Cauză măruntă, efect major – 01-08.03.2020

O atenționare și un memento important pentru a încadra prognoza fiecărei săptămâni în contextul imaginii mult mai mari. 2020 aduce o schimbare bruscă și completă. Un moment din timpul nostru colectiv care închide permanent ușa unui trecut familiar. Această schimbare ne duce pe toți pe o nouă linie de timp atât de radicală încât ne vom chinuii pentru a înțelege ce s-a întâmplat în lumea noastră și pentru a dezvolta abilitățile de a trăi în noua noastră realitate. Pe măsură ce valurile din epocala conjuncție Saturn / Pluto lovesc în aval, prin ravagiile schimbărilor climatice și ale panicii asupra unui virus necunoscut, obținem un test în timp real despre cât de fragilă este lumea – sistemele sale delicate, economia, comunitățile – la fel cum sistemele noastre de sănătate au fost dezbrăcate în mod sistematic până la os și sistemele noastre de sprijin au fost demontate.

Astrologia din această săptămână este un exemplu perfect al expresiei: „Totul este supraformat”, ceea ce înseamnă că nu există niciodată doar o singură cauză și efect, ci influențe multiple care duc la un eveniment sau rezultat.

Nodul karmic Sudic al Sorții este în conjuncție cu Pholus centaur din Capricorn și ambii activează Chiron în Berbec. Sloganul lui Pholus este: „Cauză măruntă, efect major”, precum duhul care scapă din sticlă. Chiron a pornit o criză pentru a expune rana pentru vindecare. Lecția se învață prin experiență directă.

Venus este foarte activ aliniindu-se mai întâi cu Eris în Berbec, Centrul Galactic, Haumea și Saturn înainte de a intra în Taur, duminică 8 martie, pentru a intra în conjuncție cu Uranus și a se alinia cu Nodurile Sorții. Dacă desfaceți acest lucru, înseamnă: probleme emoționale legate de perturbarea globală (Eris), evenimente epocale (Haumea) și Karma (Saturn) care duc la șocuri și imprevizibilitate colectivă (Uranus), toate implicând descărcări de informații noi (GC).

Planeta spațială profundă în mișcare lentă Haumea, la 27 ° Balanță, este în prezent opusă ambelor perturbatoare Eris și Uranus. Haumea catalizează puncte critice dramatice: de exemplu, Haumea a fost activ la căderea bombei nucleare de la Hiroshima și la mega tsunami-ul din 2004. Haumea aduce schimbări irevocabile – tipul de eveniment de la care nu există întoarcere și care duce la schimbări la scară globală.

Fereastra furtunii seismice se deschide joi, 5 martie înaintea Super Lunii Pline, marți, 9 martie. În același timp, Mercur lansează o furtună jongler în timp ce încetinește să se îndrepte direct la Super Lună. Cu 24 de ore mai devreme, Soarele își face conjuncția anuală cu metamorful Neptun chiar pe gradul Super Lună de 19 Pești.

Cu Neptun – simbol al pandemiilor – fiind declanșat de o Super Lună Plină și aliniat la Saturn / Pluto / Jupiter – se așteaptă o creștere a numărului de virusuri Covid19 la nivel mondial, alături de frica încurajată, dezinformare și zvonuri răspândite.

Faceți pregătirile acum, în timp ce Mercur este retrograd. E probabil să fie restricționate călătoriile aeriene atunci când Saturn intră în Vărsător în a treia săptămână a lunii martie. Virusul se poate accelera în jurul echinocțiului și la începutul lunii aprilie la conjuncția Jupiter / Pluto.

Rămâneți în tribuna martorilor, păstrați-vă perspectiva și amintiți-vă că frica este la fel de contagioasă ca însuși virusul. Faceți din „a fi profund prezenți fizicului dvs.” noul normal. Transformați-vă sanctuarul – pe care l-ați creat în ultimele 18 luni în timpul eclipselor Rac / Capricorn – în tabăra de bază.

Simbolul Chandra pentru Neptun în conjuncție cu Soarele, Pești 18:
Crini albi înflorind singuri în umbră.

„Drama, culoarea, sunetul. Mărimea și scuturările. Visezi prin toate acestea într-un farmec care protejează și înăbușește simultan. O putere ancestrală a forței de viață suspendată ținută departe, în timp ce evenimentele mari te înconjoară și te învelesc, dar nu pătrund. Experimentați o dispoziție sufletească cea mai neobișnuită de somn profund în dinții unor evenimente colective și ancestrale și experiențe uriașe și fără sfârșit. Este un har sau un blestem? Poate fi fie. Devine un har dacă te trezești în timpul matur și mergi mai departe de aici. Poate fi un blestem dacă rămâi jos prea mult timp și îți lipsește indicatorul pentru a te agita și a privi în jur și vei descoperi că viitorul a răsărit și căile vechi au dispărut. Somnul treaz!” – Înăuntrul gradelor – Elias Lonsdale

Berbec

Până pe 21 martie, Soarele este ascuns în cea de-a 12-a casă a ta, deci bateriile se descarcă. Venus, în propriul tău semn al Berbecului până duminică viitoare, se amestecă cu Eris-ul perturbator, ca să nu mai vorbim de Men in Black Saturn și Pluto. O verificare a realității de vreun fel se arată în cărți – fă-le față și fă schimbările necesare. Așteaptă-te să te simțiți mai sensibil și emoționat decât de obicei și pune-ți bunăstarea chiar în partea de sus a agendei. Viața s-ar putea simți frustrantă, dar incubezi un impuls pentru individualitate care te va surprinde cu puterea sa.

Evitați asumarea riscurilor.

Taur

Planeta ta personală, Venus, este în centrul acțiunii toată săptămâna. Asta înseamnă că vei acumula energiile altor oameni chiar mai mult decât de obicei. Continuă să-ți cureți propria ecologie – gândurile, sentimentele, fizicitatea, spațiul tău – pentru a separa propriile lucruri de toate celelalte. În timp ce Soarele se contopește cu Neptun alunecos duminică 8, nu crede nimic dacă nu este conform cu ghidul tău interior. Acest lucru va fi îmbunătățit printr-o serie de momente de revelație, pe măsură ce planeta ta personală Venus intră în conjuncție cu Deșteptărotul Uranus în Taur. Alții îți vor căuta sfaturile – în schimb, fii un far și un punct de stabilitate, pe fondul știrilor și zvonurilor false.

Reamintește-ți că Taurul este semnul lui Buddha și al 3-lea ochi al lumii.

Gemeni

În calitate de solicitant de informații al zodiacului, dorești să crezi că ești deasupra faptelor, așa că lumea pestriță din această săptămână cauzată de o dezlănțuire de știri false, zvonuri și frică se va frustra – mai ales că planeta ta personală Mercur încetinește la sfârșitul săptămânii în modul jongler pentru a se transforma direct pe 9 martie, la fel cum Soarele se contopește cu Neptun alunecos în vârful graficului tău. Oricât de mult dorești să grăbești lucrurile, nu – ar fi complet contraproductiv. Așteaptă până după Super Luna Plină în Fecioară, din 9 martie.

Adevărul nu trăiește în fapte și cifre.

Rac

Este timpul să îți exersezi cele mai profunde credințe. În timp ce alții pot fi plini de frică, rămâi concentrat și fă exact ceea ce spune mantra ta ezoterică: „Construiesc o casă luminată și locuiesc în ea”. Tradus, înseamnă că oferi adăpost și vindecare emoționale pur și simplu prin a fi adevăratul tău sine. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de un sanctuar sigur și puternic – fizic, mental și spiritual – în care să-ți aduni energia, să o oprești din a se risipi și să o acordezi la îndrumarea interioară profund intuitivă. Ești mai puternic decât știi și mai ghidat decât crezi.

Sanctuarul tău este o tabără de bază, nu o mănăstire.

Leu

Fă-ți memoriul pentru sine: „Dacă ai îndoieli, nu fă nimic”. Acesta este un sfat de neprețuit într-o săptămână în care Neptun desface o perdea de fum peste tot, ajutat și protejat de Mercur retrograd încetinind schimbarea de direcție și lovind o furtună jongler. Venus în partea de sus a graficului tău amplifică sensibilitatea emoțională, făcându-i pe ceilalți din jurul tău să fie greu de citit și ușor de supărat. Mai bine să faci un pas înapoi, să te retragi și să aștepți până când praful va începe să se așeze după Super Luna Plină pe 9 martie.

După cum spune vechea zicală: „Dumnezeu râde când ne vede făcând planuri”.

Fecioară

În astrologia confuză din această săptămână, trebuie să-ți reglezi super puterea de a sorta grâul din pleavă. Asta înseamnă să pornești detectorul BS, să nu iei nimic și pe nimeni la valoarea nominală și să-ți îndepărtezi ochelarii de optimism. Ca semn ești în mijlocul ei. Soarele se întâlnește cu Neptun alunecos în zona ta de relații weekend-ul viitor, la fel cum planeta voastră personală Mercur încetinește pentru a avansa, lovind o furtună jongler. În plus, fereastra seismică din 9 martie Super Luna Plină care aduce furtuni interioare și exterioare și perturbări se deschide la sfârșitul săptămânii viitoare.

Așteptați până când știți cu certitudine absolută ce se întâmplă înainte de a lua decizii importante.

Balanță

Aceasta este o săptămână pentru a-ți simplifica viața cât mai mult posibil. Aerodinamizează rutine, redu costurile, mergi din nou la elementele de bază. Acest lucru va face mult mai ușor să fii flexibil dacă și când planurile tale sunt deraiate. Planeta ta personală Venus se aliniază mai multor mari lovituri planetare, ceea ce te face să te simți prea sensibil și probabil copleșit de evenimente. Relațiile se pot simți mai fragile decât rezistente. Dacă da, ai răbdare, nu ai încă toate informațiile și alunecosul Neptun este un maestru al firelor încrucișate și al neînțelegerilor.

Respiră!

Scorpion

Orice s-ar întâmpla, rămâne să-ți reamintești că nimic nu va fi clar săptămâna aceasta sau următoarea. Lucrurile pot părea că merg într-o direcție, apoi își schimbă direcția brusc. Informațiile despre care credeai că sunt credibile se dovedesc a fi feste. Obții imaginea de ansamblu. Fiecare dintre noi se află în aceeași barcă, deci nu o lua personal. Cu Venus electrizat de Uranus imprevizibil weekend-ul viitor, relațiile voastre unu-la-unu s-ar putea schimba peste noapte. S-ar putea să te trezești și să miroși cafeaua și să-ți dai seama că este peste tot sau s-ar putea să fii lovit de un fulger de infatuare. Nu crede nimic, nu fă nimic.

Răsuciri și întoarceri.

Săgetător

Săptămâna aceasta și viitoare, perdeaua de fum din curtoazia alunecosului Neptun și Mercur retrograd din Pești îți vor afecta casa și finanțele. Asta ar putea însemna probleme literale legate de apă, cum ar fi scurgerile sau blocajele, sau planurile cu partenerii despre care credeai că fac o gaură solidă pentru un izvor. Deși nu vei avea toate faptele până când praful nu se va așeza la jumătatea săptămânii după următoarea, cere un angajament cert și restrânge granițele în jurul banilor. Trebuie protejate activele comune, cum ar fi economiile, proprietatea sau transportul.

Este timpul unei iubiri dure.

Capricorn

Ca semn al Pământului cu gândire concretă, preferi să te ocupi de realități și certitudini. Săptămâna aceasta, șansele să se întâmple arată extrem de puțin probabil. Cu Mercur retrograd și cu conjuncția Soare / Neptun în Pești – unghiul tău de comunicare – va trebui să te bazezi mai mult pe instinctele tale decât pe logica ta. Întreruperea continuă a planurilor și proiectelor arată foarte probabil, așa că amână orice lucru cu adevărat important până după Super Luna Plină unică din 9 martie. Dacă o relație strânsă devine volatilă weekendul viitor, când Venus se întâlnește cu Uranus imprevizibil, așteaptă.

Citește nuanțele, semnele și semnalele.

Vărsător

Ca un semn al cărui planetă personală este Uranus imprevizibil, întâmpini schimbări pentru aerul curat pe care îl suflă în viața voastră. Acestea fiind spuse, preferi să faci modificări după propriile tale condiții și să știi ce urmează – destul de paradoxal! Săptămâna aceasta, cu Neptun alunecos și Mercur retrograd în Peștii evazivi, nimic nu este simplu. Nu atât de multe informații, cât dezinformare și fake news. În același timp, Venus se întâlnește cu Deșteptătorul Uranus în casa a 4-a de rădăcini și apartenență și s-ar putea să fii eliberat de o situație de care te-ai atașat. Cineva apropiat te poate surprinde sau circumstanțele din jurul tău se schimbă peste noapte. Orice s-ar întâmpla, așteaptă până după Super Luna Plină din 9 martie, pentru a decide cum să reacționezi.

O sală de oglinzi.

Pești

Cu semnul tău în inima acțiunii planetare, trebuie să îți păstrezi înțelepciunea despre tine. Dezinformarea va fi aspră, atât în mass-media, cât și din partea persoanelor apropiate. Nu crede nimic. Cu Mercur retrograd, încetinind pentru a avansa și lovind o furtună jongler, la fel cum Soarele se întâlnește cu Neptun alunecos în Pești, în fereastra seismică din Super Luna Plină din 9 martie, peste semnul tău, trebuie să ai granițe puternice și un bun detector BS. În mod absolut nu îți poți permite să-ți îngroapi capul în nisip. Din fericire, ești un adept al oamenilor care citesc, așa că pornește aparatul tău cu raze x.

Ai încredere în propriile tale orientări, este 100% fiabil.

Sursă: wakeup-world.com de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0