Totul contează – 09-16.02.2020

Este o săptămână în care totul contează, când totul are importanță. O săptămână în care sfârșitul și schimbările care se petrec în spatele scenei sunt imense. Răsare deasupra noastră că vechile modalități de a face lucrurile, de a trage scotch peste fisuri, de a crede că altcineva are răspunsurile pentru noi și interesele noastre la inimă, de a ne ascunde capul în nisip, sunt acum definitiv încheiate.

Întreaga săptămână se joacă în fereastra seismică a Lunii Pline de duminică în Leu și furtuna retrogradă a jonglerului Mercur, cu Mercur la stațiile cu impact maxim pentru a începe retrogradarea pe 16/17 februarie. Mesagerul este în Pești, așa că, la momentul în care avem nevoie de adevăr și nu de dezinformare, intrăm într-o sală de fum și oglinzi. În combinație cu o lună plină cu semne fixe, așteptați-vă la perturbări ale vremii, în activitatea geomagnetică, în infrastructura noastră energetică.

De vreme ce Neptunul alunecos stăpânește Pești, moara de zvon a virusului Corona, îndoială și incertitudine, va funcționa cu ore suplimentare.

Atenție la Marte care se deplasează peste Centrul Galactic și intră în Capricorn weekendul viitor. Între 17 februarie și 10 martie, Marte va provoca, reactiva și va trezi super steliul Saturn / Pluto din Capricorn. Mai întâi Quaoar, apoi Nodul Karmic Sudic al Sorții, Jupiter, Pluto, Chariklo și în sfârșit Saturn.

Marte va pune insistent marea întrebare: „Jaluzelele sunt trase. Totul s-a schimbat. Ce vei face? “

Este timpul pentru aceia dintre noi, care de ani de zile stăm în umbră, ținând lumina să pășească înainte, să iasă din peșterile noastre și în sanctuarele sigure, unde ne-am retras de frica de a nu aparține și de a deveni vizibili ca balizări către o lume în tranziție . Trebuie să stabilizați și să ancorați aceste perioade și schimburi profund extreme.

Indiferent dacă vă recunoașteți sau ați fost numit vreodată un vindecător, un profesor, un sensibil, un empat, un îndrumător, un pavator de cale, un țesător de cuvinte sau un reparator psihic, este timpul să renunțați la reticența dvs. de a merge mai departe și de a deveni cineva care dogoară o cale pe care alții o pot urma.

Nu mai păstrați medicamentul doar pentru suflete asemănătoare, nu mai așteptați să fie solicitat, fără alte ucenicii, nu mai așteptați aprobarea. Trebuie să ai o prezență, o fizicitate puternică și să fii dispus să atragi atenția. Oricât de aplatizat, zdrențuit, rupt, crud, desfrânat sau epuizat te simți, chiar prezența ta face o diferență.

Simbolul Chandra pentru Mercur retrograd Pești 12:
O femeie adormită într-un inel de foc

„Drama, culoarea, sunetul. Mărimea și scuturările. Visezi prin toate acestea într-un farmec care protejează și înăbușește simultan. O putere ancestrală a forței de viață suspendată ținută departe, în timp ce evenimentele mari te înconjoară și te învelesc, dar nu pătrund. Experimentați o dispoziție sufletească cea mai neobișnuită de somn profund în dinții unor evenimente colective și ancestrale și experiențe uriașe și fără sfârșit. Este un har sau un blestem? Poate fi fie. Devine un har dacă te trezești în timpul matur și mergi mai departe de aici. Poate fi un blestem dacă rămâi jos prea mult timp și îți lipsește indicatorul pentru a te agita și a privi în jur și vei descoperi că viitorul a răsărit și căile vechi au dispărut. Somnul treaz!”

Berbec

Februarie și cea mai mare parte a lunii martie aduc un ciclu personal lung la final, așa că nu este momentul să înaintezi. Dacă o faci, va fi înapoi. Adăugă la aceasta, planeta de comunicare și comerț, Mercur, încetinind toată săptămâna pentru a deveni direct duminică, 16, în partea cea mai ascunsă a graficului tău și nimic nu va fi simplu. Acesta este Mercur ca Jongler. Nu numai asta, dar Venus din zodia ta este în contradicție cu Marte în partea de sus a graficului tău, făcând tot ceea ce faci mult mai vizibil decât de obicei, așa că pășește cu atenție. Marte este planeta ta personală și superputerea ta obișnuită de a sări mai întâi, reflectând mai târziu, nu este asta calea de a merge chiar acum.

Vedeți această perioadă ca o oportunitate de a vă retrage, de a da drumul la ceea ce este mort în apă și de a vă pregăti pentru abur complet înainte de mijlocul lunii martie.

Taur

Săptămâna ta începe cu o lună plină care îți luminează casa și familia. Cu planeta ta personală, Venus, ascunsă în casa 12 îndepărtată, bucură-te de timp liber în propriul tău sanctuar privat. Mercur încetinește toată săptămâna în unghiul tău de prietenii, alianțe și rețele. Este un moment perfect pentru a contacta prieteni vechi cu care ai pierdut legătura pentru a consolida legăturile și a construi poduri. De asemenea, pentru a testa rularea sau testarea beta a unei idei, a unui proiect sau a unei publicații cu cei care vă cunosc și vă susțin. Verifică dublu tot ceea ce postezi, text sau e-mail pentru a găsi posibile neînțelegeri. Începând cu weekend-ul viitor, planeta Marte impulsionează unghiul tău de predare, învățare, călătorie și explorare, așa că începe să planifici niște aventuri.

Reconectarea cu oameni din trecutul tău.

Gemeni

De fiecare dată când planeta personală Mercur se schimbă de direcție, simțiți impactul și săptămâna aceasta nu va fi o excepție. Pe calea unei luni pline din zona dvs. de comunicare – atunci când ceva ajunge la un sfârșit permanent, Mercur încetinește la impactul maxim toată săptămâna întorcându-se înapoi, duminica 16. Mesagerul se află în culmea graficului tău, îndreptându-ți gândurile spre o schimbare de direcție. Folosește săptămânile dintre acum și 10 martie pentru a te întoarce în picioare, dacă te simți bătut de evenimentele recente, pentru a crea idei și opinii din partea persoanelor în care ai încredere și să aduni informații. Verifică-ți resursele, securitatea financiară și activele, atunci când Marte se va muta duminică în casa a 8-a și găsiți câteva modalități creative de a atrage venituri suplimentare.

Ce este pentru tine nu va trece pe lângă tine.

Rac

Aveți câteva decizii de luat, în special în ceea ce privește prietenii, dar ia-ți timp și nu te lăsa în grabă să arzi poduri în această săptămână. Într-adevăr, viața va începe să se simtă ca o sală de oglinzi, întrucât Mercur încetinește toată săptămâna înainte de a se transforma retrograd duminica viitoare, 16. Dacă te aștepți și te pregătești pentru o furtună Trickster de sclipici, comunicări greșite sau promisiuni încălcate, vei naviga senin printre răsuciri și viraje . Continuă să îți spui că nu este personal. Ceea ce este personal este că Marte aprinde un meci sub zona ta de relații între 16 februarie și 10 martie. Pe măsură ce trece peste toate planetele Capricorn, unul câte unul, de data aceasta vei alege cine rămâne și cine pleacă. Toată opoziția pe care o trăiești este revelată ca un tigru de hârtie.

Stai pe poziții.

Leu

Săptămâna începe cu luna plină anuală în Leu, aducând un ciclu la finalizare. Este posibil să fie nevoie să limpezești aerul cu cineva care profită de natura ta bună. Între timp, Mercur este cel mai complicat sau cel mai rău – pregătindu-se să se întoarcă înapoi duminică, 16. Cea de-a 8-a Casă, a sfârșitelor, a începuturilor și a întrebărilor mari ale vieții este în curs de reconstrucție. Gândește-te dacă îți trăiești cu adevărat valorile și îți păstrezi discuția. Poate este timpul să actualizezi unele dintre obiceiurile tale. De duminică, Marte în casa ta a 6-a, îți va crește sarcina de muncă, dar îți va oferi, de asemenea, impulsul de energie și impulsul pentru a muta munții.

Fie ca forța să fie cu tine.

Fecioară

Toată săptămâna, planeta personală Mercur încetinește, lovind o furtună de praf, pentru a se întoarce înapoi pe 16/17 februarie. Mesagerul este în semnul tău opus, de Pești, și rămâne o perioadă neobișnuit de lungă, chiar până pe 11 aprilie. Această parte a vieții tale este uneori greu de realizat, guvernată de alunecătorul Neptun, un adept al creării fumului și oglinzilor. Acesta este momentul perfect pentru a analiza cu atenție așteptările tale în legătură cu relațiile de toate tipurile și în special parteneriatele unu la unu. Întreabă-te: Pe ce se bazează? Se bazează pe amprentarea părinților / copilăriei sau pe cine sunteți acum și ceea ce apreciați mai mult? Gândește-te la dinamica obișnuită. Ai tendința de a trăi la un capăt al spectrului dependență-codependență-independență? Caută răspunsuri de la prieteni apropiați sau parteneri și întoarce-i favoarea.

Așteptați-vă la câteva momente de revelație.

Balanță

Pentru tine, ca Balanță, toate relațiile tale sunt în centrul atenției. Planeta ta personală Venus se află în zona relației tale – la timp pentru Ziua Îndrăgostiților – împreună cu Lilith. S-ar putea să fie momentul să reînnoiți cenușa unei vechi povești sau, mai probabil, să-ți urmezi dorința inimii și să cauți un partener mai neconvențional – unul care nu este străin de uimire. Toata saptamana, Mercur porneste o furtuna Trickster inainte de a se intoarce inapoi in unghiul tau de creativitate si auto-exprimare. Ceea ce vedeți nu este ceea ce obțineți, așa că, cu Marte care îți stârnește viața acasă cu familia, urmărește firele încrucișate, sclipiri sau dezacorduri cu copiii sau cu alți membri ai familiei. Fă un pas înapoi, amintește-ți să respiri și orice faci, nu o lua personal.

Mesaje mixte.

Scorpion

Pentru tine ca Scorpion solar, această astrologie se referă la oameni. Modul în care te conectezi, comunici, influențezi și negociezi. Fii pregăt pentru ca multe dintre modurile tale obișnuite de operare să fie aruncate în aer în această săptămână, fiindcă nu reușesc să își dea rezultatele obișnuite. Mercur se află în Pești alunecos, cel mai tare / cel mai rău truc, încetinind să se întoarcă înapoi, luni 17 februarie, creând o sală de oglinzi când apare în jos și invers. Între timp, Marte începe să-ți zguduie casa a 3-a de comunicare în weekend-ul viitor și va reactiva toate planetele super stelium ale lui Saturn / Pluto unul câte unul până pe 10 martie. Cuvintele tale vor avea un plus pentru oameni, lovindu-și capul de țintă, deci monitorizează nu numai ceea ce spui sau scrie mai atent, ci și modul în care îl livrezi. Incisivitatea ta naturală – de fapt unul dintre cadourile tale – poate fi copleșitoare pentru semnele mai sensibile.

Încet, încet …

Săgetător

Așteaptă să simți o schimbare certă a ritmului începând de săptămâna aceasta, Săgetător. Chiar și tu trebuie să faci o pauză de la a căuta noi orizonturi și a uciderii dragonului și aceasta este cu siguranță una dintre acele vremuri. Dacă dorești să eviți arderea, păstrarea continuă este contraproductivă. Mercur încetinește chiar în casa a 4-a, de acasă, se întoarce înapoi și rămâne până pe 10 martie. Este timpul să te adăpostești, să creezi sanctuarul pe care l-ai dorit întotdeauna și să te reconectezi cu cel mai aproape și cel mai drag. Între timp, Marte se mută în Capricorn weekendul viitor, punând banii în prim-planul minții tale. Fiindcă planetele energetice reactivează nu mai puțin de 5 planete Capricorn în luna următoare, inclusiv Jupiter, Pluto și Saturn, banii ar putea curge sau scurge. Este un memento în care aveți nevoie de fundații solide pentru a vă construi un viitor în jur.

Casa e acolo unde e si inima.

Capricorn

Profită de șansa de a-ți reîncărca bateriile săptămâna aceasta înainte ca Marte să izbucnească în semnul tău duminica viitoare, 16 februarie, și să reactivezi toate planetele Capricorn una după alta până la jumătatea lunii martie. Aceasta va fi o uriașă creștere a puterii, așa că gândește-te la modul în care o vei canaliza. Mercur se află în casa a treia de conectare pentru o perioadă neobișnuit de lungă – până pe 10 martie – și încetinește să devină retrograd pe 17. Așteptați-vă să experimentați obișnuitele sclipiri înșelătoare, întârzieri și comunicări greșite și verificați de două ori e-mailuri, texte și postări. Dacă aveți ceva de revizuit sau reproiectat, acum este momentul. Rețineți că bătăușii puternici Saturn și Pluto sunt încă împreună în zodia ta și nu te mai judeca atât de aspru.

Fă din bunăstarea ta, prioritatea maximă.

Vărsător

Luna plină de duminică îți luminează zona de relație, amintindu-ți că pentru a primi dragoste, trebuie să dai dragoste. Și asta include dragostea pentru sine – cea mai importantă relație. Tratează-te delicat. Este setat să fie o săptămână dificilă, când nimic nu este clar, simplu sau ușor, întrucât Mercur încetinește să se întoarcă înapoi, în Pești alunecoș, de ceață. Refuză să permiți cablurilor încrucișate să-ți deraieze relația cea mai apropiată și să fii mai tolerant. La sfârșitul săptămânii, Marte se mută în partea ascunsă, cea mai adâncă a graficului tău, până pe 10 martie. Aceasta înseamnă încă o muncă interioară, eliminând ideile și credințele de care te-ai agățat ani de zile. S-ar putea să te simți ca și cum ai fi înviorat din interior. Este o importantă lucrare spirituală care clarifică calea unei renașteri în 2021/22.

Găsirea a ceea ce te face fericit.

Pești

În timp ce multe dintre celelalte semne găsesc Mercur în Pești confuz și dezorientant, tu te afli în elementul tău. Mesagerul îți va aprinde semnul pentru o perioadă neobișnuit de lungă în acest an, în perioada 3 februarie – 11 aprilie. Poți atinge capacitatea ta uimitoare de a comunica prin emoții, prin imagini, metafore și vise. În toată această săptămână, Mercur este cel mai complicat înainte de a se întoarce retrograd, luni 17. Este un moment minunat pentru a vă conecta cu prieteni sau iubiți vechi, pentru a reînvia ideile pe care le-ai lăsat pe marginea drumului pentru a vedea dacă acestea sunt viabile. Alți oameni vor fi mai receptivi față de tine, de obicei, deoarece Marte îți luminează cea de-a 11-a, Casă de prietenii, alianțe și rețele. S-ar putea să te simți atras de noi asociații, să lucrezi în colaborare în sprijinul unei cauze apropiate inimii tale.

În timpul viselor.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0