Un deget arătând spre lună – 02-09.02.2020

Acum că Saturn s-a separat de Pluto cu 1 grad, devine clar despre ce este vorba în conjuncția epocală Saturn / Pluto. Punctul principal este: finaluri de tot felul, personale, colective și globale – genul de finaluri permanente, ireversibile și definitive. Vechile alianțe sunt rupte, sistemele politice sunt construite, modelele meteorologice devenite total imprevizibile, China a fost blocată, deoarece amenințarea unei pandemii globale pune capăt astepțărilor noastre naționale de siguranță.

Sfârșirile vor continua să se sfâșie atunci când Marte va intra în Capricorn pe 17 februarie întâlnind Nodul Karmic Sudic al Soarții, iar apoi îi va declanșa pe  Jupiter, Saturn și Pluto, în martie. Unele lucruri se termină pentru fiecare dintre noi, pe măsură ce evenimentele globale uriașe ajung în fiecare colț al vieții noastre.

Așadar, în schimb, frecvența aerisită și progresivă a Vărsătorului – creșterea mai accesibilă cu fiecare săptămână – este un vânt rece de promisiune și de har și speranță de a veni cu soluții, descoperiri și tehnologie aplicabile neașteptate.

Ceres tocmai a intrat în Vărsător, aliniat cu deșteptătorul Uranus în Taur – planeta Pământ se re-sălbaticește și atunci când vom privi înapoi, vom recunoaște că acesta este punctul de înclinare pentru cei 99% – nu doar pentru elită – pentru a cere acțiune și a-și asuma responsabilitatea pentru acțiuni privind schimbările climatice și stingerea faunei sălbatice.

Luna Plină Leu / Vărsător din 9 februarie este un „deget îndreptat către Lună”, un indiciu despre ce va veni între martie și iulie și la Solstițiul din 21 decembrie 2020, când Saturn conturează Jupiter la 0º Vărsător și sună Marele Clopot Vărsătorian pentru prima dată în secole.

Este timpul să nu mai fim hipnotizați de dramele 3D și să ne concentrăm pe ceea ce funcționează, în loc de ceea ce nu funcționează. Este timpul să recunoașteți ceea ce găsiți, nu ceea ce pierdeți. Este timpul să vă identificați invitația unică la reînnoire și inovare.

Simbolul Chandra pentru Luna Plină Leu 21:
Un tufiș cu vârfuri acoperite cu fructe de pădure. Este pe zăpadă.

„Extrem de luminos. Purtând lumina interioară. Contrabandat aici pentru a echilibra piesele hiper-materiale ale vremii. Încercând să se manifeste lumina mai ales în timpuri și locuri întunecate. Un specialist cosmic în sarcina grea de a face ca spiritul să conteze în mijlocul nebuniei. Întotdeauna intenționat să sublinieze Lumina interioară, semnele și simbolurile eternității. Nu este moderat sau modest în nicio direcție. Ieșind absolut toate pentru a dramatiza și a da voce componentei sacre, numinoase, răscumpărătoare a existenței Pământului. Propulsat de îndrumarea stelelor pentru a găsi și restabili alinierea cu sufletul. ”

Berbec

Pentru tine ca Berbec, februarie va fi o lună semnificativă. De îndată ce planeta ta personală Marte intră în Capricorn în 2 săptămâni, totuși, pe parcurs, sunt pe cale să ajungă mai multe schimbări cu clopote și fluiere. Cariera, serviciul, scopul și ceea ce sunteți cunoscuți se află într-o stare de transformare reală. Fii pregătit să schimbi direcția, să lași un loc de muncă nesatisfăcător sau să pornești de unul singur. Vei ști când este suficient. Ia-ți curaj – Venus intră în Berbec vineri, 7, ridicându-ți coeficientul de atrăgător, netezindu-ți calea și aducând noroc atunci când ai nevoie cel mai mult. Venus te vizitează doar o dată în fiecare an, așa că îmbunătățește-ți aspectul și cere ce vrei cu adevărat, nu doar pentru ceea ce crezi că trebuie să te stabilești. Duminica jucătoare a lunii pline cu Leu este un memento pentru că viața nu trebuie să fie serioasă.

Întinde-te să atingi Luna și chiar dacă nu nimerești, vei ateriza printre stele.

Taur

Soarele și Ceres luminează partea de sus a graficului tău în această lună, în Vărsător, mutând accentul pe modificările imaginii tale publice. Munca, cariera ta și contribuția ta la colectiv vor deveni mult mai vizibile în 2020/21, așa că începe să te aclimatizezi mutându-ți nasul de la învățarea, ucenicia și explorarea Capricorniene către învățarea, mentoratul, antrenarea Vărsătoriene sau pur și simplu a fi mai văzut și apreciat. Această săptămână – întrucât Venus se refugiează în casa ta adâncă, ascunsă, este un moment pentru a te retrage într-un cocon confortabil undeva, pentru a te „deconecta” cu planurile și pentru a-ți restabili bunăstarea. Deșteptătorul Uranus din Taur îți zguduie identitatea de bază și părți din tine care au rămas în stare latentă sau reprimată prind viață.

Priveste acest spatiu.

Gemeni

Începând cu 3 februarie, când planeta ta personală Mercur intră în Pești, o schimbare de direcție este pe cărți. Locul tău în lume începe să te preocupe. În timp ce Mercur este retrograd până în martie, nu vă grăbiți în nimic, folosiți acest timp pentru a aduna informații, a discuta cu prieteni buni și a pune bazele unui proiect care vă va folosi toate abilitățile, talentele și resursele. Luna Plină în Leu, de vineri, îți stimulează unghiul de conectare și comunicare, așa că ieși acolo, întâlnește-te cu prieteni vechi, alătură-te unui grup interesant sau ia legătura cu tribul tău. Cu siguranță acesta nu este un moment pentru a merge singur, așa că întărește-ți și extinde-ți rețeaua de asistență. Reține că cei mai apropiați vă sunt camera de ecou, deci alege cu înțelepciune.

Pregatind scena.

Rac

Pentru mulți Raci sensibili, ianuarie a fost o lună brutală când s-a simțit ca și cum ai fi împotriva factorilor din afara controlului tău, alături de oameni puternici care refuzau să asculte, să negocieze sau să facă compromisuri. În acest an, principala ta prioritate ar trebui să fie alcătuirea de alianțe de susținere, adunarea de suporteri, sponsori și colaboratori pentru a acționa ca niște consilieri de sondare și să înveselească lideri atunci când aveți nevoie cel mai mult. Acest lucru va fi mai ușor decât sună odată cu sprijinul lui Jupiter în zona de relații. De vineri, 7, când Venus luminează cel mai înalt punct al graficului tău, îmbunătățește-ți îngrijirea de sine și aspectul, lustruiește-ți imaginea și cere recunoaștere pentru toată diligența ta. Luna Plină de duminică vă concentrează pe bani – vi se plătește ceea ce meritați? Dacă nu, ce ai de gând să faci despre asta?

A intra inauntru de la frig.

Leu

Cu Soarele în semnul tău opus, de Vărsător, accentul tău se abate de la tine spre alte persoane. Acest lucru te obligă să te îndepărtezi obsesiv de greșelile trecute sau de oportunitățile ratate de a te bucura de plasa de siguranță a comunității. Ca Leu, prosperi atunci când transformi căldura inimii pentru a-i ajuta pe ceilalți. Creezi noi parteneriate și colaborări interesante pentru proiecte creative. Cu anuala Luna Plină în Leu, de duminică, 9, aliniată frumos cu Marte, în semnul de foc al Săgetătorului, cerul este limita. Nu este vorba despre chestiuni raționale de cap, nu despre decizia de a face ceva doar pentru bani, ci despre urmărirea pasiunilor tale oriunde ar putea conduce. Amintește-ți să fii atent la marele Da sau Nu – corpul tău nu minte niciodată.

Fiind o casă ușoară într-o lume întunecată.

Fecioară

Toate relațiile voastre urmează să fie analizate începând de luni, 3 februarie. Asta în momentul în care planeta personală Mercur intră în Pești, semnul opus, pentru a rămâne până în aprilie. Mercur încetinește să se întoarcă înapoi pe 17 februarie, oferindu-ți timp și spațiu pentru a te gândi la ceea ce îți dorești și ai nevoie într-un parteneriat strâns. Uneori, este mai ușor să te bazezi pe cel de-al doilea cel mai bun, pur și simplu pentru că pare a fi opțiunea sigură. Cu siguranță acest lucru nu va fi cazul în 2020, multe Fecioare au fost aproape obsedate de relația lor cea mai importantă în ultimul an. Dacă asta te descrie, te-a distras de la oportunități din alte părți ale vieții tale. Este un moment excelent pentru a obține o idee de proporție, pentru a decide dacă ești cu toate înăuntru sau pe cale de ieșire. Nu există un teren de mijloc. Ia-ți timpul necesar și nu te lăsa inlfuențat să nu faci ceea ce se simte potrivit.

Magia se află chiar în afara zonei tale de confort.

Balanță

Pentru tine ca Balanță, există două schimbări mari, săptămâna aceasta și luna aceasta. În primul rând, pe 7 februarie, planeta ta personală Venus traversează în Berbec unghiul tău de dragoste și relație. Apoi, pe 17 februarie, Marte se mută în unghiul tău de casă, familie și apartenență. Acestea sunt două dintre cele patru unghiuri grafice ale tale – bazele și fundamentele vieții, deci aceasta înseamnă schimbare. Mai ales în problemele inimii, atunci când o triplă conjuncție de Lilith, Chiron și Venus aduce fie o dorință urgentă de a încălca propriile reguli și de a arunca asupra trecutului sau de a introduce pe cineva care este neconvențional și diferit. Luna Plină de duminică, 9 februarie, ar putea da startul lucrurilor acasă când ești pe muchie între a vrea să petreci mai mult timp cu noii prieteni și a simții că ar trebui să-ți pui familia pe primul loc.

A simții cum sufla vânturile libertății…

Scorpion

Profită la maximum de faptul că Marte este în unghiul tău de venituri, finanțe și câștiguri înainte de 17 februarie. Dacă ești angajat pe cont propriu, poți atrage un client valabil pe termen lung sau dacă lucrezi pentru altcineva, un fel de bonus sau recompensă pentru eforturile din trecut. Când Venus se va muta în Berbec, vineri 3, rutina ta zilnică de muncă va deveni mai ușoară, mai plăcută și mai interesantă. Tot acest factor se simte bine este extins de Luna Plină de duminică, în Leu, care luminează partea de sus a graficului. Devii mult mai vizibil în cariera ta, oamenii te observă și, mai important, ceea ce faci. Aceasta ar putea funcționa în ambele moduri. Dacă ai tăiat colțurile, mai bine mergi înapoi și fă-l corect. Din fericire, din 3 februarie, Mercur se mută în zodia compatibilă Pești, stimulându-ți creativitatea și imaginația.

Urmează formula Walt Disney – fii un visător practic.

Săgetător

Stoarce ultima picătură de suc de Marte, care îți traversează semnul. După 17 februarie, planeta roșie nu se va mai întoarce în Săgetător pentru 2 ani, așa că, dacă simți că ai fi pe steroizi, canalizează-ți excesul de energie în transformarea oportunităților în realitate. Este vorba doar despre setarea impulsului, și vei fi de neoprit. Cu Venus strălucind frumos în casa a 5-a de auto-exprimare, creativitate și plăcere, găsește câteva modalități inovatoare de a transforma munca în joc și explorare. Luna Plină de duminică, în semnalul de foc compatibil, Leu, se aliniază cu Marte – s-ar putea să ai un moment de revelație în ceea ce cercetezi sau studiezi, care ar putea fi doar descoperirea de care aveți nevoie.

În flăcări!

Capricorn

Nu există îndulcire pentru faptul că schimbările vin din toate direcțiile și că uneori se simte copleșitoar. Nu este surprinzător cu cele două planete realiste Saturn și Pluto din Capricorn, pe de o parte oferindu-ți mai multă putere și influență decât ai avut vreodată în viața ta, iar pe de altă parte forțându-te să iei câteva decizii cu adevărat importante. Ceva trebuie să ofere, așa că prima ta prioritate este să găsești modalități de evitare a arderii. Folosește timpul dintre acum și 17 februarie pentru a-ți reîncărca bateriile și pentru a obține o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă pentru tine astrologia epocală din ianuarie. După 17, Marte intră în Capricorn oferindu-ți o lovitură în braț și o explozie de impuls. Au fost și vor fi finaluri și plecări permanente. Gândește-te la asta ca la o ocazie rară de a curăța ardezia pregătită pentru un început nou în termeni proprii.

Văzând praful limpezindu-se…

Vărsător

Acum că s-a întors Soarele în Vărsător, acesta este Anul tău personal și după evenimentele brutale din ianuarie, este o ocazie binevenită să lași o parte din praf să se așeze și să te poarte. 2020/21 este atunci când începi să revi cu adevărat la tine, odată ce, mai întâi Saturn, apoi Jupiter revin la Vărsător care operează pe frecvența și lungimea de undă pentru a crea un viitor mai progresiv. Gândește-te la 1991/2, ultima dată când Domnul Timpului și Karma au fost în Vărsător. Ce ai schimbat? Ce ai început? De ce ai plecat? Între timp, Ceres – arhetipul abundenței – te gâdilă pentru a crea frumusețe, pace și împlinire chiar acolo unde te afli. S-ar putea să simți nevoie acută să te detensionezi, să plantezi o grădină sau un ghiveci la fereastră sau să înveți să gătești ceva nou – orice te face să te simți acasă, îngrijit și iubit.

Un sentiment de apartenență.

Pești

Profitați la maxim de faptul că Venus este în zodia ta până vineri, 7, pentru a-ți lustrui aspectul și imaginea de sine. Cu Soarele în cea mai ascunsă parte a graficului tău, bateriile tale sunt goale până pe 21 martie, așa că ia-ți ceva timp pentru a te recupera din evenimentele destul de brutale ale lunii ianuarie. Începând cu data de 3, Mercur intră în Pești pentru a rămâne până la jumătatea lunii aprilie, o perioadă neobișnuit de lungă. Următoarele două săptămâni, înainte ca Mercur să se întoarcă înapoi, sunt perfecte pentru revizuirea, vizionarea, brainstorming-ul și maparea minții. Lasă din lesă creativitatea înnăscută și gândirea neconvențională. Luna Plină de duminică strălucește ca lumina reflectoarelor asupra tuturor obiceiurilor și rutinelor tale, în special la locul de muncă. Esti în rutină? Sau ești bine organizat astfel încât totul să curgă fără probleme? Observă care comportamente te sabotează și care te susțin. Întreabă-te ce te drenează și ce te energizează și elimină scurgerile.

A face viața mai ușoară asupra ta.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0