La limita a ceva măreț – 29.03-05.0.2020

În această săptămână, există nu mai puțin de 4 conjuncții de planete interioare cu planetele prag, ceea ce înseamnă că nu veți avea de ales decât să vă extindeți cadrele de referință și de semnificație:
– Marte / Saturn în Vărsător în pătrat cu Uranus în Taur
– Venus / Sedna în Taur
– Mercur / Neptun în Pești
– Jupiter / Pluto în Capricorn.

În plus, punctele karmice ale Marelui Atractor și ale Centrului Galactic – lungimea de undă a Creatorului și Semnalul nostru de acasă – sunt activate de Soare, Mercur și Haumea.

Pe 3 aprilie, Mercur își șterge în sfârșit umbra retrogradă și se mută în noul teritoriu – pe măsură ce Mesagerul îl întâlnește pe Neptun – simbolul pandemiei – multe vor fi dezvăluite, dar poate nu sunt încă înțelese pe deplin. Un far luminos strălucitor este Saturn / Marte în Vărsător – probabil aduce noutăți despre testarea medicală progresivă și noi căi de tratament. Așadar, pe măsură ce Marte și Saturn se aliniază luni, în ciuda numărului de morți în creștere, uitați-vă la impactul emergent al distanțării sociale și al încetinirii curbei de creștere – căutați strălucirea speranței – sunt acolo.

Împotriva peisajului Men in Black, Saturn / Pluto – incendii sălbatice din întreaga lume, o pandemie globală și un colaps de sistem – iar Saturn tocmai a ajuns în Varsatorul progresist futurist pentru prima dată în 29 de ani, pe 4 aprilie, Jupiter se întâlnește cu Pluto în Capricorn în prima dintre cele 3 conjuncții rulante care vor dura tot anul. Și toate cele 3 conjuncții reîncadrează conjuncția Saturn / Pluto din 12 ianuarie, care a catalizat aceste schimbări fizice de timp, în timp ce pătrunde pe perturbatorul global Eris și pe spațiul adânc al planetei Haumea, aducător de evenimente epocale.

Gândește-te în termeni de augmentare extremă – Jupiter dramatizează tot ce atinge – bun sau rău. Jupiter în astrologie este planeta expansivă a înțelepciunii și a cunoașterii, gândirea în imagini de ansamblu și lărgirea orizonturilor. Pluto este o planetă a extremelor. Pluto face lucrurile mari mici și lucrurile mici mari. Când combinați Cosmicul Moș Crăciun cu Lordul Lumii de Jos, se pot întâmpla tot felul de lucruri. Puteți obține o înțelegere fenomenală (Pluto) a Universului (Jupiter) – ca în întâlnirea actuală față în față cu fragilitatea vieții și Legea Impermanenței. Puteți obține, de asemenea, o apăsare gigantică (Jupiter) către destinul vostru cosmic (Pluto) – ca, în cele din urmă, să găsiți sens în cenușa vechiului. Toate cele trei conjuncții pătrund Eriser la 23 ° Berbec – această energie puternică se rezumă la rupere până la descoperire.

Simbolul Chandra pentru Jupiter / Pluto CAPRICORN 24:
Stalactite și stalagmite aproape cultivate împreună

„Un proces foarte intens începe să își desfășoare activitatea fără încetare – o putere cosmică este realizată. Și este atât de masiv încât este de un destin copleșitor. Întregul Pământ trece prin schimbări radicale și cineva trebuie să fie martor și să scoată lecțiile și sensul. Un aspect de umbră este foarte mare aici. Karmas-urile trecute reverberează. Sunt vremuri în care adevărurile mari se dezvăluie prin vase ciudate crăpate.”

Berbec

Există o cantitate mare de energie în astrologia ta, Berbec, și trebuie să plece undeva pentru a evita exploziile și izbucnirile, ca să nu mai vorbim de arderea podului. Chiar dacă în prezent ești blocat în interior, nu rata această rară oportunitate de creștere și expansiune, care te îndeamnă să faci saltul din zona de confort. Jupiter / Pluto îți lărgeșc zona de carieră pe măsură ce Marte și Saturn se încrucișează în unghiul tău de prieteni, alianțe, grupuri și rețele, iar aceste influențe vor continua pe tot parcursul anului 2020. Reacțiunile și incertitudinile radicale vor continua, deci diversifică-ți contractele și clienții; construiește un peisaj de oameni extins – o rețea de colaboratori, susținători, sponsori și jucători de echipă. Crează o rețea de contacte calificată. Fă o ofertă pentru puterea darurilor și talentelor tale. Devino propriul tău cel mai bun sponsor. Produ un produs sau serviciu pe care ești obligat să îl oferi, fiindcă acesta este următorul lucru corect. Transmite-l către cei care sunt capabili să colaboreze cu tine și sunt dispuși să contracteze în mod conștient cu tine.

Cum te subestimezi în prezent?

Taur

Vestea bună este că zilele dintre 28 martie și 5 aprilie sunt unele dintre cele mai norocoase ale anului, pentru tine. Jupiter expansiv și Pluto concentrat trimit oportunități, idei și mai multe venituri în direcția ta, în timp ce Saturn și Marte traversează vârful graficului tău pentru prima dată din 1992, punându-ți cariera ferm în centrul atenției. Asta este o tendință care se va construi și se va construi până în 2023, așa că aici vorbim despre recompense reale, realizări reale și recunoaștere reală. Revenind acum, ia-o-ncet, testează-ți valorile, prioritățile și visele tale de viitor. Distrează-te făcând niște cartografii de dorințe sau îmbarcare vizuală. În cadrul acestui tranzit, vei fi mai vizibili, cu siguranță fără scurtături. Deșteptătorul Uranus, deja în Taur, te face să te neliniștești de ceva vreme, deci canalizează-ți energia în exces spre lărgirea orizonturilor tale.

O schimbare de direcție.

Gemeni

Casele a 8-a, a 9-a și a 10-a sunt toate concediate – cu alte cuvinte, finanțele, predarea, învățarea și cariera ta sunt în curs de reconstrucție. Jupiter / Pluto te doboară pentru a crea noi modalități de atragere a fluxurilor de venituri prin re-expunerea resurselor și abilităților pe care le ai deja. Asta este o energie pură de gândire în afara zonei de confort. Saturn, acum în Vărsător, pentru prima dată din 1992, se referă mai întâi la scufundarea capului în unele învățări progresive, inovatoare, doar pentru distracție. Orice te inspiră pare a fi setat să devină o pasiune pe viață. Între timp, planeta ta personală Mercur trece din nou în partea de sus a graficului tău, conspirând cu Neptun. Acum a venit momentul să visezi și să-ți surprinzi ideile înainte de a zbura.

Ușile percepției se deschid….

Rac

Fă-ți curaj! Unele dificultăți din cele mai provocatoare relații ale tale ar trebui să înceapă să se estompeze în istorie, săptămâna aceasta. A fost o întâlnire lungă și grea cu realitatea dură și ai trecut în cealaltă parte. Cadourile din această experiență vor deveni evidente pe măsură ce Jupiter se întâlnește cu Pluto, sporindu-ți hotărârea de a-ți construi o viață mai mare, una cu sens și scop, în loc să te rezumi la ceea cu ce ești obișnuit. Două domenii vă solicită atenția imediată: veniturile și resursele tale și predarea a ceea ce ai învățat. Cei doi sunt în mod evident conectați. Cu Saturn acum în a 2-a Casă a Finanțelor tale până în martie 2023, a sosit timpul să devi serios – un cuvânt Saturnian! Gândește-te în termeni de a-ți construi securitatea personală și a deveni din ce în ce mai susținător de sine. Gândește-te la mai multe fluxuri de venituri.

În acest moment ciudat în timp, oamenii sunt mult mai deschiși la învățare – ce știi că ar adăuga valoare vieții lor?

Leu

Într-un fel sau altul, aceste ultime zile ale lunii martie și începutul lunii aprilie vor fi copleșitoare – fie foarte norocoase, fie foarte provocatoare. Asta înseamnă că Jupiter extinde și dramatizează tot ceea ce atinge întâlnindu-l pe agentul de schimbare neobosită Pluto din Capricorn, în punctul exact al conjuncției epocale Saturn / Pluto în ianuarie. În graficul tău solar, acest lucru înseamnă munca, serviciul și starea ta de bine. Dacă te-ai îngrijit și ai făcut diligența cuvenită fără scurtături, așteaptă-te la o recompensă sau la un fel de rambursare. De asemenea, îți poate arăta unde te afli pe o cale greșită. În același timp, Maestrul Învățător Saturn se află pe un teritoriu nou în Vărsător, oferind cecuri de realitate relațiilor tale, personale sau profesionale. Când Marte se alătură acțiunii, din 31 martie, s-ar putea ca în cele din urmă să fie timpul pentru ca tu sau un partener să vă modelați sau să vă expediați.

Toate pentru a juca.

Fecioară

În astrologia complexă din această săptămână există o mulțime de curenți și întreprinderi, așa că fă un pas înapoi și reamintește-ți că facem tot posibilul cu informațiile pe care le avem la momentul respectiv. Mercur – planeta ta personală – iese în sfârșit din zona sa de umbră și îl întâlnește pe Neptun alunecos în semnul tău opus. Dacă o relație specială se clatină, lasă praful să se așeze înainte de a decide să se facă o ieșire. Între timp, Maestrul Învățător Saturn intră în Vărsător, activându-ți unghiul de muncă, de rutină și de bunăstare. Cu toții simțim restricțiile sociale ale lui Saturn și pentru tine asta înseamnă să devii mai flexibil, să renunți la obiective și să înveți să trăiești mult mai mult în acest moment. Din fericire, weekend-ul viitor, Jupiter se întâlnește cu Pluto, iar proiectele creative obțin o doză imensă de inspirație.

Fii aici acum.

Balanță

Ca un semn care are nevoie de echilibru, este dificil pentru tine să îți păstrezi echilibrul mental și emoțional în aceste perioade fără precedent. Găsește o practică care te calmează și te centrează, pe măsură ce drama se intensifică în toată lumea. Pe măsură ce Jupiter îl întâlnește pe Pluto în punctul cel mai jos al graficului tău, totul – bine și rău – augmentează din toate proporțiile și asta se aplică în special vieții de familie, copiilor și obiceiurilor tale. Pe de o parte, Marte și Saturn îți oferă o verificare a realității, te doboară pentru a-ți îmbunătăți bunăstarea fizică, iar pe de altă parte, te solicită atât de mult, încât vrei doar să te ascunzi. În schimb, inspiră adânc, apoi creează-ți combinația unică de instrumente de sănătate – practici de creștere, jurnalizare, citire, meditare, scriere, grădinărit, învățare online, predare, coaching… orice te încetinește. Apoi, decide să îți pui pe primul loc interesele tale cele mai înalte pentru că nu le poți susține pe altele dacă ești epuizat.

Găsirea spațiului în interior.

Scorpion

Cea mai bună modalitate de a naviga în această astrologie complexă a curenților încrucișați și a subcurenților este de a opri încercarea de a înțelege. În schimb, eliberează-ți nevoia de a analiza sau de a devora noutățile și pornește-ți sistemul de ghidare interioară. Ascultă-l pe Da sau pe marele tău Nu și trăiește momentele pe rând… experimentează-ți liniștea în timp ce mintea ta de maimuță își oprește pălăvrăgeala 24/7. Schimbările sunt legate de domiciliu, casă și familie, întrucât Lordul Timpului și Karmicul Saturn se întorc în partea cea mai joasă a graficului tău până în 2023. Nu te grăbi, trebuie doar să începi să decongestionezi și să-ți clarifici spațiul dinainte de orice decizie care se vor întâmpla oricum în propriul lor moment bun. Reține cuvântele: „Dumnezeu zâmbește când ne vede făcând planuri”.

Instinctele tale sunt superputerea ta.

Săgetător

Planeta ta personală Jupiter augmentează tot ceea ce atinge în această săptămână și nu numai, în timp ce îl întâlnește pe agentul de schimbare Pluto. Pentru tine asta înseamnă că problemele legate de bani vor fi exagerate sau dramatizate. În funcție de circumstanțele tale, acest lucru poate aduce o fructificare, o recompensă pentru eforturile anterioare sau o scurgere mare din contul tău bancar. Oricare ar fi, este un indiciu important asupra locului în care trebuie să fie atenția ta pentru tot restul anului, construind fundații puternice sub securitatea personală. După cum știm cu toții din evenimentele globale recente, nimic nu durează pentru totdeauna, așa că aruncă o privire lungă asupra economiilor, activelor și resurselor tale și găsește modalități de protejare și creștere a acestora. Saturn acum în unghiul tău de mentorat și de învățare te dezbrăcă pentru a adăuga unele noi fluxuri de venit, antrenând, îndrumând sau adăugând valoare altora.

Consumați mai puțin și relaționați mai mult.

Capricorn

Valuri mari de schimbare se rostogolesc doar atunci când restricțiile ne mușcă rău. Această ultimă săptămână a lunii martie până la mijlocul lunii aprilie este probabil să se simtă copleșitoare doar dacă nu ești pregătit. Dar ca și Capricorn, nu ești nimic dacă nu un supraviețuitor și un dăinuitor. Ai trecut prin pierderile din Saturn / Pluto și ai modificat forțele și acum Jupiter îl întâlnește pe Pluto chiar în acelasi punct din zodia ta. Jupiter mărește totul – binele și răul. Știind acest lucru în avans, păstrează-ți simțul perspectivei și, de asemenea, simțul umorului. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să încetezi să încerci să porți lumea pe umeri și să înveți cum să te joci din nou, pentru a te bucura de ceva distractiv doar de dragul lui și pentru a avea conversații mult mai semnificative și o conexiune mai profundă cu inima.

Lasă…

Vărsător

Știrea pozitivă este că, pentru prima dată în mulți ani, vei simții ca și cum te-ai întoarce în elementul tău și acasă în propria ta piele. Acesta este întoarcerea o dată în 29 de ani a Maestrului Învățător Saturn în Vărsător, care îți amintește cine ești și, mai important, cine poți fi. În zilele din jurul datei de 31 martie, când Marte se întâlnește cu Saturn, urmărește cum nivelul tău de energie crește pe măsură ce misiunea ta pentru următorii 2 ani începe să se concretizeze. Păstrează-ți un jurnal și captează-ți ideile înainte să zboare – aceasta este agenda ta. Pe 4 aprilie și mult mai departe, o conjuncție Jupiter / Pluto în cea mai ascunsă parte a graficului tău te ajută să te conectezi mai profund cu tribul tău și îți dezvăluie unde unele răni foarte vechi au nevoie de vindecare. Încadreaz-o ca parte a marii compensări care se întâmplă la nivel global.

Viață nouă în vase vechi.

Pești

Următoarele zile aduc un amestec ciudat dintre unele dintre cele mai provocatoare și, de asemenea, unele dintre cele mai norocoase astrologii pe care le-ai experimentat de ceva vreme. Toată lumea și-a trăit viața cu capul în jos și pe dinăuntru din cauza evenimentelor pe care nu le pot controla, așa că nu o lua personal. Pe de o parte, Mercur părăsește în sfârșit zona lui de umbră și se întâlnește cu Neptun în zodia ta – claritatea se va întoarce, dar nu înainte de luna plină, pe 8 aprilie. Pe de altă parte, Maestrul Învățător Saturn, aflat acum în partea cea mai adâncă a graficului tău, a început să-ți excaveze defensele și să treacă certitudini trecute prin tocător. Fii curajos! La sfârșitul tunelului există lumină când Jupiter se întâlnește cu Pluto în zona ta de prieteni, grupuri, rețele de sprijin și alianțe. Oamenii sunt elementele tale cele mai importante, așa că investește în conversații mai semnificative și creează conexiuni mai profunde ale inimii.

Apelează la tribul tău – devino un hub de asistență, creează o bază de resurse partajată, strălucește-ți lumina.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0