Totul contează – 16-23.02.2020

Proaspăt din Centrului Galactic, între 17 februarie și 10 martie, Marte va re-stârni, reactiva și va trezi super stelinul Saturn / Pluto din Capricornul care face legătura cu Quaoar, urmată de Nodul Karmic Sudic al Sorții, Jupiter, Pluto, Chariklo și în sfârșit Saturn.

Cu Marte la maximum, orice lucru ce rămâne încă din colapsul actual Saturn / Pluto – colectiv, personal și politic – va fi testat pentru rezistență și relevanță. Acesta este un alt pas în procesul de întrupare fizică în desfășurare și veți simți că stoarce, se contractă și condensează energiile Pământului care lucrează pentru a elimina forajul. Ne urcăm cu toții, cădem în genunchi, ne ridicăm în picioare, ne construim forța și îndepărtăm dărâmurile unei vieți vechi întunecate.

Ceva foarte semnificativ se întâmplă. Efectuați trecerea de la:

3D Etapa 1 – când ai încercat și nu ai reușit să te eliberezi de corpul tău prin ocolișuri spirituale

4D Etapa 2 – când ești prins în povești schimbătoare despre „simptome de ascensiune” dramatice, blocat în glamour iluzoriu de a te simți special de asemenea

5D Etapa 3 – înțelegerea faptului că, mai degrabă decât corpul să fie o daună  colaterală în acest proces de trezire, acesta este instrumental. Mai curând, decât să fie un inconvenient, corpul este vectorul iluminării. Este literalmente mecanismul de livrare prin care experimentezi vastitatea a cine ești tu cu adevărat – cel puțin în viață.

Mercur retrogradează luni, 17 februarie, în Pești, primul retrograd din 2020, urmat de o nouă lună în Pești, duminică, 23. Nimic nu va fi clar, rezolvat sau finalizat. Acesta este un loc al Ne-cunoașterii și al Des-cunoașterii atunci când trecem la trăirea în Acum, o zi sau chiar o oră la un moment dat, curățând și refăcând constant ecologia proprie, propria frecvență energetică și propriul nostru câmp. de influență. Fără comparații – această transformare vine perfect personalizată.

Simbolul Chandra pentru Luna Nouă Pești 5:
Mii de pepite de aur străluceau pe fundul unui șuvoi clar

„Drama, culoarea, sunetul. Mărimea și scuturările. Visezi prin toate acestea într-un farmec care protejează și înăbușește simultan. O putere ancestrală a forței de viață suspendată ținută departe, în timp ce evenimentele mari te înconjoară și te învelesc, dar nu pătrund. Experimentați o dispoziție sufletească cea mai neobișnuită de somn profund în dinții unor evenimente colective și ancestrale și experiențe uriașe și fără sfârșit. Este un har sau un blestem? Poate fi fie. Devine un har dacă te trezești în timpul matur și mergi mai departe de aici. Poate fi un blestem dacă rămâi jos prea mult timp și îți lipsește indicatorul pentru a te agita și a privi în jur și vei descoperi că viitorul a răsărit și căile vechi au dispărut. Somnul treaz!”

Berbec

S-ar putea să te simți ca și cum ai păși print-un câmp minat – încetinește și calcă foarte atent. Duminică 16, Mercur se întoarce retrograd până la jumătatea lunii martie, la fel cum planeta ta personală Marte intră în Capricorn, urmând pașii foarte mari ai lui Saturn și Pluto. Acest lucru are implicații mari pentru tine, fiindcă acesta este sectorul statutului tău, simbolizând imaginea publică, cariera ta, reputația ta. Marte va reactiva toate planetele Capricorn una câte una între acum și 10 martie, astfel încât puii vor veni acasă pentru a se găzdui pentru noapte. Ai avut de-a face cu tulburări și schimbări mari în această parte a vieții tale în ultimii doi ani și acum este timpul să preiei controlul. Dacă ești într-un loc de muncă pe care îl urăști, lasă-l în urmă. Dacă te simți blocat, fă ceva diferit. Asta e o energie extraordinară pentru a deveni independent sau pentru a lucra două roluri simultan. Orice ai face, nu călca cu potcoavele peste sensibilităților celorlalți, întrucât va exploda înapoi.

E timpul să te decizi.

Taur

În această săptămână, după cum Marte îl urmează pe Saturn și pașii uriași ai lui Pluto care traversează casa a 9-a, orice este legat de învățarea a ceva nou, de a merge undeva diferit sau de a scăpa de zona de confort este bine jucat. Dându-ți răgaz după evenimentele din ultimele 6 săptămâni, Mercur se întoarce retrograd, duminică 16, în Pești, semn care este foarte compatibil cu al tău. Aceasta este urmată de o frumoasă Lună Nouă în Pești, duminică 23, care îți luminează Casa a 11-a de prieteni, alianțe, grupuri și rețele. Aceasta include, de asemenea, clienți sau cumpărători sau colegi de muncă. Acesta este un moment minunat pentru a vă reconecta cu vechii prieteni sau pentru a crea alții noi – urmărește cum peisajul tău crește și crește. Dacă scrii, publici, faci bloging sau comunici cu grupuri mari de oameni, canalizează acest Mercur retrograd către a face ceva diferit, ceva cu suflet. Însă nu uita să verifici de două ori tot ce trimiți, postezi sau publici pentru a te prezenta.

Deschizându-te.

Gemeni

Este un amestec ciudat de energii săptămâna aceasta. Pe de o parte, acțiunea planetei Marte, cu impact maxim, revine în Capricorn – Casa a 8-a a finanțelor și resurselor – și reactivează toate planetele Capricorn între acum și mijlocul lunii martie. Fluxul tău de venituri va fi cu siguranță sub control și restructurare. Pe de altă parte, planeta ta personală Mesagerul Mercur se întoarce retrograd,duminică 16, în Pești, chiar pe culmea graficului tău. Devii mai vizibil, acțiunile și reacțiile tale sunt observate, așa că ai o grijă suplimentară cu sensibilitățile altor persoane. Luna Nouă anuală în Pești duminică 23, este oportunitatea ta de a te gândi să îți stabilești intențiile pentru anul din față. Cum vrei să te simți? Cum vrei să trăiești? Ce alegi să-ți fie baza în viață?

Hrana pentru minte.

Rac

Marcează duminica, 16 februarie, în calendarul tău. Există două mari schimbări planetare. Prima, Mercur se întoarce retrograd în Pești pentru următoarele 3 săptămâni, apoi Marte „rachetează” în Capricorn pentru a urmări pașii „men in black” ai lui Saturn și Pluto, reactivând toate planetele Capricorn una câte una. În graficul tău solar, acest lucru înseamnă că relațiile – încă o dată – vor fi corecte în cadru, dar de data aceasta, ești cel care încheie prietenii toxice sau refuzi compromisul pentru a păstra pacea. În următoarea lună, acest lucru va face spațiu pentru noi aliați sau parteneri care au la suflet interesul tău cel mai înalt. Această tendință este susținută atât de Mercur, cât și de o Nouă frumoasă, tandră, în Pești, duminică 23. Un grup cu care lucrezi ar putea fi sursa de informații care te va orienta într-o direcție nouă neașteptată, dar captivantă. Orice lucru legat de predare, publicare sau cercetare va fi foarte bine jucat.

În elementul tău.

Leu

Vei simții o schimbare distinctă a energiei începând cu duminica, 16, când Mercur încetinește să se întoarcă retrograd până la jumătatea lunii martie, în Pești – Casa a 8-a – la fel cum Marte intră în Capricorn urmând călcâiele lui Saturn și Pluto și punând munca și sănătatea chiar la inceputul agendei. Interesant este că viața ta interioară și cea exterioară sunt agitate în același timp. Mercur va fi în Pești până în aprilie și va excava probleme vechi îngropate în jurul banilor, parteneriatelor și intimității. Aceasta este o ocazie rară de a ajunge cu adevărat la rădăcina repetării tiparelor și comportamentelor de auto-sabotaj, fiindcă acestea sunt prezentate într-o anumită formă pentru compensare. În același timp, vor fi mai multe pe farfuria ta, de fapt, vei jongla mai multe farfurii pentru luna următoare. Este posibil să fii nevoit să rezolvi o problemă de muncă cu un coleg sau să ștergi o listă de documente. Aceasta este o energie de susținere, astfel încât să ai impuls și motivație pentru a rezolva lucrurile.

O privire proaspătă asupra obiceiurilor și rutinelor tale zilnice.

Fecioară

Ia-ți inima-n dinți, următoarele săptămâni îți vor restabili credința în sine și în alte persoane, ca să nu mai vorbim de viața în general. Săptămâna aceasta începe pe data de 16, cu o schimbare distinctă a energiilor, când Mercur încetinește să se întoarcă retrograd, în Pești, așa cum Marte intră în Capricorn pe călcâiele „men in black” din Saturnul Negru și Pluto. Acesta ar trebui să fie un tranzit pozitiv pentru tine pe măsură ce impulsul crește pentru a te ajuta să te extinzi și să evoluezi în direcția creativă, acumulând ritmul în martie. „Creativ” acoperă orice și tot ceea ce te face să te simți în viață – pasiuni, hobby-uri, romantism, copii, călătorii, plantarea unei grădini ……. orice îți ridică spiritele și te reconectează la sinele tău interior care dorește să se joace. Între timp, Mercur va petrece până în aprilie în semnul opus, ajutându-te să crești, să nutrești și să îți cultivi toate relațiile importante. Luna Nouă în Pești, de duminică 23, este soft, tandră și nostalgică – momentul perfect pentru a rătăci pe banda de memorie cu cineva special.

În mijlocul tulburărilor, cultivă-ți propria ecologie.

Balanță

Evenimentele globale din ultimele 6 săptămâni au fost copleșitoare pentru mulți oameni și, dacă ești unul dintre ei, astrologia de săptămâna și luna aceasta te va ajuta să îți orientezi atenția spre casă. Cum trăiești, cum îți creezi mediul personal, ecologia, câmpul de influență sunt toate în propriile tale mâini. Duminică, 16 februarie, Marte traversează zona ta de casă, familie și trib călcând pe urmele uriașe ale lui Saturn și Pluto pentru luna următoare. Dacă apar probleme din nou, abordează-le o dată pentru totdeauna. Este posibil să fie nevoie să trasezi o linie în nisip sau să emiți un ultimatum. Sau poate fi și faptul că decizi în sfârșit să pleci de acasă, să muți casa sau să îți extinzi spațiul. Aceasta se leagă bine de Mercur și de Luna Nouă de duminică 23, în Pești, punându-ți rutina, obiceiurile, sănătatea și munca în fruntea agendei. Ce are nevoie de reorganizare, îndreptare, ordonare sau eliminare?

Ștergerea spațiului pentru nou.

Scorpion

Nu e unul, ci două evenimente planetare importante în această săptămână, ambele începând cu 16 februarie și ambele continuând pe tot parcursul lunii martie. Mercur încetinește pentru a se întoarce retrograd în unghiul tău de distracție, timp liber, romantism și creativitate, la fel cum Marte intră în zona ta de comunicare, cu greu, pe călcâiele „men in black”, Saturn și Pluto. Aceste două aspecte, împreună în următoarele săptămâni, sunt bine definite pentru orice și tot ce are legătură cu scrierea, vorbirea, publicarea, cercetarea, codarea computerului sau construirea unei platforme publice. Imaginația ta va lucra ore suplimentare pentru a privi lucrurile din unghiuri noi. Fă-ți timp pentru a vă dezvolta planul și amintește-ți să verifici de două ori toate textele, e-mailurile, tweet-urile sau postările pentru a găsi sclipici sau neînțelegeri. Frumoasa Lună Nouă în Pești, 23 februarie, este momentul să plantezi semințele unui nou proiect, să-ți stabilești intenția pentru succesul său și să începi lucrările de bază.

A face legături.

Săgetător

Săptămâna aceasta, totul se schimbă. Continuă să îți spui: „Nu mai suntem în Kansas, Toto!”. Duminică 16, Mercur încetinește să se întoarcă retrograd la baza graficului tău în timp ce Marte părăsește Săgetătorul și intră în Capricorn. Cu siguranță vei observa această schimbare de energie. Marte urmează să-și petreacă săptămânile următoare lovindu-ți finanțele să revină în formă, în orice fel poate. Aici trebuie să fie energia și concentrarea ta. Aceasta este o ocazie rară de a pune bazele solide sub ideile, ambițiile și viitorul tău, dar numai după ce te-ai confruntat cu oprirea pierderilor de bani. Sunteți datori? Peste cheltuieli? În condiții de câștig? Propunerea unui partener sau a unui copil? Uitați să economisiți pentru o pensie? În cadrul acestui tranzit pe Marte, banii ar putea inunda sau înfundă, în mod egal chiar. Dacă acest lucru se simte copleșitor, ia-o mai moale. Mercur în unghiul tău de acasă înseamnă să-ți iei ceva timp pentru tine, fii offline, să te relaxezi.

Bani, bani, bani…

Capricorn

Sper că ai petrecut ultimele două săptămâni reîncărcându-ți bateriile – fizic, mental și emoțional – pentru că vei avea nevoie de ele. Ai deja de-a face cu Saturn, Pluto, Jupiter și Nodul Sudic al Sorții care îți conduce viața în direcții de nerecunoscut, iar de duminică 16, Marte, pe kerosen, se va alătura petrecerii. Înrămează acest lucru, este la fel de minunat, deoarece Marte vă oferă întotdeauna impulsul de care aveți nevoie pentru a sparge barajul, pentru a tăia barierele și pentru a trece cu compactorul peste denivelările rutiere. Dacă ai așteptat să începi ceva măreț, ai curajul convingerilor voastre. Trebuie doar să ai grijă să nu mergi cu crampoane sau pe dorințele altor persoane. În schimb, negociază, colaborează și împărtășește. Mercur se întoarce retrograd, așa că, concentrează-te pe proiectarea modelului tău, pe construirea unor fundații puternice și reexaminarea intențiilor tale. Este un moment bun pentru testul beta a tot ceea ce lansezi.

Pornește contactul.

Vărsător

Fiecare semn va observa o schimbare de energie distinctă în această săptămână și asta te include cu siguranță. Duminică 16, Mercur se transformă retrograd în Peștii sensibili, ducându-te într-o călătorie de cercetare prin regatul banilor până pe 10 aprilie, așadar să te pregătești pentru o plimbare interesantă. Vezi-o ca o oportunitate de a te gândi cu adevărat la ce înseamnă banii și resursele tale, cum îi atragi, îi ai de grijă și îi folosești. În loc să funcționezi pe pilot automat, repetând obiceiuri și modele vechi, scoate-ți ochelarii de soare cu nuanțe de trandafir și vezi cum funcționează sau nu funcționează pentru tine. Această astrologie ar putea aduce idei pentru unele noi fluxuri de venituri sau ar putea dezvălui cum și unde ai fost neplătit sau ești dator cu bani. Luna Nouă în Pești, duminică 23, este o șansă pentru un nou început financiar. Șterge conturi și fișiere vechi, crează altele noi, apoi fă-o prioritate pentru a-ți extinde resursele și a construi fundații solide.

În martie, Saturn se întoarce la Vărsător, fă munca de teren acum.

Pești

Soarele strălucește literalmente pe tine, Pești, întrucât Lumina revine la zodia ta pe 18 februarie și sărbătorești anul tău personal. Nu numai asta, dar o frumoasă Lună Nouă din Pesti, pe 23, face aspecte armonioase cu Mercur, Marte, Uranus și Nodul Sorții. Acesta este momentul tău pentru a-ți stabili intențiile și a semăna semințele pentru anul care vine. În ciuda dramei și a tulburărilor de afară, lumea ta personală se bucură de o reînflorire frumoasă. Pentru tine, Mercur retrograd în zodia ta, din 16 februarie până pe 10 martie, este pozitiv. Ești înzestrat cu sensibilitate, versatilitate și ingeniozitate, deci este o șansă minunată de a te pierde în idei creative, care implică imagini, imaginație, intuiție, lucrare de vis sau artă. Reconectează-te cu prietenii vechi, bucură-te de o oarecare nostalgie și amintire și lasă viața să se desfășoare în timpul propriu.

În flux.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0