jurul focurilor și își adună tribul, indiferent dacă este vorba de familie sau prieteni. Dar, de asemenea, ai nevoie să-ți aloci timp pentru a te retrage în propriul sanctuar, pentru a te gândi la suișurile și coborâșurile acestui ultim an și pentru a permite lăstarilor noi să germineze. Pe 26 decembrie, o eclipsă de Lună nouă va aranja din nou evenimente, știind că acest lucru lasă piesele să cadă acolo unde ar putea.

Amintește-ți mereu de mantra Racului: „Construiesc o casă luminată și acolo locuiesc”.

Leu

Dacă Luna Plină de săptămâna trecută, cu Venus, Pluto și Saturn punând un amortizor spiritului tău festiv, fă-ți curaj, energia asta urmează să se ridice. În această duminică, 15 decembrie, planeta de expansiune Jupiter se aliniază planetei de surprize Uranus, trimițând un pic de electricitate pe culmea graficului tău. Așteaptă-te la vești pozitive despre cariera ta, eventual o ofertă de muncă, o promovare sau o șansă de a lucra la un nivel mai înalt. Dacă nu se manifestă imediat, evenimentele din jurul eclipsei de Lună Nouă pe 26 decembrie vor schimba circumstanțele din jurul tău pentru a deschide ușile. Între timp, cu Marte în casa a 4-a, profită de șansa de a-ți limpezii casa, de a duce bunurile nedorite la magazinul de caritate sau de a face reparațiile necesare. Gândește-te la asta ca la o pregătire clară pentru un An Nou.

Un sentiment de impuls.

Fecioară

Toată astrologia ta sugerează o simțire de bunvenit tuturor lucrurilor care cad la locul lor. În această duminică, 15 decembrie, Jupiter se aliniază frumos cu Uranus cadorisindu-te cu idei, intuiții și inspirații valoroase și practice. De acum și până la sfârșitul anului 2020, creativitatea ta nu va cunoaște limite și acesta este doar punctul de plecare. Așadar, vă rugăm să nu lăsați acele momente de inspirație și revelație să dispară. Captează-le ca resurse valoroase pentru a construi pe ele și din ele. Între timp, urmărește sincronicitățile, cum ar fi întâlnirea cu cineva care ar putea deveni un îndrumător sau profesor important sau chiar să vă publice munca. Un hobby vechi lăsat deoparte ar putea să vă reînvie entuziasmul pentru un nou curs de studiu și explorare. Totul seamănă o nouă cale care va deveni mai clară în 2020.

Găsirea vocii tale.

Balanță

Săptămâna începe cu o legătură minunată între generosul Jupiter și planeta surprizelor, Uranus, în Casa a 8-a de finanțe și resurse, așa că fii atent la oferte și oportunități. Începând cu 21 decembrie, pe măsură ce Soarele se mută în Capricorn pentru a se alătura celor 7 alte planete, experimentați momente de revenire acasă – literal sau metaforic. Familia și tribul tău sunt evidențiate pe măsură ce îți dai seama de sensul lor în viața ta și dorești să le arăți că îți pasă. Acest lucru promite să fie un sezon festiv special pentru tine. Eclipsa de lună nouă pe 26 decembrie aduce un final definitiv – cineva poate pleca, s-ar putea să decideți să vă vindeți sau să vă mutați prin țară. Orice s-ar întâmpla, acel ceva face spațiu pentru un an mult mai fericit.

Un adevărat sentiment de apartenență.

Scorpion

Vestea bună este că, cu siguranță, pare că va fi un sezon super-festiv pentru tine. Domnitorul tău personal Marte, în semnul tău, îți oferă un bâzâit mult necesar, pregătindu-te să fii viața și sufletul petrecerii. Apoi, la Solstițiul din weekend-ul următor, armonioasa Venus îți luminează casa și scena este pregătită să-ți invite familia și prietenii să sărbătorească inima iernii. Profită la maxim de timpul petrecut împreună, creând legături puternice și sprijin reciproc. Cu o eclipsă de Lună Nouă în conjuncție cu expansivul Jupiter, pe 26 decembrie, care aduce mari schimbări în ianuarie, să știi că tot ce pleacă face spațiu pentru ceva mult mai bun.

Înduioșător.

Săgetător

Pe măsură ce Soarele îți lasă semnul pentru Capricorn la Solstițiul din 21, se deschide un capitol cu totul nou. În ultimul an a fost vorba de a face un salt de credință urmând oportunități doar pentru a vedea unde vor duce. Te-ai surprins cu tot ceea ce ai obținut, ai supraviețuit și creat și ai devenit mai puternic și mai plin de resurse. Din această săptămână până în 2020, practicile și temeiurile vieții tale sunt prioritare. O adunare fără precedent, de planete în a 2-a Casă a ta de venit – incluzând agenții de schimbare, necompromițător de onești, Saturn și Pluto – înseamnă afaceri, literalmente și metaforic. Este timpul să te uiți la linia de jos și să te întrebi dacă te-ai subestimat sau te-ai sub-evaluat. Dacă datorezi bani, găsește o modalitate de a-i plăti și dacă cineva îți datorează bani, apelează împrumutul.

E timpul să investești în tine.

Capricorn

Sperăm că ai petrecut săptămâna trecută alimentându-ți starea de bine și reîncărcându-ți bateriile. Dacă da, vi fi pregătit pentru un impuls de energie, întrucât Soarele – Lumina noastră – se întoarce în Capricorn la Solstițiul de sâmbătă, 21. Acesta este începutul Anului Nou personal și cu Jupiter expansiv revenind în Capricorn pentru prima dată din 2007 amplificând eclipsa de Lună Nouă pe 26 decembrie; caută cadourile. 2020 este un an de nerepetat, când vei deveni cu adevărat un succes sau vei începe să performezi foarte bine fiindcă circumstanțele sunt corecte, așa că nu sta și aștepta să vezi ce se întâmplă, ci ia-ți un timp liber pentru a te concentra pe dorințele tale cele mai sufletești. Ai nevoie de voința și intenția de a face schimbări permanente radicale în loc să cârpești colțurile

O viață veche se întunecă …

Vărsător

Săptămâna începe într-un mod blând, duminică 15, când Venus luminează Vărsătorul, făcându-te mai atrăgător și dându-ți drumul pentru a-ți schimba grija de sine și bunăstarea în afara renurii. Apoi, atât Venus cât și Jupiter se aliniază cu Uranus în casa a 4-a de cămin și apartenență, expanzându-ți sentimentul a ceea ce ar putea fi posibil. Urmărește momentele bruște de realizare și revelare când vezi cum te-ai limitat, păstrându-ți viața – sau pereții! – într-o paletă de culori mută. Începe unde te afli și înfrumusețează-ți spațiul personal, creând un port primitor pentru festivități. De la Solstițiul de sâmbătă, când Soarele se alătură celorlalte 7 planete și puncte din Casa a 12-a profund intuitivă, înaintea unei eclipse de Lună Nouă aici pe 26, deschide-te către o realitate mult mai spațioasă și plină de iubire decât cea pe care ai locuit-o până acum.

„Cea mai mare limitare personală se regăsește nu în lucrurile pe care vrei să le faci și pe care nu le poți face, ci în lucrurile pe care nu le-ai gândit niciodată să le faci” – Richard Bandler

Pești

Eliberează-te și lasă-ți intuiția să curgă sălbatic, Pești – este timpul să dezlegi acea super putere a ta, acea abilitate inedită de a vedea colțurile rotunde. Pe măsură ce atât Venus, cât și Jupiter se aliniază cu Uranus-ul deșteptător în unghiul tău de conexiune și comunicare, se va simți ca și cum ai avea o linie directă către Cloud. Cu atât Mercur, cât și Pallas, arhetipuri de înțelepciune și înțelegere care traversează culmea graficului tău, folosește-ți vocea pentru un bine mai mare. Lucrează în numele unei organizații de caritate, ai grijă de vecinii tăi, oferă-ți timpul și experiența pentru nimic în schimb, stai în picioare și fii numărat. Și cheamă-ți prietenii, membrii familiei și colegii în calitate de colaboratori și sponsori. Vorbeste cu cat mai multi oameni pentru a crea suport practic pentru pasiunea ta.

Oamenii sunt moneda ta.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0