Devenind un intronaut – 23.02-01.03.2020

Această săptămână finală de februarie se va simți emoțională, personală și reflectantă. Lună Nouă în Pești, de duminică, este o scufundare profundă în lumea inconștientului tău, când liniștea, calmul și spațiul sunt întotdeauna disponibile în lumea invizibilă, departe de dramele lumii exterioare. Apoi Mercur retrograd se întâlnește cu Soarele în Pești de Apă, miercuri, iar Venus este în contradicție cu Pluto, astfel încât sentimentele vor fi ușor învinețite și toată lumea va fi mult mai sensibilă decât de obicei. Nodul Sorții din Rac se aliniază cu Luna Nouă și Marte, aducând un subcurent al Karmei la orice informație nou apărută.

Actuala retrogradă a lui Mercur este prima dintr-un an plin de retrograde. Pe lângă retrogradele obișnuite ale lui Mercur, Jupiter, Chiron, Saturn, Uranus, Neptun și Pluton, în 2020 atât Marte cât și Venus călătoresc înapoi într-o conjuncție o dată la 24 de luni. Acest lucru ne spune că noile frecvențe care se desfășoară tot anul – prin conjuncția Saturn / Pluto, apoi Saturn în Vărsător, o triplă conjuncție Jupiter / Pluto, pătratele Pluto / Eris și în final Conjuncția Jupiter / Saturn în Vărsător – înseamnă afaceri și că mesajul se va repeta. Acest lucru nu înseamnă că va fi un an lent – dimpotrivă, fiindcă există și 6 eclipse și 5 Super Lune – cărți sălbatice cosmice care aduc transformarea pe o scară pe care nu am experimentat-o ​​niciodată.

Profitați la maxim de astrologia din această săptămână pentru a vă lua un „offline”, pentru a vă retrage, pentru a vă face sanctuarul și mai primitor. Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să vă consolidați resursele interioare de reziliență și deschidere către orice sosește.

În martie, totul se schimbă din nou.

Simbolul Chandra pentru Pești 6:
Un șef incaș purtând multe smaralde.

„Drama, culoarea, sunetul. Mărimea și scuturările. Visezi prin toate acestea într-un farmec care protejează și înăbușește simultan. O putere ancestrală a forței de viață suspendată ținută departe, în timp ce evenimentele mari te înconjoară și te învelesc, dar nu pătrund. Experimentați o dispoziție sufletească cea mai neobișnuită de somn profund în dinții unor evenimente colective și ancestrale și experiențe uriașe și fără sfârșit. Este un har sau un blestem? Poate fi fie. Devine un har dacă te trezești în timpul matur și mergi mai departe de aici. Poate fi un blestem dacă rămâi jos prea mult timp și îți lipsește indicatorul pentru a te agita și a privi în jur și vei descoperi că viitorul a răsărit și căile vechi au dispărut. Somnul treaz!” – Înăuntrul gradelor – Elias Lonsdale

Berbec

Totul din rezumatul meu săptămânal ți se aplică în picade. Luna Nouă și Mercur retrograd în ascunsa Casa a XII-a în Pești, semnalează că trebuie să te adăpostești, să iei o pauză, să te retragi și, în general, să nu te mai judeci atât de sever . Întâlnirea rară a lui Chiron, Lilith și a lui Venus în semnul tău înseamnă să faci din bunăstarea ta emoțională și fizică prioritatea ta. Probleme sau secrete din trecutul tău, care se pot fi chiar în copilărie, pot apărea din nou pentru a fi rezolvate. Fii conștient de faptul că acțiunea planetei Marte în unghiul tău de carieră și statut public, este posibil să te facă să te simți în conflict cu privire la ieșirea din afaceri ca de obicei. Relaxează-te, ceea ce este pentru tine nu va trece pe lângă tine și Martie va decola ca o rachetă.

Reîncarcă-ți bateriile.

Taur

Dacă ești implicat în rețele mari sau grupuri de oameni, Luna Nouă în Pești de duminică, plus combinația retrogradă a lui Mercur cu Soarele din Casa a 11-a sugerează să călcați cu atenție. Pe de o parte, perspicacitatea, creativitatea și intuiția ta vor culmina, pe de altă parte, s-ar putea să-ți fie greu să transmiți ceea ce vrei să spui fără să sune ciudat sau imaginar. În următoarele săptămâni și luni, vei vorbi / scrie / învăța / instrui mult mai convingător în propria voce autentică, care devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi, dar doar cumpătați-vă în această săptămână și verificați-vă toate postările, tweet-urile, e-mailurile pentru claritate. Această Lună Nouă seamănă semințele pentru a schimba modul în care lucrezi cu clienții sau cu persoane cu gânduri similare – lasă semințele să se înrădăcineze și ai răbdare un timp mai îndelungat.

Captați toate ideile, revelațiile și intuițiile înainte de a-și lua zborul.

Gemeni

Cu mesagerul Mercury ca planetă personală pe tot parcursul vieții, de fiecare dată când își schimbă direcția, o simți destul de vizibil. Acestă retrogradă este una ciudată, fiindcă se întâmplă chiar în vârful graficului tău în unghiul carierei tale. Luna Nouă în Pești, de duminică, urmată de întâlnirea Mercur / Soare, miercuri, este momentul să faci un pas înapoi pentru a-ți lua în considerare direcția. Acest lucru este destul de greu de făcut atunci când ești cel mai vizibil și tot ceea ce faci este observat. Dar scopul tău, serviciul tău, rolul tău în lume trebuie reevaluat și acum este timpul să începi. Asta poate implica schimbarea comportamentelor vechi în jurul constelației familiei și a modelelor de responsabilitate depășite. Un lucru este clar – ai nevoie de o injecție de pasiune, scop și posibilitate și asta trebuie să vină din a-ți pune interesele cele mai înalte pe primul loc.

E timpul pentru o re-gândire radicală.

Rac

Fii curajos! Toată această energie liniștită și de reflecție a Peștilor, este perfect compatibilă cu propriul semn de apă al Racului, aducându-te literalmente înapoi în elementul tău, după luni întregi de energie terestră din beton – ce ușurare! Luna Nouă în Pești, de duminică, și reuniunea retrogradă a Soarelui / Mercurului de duminică sunt toate într-un unghi armonios față de Nodul Sorții în Rac. Acest lucru sugerează că în această scufundare profundă pentru a răspunde propriilor tale nevoi emoționale, vor apărea câteva informații noi care te conduc să efectuezi o corecție a cursului. Este posibil ca aceste idei să provină dintr-un grup sau o rețea de prieteni cu gânduri similare. Dacă predai / educi sau antrenezi, urmărește ideile despre noi modalități de a ajunge la mai multe persoane. Orice lucru legat de cercetare, învățare, formare sau reeducare este foarte bine jucat.

Investește în tine.

Leu

Este timpul să îți aprinzi lumina asupra lumii tale interioare, Leu. Ești obișnuit să o aprinzi pe a altora, dar acum trebuie să îți concentrezi atenția asupra ta, partea de care este de obicei ascunsă din vedere, din gândire. Mercur este acum retrograd în Peștii emoționali care stau în partea inconștientă a graficului tău până pe 11 aprilie – o perioadă mai lungă în acest an. Luna Nouă de duminică în Pești din această săptămână este urmată de o conjuncție Soare / Mercur, miercuri, când este posibil să apară noi informații. Pentru tine asta înseamnă a explora istoria familiei, secretele familiei, amprenta trecutului și privirea în colțurile întunecate ale istoriei tale personale. Asta poate însemna în sfârșit să înțelegi ce te conduce sau să poți îngropa o problemă de lungă durată care te sabotează. De asemenea, pot fi probleme financiare de rezolvat – bani datorați sau alte datorii pe care trebuie să le rambursezi.

Încadrează acest lucru ca o șansă de a șterge software-ul curat.

Fecioară

Aceasta este o săptămână liniștitoare pentru a vă calma nervii frazați, pentru a te conecta din nou cu cei pe care îi iubești și pentru a-ți reaminti cât de mult le pasă. Frumoasa Lună Nouă în Pești, de duminică, din zona ta de relație face alinieri atât de favorabile încât tot ce trebuie să faci este să mergi acolo, să construiești poduri, să începi conversații și să asculți cu inima, nu cu capul. Miercuri, când planeta ta personală Mercur se întâlnește cu Soarele, noi informații sau o perspectivă bruscă ar putea însemna un nou început pentru un parteneriat strâns, o reaprindere a cenușei. Gândește-te să creezi un racord aventuros care vă atrage cu adevărat pe amândoi. Ceva de care te împiedici într-o carte sau pe un site web ar putea doar să se dovedească a fi catalizatorul unei experiențe noi și interesante.

Trucul este să fii larg deschis la posibilități.

Balanță

Influența nebunească, confuză a Peștilor se adâncește în această săptămână cu o Lună Nouă duminică, urmată de o conjuncție Soare / Mercur miercuri. Asta înseamnă că, la fel ca săptămâna trecută, casa a 6-a de rutine, muncă, serviciu, sănătate și obiceiuri are nevoie de o revizuire. Mercur va rămâne în partea de viață până pe 11 aprilie, așa că ai câteva săptămâni pentru a învăța să mergi cu fluxul. Cu siguranță, energia Peștilor nu este de tip „toate pânzele sus”, ci mai degrabă este încetinirea, astfel încât să poți asculta emoțiile și corpul. Pot exista strigăte interioare de ajutor și vindecare. Așteaptă sclipiri sau întârzieri în program și nu le lua personal. Concentrează-te să privești obiceiurile de auto-sabotaj sau modelele de comportament care se repetă automat și găsește câteva modalități creative de a rupe lanțul. Sortează și devălmășete-ți spațiul de lucru, biroul și casa, și motivația ta pentru a face alte schimbări va crește rapid.

Implică-ți membrii familiei – nu-i lăsa să scape.

Scorpion

Pentru multe semne, acest Mercur retrograd în Pești se dovedește frustrant, dar pentru tine ca Scorpion solar – dacă recunoști posibilitățile – este altceva. Pești este unghiul tău de creativitate, distracție, auto-exprimare și copii – partea mai ușoară a vieții. Mai mult, mesagerul va rămâne aici până pe 11 aprilie. Așadar, cu Luna Nouă de duminică și întâlnirea Soare / Mercur de miercuri, viața crește. Gândește-te la o călătorie departe, la un weekend învățând ceva distractiv precum gătitul, grădinăritul sau schiul – orice ți-ar atrage spiritul aventuros. Și acordează-te cu prieteni sau familie pentru a te alătura distracției – este o Lună Nouă minunată pentru socializare și plantarea de noi semințe de speranță. Începe ceva ce poți urmări crescând și crește în lunile următoare.

Râsul este cel mai bun medicament pentru suflet.

Săgetător

Până acum, vei fi simțit marea schimbare, fiindcă acțiunea planetei Marte iese din semnul tău și începe să-ți zguduie zona de bani. Există o mulțime de restructurări, consolidări și planificări de făcut pentru a construi o securitate financiară solidă în baza planurilor și schemelor tale interesante. Cu siguranță acesta nu este un timp pe care să-l zbori, să-l petreci într-un capriciu sau extravaganță. Între timp, cu Luna Nouă și Mercur retrograd în Pești la baza graficului tău, probabil că dorești doar să rămâi acasă. Dacă acest lucru nu este posibil, folosește această energie pentru a devălmășii, a face curățenia de primăvară și a reorganiza – orice este nevoie pentru a lăsa un suflu de energie proaspătă prin mediul de acasă. Nu te mai judeca atât de aspru nici pe tine și nici pe cei din jurul tău și relaxează-te confortabil.

Cuibărire și nutrire.

Capricorn

Marte s-a întors în Capricorn susținând impulsul și dorința ta de a face ceva – orice! Dar – și este un mare „dar” – mesagerul Mercur este retrograd în Pești, frământă toate comunicările și intră în conjuncție cu Soarele, miercuri. Mercur va rămâne în Pești până pe 11 aprilie, creând situații care te încurajează să îți modernizezi sistemele – computer, social media, site web, telefon, marketing. Așteaptă știri sau informații interesante de duminică 23 până joi 26, care v-ar putea seta pe un nou curs. Nu uita să verifici de două ori toate mesajele expediate – texte, postări, e-mailuri, mesaje vocale – pentru a evita cablurile încrucișate sau neînțelegerile. Așteaptă până la Super Luna din 9 martie și Mercur direct înainte de a lansa ceva important.

Ceea ce este mai important: ce intenționezi să comunici sau ce comunici de fapt? Stăpânește arta Raportului și alătură-te celorlalți pe harta a lumii lor.

Vărsător

Pentru tine ca Vărsător solar, 2020 va fi un an în care vor începe să se întâmple schimbări mari, așa că fii curajor, nu ți-ai ratat barca. Acesta este motivul pentru care va fi atât de important să punem bazele financiare puternice sub securitatea personală, atâta timp cât ai șansa. Între acum și mijlocul lunii aprilie, Mercur în Pești călătorește înainte și înapoi prin zona ta de bani. Asta înseamnă că veniturile și câștigurile tale sunt evidențiate. Luna Nouă în Pești, de duminică, urmată de o întâlnire de Soare / Mercur, miercuri 25, te invită să începi. Sortează cărțile, caută diferite modalități de a atrage bani, diversifică fluxurile de venituri și apelează la creanțe. În timpul acesta, întreabă-te dacă câștigi ceea ce meriți sau nu. Fă un audit al talentelor, abilităților, calităților și experienței tale de viață. Cum le puteți combina pentru a adăuga valoare altora și a fi plătit pentru asta?

Fii propriul tău sponsor, majoretă și avocat.

Pești

Luna Nouă de duminică în Pești marchează Anul Nou personal, așa că profită la maxim pentru a planta semințele unei strălucitoare aventuri în zilele următoare. Miercuri, 25, Mercur retrograd întâlnește Soarele preluând informații din trecut, care ar putea să=ți schimbe punctul de vedere asupra viitorului. Cu Luna Nouă aliniată cu Marte în Casa a 11-a, de obiective și valori, și deșteptătorul Uranus în a 3-a casă, de comunicare, ajungi să-ți extinzi și să creezi alianțele. Orice lucru legat de rețele, colaborare și fabricile de idei este extrem de bine jucat. Cu Mercur retrograd, s-ar putea să descoperi că se schimbă sistemele de credințe sau apartenență. Cheia succesului este să păstrezi o minte radical deschisă – o minte pentru începători – astfel încât vechea ta zonă de confort să devină doar o amintire îndepărtată.

„Uneori harul este o panglică de aer de munte care intră prin fisuri.” – Anne Lamott

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0