Men in black – 12-19.01.2020

Ne aflăm în convulsiile unei eclipse lunare seismice și a unei furtuni declanșată de ambii deșteptători, Uranus și Eris ce avansează împreună. Fiecare planetă se mișcă acum în avansare, accelerând călătoria noastră în gaura iepurelui. Apoi vine, duminică, ultra-rara Super Conjuncția Saturn / Pluto – prima din Capricorn timp de 507 de ani – țăcănind codurile pentru următorii 30 de ani pentru a fi amplasate la locul lor, unul după altul. Aceasta este o singură trecere cu consecințe pe termen lung – prima dintr-o serie de răsturnări de domino, provocând o reacție în lanț.

Așteptați-vă ca acest ciclu să aibă un efect excepțional de puternic în următorii 2 ani, stimulând dinamici geopolitice semnificative care vor afecta distribuția energiei pe scară globală. Conjunctul Saturn / Pluto este racheta nucleară a combinațiilor. Într-o reacție nucleară, un fel de materie este transformat în altul, iar în acest proces este eliberată o energie extraordinară. Aspectele dure dintre Saturn și Pluto adesea aduc dezastre naturale, în special activitatea seismică și vulcanică.

Combinată cu începutul revenirii karmice a Pluto, din Statele Unite – prima din 1776, Părinții Fondatori – vor exista numeroși markeri în istoria națională și globală. Nu numai că Pluto își va face revenirea karmică în graficul Americii pe tot parcursul anilor 2020, dar și volatilul Uranus – iar Neptun se va opune poziției sale natale. Acest lucru indică faptul că o mare criză americană, un alt „pivot al istoriei” comparabil cu Revoluția, Războiul Civil și cel de-al Doilea Război Mondial, se pregătește, la mijlocul anilor 2020.

Întreaga săptămână este extrem de volatilă, pe măsură ce consecințele puternice ale schimbărilor de putere pe scena mondială – inclusiv a regalității așa cum am prevăzut – devin clare. Toată săptămâna, Soarele, Luna, Marte și Mercur declanșează și activează Super Conjuncția.

Colaborează cu Soarta

  • Pune-ți relațiile și sănătatea în fruntea agendei
  • Fii activ fizic pentru a muta energia prin tine și a o stabiliza
  • Curăță-ți mediul
  • Păstrează-ți viața simplă – îndepărtează de orice neesențial
  • Rezistă la nevoia de a te ascunde – Pluto poate fi separativ și izolator
  • Arată-te și refuză să te simți neputincios
  • Nu încerca și nu controla circumstanțele și oamenii – va lovi înapoi
  • Fără scurtături – superficialul nu va funcționa, va ricoșa
  • Transparența, autenticitatea și deschiderea vor fi critice
  • Concentrează-te pe noile tale începuturi, nu pe ceea ce ai pierdut

Simbolul Chandra pentru CAPRICORN 22:
Un altar gol acoperit cu Catifea Neagră

„O putere mai mare lucrează în culisele de aici. Acea putere este imensă și cutremurătoare. Ne cere să fim disecați de acel aspect al nostru însuși care se află între noi și ceea ce suntem numiți aici pentru a simți. Și cu o furie neobosită, nu ne va lăsa. Căci suntem gândiți să fim falsificați și modestați în ceva dincolo de apucarea sinelui nostru istoric. Ni se solicită să înlocuim vechile modele și sindroame cu ceva care este deja bine pe drum și are nevoie doar de binecuvântarea noastră pentru a-și îndeplini ciclul de schimbare profundă aici. Acesta este un punct decisiv, personal și colectiv. Poate merge în orice fel. Există motive întemeiate pentru a reține, pentru a reține, pentru a cere termeni mai buni. Cu toate acestea, timpul este atât de crucial. Ne putem permite să fim atât de siguri, când știm că a trecut cu bine asemenea considerente? În ultima clipă, când totul depinde de ea, idolii se răstoarnă; modul de viață cu putere grea a dispărut ”.

Berbec

Să nu intervină nimic între tine și munca vieții tale. Re-gândește, re-instrumentează, apoi se angajează-te 100% la misiunea ta. Dacă nu știți care este, nu aștepta să o descoperi ca și cum ar fi în afara ta. Indiferent dacă pasiunea ta are forma unei cariere, a unui serviciu sau a unei activități de voluntariat, ai încredere în acea voce interioară insistentă. Lăsă-te să te schimbe, să te evolueze și să-ți îndrepți treptat ochii către orizonturi noi și mai mari. Redu distragerile și curăță-ți acțiunea. Până acum, știi că rezistența și resursele sunt puterile tale. Lăsă planificarea liniară sau setarea obiectivelor în urmă și fă în schimb următorul lucru corect, câte o etapă pe rând. Discerne diferența dintre a fi impulsiv și înțelepciunea marelui tău Da sau marele Nu.

.

Taur

Fă din „What the bleep do we know?” mantra ta pentru 2020 – îți va păstra mintea pe orizonturi mult mai mari. Balanțele îți cad din ochi și vezi cu o claritate orbitoare cum te-ai păstrat mic. Ștergi sisteme de credințe învechite precum niște software-uri vechi și te trezești la putere și la potențialul tău pentru a face diferența. Privește acest an ca la unul în care îți construiești resursele, îți extinzi peisajul oamenilor și îți aduni informații astfel încât să-ți poți transforma activele, abilitățile, talentele, timpul, investiția și dragostea într-un set de instrumente puternic. Fisiunea nucleară Saturn / Pluto, combinată cu câmpul tău magnetic Taurian, este o alchimie pură a Pământului – magia de a transforma ideile în realitate.

.

Gemeni

Cunoaște-ți abilitățile – abilitățile tale, experiența ta hardcore, instrumentele tale. Stabilește clar un sentiment al autenticității tale. Reamintește-ți de valoarea de nezdruncinat a meritului tău. Observă oțelul tău interior și întărește-l. Aceasta este o injecție odată în viață a puterii personale – momentul în care îți poți recupera timpul și energia de la oricine sau de la orice lucru care te drenează. Gândește-te la ea ca la procesul de regăsire a sufletului atunci când chemi acasă aspecte abandonate ale tale. Fă din securitatea ta personală și financiară prioritatea ta. Adună-ți creanțele, plătește-ți datoriile, redu risipa și construiește fundații solide. Obține-ți independența financiară și îndepărtează-te de parteneriate care nu sunt în beneficiul tău.

.

Rac

Această combinație nucleară are un mesaj clar pentru tine: cea mai importantă relație este cu tine însuți. Evenimentele din afara controlului tău au înlăturat sistemele de asistență familiară, unul câte unul și te-au provocat să te afli în puterea ta. Canalizează-ți rezistența câștigată cu greu pentru a-ți deveni cel mai bun susținător, sponsor, aliat și colaborator, căutând în interior propria ta îndrumare, în loc de în afară. Rezistă la nevoia de a te ascunde și construiește în schimb un rai sigur și consolidează-ți sentimentul de securitate personală, apoi folosește-l ca o trambulină pentru a-ți lărgi orizonturile. În loc să te concentrezi pe ceea ce pierzi, observă ce se deschide în locul său.

Tu ești cerul, orice altceva este doar vreme.

Leu

Pentru tine, această putere uriașă din Super Conjuncția Saturn / Pluto este legată de curățarea acțiunilor, de curățarea punților, de a te angaja să faci corect elementele de bază și să construiești fundații puternice. Noile și interesantele orizonturi de carieră / muncă / scop care se deschid pentru tine au nevoie de o pregătire solidă, deci angajează-te să dormi, să mănânci și să faci exerciții fizice obișnuite. Această descărcare a energiei practice a pământului poate fi epuizantă pentru tine ca semn de foc, deci creează obiceiuri, ritualuri și acțiuni de susținere zilnică care te fac să te simți îngrijit și hrănit. Ecologia personală – casa ta, mașina ta, câmpul tău energetic – au nevoie de o deblocare literală și metaforică.

.

Fecioară

Dacă o lași, această energie nucleară din Casa a 5-a a ta, poate duce la o înflorire creativă, odată în viață. Este vorba doar despre ceea ce te face fericit, despre ceea ce te face să devii viu, despre exprimarea darurilor tale de amorul artei, nu doar pentru a câștiga bani din ele. Orice pasiune sau recreație preferată pe care ai lăsat-o pe marginea drumului, strigă să fie auzită, recunoscută și readusă la viață. Nu contează ce formă ia, tot ce contează este să transformi visele și inspirațiile în realitate. Sunteți un semn de pământ practic, întemeiat și cu Saturn și Pluto în Capricornul pământesc și deșteptătorul Uranus în Taurul pământesc, cheile manifestării sunt în mâinile voastre.

.

Balanță

Aceste energii transformatoare, neobosite, schimbă oamenii și circumstanțele din jurul tău, iar rezistența este zadarnică. Marele dar al acestei Super Conjuncții este că, în sfârșit, îți ștergi uzate, de victimizare despre apartenență. În loc să-i cauți pe alții pentru securitate, privește în interior. Chiar acolo răsare un sentiment de apartenență. Înseamnă să schimbi vechile modele de limitare ale atașamentului și să inițiezi noi moduri mai libere de relaționare cu casa și familia; a pleca de la îndatoririle, obligațiile și responsabilitățile excluse, care nu vă mai sunt în serviciu; a-ți oferi libertatea și spațiul pentru a te deplasa în timpul călătoriei conștiente. La fel ca Rățușca cea urătă, ești în căutarea tribului tău.

.

Scorpion

Totul este despre să te conectezi și să rămâi conectat. Saturn și Pluto te împing să ieși din spatele stâncii tale familiare și să împărtășești gândurile, darurile și expertiza cu restul lumii. Având vedre cu raze X, să poți vedea dincolo de suprafață și să identifici tiparele și tendințele, sunt super-puterile tale. Acum ai nevoie să găsești modalități de a transmite rezultatele tale, indiferent dacă creezi podcast-uri, scrii bloguri sau cărți, susții discuții sau seminarii. Conectează-te la ceea ce se întâmplă la nivel local, extinde-ți contactele și alătură-te unor fabrici de idei pentru a învăța pe măsură ce predai . Construiește o platformă, câte o singură persoană pe rând. Circuitul tău intern este în reconectare.

.

Săgetător

Aceasta este o oportunitate odată în viață pentru construirea imperiului! Nu mai încearcă să trăiești pe aer proaspăt și inspirație – este timpul să devi serios cu privire la crearea bazelor puternice personale și financiare pentru viitorul tău. Această adunare uimitoare de planete din Capricornul pământesc acționează ca balastrul, ținându-ți picioarele pe pământ. Misiunea ta în 2020 este să transformi toate ideile, inspirațiile și momentele de inspirașie pe care le-ai experimentat în 2019 într-o ofertă comercializabilă pentru a adăuga valoare atât ție, cât și celorlalți. Ca Săgetător, toată viața ta este o căutare a sensului, deci devii un creator de sensuri, nu un consumator de Instagram. Având în vedere că planetele de avere Pluto și Jupiter creează Legea Atracției în zona ta de venit, banii sunt acolo – trebuie doar să crezi că-i meriți.

.

Capricorn

Da, este timpul tău, Capricorn – nu se poate să fi ratat mesajele planetare despre faptul că schimbarea nu este o opțiune. În ultimii doi ani, în timp ce Saturn și Pluto s-au apropiat unul de celălalt, ai experimentat pierderi în relații, locuri de muncă, financiar. Pentru unii dintre voi, s-a părut de parcă o minge naufragiată v-a aplatizat peisajul familiar. Acum, la super conjuncție, este oportunitatea ta de a-ți recunoaște propria putere, propria ta elasticitate și propria ta sferă de resurse. Este ca și cum ar fi primit un permis gratuit pentru a începe, dar de data aceasta, după propriile condiții. Creează-ți mantra: „Viitorul nu este ceva în care intru. Viitorul este ceva creat de mine ”.

.

Vărsător

Dacă simți că nu mai știi cine ești, nu este surprinzător. În ultimii ani, implavabilii agenți de schimbare Saturn și Pluto te reconstruiesc din interior spre exterior. Uită-te înapoi, dacă nu crezi. Credințele, obiceiurile, tribul tău, visele tale sunt la fel ca în 2017? Înrămează anul 2020 ca o revoluție liniștită – nu mai puțin puternică pentru întâmplări în culise. Te-ai născut un agent de schimbare, un non-conformist, cineva ale cărui super puteri aduc diferite triburi și idei împreună pentru binele superior. Pe măsură ce Saturn se întoarce la Vărsător pentru prima dată din 1991, însoțit de Jupiter-ul expansionist în decembrie, aceste cadouri nu vor avea preț.

.

Pești

Ca Pești sensibil, de apă, această densitate uriașă de planete din Capricornul pământesc se simte probabil foarte grea, aproape copleșitoare. Cu siguranță nu este elementul tău și de aceea are ceva foarte important să te învețe – valoarea angajamentului ferm, indiferent dacă este o persoană, un rol sau o promisiune. Oricât preferi să fii liber să înoți liber, să poți schimba direcția cu o pâlpâire de coadă, 2020 va fi anul în care să lucrezi în colaborare pentru a căuta ceva semnificativ. Alege cauzele în care poți face ceva și angajează-te acolo unde ești – acționează local, gândește-te global. Alți oameni te vor ajuta să te orientezi într-o direcție nouă, atâta timp cât asculți, înveți și co-creezi.

.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0