Cu ochii larg deschiși – 05-12.01.2020

Suntem în ochiul unei furtuni perfecte, creând unul dintre acele rare momente cruciale din istorie – greu de discernut atunci când ești fix în mijlocul ei, dar evident orbește mai departe în linia temporală. Fiecare aspect din această săptămână contează; iată evenimentele astrologice din această săptămână:

Miercuri 8: Jupiter intră în conjucție cu karmicul Nod Sud al Sorții

Vineri 10: o Eclipsa lunară puternică la 20º Rac

Sâmbătă 11: stațiile Uranusului volatil avansează la 2º Taur

Duminică 12: Saturn și Pluto în conjucție la 22º Capricorn pentru prima dată în 507 de ani.

O atentionare! Acest spațiu adânc Saturn / Pluto / Valul Ecliptic nu este o chestiune de cap – este somatic, fizic și brut. Înainte de orice altceva, corpul tău are nevoie de tot sprijinul tău în timpul acestui pasaj transformațional complet. Transformarea nu e lapte și miere, ci o dezvăluire a neadevărurilor, a dărâmăturilor, o dezrădăcinare completă înainte de devenire. Limpezește-ți ecologia – spațiul personal, mediul tău fizic, emoțional și energetic. Prioritizează somnul și hidratarea. Alege să fii cu picioarele pe pământ și înrădăcinat.

Conjuncția Pluton Saturn din 12 ianuarie 2020:
Criza schimbărilor climatice, a afacerilor mari, a guvernelor și drepturilor de peste glob

Pe 12 ianuarie 2020, Saturn se întâlnește cu Pluto la 22°45 Capricorn pentru o singură și dramatică trecere. Aruncați o privire la alinierea Saturn / Pluto / Eris din graficul de mai jos. Nu este doar Saturn în conjucție cu Pluto. Îndesate în 1,25 grade ale zodiacului sunt Mercur, Soarele, Ceres, Saturn, Pluto și Chariklo – cu Jupiter suficient de aproape pentru a fi considerat parte a conjuncției. Nodul Sudic karmic este acolo, la fel ca și Pholus – și totul este deșteptătorul perturbator pătrat Eris în Berbec. Astrologia produce multă gravitație într-o singură direcție cu acest eveniment.

Aceasta este ceea ce se înțelege prin mersul pe mmuchia unei lame între două mari linii de forță, întrucât realistul hardcore Saturn, Maestrul Învățător, întâlnește un agent de schimbare implacabil, Pluto, în Capricorn pentru prima dată din 1518, când Martin Luther a început Revoluția protestantă. Este un rit de trecere, care ne strecoară prin ochiul unui ac într-o nouă eră. Unul pe care nu l-am mai experimentat până acum, Ceres vorbind direct despre relația toxică dintre umanitate și Gaia însăși. Acesta este punctul de criză fără întoarcere.

Așteptați-vă ca acest ciclu să aibă un efect excepțional de puternic în următorii 2 ani, stimulând dinamici geopolitice semnificative care vor afecta distribuția energiei la scară globală. Conjunctul lui Saturn, Pluto, este racheta nucleară a combinațiilor. Aspectele dure dintre Saturn și Pluto adesea aduc dezastre naturale, în special în activitatea seismică și vulcanică.

Acesta nu este un eveniment dramatic unic, ci este doar începutul unui lanț uriaș de răsturnare a domino-ului.

Dacă aveți planete, puncte sau unghiuri în jurul valorii de 23 de grade Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn, veți fi în ochiul acestei conjuncții. Dacă aveți ceva în jurul valorii de 23 de grade în Pești, Taur, Fecioară sau Scorpion, impactul va fi mai puțin trist, dar totuși puternic.

În viața ta:

· permiteți timp pentru ca moartea să se întâmple organic în timp ce vă concentrați pe pregătire, eliminare, introspecție și realism. Dacă săriți prea repede în Nou la sfârșitul acestui ciclu decolorat, riscați să repetați vechile modele 3D
· de-a lungul zilelor, săptămânilor și lunilor care urmează, anticipează o creștere a puterii psihice, fizice și emoționale – fisiunea nucleară – care îți va permite să muți munți creând un impuls personal extraordinar
· numai planurile practice pentru progres vor avea putere de lipire și rezultate de lungă durată
· aveți nevoie de Voința și Dorința de a face schimbări permanente radicale, în loc să tindeți pe margini. O viață veche se întunecă.

Simbolul Chandra pentru CAPRICORN 22:
Un altar gol acoperit cu Catifea Neagră

„O putere mai mare lucrează în culisele de aici. Acea putere este imensă și cutremurătoare. Ne cere să fim disecați de acel aspect al nostru însuși care se află între noi și ceea ce suntem numiți aici pentru a simți. Și cu o furie neobosită, nu ne va lăsa. Căci suntem gândiți să fim falsificați și modestați în ceva dincolo de apucarea sinelui nostru istoric. Ni se solicită să înlocuim vechile modele și sindroame cu ceva care este deja bine pe drum și are nevoie doar de binecuvântarea noastră pentru a-și îndeplini ciclul de schimbare profundă aici. Acesta este un punct decisiv, personal și colectiv. Poate merge în orice fel. Există motive întemeiate pentru a reține, pentru a reține, pentru a cere termeni mai buni. Cu toate acestea, timpul este atât de crucial. Ne putem permite să fim atât de siguri, când știm că a trecut cu bine asemenea considerente? În ultima clipă, când totul depinde de ea, idolii se răstoarnă; modul de viață cu putere grea a dispărut ”.

Berbec

Este sfârșitul mai multor cicluri pentru tine ca Berbec. Găzduiești disruptorii Chiron și Eris în semnul tău, în dezacord cu agenții de schimbare Saturn și Pluto. Curăță-te de rolurile, relațiile, visele, obiceiurile depășite – nu există întoarcere. Nu se va întâmpla brusc pe 12 ianuarie, dar va fi catalizat de super-conjuncția istorică. Această curățare este o pregătire vitală pentru luna iulie, când planeta ta personală Marte se va întoarce în Berbec, iar impulsul și spiritul tău de pionierat vor fi depășiți până în 2021. Între timp, pe 10 ianuarie, o eclipsă lunară emoțională sugerează o transformare în tribul tău. Poate ca cineva să plece, să sosească un copil sau să tai legături cu un vechi grup de prietenie. Concluzia este că este vorba despre libertatea personală.

Ușa cuștii este larg deschisă.

Taur

Norocosule! Această super conjucție de agenți de schimbare Saturn și Pluto se află în semnul Pământului ultracompatibil Capricorn, care îți explodează câmpul de energie cu un val puternic de forță de viață practică. Dacă v-ați născut între 7 și 17 mai, veți simți acest lucru deosebit de puternic. Tot ceea ce ați implicat în legătură cu învățământul superior, scrierea, publicarea, bloggingul sau cercetarea va aduce recompense corespunzătoare pentru eforturile anterioare. Credințele voastre cele mai puternice se datorează unei revizuiri și, odată cu Uranus, planeta surprizelor, în Taur, care avansează pe 11 ianuarie între eclipsa lunară și convingătoarea conjucție Saturn / Pluto, lumea ta să fie întoarsă cu susul în jos. Venus, chiar în culmea graficului tău, îți crește statutul sau imaginea publică într-un fel. Dă drumul la afiliațiile depășite care te păstrează mic și explorează un teritoriu nou intrigant

Găsirea vocii tale.

Gemeni

Astrologia din această săptămână nu este una dramatică, ci un catalizator pentru schimbările radicale în următorii doi ani. Pentru voi ca Gemeni solari, adunarea uriașă de planete în zodia practică a pământului, Capricorn, creează fisiune nucleară în Casa a 8-a. Aceasta este interfața psihologică dintre cele mai profunde dorințe și viața materială. Cu alte cuvinte, problemele legate de bani și securitate sunt acum disponibile pentru un audit. Pe măsură ce Uranus -planeta surprizelor neașteptate – avansează între o eclipsă lunară de vineri și conjucția de verificare a realității, Saturn / Pluto, duminică, s-ar putea să fii lovit de o cheltuială neașteptată, să trebuiască să colectezi o datorie sau să crezi în puterea unui parteneriat financiar zguduit. Cu toate acestea, te descoperi, aruncă o privire mai atentă la convingerile tale din jurul securității și întreabă-te de unde provin. Această astrologie este un mare apel pentru a deveni auto-suficient financiar.

Revenind la esențial.

Rac

Această super-conjuncție unică, rară și puternică a planetelor din semnul tău opus, al Capricornului, este despre putere. Indiciul este în cuvântul „opus”, fiindcă se poate simți de parcă tot felul de forțe, oameni sau obstacole ar fi aliniați împotriva ta, reducându-ți opțiunile. Cu o eclipsă lunară în Rac, între virajul de vineri al imprevizibilului Uranus și verificarea realității, împreună cu Saturn / Pluto, duminică, te poți simții depășit de emoții înfrânate, de lupte constante, de puterea opoziției. Dacă da, lasă-l, eliberează-l și șterge-ți câmpul de energie. Există câteva clinchete de lumină – pentru unii, luptele s-au terminat de fapt, dar nu poți să crezi asta… încă. Pentru alții, susținătorii și aliații ajung precum cavaleria – trebuie doar să ai încredere în instinctele tale cu privire la cine îți urmărește interesele cele mai avantajoase. Schimbă tactica și în loc să te retragi în cochilie pentru a scăpa de presiune, folosește strategii de tip artă marțială pentru a rezolva obstacolele.

Tu ești cerul, orice altceva este doar vreme.

Leu

Anul următor va fi unul ocupat, așa că pregătește-ți acum construindu-ți rezistența, îngrijindu-ți starea de bine și ștergând punțile de orice lucru irelevant sau inutil. În această săptămână, duminică, 12 ianuarie, există o dată în viață o grămadă de planete din zona ta de muncă, responsabilități și sănătate, inclusiv planetele de verificare a realității Saturn și Pluto. Tema schimbării radicale este amplificată de o puternică eclipsă cu două zile mai devreme. Este timpul să ne îndreptăm direct spre ceea ce este esențial. Pentru a-ți eficientiza munca și a elimina lemnul găunos, cum ar fi sisteme de contabilitate vechi sau parteneriate. Pentru a crea un website nou care să reflecte cine sunteți acum și pentru ce doriți să fiți recunoscuți. Pentru a integra munca în viața ta și a face din sănătatea ta una din prioritățile tale pe tot anul. Continuă să-ți spui că această astrologie nu este un eveniment unic dramatic, ci începutul unui maraton.

Fii realist, dar ridică ștafeta pentru ambițiile tale.

Fecioară

Astrologia uimitoare din această săptămână este un eveniment din viață care va cataliza cel puțin doi ani de schimbări progresive pentru tine. Adică, atâta timp cât înțelegi că pentru a fi binevenit în nou, trebuie să fii pregătit să te îndepărtezți de cele vechi. Pare o teorie grozavă, dar nu este atât de simplu în practică. Vineri, 10 ianuarie, o eclipsă emoțională te vede că te îndepărtezi de un grup sau de o afiliere pe care ai depășit-o. Spune-ți la revedere și mergi mai departe… este timpul. Din fericire, super-conjucția planetelor de duminică, din Capricornul, practic este într-un semn foarte compatibil cu al tău, care îți luminează casa a 5-a. Așteaptă-te la o veste intrigantă însoțită de o creștere a puterii legată de copii, de auto-exprimare și creativitate. Indiferent dacă ești scriitor, designer, croitor, artist, dansator, fotograf, munca și inventivitatea ta urmează să obțină un impuls uriaș. Cumpără materiale noi, adună-țiinstrumentele și saltă. Nu mai aștepta acel „sunt gata” sau să fii invitat sau pentru a fi în dispoziția „corectă”.

Doar fă-o…

Balanță

Două dintre cele 4 unghiuri ale graficului tău – bazele tale și structurile de sprijin – sunt activate săptămâna aceasta prin această astrologie „odată-n viață”. Schimbarea nu este o opțiune, dacă a fost vreodată. În primul rând, vineri 10 ianuarie, o eclipsă emoțională lunară în sectorul carierei tale, ar putea însemna o schimbare de rol, titlu, loc de muncă sau chiar direcție. Evenimentele se pot aranja în jurul tău pentru a te face să îți dai seama în sfârșit că trebuie să mergi pe pășuni proaspete. Apoi, duminică, 12 ianuarie, o adunare uriașă de planete la baza graficului tău,. în Capricornul practic, aduce un ciclu lung, legat de rădăcinile și sentimentul de apartenență, la un sfârșit. Acest lucru ar putea fi ca cineva care plece de acasă sau tribul se extinde sau, mai probabil, în interiorul tău să ajungi la capătul unui drum și la reducerea pierderilor. Poți decide să te lepezi de o responsabilitate sau să te muți. Urmăriți evenimentele din jurul eclipsei pentru a crea circumstanțe care vă dau drumul pentru a merge mai departe. Pe parcursul anului următor, concentrează-te pe integrarea muncii și a casei, pe punerea legăturilor familiale pe primul loc, chiar dacă înseamnă regândirea completă a carierei tale.

Găsirea sensului în apartenență.

Scorpion

2020 va fi un an în care îți întorci viața cu capul în jos schimbând radical unele dintre cele mai îndelungate credințe și certitudini ale tale. Și „radicală” este exact cuvântul pentru a descrie acestă astrologie „odată în viață”. Începând de vineri, 10 ianuarie, cu o eclipsă lunară, evenimentele din afara controlului tău se reorganizează în jurul tău, te îndrumă spre un curs de studiu cu totul nou sau pornești într-o aventură interesantă. Sâmbătă, 11, Uranus imprevizibil se îndreaptă în zona ta de relații, încheind parteneriate depășite și te eliberează pentru ceva mult mai bun în lunile următoare. Apoi, duminică, 12, o combinație uriașă de planete din Casa a 3-a, îți pune accentul pe toate conexiunile și comunicațiile. Poți primi unele știri sau informații care îți schimbă total perspectiva. Dar adevăratul cadou este un surplus de putere, oferindu-ți impulsul și avântul pentru a-ți auzi vocea. Orice legătură cu scrierea, bloggingul, publicarea sau diseminarea informațiilor este foarte bine jucată.

Actualizează toate mijloacele tale de comunicare – vei avea nevoie de ele.

Săgetător

Din fericire pentru tine, Săgetător, ai planeta de avansare, pe Marte, în spate, în timp ce te îndrepți către un alt an de expansiune și posibilitate. Orice ar fi să se desfășoare, cu siguranță nu este momentul să joci pe sfiosul, pregătește-te pentru a răspunde circumstanțelor în schimbare precum un maestru Akido. Obiectivul tău este independența, în special independența financiară. Atât eclipsa de vineri, cât și conjucția de duminică, în Capricorn, au plasat banii și securitatea materială în fruntea listei de priorități pentru tot anul 2020. Cu planetele realiste Saturn și Pluto împreună cu Jupiter-ul expansionist, se poate simții ca un boom sau bust. Cheia este să faci schimbările necesare acum, în ianuarie, astfel încât să fii pregătit să mergi pe valuri. Asta ar putea însemna reducerea datoriei, apelarea la împrumuturi, restructurarea activității bancare, începerea economisirii. Cu siguranță înseamnă să ceri ceea ce merită și să refuzi să accepți ceva mai puțin.

Construirea unor fundații puternice.

Capricorn

Primul lucru de recunoscut, Capricorn, este că acesta este timpul tău, anul tău, deceniul tău – fără exagerare. Pe măsură ce Saturn, Pluto, Jupiter, Ceres și Mercur se adună în propriul tău semn, trebuie doar să simți puterea, surplusul de energie, agenția. Aceasta se construiește încet timp de mai bine de 11 ani, începând cu 2008, când agentul de schimbare Pluto s-a gândit la demontarea vieții voastre. Acum, este la apogeu. La rădăcina sa, este vorba despre o schimbare a identității și a perspectivei. Joci pe o scenă mult mai mare ca niciodată și este timpul să te ridici și să fii inclus. Principiile, valorile și credințele tale contează și pot face diferența chiar acolo unde ești. Găsește cauzele care îți hrănesc sufletul – personal, social, spiritual, colectiv și comite-te 100%. Dacă simțiți o presiune imensă pentru a face „ceva-orice!” – în ianuarie, doar fă un pas în spate. Cu eclipsa de vineri în zona ta de relații și imprevizibilul Uranus întorcându-se în avansare, există prea multe necunoscute necunoscute. Așadar, păstrează lucrurile simple, îndepărtează neesențialele – poți arunca o bombă sub orice este depășit odată ce știi unde și cum vrei să investești această putere nouă, încredere și credință de sine, dar nu înainte.

 Fie ca forța să fie cu tine.

Vărsător

Ceva mare și foarte transformator se întâmplă în spatele scenei, Vărsător. Pe 12 ianuarie, într-o singură trecere dramatică, conducătorul tău Saturn – maestrul profesor și simbolul potențialului tău – se află într-o super conjuncție cu agentul de schimbare Pluto, Jupiter expansionist, Ceres și Mercur, în cea mai adâncă parte a graficului tău. Poate fi un eveniment unic, dar atât de puternic încât repercusiunile vor continua pentru următorii doi ani. Îți activează cea de-a 12-a Casă, a inconștientului, a mecanismelor tale de apărare, a trecutului, a strămoșilor tăi. Strălucește o lumină în colțurile întunecate neexplorate ale sinelui tău interior, ale vieții și spiritualității tale de vis. Observă dacă ești atras de studii oculte, de cercetare a patrimoniului tău, de grupuri de oameni care vă plac, pentru a lua măsuri în numele altora. Din decembrie 2020, când Saturn și Jupiter sună marele clopot Vărsător pentru prima dată în secole, timpul tău va sosi. Așadar, încadrează-ți anul acesta ca unul de retragere și pregătire interioară pentru măiestrie.

Ceva din interiorul tău se dezgheață. Este ca și cum o parte din tine revive la viață. Aceasta este o versiune de tine care este atât familiară, cât și complet necunoscută pentru tine.

Pești

Din fericire pentru tine, ca Pești solar, astrologia din această săptămână formează un unghi foarte susținător față de Soarele tău. Combinația nucleară de Saturn și Pluto, de duminică, combinată cu alte câteva planete, are puterea de a schimba atât lumile, cât și viețile. Poate fi un eveniment astronomic, dar repercusiunile sale vor domina cel puțin doi ani. Amestecă eclipsa emoțională lunară de vineri și imprevizibilul Uranus în avansare, și schimbarea nu este cu siguranță o opțiune. Aceasta activează cea de-a 11-a Casă, de alianțe, prietenii, grupuri și colaboratori. Totul se referă la construirea comunității și la servirea unuia, bazat pe cele mai semnificative valori ale tale. S-ar putea să vă duceți echipa de lucru până unde pot face o diferență reală sau înființați o bancă de caritate sau alimente. Oricare ar fi calea ta, 2020 nu înseamnă să încerci să fii lupul alfa în cariera ta, ci despre apartenență.

O schimbare de cale.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0