Un mesaj din viitor – 19-25.01.2020

Acesta este anul marii schimbări, de la Capricornul politic și corporativ, condus de Pluto și Saturn, până la Vărsătorul social și umanitar, animat de Jupiter și Saturn, și începutul Marii Transformări 2020-2030. 2020 se încheie cu o conjuncție între Jupiter și Saturn în primul grad de Vărsător, care este una dintre cele mai strălucitoare balize astrologice pe care nu le-am avut de mult timp.

Săptămâna aceasta, veți simți că primele frecvențe futuriste Vărsătoriene ca o Lună Nouă uimitoare la 4 ° Vărsător ce se aliniază perfect cu Uranus în Taur – corpul electric. Sincronistic, Vărsătorul este condus de excentricul Uranus, care subliniază mesajul schimbării progresive.

În mandala nașterii proprii, orice aspect al vieții simbolizează Vărsătorul pentru tine, este trezit, agitat, amintindu-ți că este timpul să nu mai privești lumea veche arzând și să te îndrepți spre construirea unui viitor diferit. Fiindcă tot ce faci, face diferența.

LUNA NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR 4 °

Nu numai că Luna Nouă este în conjuncție cu Ceres și Mercur, și Uranus în Taur, dar Marte este pe Marele Atractor la 14 ° Săgetător – cunoscut ca lungimea de undă a vocii Creatorului. Cea mai puternică sursă de radiații electromagnetice din universul cunoscut, Marele Atractor îndoaie atât spațiul cât și timpul, oferind o viziune simultană asupra trecutului, prezentului și viitorului. Pare să se retragă de la noi și să se apropie de noi în același timp, îndreptându-ne în ambele direcții într-un ritm aproape imposibil de rapid. Ca Sursă (Marele Atractor) a Sursei (Super Centrul Galactic) a Sursei noastre (Centrul Galactic), influența sa este atât subtilă cât și profundă, iar în astrologia evolutivă 5D, Marele Atractor reprezintă cheia misterului universului.

Așteptați-vă la o săptămână de surprize, revelații și informații / tehnologii noi. Între ei, Pluto, Ceres și Uranus ne trezesc pe toți din complezența noastră consumistă față de realitatea schimbărilor climatice scăpate de sub control – adevărul inconvenient din 2020 și nu numai.

Simbolul Chandra pentru Vărsătorul de Lună Nouă 4:
Mulți licurici se adună la amurg

„Deveniți conștienți simultan de lucruri uimitoare, de lucruri uimitoare, de lucruri care distrug lumea. State de revelație. Sunteți chemat pe dinăuntru să vă treziți și să ascultă agitațiile viitorului. Capabil să depășești salturi, ești infuzat cu un spirit de începuturi noi. Mai ales puternic orientat către stările modificate și conștientizarea pragului. Ai fost adus în locuri în care toate presupunerile și ideologiile împărtășite devin palide și lipsite de viață și altceva stârnește recunoașterea și urmărirea. Inspirat colectiv pentru a găsi alternative, pentru a căuta o viziune, pentru a vă aduna cu cei care sunt atinși în mod similar, vă aflați la parterul unor noi mișcări și descoperiri inovatoare. Și plin de mirare și de uimire față de proces și de un mod întreg de lucruri în lumi precum aceasta.” – Elias Lonsdale, Inside Degrees.

Berbec

În marea parte a ultimilor ani – mai ales de la sfârșitul anului 2017 – o mare parte din atenția ta a fost asupra carierei tale, a jobului tău, a scopului tău – adesea din pură necesitate. Trebuie să se simtă ca și cum va fi așa pentru totdeauna. Nu întocmai. Deși agentul de schimbare Pluto va rămâne pe acest unghi al graficului tău încă 4 ani, există o schimbare vizibilă și primele informații vor ajunge în această săptămână. Luni, Soarele se întoarce la Vărsător, urmat de o Lună Nouă, vineri 24. Casa Vărsătoriană, a 11-a, a ta se referă la conexiuni, alianțe, grupuri, colaborări și prietenii, iar această parte a vieții tale va fi extinsă în următorii ani. Începe prin identificarea valorilor tale cele mai importante. Ce este atât de important pentru tine încât este la fel de integrantă ca respirația? Acolo poți face diferența.

Gata cu pădurarul singuratic.

Taur

Încă de la sfârșitul anului 2008 și din ce în ce mai mult în ultimii doi ani, convingerile și filozofia ta de viață au fost transformate în interior. Viața ți-a arătat că multe dintre regulile pe care le-ai învățat ca și copil nu sunt doar greșite, ci restrictive și chiar contraproductive. Ți-ai deschis mintea către o viziune mult mai mare, mai extinsă asupra lumii, venind în contact cu oameni care te fac să reconsideri tot ceea ce ai luat ca de facto. Începând cu această săptămână, pe măsură ce energia se schimbă spre Vărsător din Capricorn, culmea graficului tău este activată. Tot ceea ce ai trăit, experimentat, învățat și creat până acum va fi distilat pentru a adăuga valoare pentru ceilalți printr-o schimbare în carieră, scop sau cale de viață. Pe Luna Nouă de vineri, fii atent pentru informații noi, indicii sau șoapte care vorbesc direct cu sinele tău cel mai profund.

Găsirea vocii tale adevărate.

Gemeni

În această săptămână există un suflu de aer proaspăt cu planeta personală Mercur și o Lună Nouă în Vărsătorul progresist și futurist. Pentru ceea ce pare a fi etern, a trebuit să te ocupi de realitatea materială, întrucât finanțele și resursele tale s-au confruntat cu schimbări care au fost, pentru a o spune ușor, provocatoare. Încet, pas cu pas în acest an, ca mai întâi Saturn, apoi Jupiter părăsește casa a 8-a a ta, Capricorniană, și se mută în casa a 8-a a ta, Vărsătoriană, ridici ochii de la supraviețuirea de zi cu zi, spre marea lume largă din jurul tău. Săptămâna aceasta, în timp ce Soarele intră în Vărsător, luni, urmată de o lună nouă uimitoare, vineri 24, observă ce-ți atrage interesul. Ar putea fi un curs de studiu intrigant sau o oportunitate de călătorie sau un sistem de credințe diferit. Oricare ar fi, urmează indicii …

Este o lume mare acolo.

Rac

Fii curajos. În această săptămână vei simții o eliberare foarte binevenită a presiunii sub care ai fost. Nu va dispărea brusc peste noapte, dar va fi luminat de un suflu de aer curat. În timp ce Soarele intră în Vărsător, luni, urmat de o Lună Noua uimitoare în Vărsător, vineri 24, energia este mult mai compatibilă cu a ta, trecând de la Capricornul din beton pământesc greoi, la aerisitorul de apă progresiv. Vărsătorul este casa a 8-a a ta, a celor mai mari întrebări din viață, intimitatea și psihologia personală. Ar fi un moment excelent pentru a vorbi cu un psihoterapeut, prieten înțelept sau consilier. Odată cu inovatorul Uranus în Taur, aliniat cu această Lună Nouă, orice fel de grup de sprijin sau spațiu sigur ar lăsa o lumină în aceste colțuri întunecate.

Vorbind despre ceea ce contează cu adevărat.

Leu

Pe măsură ce Soarele revine luni la semnul tău opus, Vărsător, urmat de o uimitoare Lună Nouă în Vărsător, vineri, parteneriate de tot felul au nevoie de atenția ta. Cu Uranus imprevizibil în partea de sus a graficului tău, în contradicție cu Luna Nouă, ar putea exista discuții sincere despre echilibrul tău de muncă / viață cu cei apropiați. Este momentul perfect pentru a consolida o legătură strânsă și cineva te-ar putea surprinde cu intensitatea sentimentelor sale. Pe de altă parte, pauzele și despărțirile sunt o specialitate a lui Uranus, așa că ar putea merge în orice fel. Cea mai bună strategie este să asculți în loc să vorbești – e posibil să înveți ceva important despre tine.

Deschizându-te.

Fecioară

Din toate semnele, ca Fecioară, ai cea mai bună mână de cărți săptămâna aceasta. Venus strălucește puternic în semnul tău opus, Pești, și se îndreaptă spre o fuziune cu Neptun fermecător – coeficientul tău personal de atracție este stabilit la nivel ridicat! În plus, propria ta planetă Mercur se află în Vărsătorul futurist, împreună cu Soarele și Luna Nouă de vineri, care îți oferă dorința de a avansa curățenia de primăvara. Gândește-te la ea ca la lumina soarelui care strălucește brusc prin ferestrele prăfuite, arătându-ți ce anume are nevoie de upgrade, îndepărtare sau înlocuire în sănătatea, bunăstarea sau programul tău. Folosește toate acele idei creative pe care le-ai incubat în liniște și distrează-te schimbând lucrurile împrejur, pentru a lăsa înăuntru un suflu aer curat să scuture pânzele de păianjen.

O mică ușurare ușoară.

Balanță

Pe măsură ce o parte din energia grea foarte densă se disipează după uriașa conjuncție Saturn / Pluto din Capricornul pământesc, poți simții că începi să te luminezi. Luni, Soarele intră în semnul de aer, compatibil, Vărsător, urmat de o frumoasă Lună Nouă Vărsătoariană, vineri 24. În diagrama ta solară, Vărsătorul este a cincea casă a ta, de creativitate, auto-exprimare, distracție, copii și romantism – sună atrăgător, nu-i așa? Aceasta este partea din viața ta care va experimenta o reînflorire în 2020/21 și vei obține o scurtă previzualizare a atracțiilor viitoare. Urmărește-ți instinctele, luminează-te pe tine, taie-ți niște slăbiciuni și observă cum îți ridică spiritele.

Viața este pentru a trăi.

Scorpion

Sfârșitul lui ianuarie pentru tine este plin de promisiuni. Venus într-un semn de apă sensibil compatibil, Pestii, îți luminează unghiul de romantism, plăcere și distracție, făcându-te mai atractiv decât de obicei. Luni, Soarele revine la Varsatorul futurist, urmat de o uimitoare Luna Nouă Vărsătoriană, vineri 24. Pentru tine, această schimbare de la energia grea, solidă a Capricornului, la ideile progresive ale purtătorului de apă, îți îndreaptă gândurile spre luminarea casei tale. Deschide ferestrele, șterge tecii, alege o culoare aventuroasă pentru pereți și deschide ușile pentru a primi prieteni și familie. Poftiți-vă la maxim ideile romantice și creative și bucurați-vă de modul în care vă ridică spiritele.

Libertatea de a fi tu însuți.

Săgetător

Odată cu Venus care îți luminează unghiul de familie, trib și apartenență, casa este cu siguranță acolo unde îți este inima. Invită-i pe oameni, dați o petrecere improvizată sau folosește-ți spațiul pentru a face o întâlnire în jurul unei chestiuni care vă este aproape de inimă. Pe măsură ce energia se schimbă în această săptămână de la Capricornul greoi, practic, la Vărsătorul liber de gândire progresiv, idei noi vin în discuție. Luna Nouă Vărsătoriană de vineri, în unghiul tău de conexiuni, începe un an de gândire inovatoare, atunci când ești atras să colaborezi cu fabricile de idei sau grupuri de oameni cu idei similare. Refuză să te bazezi pe aceleași moduri convenționale vechi de a face lucrurile.

Luminând o scânteie care va deveni o flacără.

Capricorn

Dublul eveniment din ianuarie, o eclipsă plus conjuncția Saturn / Pluto din propriul tău semn, probabil, te-a lăsat să te simți copleșit sau pur și simplu epuizat. Nu este surprinzător – întregul tău sistem – mental, fizic și emoțional – tocmai a fost deschis. În loc să încerci să folosești puterea de voință, oprește-te pentru a asculta ce vă spune corpul. Fă un pas înapoi pentru a te odihni și a te recupera. Orice este mai bun decât epuizarea. După ce ți-ai reîncărcat bateriile, aruncă o privire la finanțele tale. Luna Nouă Vărsătoriană de vineri este ziua pentru a începe un nou capitol în cartea de conturi.

Fă din bunăstarea ta, prioritatea ta.

Vărsător

Forța este cu siguranță cu tine, Vărsător. Marea schimbare care marchează un punct de cotitură în 2020, de la Capricornul materialist, greoi, la propriul tău semn al viitorului, este acum în curs. Simte-te înapoi în propriul element, cu Mercur, Soarele și Luna Nouă Vărsătoriană de vineri, îți aduc aer curat și energie solară, reîncărcându-ți bateriile. Curentarea și electrizarea sistemului, deșteptătorul tău personal Uranus se aliniază cu Luna Nouă. Canalizează această neliniște în casa ta, făcându-ți spațiul privat exact așa cum îți dorești – culori excentrice, obiecte de perete neobișnuite, tehnologie nouă – orice îți face barca să plutească.

Este o instanță pentru a fi tu însuți.

Pești

Oprește-te din a te critica, pășește înapoi de la străduințe sau eforturi și bucură-te doar de plutirea pe aceste aspecte minunate de susținere. Frumoasa Venus este în Pești până luna viitoare, ridicându-ți spiritele și deschizându-ți inima. Nu numai atât, dar Zeița face o aliniere minunată cu Jupiter, aducătorul de cadouri, în timp ce se îndreaptă spre o fuziune cu producătorul de vise, Neptun, planeta ta personală. Ești brusc mai atractiv pentru cei din jurul tău, atrași de farmecul, bunătatea și empatia ta. Acesta este un moment minunat pentru a te îndrăgosti, a reaprinde o romanță veche sau a vă pierde în natură. Fă o întâlnire cu artistul tău și mergeți și explorați ce are lumea să ofere.

Ochelari cu nuanțe de trandafiri.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0