Noua realitate – 22-29.03.2020

Noua realitate se extinde, dezvăluindu-se minut cu minut în timpul altei săptămâni de frecvențe foarte mari. Pe măsură ce Marea Roată se rotește, marile evenimentele ne ridică conștiința la un nivel cu totul nou… să fie.

Luni 22, Saturn intră în Vărsător pentru prima dată în 29 de ani, alinându-se imediat cu conducătorul Deșteptător al Vărsătorului, Uranus. Această energie explozivă va începe să dinamiteze barajele de tot felul, în special în legătură cu Gaia, resursele și sănătatea ta. Lordul  Timpului și Karma în Vărsătorul progresiv vor dezvălui consecințele neintenționate și binecuvântările în restricția noastră actuală – rețele extinse la nivel mondial, triburi de flux, colectarea și diseminarea informațiilor, predare, coaching, sisteme deschise, colaborare, inventivitate.

Saturn va fi în Vărsător până la 1 iulie înainte de a retrograda la nivelele de master din Capricorn. Între acum și iulie ni se oferă gustul uneia dintre cele mai strălucitoare balize astrologice de-a lungul timpului – conjuncția Saturn / Jupiter la 0 ° Vărsător la Solstițiul din decembrie.

Marți, 24, Anul Nou astrologic începe cu Luna nouă, la 4 ° Berbec împreună cu Chiron și pătrunde Nodurile Karmice ale Sorții. Marte în conjuncție cu Pluto  cresc volatilitatea și mizele mari ale acestei carantiniere globale fără precedent. Această explozie de energie a axei mondiale a Berbecului va accelera avantajul, descoperind progrese în controlul, gestionarea și înțelegerea virusului Corona.

Aceasta este medicina sacră universală. Începe cu fiecare dintre noi să ne asumăm responsabilitatea pentru vindecarea proprie. Chiron aduce antidotul, medicamentul – ca și cum ar străpunge cu o fierbere toxică. Ceea ce te doare este doar și mereu ceea ce crezi. Nu este situația care îți provoacă suferința, ci ceea ce mintea ta face cu ea.

Puteți vedea și experimenta izolarea socială / distanțarea socială ca frustrantă sau puteți alege să o îmbrățișați și să o experimentați ca o retragere – o oportunitate de a vă întoarce spre interior… pentru a vă deconecta de la 3D 24/7 și, în schimb, a aprecia consecințele nedorite ale venirii acasă la voi. Găsirea și urmarea ritmurilor naturale și a fluxului vieții tale este extrem de importantă pentru împământare. Mintea ta este un instrument prea mic și nedezvoltat pentru acest nivel ridicat de energie lumină vastă. Chakra Inimii Înalte (timus) este o frecvență a potrivirii, așa că obișnuiește-te să gândești, să simți, să percepi și să creezi de acolo.

Simbolul Chandra pentru Luna Nouă Berbec 5:
Statuia unui Dumnezeu purtată lin prin sărutările devotaților.

„Onorarea spiritului cu orice preț. Insistând asupra aspectului cel mai profund în toate lucrurile. Te simți condus de inimă să mergi la orice lungime pentru a exprima și întruchipa realizarea divinității. Intoxicat cu Divinul, numit dincolo, ești dedicat și consacrat și dăruit. Transportat în alte tărâmuri. O frenezie de convingere că nimic nu contează decât Ultimul. Măturat. Eliberat în Cosmos. Eliberat de volan. Și exprimarea inexpresibilului cu convingerea consumată. ”

Berbec

Luna Nouă anuală de marți, în Berbec, marchează Anul tău personal, o perioadă în care te simți regenerat și motivat să înfrunți orice îți aruncă viața. Această perioadă de punere în carantină forțată, departe de rutinele obișnuite, este ideală pentru a obține o claritate reală asupra rolului tău acasă și la locul de muncă și pentru a face unele schimbări radicale. Luna Nouă este în vârful Chiron în zodia ta, oferindu-ți o rară ocazie de a opri obiceiurile de auto-sabotaj și de a arunca vechi bagaje emoționale sau fizice grele. Determinarea ta va fi la un apogeu pe măsură ce planeta ta personală Marte se întâlnește cu agentul de schimbare Pluto.

Gata pentru orice.

Taur

Indiferent de ceea ce se întâmplă sau nu se întâmplă în jurul tău, ca Taur ai întotdeauna o fântână nesecată de elasticitate, creativitate și credință de care să te tragi. Planeta ta personală Venus e un ghid pentru netezirea relațiilor tale și apropierea de cei care contează, lasă EQ-ul tău emoțional să fie superputerea ta. Cu Soarele în casa ta ascunsă până la data de 21 aprilie, acesta este un moment natural de retragere pentru tine, oglindind carantina afară. Sâmbătă 28 este o zi a cadourilor și a oportunităților, fiindcă Venus în Taur face un aspect perfect atât pentru Jupiter, cât și pentru Pluto. Pe măsură ce Saturn trece peste vârful graficului tău, gândurile tale se îndreaptă către ambiții, pentru a adăuga și mai multă valoare la ceea ce faci și, eventual, spre o schimbare a direcției în carieră.

Fă niște mapări de dorințe … nu exclude nimic.

Gemeni

Adesea, pentru că ai capacitatea de a prelua rapid multe informații și de a le da un sens, te frustrezi cu cei din jurul tău, care rareori își contestă propria gândire. În această realitate schimbată, atunci când suntem cu toții în carantină, ai extra grijă să ocolești altercațiile de familie mai ales acum, când Marte se întâlnește cu Pluto și inflamează emoțiile tuturor. Știrea pozitivă este că Saturn – simbolul potențialului tău – este acum în semnul compatibil Vărsător, oferindu-ți 2 ani de extindere a orizonturilor, și genial pentru a învăța ceva nou și intrigant. În timp ce dispui de spațiu și timp, înscrie-te la unele cursuri pe care nu le-ai explora în mod normal, urmează unde duce și urmărește cum îți luminează mintea. Dacă te-ai gândit vreodată la predare, îndrumare, coaching, ai undă verde… și publicul.

Așteaptă niște momente de relevație.

Rac

Ca Rac sensibil, probabil că ai găsit deja câteva beneficii sau binecuvântări neașteptate în această perioadă de restricție, cum ar fi mai mult timp pentru ca tu să mergi spre interior, să asculți muzică și să-ți exprimi creativitatea. Vei fi ușurat să știi că intensitatea întâlnirii strânse a războinicului Marte cu Pluto în zona ta de relații va atinge un apogeu, apoi va dispărea până la sfârșitul săptămânii. Așadar, lasă câinii adormiți să mintă și să fii mai blând cu tine și cu cei mai apropiați. Întoarcerea lui Saturn în Vărsător, luni 23, va pune finanțele și resursele în fruntea agendei pentru următorii doi ani. Saturn simbolizează potențialul tău, așa că începe acum construind fundații puternice sub securitatea personală. Oprește toate scurgerile de bani și începe să găsești câteva modalități creative de a-ți extinde fluxurile de venituri, probabil online.

Adaugă valoare predând ceea ce știi.

Leu

Indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău, luna nouă a Berbecului, de marți, împreună cu actul dublu Marte / Pluto ar trebui să ofere o sursă de energie și impuls atât de necesare. Marele eveniment este Saturn, Maestrul Profesor, părăsind Capricornul pentru Vărsător, luni. Fiindcă Vărsătorul este semnul opus, parteneriate de toate tipurile vor fi în curs de evaluare și reconstrucție în următorii doi ani. Gândește-te la asta ca la stabilizarea a ceea ce funcționează și la descărcarea a ceea ce nu este. Vei primi imediat un indiciu despre ce înseamnă acest lucru când Marte se va întâlni cu Saturn la începutul săptămânii viitoare. Ultimele 9 zile ale lunii martie sunt foarte volatile, cu mine de teren ascunse peste tot pentru cei nedoriti, așa că reamintește-ți că ai nevoie de doi ani pentru a face schimbări în peisajul oamenilor tăi și nu emite ultimatumuri sau să-i spui cuiva să se modeleze sau s-o zbughească.

Începe prin a-ți mapa toate contractele tale, formale sau personale.

Fecioară

În perfectă sincronicitate cu carantina actuală de acasă, Vesta, zeița internă traversează culmea graficului tău. Acum este timpul să te reorganizezi și să-ți înfrumusețezi sanctuarul, casa, zona de securitate, astfel încât să fie suficient de flexibil pentru ca toată lumea să găsească un colț confortabil. Acest lucru este deosebit de important la începutul acestei săptămâni, întrucât o lună nouă volatilă și destul de agresivă alimentată de Marte și Pluto întinde temperamentul tuturor până la punctul de rupere. Ocolește argumentele și, în schimb, canalizează legătura minunată dintre Venus și Jupiter începând un proiect creativ interesant. Alege ceva aproape de inima pe care ai abandonat-o cu mult timp în urmă și vei fi încântat de potențialul său. Pe termen lung, s-ar putea dovedi chiar o nouă sursă de venit.

Casa e acolo unde e și inima.

Balanță

Vestea de bun venit este întoarcerea lui Saturn la colegul semnului de aer, Vărsător, pentru prima dată din 1991. Ca Balanță solară, asta va aduce o creștere în auto-exprimare și creativitate până în martie 2023. Urmărește un indiciu imediat despre cum să canalizați acest lucru la sfârșitul săptămânii, când Marte stimulează concentrarea și impulsul lui Saturn. Asta se dovedește a fi o sincronizare perfectă fiindcă, deși ești restricționat și carantinat, cel puțin acum ai timp și spațiu pentru a-ți pune dinții pe proiect semnificativ. Urmărește doar să nu pășești accidental pe degetele cuiva în jurul lunii noi de marți, în semnul opus. Dacă apar tensiuni, elimină-le imediat – nimic nu merită să arzi podul.

Ce ai face chiar dacă nu ai fi plătit pentru asta? Acesta este indiciul tău…

Scorpion

Întreaga săptămână va fi plină de evenimente și mișcare rapidă. Oamenii vor fi extrem de sensibili, provocatori sau dificili. Nu o lua personal – nimeni nu este scutit de presiune. Pe 22 martie Saturn – simbolul potențialului tău – face o schimbare o dată în 29 de ani, întorcându-te la cea de-a patra casă a casei, a apartenenței și a familiei până în martie 2023. Veți observa cu adevărat schimbul când Marte i se va alătura lui Saturn pe 30 martie. Un capitol din viața ta se încheie și altul se deschide încet. Poate aveți deja o idee despre modul în care ar putea juca – ar putea fi o mutare în casă, un membru al familiei care se mută sau iese, se retrage. Marți, 24, Luna Nouă este perfectă pentru a-ți scoate mesajul acolo, pentru a începe un blog, a-ți comercializa afacerea sau a crea un nou site web.

Revenind la viitor.

Săgetător

Pentru tine ca Săgetător, în această săptămână există multă energie explozivă. În primul rând, luni, 22, Saturn se mută în Vărsător – zona ta de comunicare – pentru un sejur de doi ani. Începe să te gândești la o pregătire, la un nou curs de studiu sau la modul în care ai putea preda, mentora sau antrena alte persoane. Cu cât planurile tale sunt mai mari și cu cât îți stau la baza securității, cu atât mai bine. Marți, Luna nouă în Berbec va fi o provocare pentru toată lumea aprinsă de combinația explozivă de Marte și Pluto. Pentru tine, acest lucru ar putea merge într-unul din două moduri – fie finanțele tale ar putea primi o lovitură sau un câștig ar sosi din senin. Lucrați cu – nu contra – această energie, simplificându-ți cheltuielile, devălmășind, apoi vânzând orice nu mai aveți nevoie pentru a obține un venit.

Extinderea orizonturilor.

Capricorn

Ultimele zile ale lunii martie vor fi atât pline de evenimente, cât și turbo – emoțional, fizic și mental. Luna Nouă în Berbec, de marți, face ca volatila conjuncție a lui Marte / Pluto din zodia ta să fie și mai explozivă și s-ar putea să te simți gata să-ți lași toate frustrările de a fi pus în carantină, deodată. Nu te lăsa! Respiră adânc și găsește o modalitate sigură de a degaja aburii fără a-i afecta pe cei din jurul vostru. Odată ce Luna Nouă a trecut, 28/29 martie sunt zile în care să te lași de pe cârlig, să te relaxezi, să te joci, să-ți numeri binecuvântările. Un ciclu financiar cu totul nou este pe cale să înceapă pe măsură ce planeta personală Saturn se va muta în zona ta de bani în inventarul Vărsător pentru următorii doi ani. Începe să te gândești la modul în care poți crea mai multă securitate personală prin construirea unor fundații puternice și, în același timp, crește fluxurile de venituri.

Inspiră adânc și numără până la 10…

Vărsător

Viața ta este pe punctul de a lua o întorsătură spre bine, fiindcă luni, 22, Saturn – simbolul potențialului tău – se întoarce la Vărsător, pentru prima dată din 1991, pentru a rămâne puțin peste doi ani. Stăpânul profesor este acasă în semnul tău, ducându-te la un nivel cu totul nou de evoluție și transformând abilitățile și calitățile tale neobișnuite în praf de aur. Se va simți ca și cum toate experiențele tale, cotiturile și întoarcerile, tot ceea ce ai învățat de-a lungul anilor va începe să se îmbine în moduri care vor surprinde și probabil cei din jurul tău. Între timp, Luna Nouă a zilei de marți este o groază. Pregătește-te pentru o plimbare neplăcută pe măsură ce Marte vine împreună cu Pluto și creșterea fricii, la noi niveluri. Ai o vedere mai lungă, astfel încât să fie farul în furtuna pe care se bazează alții.

Timpul tău este acum.

Pești

Merită să repetăm că asta va fi o altă săptămână extrem de plină de evenimente. Miza este deja la nivel mondial și personal – iar când Marte se va întâlni cu Pluto, va fi crescut și mai mare. Luna Nouă de marți în Berbec este aspră. Fii mai atent la finanțele tale. Verifică-ți conturile bancare, fii atenți pentru înșelătorii sau transferuri bănești neplăcute și cu siguranță nu te semna pe linia punctată pentru achiziții importante. După ce ai făcut asta, canalizează energia Lunii Noi pentru a face un progres mai mare. Ți se plătește ceea ce meriți? Dai servicii gratuit? Te subvalorizezi? Începe să creezi modalități creative de configurare a fluxurilor de venituri noi. Ce este fără efort pentru tine pentru care ar plăti alții?

Investește în tine însuți.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0