Valuri înalte – 08-15.03.2020

„S-ar putea să plutim pe Tao, dar nu este nimic greșit în manevre. Dacă Tao este ca un râu, cu siguranță este bine să știi unde sunt stâncile. ” – Confucius

Săptămâna începe în fereastra de șoc seismic a Super Lunii Pline de luni – prima Super Lună din 2020 și una care va atinge titlurile. Patru mari evenimente planetare se combină pentru a forma furtuna perfectă:

  • Venus în conjuncție cu Uranus în Taur
  • Soarele în conjuncție cu Neptun la 18º Pești
  • Mercur încetinește să avanseze
  • Super Luna chiar pe punctul Soare / Neptun

Super Luna completă din 9 martie va ancora o fereastră de șoc în perioada 6-12 martie. Aceasta este perioada în care un surplus de furtuni puternice și o activitate seismică poate face noutăți. O Super Lună este o aliniere lunară extremă care provoacă valuri deosebit de puternice în atmosferă, mări și scoarță a planetei noastre de origine. Așteptați-vă la o activitate geofizică, cum ar fi furtuni uriașe, maree înalte, erupții vulcanice și cutremure de pământ, plus o creștere a comportamentului extrem și a violenței, deoarece sistemele noastre nervoase sunt înghețate. Este o intensificare a extremelor psihologice și emoționale umane.

Pe măsură ce Mercur își schimbă direcția în același timp, comunicările de tot felul vor funcționa ore suplimentare, dând naștere propriilor furtuni de praf de fake news, dezinformare și zvonuri îmbrăcate ca adevăr. Este probabil să vedem o creștere a răspândirii Covid 19 cu preziceri însoțitoare apocaliptice. Cu toate acestea, alinierea dintre Luna Plină în Fecioară și Jupiter / Pluto în Capricorn, ambele semne de Pământ, ar putea marca progrese practice și utile în răspunsul medical la focar.

Cu Venus în conjuncție cu Deșteptătorul Uranus în Taur, acesta este un moment pentru a gândi în afara zonei de confort despre propriile practicalități, cum ar fi anularea sau amânarea călătoriei aeriene sau pe mare, modernizarea protocoalelor de sănătate și a regimurilor alimentare. Sprijină-te abandonând obiceiurile de auto-sabotaj, cum ar fi fumatul sau băutul în exces și pentru a-ți curăța ecologia – corpul, casa ta, gândurile. Pe ceea ce vă focalizați se extinde, așa că treceți la neutralitate.

Simbolul Chandra pentru Super Luna în Fecioară 19:
Un dragon care respiră foc, de dimensiunea unui șoricel

„Începem să vedem totul în lumina cuvintelor și gândurilor, conceptelor și rațiunii. Chiar ne cădem în capcana finală de a descrie tot ceea ce refuză să rămână în cadrul acestor parametri ca fiind problema, problema, dilema. Încheiem marginalizarea unicilor factori care au șansa de a schimba situația în bine. Toate acestea provin din frică. Vrem să reducem totul la dimensiuni, deoarece suntem copleșiți de orice vine la noi. Desigur, o astfel de mentalitate este otravă. Insistă asupra faptului că propria anxietate este factorul crucial. Singurul lucru care se poate întâmpla să ajute situația este tocmai ceea ce se teme și se evită cu disperare. Dacă putem fi expuși la ceea ce se întâmplă cu adevărat, dacă gândirea noastră nu mai poate ține lumea în libertate, putem construi o dorință de a procesa viața cu exactitate și de a ne îndepărta de noi de toate judecățile mentale și atitudinile insulare. Deoarece doar amintim ce am ajuns să presupunem că și noi putem fi eliberați de robie, este o constricție strânsă. “

Berbec

Deși Mercur a mers lent, avansând doar de luni 9 martie, simți impulsul de a merge mai departe, de a-ți pune amprenta și de a orienta situațiile în avantajul tău. Planeta ta personală Marte își îndreaptă drumul prin Capricornul strategic, abordându-l mai întâi pe Jupiter expansiv, apoi pe schimbătorul de joc, Pluto, în următoarele două săptămâni. Marte traversează vârful graficului tău doar odată la doi ani, iar anul acesta aduce o un talaz de putere unic, de nerepetat, în cariera și reputația personală. Dacă ai efectuat diligența cuvenită, așteaptă-te la o recompensă, un bonus, o promoție sau un premiu de vreun fel. Acesta ar putea fi un moment excepțional de pionierat în viața ta, așa că nu respinge din start ceea ce par a fi din ideii nesăbuite – ar putea fi doar biletul tău către succes.

Super Luna de luni este perfectă pentru curățarea punților.

Taur

Norocul este de partea ta, în timp ce frumoasa ta planetă personală Venus s-a întors în Taur, făcând viața să se simtă mai strălucitoare și ridicându-ți coeficientul de atracție. Calea ta va fi mai lină, fiindcă ceilalți sunt dispuși să te ajute și să te sprijine. Mercur avansează în unghiul de carieră, așa că poate re-vizitezi un proiect pe care l-ai lăsat pe marginea drumului sau să te conectați cu clienții. Indiferent că o știai sau nu, vei fi incubat câteva idei noi în ultimele 2 săptămâni și, întrucât Venus se întâlnește duminică cu Uranus imprevizibil, urmărește câteva momente de revelație și le captează-le înainte de a dispărea în eter. Apoi, la Super Luna de luni, în unghiul tău de creativitate, descărcă-le și începe să le transformi în informații aplicabile, cu valoare adăugată. Asta te va aduce înaintea jocului, pregătit pentru planeta potențialului, Saturn, care va reveni în zona de carieră pentru prima dată în 29 de ani pe 23 martie.

Creșterea resurselor tale interioare.

Gemeni

Dacă te-ai simțit ca și cum ai fi plutit fără rost pe marea vieții, e fiindcă planeta ta personală Mercur a călătorit retrograd. Luni, 9 martie, Mesagerul se transformă din nou și ideile încep să se percoleze. În același timp, Soarele și o Super Lună activează culmea graficului tău în Pești – cariera ta și reputația publică și vei fi într-un fel în centrul atenției. Nu înseamnă că vei fi celebru peste noapte, ci mai vizibil, iar acțiunile tale s-au observat mai mult decât de obicei. Pe măsură ce Super Luna plină îți luminează axa de carieră și casă, te gândești la modalități creative de a-ți face viața mai semnificativă – de a-ți mărita esența cu scopul sufletului tău.

Urmează indiciile.

Rac

Fiind un semn sensibil al apei, condus de Lună, ești mereu atent la marile evenimente lunare. Săptămâna aceasta, prima Super Lună – o lună plină – din 2020 frământă câmpurile energetice ale tuturor, precum și planeta. Pe măsură ce citești acest lucru, probabil că simțiți deja intensitatea, amplificată de Mercur, încetinind ca să avanseze, în același timp. Din fericire, cu conjuncția Soarelui / Neptun, în zodia compatibilă a Peștilor, se poate simți ca o altfel de lume sau chiar de inspirație. Deschide-ți ușile și brațele către colegii călători, împărtășește-ți sanctuarul și oferă ospitalitate. Gândește-te doar la uzura și trauma fizică și emoțională continuă pe care le-ai suportat în ultimii ani. Ai nevoie de o oarecare blândețe acum. Ai nevoie de vindecare. Ai nevoie de odihnă. Începe cu a fi mai bun cu tine însuți și apoi a fi mai bun cu ceilalți.

Crearea unui sistem de suport.

Leu

Oricât de mult îți dorești să progresezi, aceasta nu este o săptămână pentru a-ți înainta planurile sau pentru a face față problemelor și dificultăților. Pe măsură ce Soarele întâlnește Neptunul alunecos, Mercur încetinește să schimbe direcția și fiecare dintre noi simte puterea pură a ferestrei de șoc seismic a Super Lunii de luni pentru întreaga săptămână, nu te mai judeca atât de aspru și nici pe toți cei din jurul tău. Aceasta este o Lună Plină din altă lume, perfectă pentru a reflecta asupra frumuseții vieții de zi cu zi, micilor detalii pe care de obicei le omiți când te grăbești. Dacă trebuie să faci ceva, uită-te la finanțele tale și verifică linia de jos. Această sală planetară a oglinzilor are o modalitate de a te divorța de realitate, iar banii nu sunt nimic altceva decât împământare.

Opriți-vă și mirosiți trandafirii.

Fecioară

Această astrologie, cu siguranță nu este o afacere la fel de obișnuită pentru tine, ca Fecioară solară, ci dimpotrivă. Fereastra de șoc seismic a primei Super Luni din 2020, de luni, este activă toată săptămâna și aceasta este și Luna Plină anuală în semnul tău. În același timp, Soarele se întâlnește cu Neptun în zona ta de relație, la fel cum planeta ta personală Mercur își schimbă direcția. Așteaptă-te să te simți emoțional în timp ce o situație care a fost blocată de-a lungul timpului se eliberează în cele din urmă. Orice s-ar întâmpla, dă-i drumul – este timpul. Pune-te pe frecvența descărcării mesajelor, semnelor și viselor lumii Neptuniene, care dezvăluie o imagine mai mare. Aceasta este o clarificare importantă care te pregătește pentru un mod de viață mult mai creativ.

Descifrarea modelelor ascunse.

Balanță

Se întâmplă multe, Balanță, dar cea mai mare parte va fi interioară, săptămâna aceasta. Reamintește-ți că toată lumea se va simți mai sensibilă, mai intensă și mai emoțională decât de obicei și asta te include și pe tine însuți. Nimic nu este clar, întrucât Soarele se întâlnește cu Neptun în Super Luna Plină de luni, peste Pești și Fecioară, în timp ce Mercur își schimbă direcția. Planeta ta personală Venus este împreună imprevizibilul Uranus, astfel încât surprizele sunt la ordinea zilei. Ele ar putea fi minunate sau șocante într-un fel. Gândește-te cu atenție la toate relațiile și contractele tale – întreabă-te care te sprijină și care te drenează și apoi fă unele modificări.

Dacă ar fi să îți pui pe primul loc propriile tale interese, ce ai face diferit?

Scorpion

Astrologia din această săptămână are toate ingredientele unei telenovele – dramă, confuzie, imprevizibilitate și izbucniri emoționale. Deci, decide acum dacă sună ca ceva din care dorești să faci parte sau dacă preferi să privești totul de la o distanță sigură. Astea fiind spuse, Super Luna Plină de luni, împreună cu Soarele în conjuncție cu Neptun, îți luminează cea de-a cincea Casă, de distracție, creativitate și plăcere, care te inspiră să-ți faci mult mai mult timp pentru pasiunile tale, inclusiv să te oprești pentru a mirosi trandafirii. Ai muncit prea mult și ai lipsit din partea mai ușoară a vieții? Fă ceva plăcut și îngăduitor doar de amorul artei și observă cum perspectiva ta se schimbă din nou în echilibru.

Începe un jurnal de recunoștință și surprinde-te cu ceea ce observi.

Săgetător

Este o săptămână în care emoțiile vor fi intense, atât personal cât și colectiv, și știrile – fie că sunt zvonuri false, exagerate sau doar simple, îmbrăcate ca adevăr – vor avea tendința de a fi sumbre sau disprețuitoare. Știind acest lucru de dinainte, reamintește-ți că tu, dintre toate semnele, ai acces la imaginea de ansamblu, la o perspectivă care te păstrează pe un șasiu uniform. Marchează zilele dintre duminică 8 și 13 martie ca fiind timpul pentru a te retrage din jale și osândă și a ieși în calmul și sanctuarul casei tale. Super Luna Plină de luni este pe Soare și Neptun la fel cum planeta de informații Mercur își schimbă direcția, așa că sunt multe de discutat. Reconectează-te cu familia și tribul și reamintește-ți de cât de mult ești iubit și apreciat. Ai parcurs un drum lung în ultimele 18 luni și merită sărbătorit.

Metamorfozând.

Capricorn

Această astrologie intensă îți oferă o clasă de master în flexibilitate și îți accentuează abilitățile Akido de a lucra cu energia, nu împotriva ei. Marte se împuternicește prin Capricorn care te îndeamnă să iei măsuri și să fii un motor și un agitator, în timp ce Mercur își schimbă direcția chiar în Super Luna Plină de luni, în care Neptun e în rolul principal ca dintr-o altă lume, și creează o sală de oglinzi. Confuzia nu începe să o descrie! În graficul tau solar, Luna Plină în Fecioară luminează unghiul tău de orizonturi îndepărtate și acesta este traseul tău prin ceață. Caută mai departe inspirația, ideile noi, o schimbare de perspectivă. Studiază ceva din afara zonei tale de confort sau predă, mentorează sau antrenează. Experiențele tale recente ți-au oferit atâta valoare de adăugat altora.

Ieși în afara parametrilor tăi obișnuiți.

Vărsător

O atentionare! Zvonurile învolburate, știrile false și intensificarea din această săptămână te vor face să te simți ca și cum lumea ar fi înnebunit și ai fi singura persoană înțeleptă din azil. Adăugând la disconfortul tău, toată lumea va fi extrem de sensibilă și de volatilă emoțional, neputându-te raporta cu ușurință la niciuna. Știind acest lucru, concentrează-te asupra a ceea ce îți stă în control și asupra a ceea ce îți stă în putere pentru a influența sau a schimba. Super Luna Plină de luni, la fel cum Mercur își schimbă direcția, sunt în unghiul tău de securitate personală. Aruncă o privire lungă și grea la ceea ce înseamnă asta pentru tine, apoi începe să-ți întărești bazele. Fă un audit financiar al veniturilor, cheltuielilor și bunurilor, îmbunătățește-ți sănătatea și regimul alimentar. Sub această astrologie excepțională, o mică schimbare poate face o diferență uriașă.

Știi deja ce are nevoie de sortare – acum este momentul.

Pești

Acesta este revelionul tău personal – luna ta de naștere – și ai câteva astrologii excepționale pentru a marca ocazia. Prima Super Lună din 2020 începe peste zona ta de relație, iar Soarele în conjuncțe cu planeta personală Neptun în propriul tău semn. În același timp, Mercur încetinește ca să schimbe direcția. Gândește-te la asta ca la un val înalt pe steroizi atunci când toate emoțiile sunt intensificate și limitele obișnuite sunt spălate. S-ar putea să întâlnești dragostea vieții tale sau să te îndepărtezi de cineva și să începi ceva nou. S-ar putea să fii inspirat să creezi artă, să scrii poezie sau să faci fotografii. Orice s-ar întâmpla, ai încredere în instinctele tale, în instinctele tale și în propria ta îndrumare – totul este supraalimentat pentru întreaga săptămână.

„Schimbarea la față.”

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0