Prin orglindă – 29.12.2019-05.01.2020

Ne aflăm la orizontul evenimentului, cu ochii larg deschiși, Zeitgeist Shift – cu semnificația Zeitgeist: „spiritul timpurilor”. Universul ne vorbește clar și răspicat – nimic nu se pierde în traducere atunci când intensificarea incendiilor sălbatice, inundațiile și evenimentele seismice sunt nava spațială a Pământului pentru multe plânsete și strigăte de ajutor.

Chiar aici, chiar acum, ne aflăm într-un ascensor lateral ocultat de două eclipse în astrologia rară și epocală a întăririi din 12 ianuarie 2020, Super Conjuncția Saturn / Pluto din Capricorn, experimentată ultima dată cu 507 de ani în urmă.

Linia de jos: aceasta este o mare compensare, o dezvăluire, o dezmințire a credințelor, comportamentelor și instituțiilor toxice care ne-au adus aici.

Este timpul să lăsăm înăuntru lumină și semnificație, să ne ridicăm în picioare și să fim socotiți. Totul contează, tu contezi. Așadar, colaborează cu clarificarea, cu pierderile, cu înlăturarea relațiilor, a rolurilor și certitudinilor depășite, făcând în mod activ mai mult – amplificând arhetipul acelor agenți de schimbare a realității, Saturn și Pluto.

Cu cât vei ieși mai mult din coșul tău de istorie, cu atât vei fi mai ușor pe picioare.

Acest pas nu este negociabil dacă doriți să canalizați abordarea uriașă a puterii psihice, fizice și emoționale – fisiunea nucleară – care vă va permite să deplasați munții prin 2020 și mult mai departe.

Simbolul Chandra pentru Mercur / Jupiter Capricorn 7:
Un satir care-și privește reflectarea într-un iaz

„Recunoașterea a ceea ce s-a întâmplat în interior și tot ceea ce înseamnă. Realizarea a ceea ce a fost pierdut și a ceea ce a fost câștigat. Martorul aruncă o privire bună la daune, tendințe și dimensiuni ascunse de ruină și victorie. Se pune mare accent pe negativ. Contabilitatea, socoteala. Dar, chiar dacă regretăm, acuzăm și devenim împăcați, totul este o dramă karmică. Acest tărâm este magnetic și puternic, copleșitor. Profilurile noastre private de dor și regret sunt puse în discuție înainte de milioane. Într-un fel sau altul, ceea ce pare a fi singurătatea se transformă într-un spectacol, un afișaj, o demonstrație. Încercăm să ne înțelegem că suntem forțați de forțele karmice să se prăbușească cu greu pe planetă, să pierdem totul când am făcut acest lucru și să câștigăm lumea în târg. Ceea ce se pierde este inocența. Ceea ce se câștigă este experiența acestui pământ la cel mai mare și cel mai necompromisător. Adevăr de spus, ultimul cuvânt va fi întotdeauna acela care este modul de a o face.” – Elias Lonsdale Inside Degrees

Berbec

Pentru tine, 2020 va fi vorba despre a-ți găsi picioarele, calea și scopul tău. Această excelentă adunare de super stele Capricorniene luminează culmea graficului tău, oferindu-ți o verificare a realității despre cum, unde și de ce vă investiți timpul, eforturile, dragostea și energia. Dacă scara ta a fost ridicată împotriva peretelui greșit, nu mai este nici un fel de negare a realității. Fă schimbările, fă modificările, fă o corecție necesară a cursului. Ascultă-ți și urmărește-ți propriile îndrumări – este singurul tău sistem de navigație constant și fiabil. Pe măsură ce treci prin 2020, valorile tale vor fi piatra de temelie – este timpul să-ți potrivești aspectele exterioare cu cele din interior.

Angajându-te la ceea ce contează.

Taur

Dacă nu mai știi ce sau pe cine să crezi, dacă simți că toate vechile tale indicatoare au dispărut și rătăcești singur fără o hartă, ești pe drumul cel bun! Pentru tine, ca Taur, 2020 și nu numai, te roagă să-ți parchezi toate convingerile limitante ale vieții, imprimate de familia ta și de colectiv, și etichetate „așa facem lucrurile pe aici”. Toată astrologia ta indică o revoluție interioară atunci când refuzi să fii format sau modelat în percepția cuiva asupra lumii și să-ți îndepărtezi ochelarii de cal. Circumstanțele din jurul tău îți vor cere să privești viața cu ochi proaspeți și dacă te ridici spre provocare, îți vei găsi scopul fără să încerci măcar. Din martie și apoi în decembrie 2020, în timp ce Saturn și Jupiter sună în începutul erei Vărsătorului, rolul, calea ta, cariera ta vor fi mai vizibile și vor avea mai multă influență decât oricând.

„Acest loc fără picior este provincia harului. Este câmpul de căutare, cel mai sensibil la magie. Trimite-ți semnalul sfânt și ascultă ecoul înapoi.” – Toko-Pa Turner

Gemeni

Vânturile realității îți suflă viața, îndepărtează tot ceea ce nu este adevărat pentru tine, care nu aparține ție sau cu tine, sau nu are rezonanță cu cine ai devenit în ultimii doi ani. Ca machiajul în exces sau moda, orice lucru efemer dispare, lăsându-te liber și clar pentru a distinge ce și cine contează cu adevărat și cine și ce nu . Pe măsură ce 2020 se va derula, veți înțelege ce cadou minunat a fost acesta. Îți oferă un permis gratuit metaforic, o ardezie curată pentru a proiecta un mod de viață care este lucrat manual în loc de unul de pe raft. Dintre cenușa vechilor „reguli” restrictive, vor apărea noi credințe mai progresive despre ceea ce este posibil pentru tine. Și asta va schimba totul.

O mare lansare.

Rac

Această astrologie rară, această incredibilă adunare de stele în semnul opus al Capricornului, este ca și cum te-ai uita într-o oglindă reflectantă și nu ai mai recunoaște cine ești. Încadrează-o ca o schimbare a formei din toate cele vechi și rigide, care limitează autodefinirea la cineva liber să fie oricine dorește să fie. De fiecare dată când ceva sau cineva pe care îl țineai pentru securitate dispare sau pleacă, te eliberează până te bazezi pe propria ta îndrumare, pe propria ta rezistență și pe propria ta resursă. Te eliberează pentru a vedea noii muguri verzi a ceea ce iese la iveală, în loc să te uiți în oglinda retrovizoare. Mai mult decât orice, eliberă o izbăvire extraordinară de putere personală. 2020 înseamnă să înveți cum să o revendici, să o deții și să o faci în beneficiul tuturor.

Călătoria vieții tale.

Leu

Indiferent că o știați sau nu, astrologia îți va înscrie o dată în viață într-un program de maestru pentru a aduce idei din tărâmul imaginației în realitate. Abilitatea supremă de manifestare. Conjuncția Saturn / Pluto din Capricorn – un semn practic de pământ întemeiat pe rezultate tangibile vizibile – este literalmente în afara elementului tău de foc și ia unele aclimatizări. Înseamnă afaceri și cere angajament, a rămâne puternic, adevărat și onest. Fără scurtături. Aceasta este pregătirea perfectă pentru ceea ce va fi cel mai progresiv moment al vieții tale, când Saturn intră în semnul tău opus, în martie și în decembrie, în conjuncție cu Jupiter, să anunțe era Vărsătorului.

Joacă totul la 100%.

Fecioară

Luni, 30 decembrie, planeta ta personală Mercur se alătură unei uriașe adunări de stele în Capricorn și apoi se contopește cu Jupiterul expansionist joi, 2 ianuarie, deschizând o nouă fază a vieții tale. Ca Fecioară, semnul Capricornului reprezintă a cincea Casă a ta, cea de auto-exprimare, creativitate, distracție, plăcere și relaxare. Aceasta este o astrologie atât de rară, încât nu se va mai întâmpla în timpul vieții tale, așa că dedică-te lui 2020 pentru a explora ce ar putea fi posibil pentru tine dacă ai arunca toate vechile idei despre cine crezi că ar trebui să fii. Creativitatea nu este un lucru, ci este un proces de a-ți găsi adevărata voce, de a elibera spațiul, timpul și angajamentul pentru a permite procesului să curgă în orice fel sau formă. Uită-ți calendarul și planurile liniare – acesta este un mod cu totul nou de a fi în lume.

Ce se schimbă deja, se simplifică sau se deblochează pentru a te elibera pentru expresia ta completă?

Balanță

Pentru tine ca Balanță solară, 2020 va fi un proces de revenire la Sinele tău, la esența și piatra de temelie a cine ești cu adevărat. Și înainte de a putea face asta, trebuie să descoperi cine nu ești – cine ți s-a imprimat să fii, cine ți s-a spus să fii sau cine nu și s-a permis niciodată să fii. Această adunare uriașă de planete din Capricorn este grupată la baza graficului tău și, prin urmare, îți trezesc nevoia de a aparține, de a te simții în siguranță, de a conta și de a fi la baza unui trib sau o familie. Cele mai intime structuri ale vieții voastre – casa și familie, cum te crești – se transformă. Oamenii – oamenii tăi – vor conta pentru tine mai mult decât orice în acest an. Este timpul să fim mai deschiși, mai încrezători și mai vulnerabili și să punem o intimitate reală în centrul tuturor.

„Amintiți-vă că există foarte multă putere în bunătate, curaj în legătură și vitejie în lacrimi” – Zoe Quiney

Scorpion

2020 va fi un an în care cât de bine comunicați va avea puterea de a muta munți. Adunarea extrem de rară de planete din Capricorn luminează a 3-a ta casă de legătură, percepție și creștere expansivă. Din fericire, ca un Scorpion solar, funcționezi instinctiv pe lungimea de undă a planetei noastre personale Pluto, astfel încât transformarea nu are frici – este ceva prin care treci regulat, ca un șarpe care aruncă o piele veche. Este timpul să îți zgudui viziunea asupra lumii, credințele învechite și circuitul mental. Ești copt să iei informații radical noi. Vechile tale moduri de a gândi nu mai funcționează. Fă din 2020 anul în care înveți noi moduri de a relaționa, cum să construiești un acord, cum să influențezi în loc să controlezi. Adopă filozofia dragostei iubitoare și cea a câștigului bi-/multilateral.

Nu poți să nu comunici. Ce este mai important: ce intenționați să comunicați sau ce comunicați de fapt? Stăpânește arta raportului și alătură-te altora pe harta lumii lor .

Săgetător

Ultimul an pentru tine, ca Săgetător, a fost despre să visezi, să descoperi noi opțiuni și oportunități surprinzătoare pentru a-ți extinde lumea. Ți-ai redescoperit spiritul de curiozitate și explorare. Și acum adunarea uriașă și rară de planete din Casa a 2-a Capricorn va avea de gând să transforme acele idei și vise inspirate în realitate fundamentată și susținută. Banii sunt importanți pentru că înseamnă mai multă alegere, mai multă libertate și mai multă partajare. Cum le gestionezi pe ale tale? Le acorzi suficientă atenție? Schimbarea circumstanțelor din jurul tău va face ca 2020 să fie anul în care îți aduni talentele / cadourile / abilitățile / resursele pe care le ai, care te pot ajuta să devii autosuficient financiar. Acest lucru îți va crește securitatea, capacitatea de a supraviețui și a te simții în siguranță în lume.

Construirea fundațiilor rezistente la intemperii.

Capricorn

Ca un Capricorn solar, această rară adunare de planete în semnul tău este o evoluție progresivă și extrem de binevenită o dată în viață, reîncărcarea, reînnoirea și resetarea. Indiferent dacă ai conștientizat sau nu, te pregătești pentru asta încă de la sfârșitul anului 2008, când Marele Eliminator Pluto a revenit la semnul tău, acționând ca o minge de naufragiu, îndepărtând oameni, roluri, locuri de muncă, locuri pe care le-ai depășit fără să fii conștient de asta. Cu siguranță nu este un proces ușor sau nedureros. Conjuncția Saturn – Pluto este de-a dreptul racheta nucleară a combinațiilor. Într-o reacție nucleară, un fel de materie este transformat în altul, iar în acest proces este eliberată o energie extraordinară. Acesta este darul unei uriașe putere psihologică, fizică și emoțională – fisiunea nucleară – care îți va permite să deplasezi munții. Sala de motoare a psihicului tău este pregătită pentru acțiune pe măsură ce fiecare planetă avansează în pas de dans, creând un impuls personal extraordinar.

E timpul să elaborezi un model bine elaborat și practic pentru progres.

Vărsător

Pentru tine, ca Vărsător, trebuie să se simtă ca și cum ceva mare este pe cale să se întâmple doar în afara scenei și din vizor, tantalizant dar inaccesibil. Acest lucru se datorează faptului că o dată în viață, o adunare de planete din Capricorn este pe cale să îți schimbe peisajul permanent. Aceasta este cea de-a 12-a Casă, cea mai profundă, cea mai ascunsă parte a graficului și psihicului tău – camera ta de motoare în care inconștientul îți afectează deciziile și alegerile de zi cu zi, fără să fii conștient de asta. Fă din 2020 anul în care ai făcut o pauză curată de la acele părți din trecutul tău care te-au păstrat mic, restricționând ceea ce vedeți ca opțiuni. Cu puterea nucleară a lui Saturn și Pluto în spatele tău, ruperea obiceiurilor de sănătate sau bunăstare, auto-sabotatoare și luarea de noi decizii va fi mult mai ușoară. Încadrează 2020 ca sfârșitul unui ciclu lung, o pregătire și o clarificare pentru ceea ce va deveni momentul tău când Saturn se va întoarce la semnul tău în martie, înainte de a te alătura lui Jupiter pentru a te chema în era Vărsătorului în decembrie.

O mare clarificare.

Pești

Astrologia de tip „o dată-n viață” marchează o schimbare importantă pentru tine ca Pești. De la eforturi și lupte pentru a-ți ocupa locul în lume, încercând să gestionezi evenimente și oameni, până la revendicare și exprimare a sinelui tău cel mai autentic. Acest lucru înseamnă să te dezvălui de măști și de persoane și să fii văzut pentru cine ești cu adevărat, în loc să îți cureți acțiunile pentru a se potrivi cu așteptările altor persoane. Dacă vă angajați acum – între cele două eclipse – pentru o mare epurare, curățare, dezafectare și eliminare a oricui sau a orice altceva care vă păstrează blocat în trecut, se apropie de o trecere dramatică o singură dată din Saturn / Pluto pe 12 ianuarie. Va aduce o eliberare uriașă de energie creativă. 2020 are potențialul de a-ți trezi bucuria și plăcerea în viață, de a consolida prietenii, astfel încât împărtășirea, intimitatea și dragostea să devină centrale în tot ceea ce faci.

“Renunță. Dă drumul la modul în care ai crezut că viața ta ar trebui să fie și îmbrățișeaz-o pe cea care încearcă să se prezinte” – Caroline Myss

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0