Buddha medicinal – 05.-12.04.2020

Lumina este informație; Iubirea este creație. Noua Lucrare este creativă, unde Fosta Lucrare era transformatoare, întunecată, brutală și periculoasă. Nu există nicio comparație.

Aceasta nu este o săptămână obișnuită – este o răscruce uriașă colectivă și personală – un punct de alegere ale cărui rezultate îți vor determina traiectoria. În această umbră întunecată ce eclipsează globul, te vei agăța de perspectiva unei victime sau vei ieși cu o perspectivă mai mare devenind cineva care folosește noroiul pentru a se transforma în lotus?

Pe măsură ce Venus traversează conjuncția Pleaide / Alcyone aducându-ți inima măreață online, valul imens, de la prima dintre cele 3 conjuncții Jupiter / Pluto la 24 de Capricorn, se învârte prin Poarta Stelelor 4: 4: 4. Aceste două planete exterioare sunt cele mai mari energii care ne ating fizicitatea în întregul sistem solar – aceasta este sosirea medicamentului Buddha pe care l-am așteptat, care va dispensa încă două doze de vindecare în iunie și noiembrie. Aceasta este o curbă de creștere exponențială. Jupiter extinde tot ceea ce atinge – bun sau rău, în timp ce Pluto face lucrurile mici mari și lucrurile mari mici. Lumea din spatele lumii se dezvăluie prin restricțiile noastre saturniene actuale.

Valurile seismice din Super Luna plină de marți în Balanță activează un pod luminos între Jupiter / Pluto / Eris / Soare / Haumea / Lună. O Super Lună este o aliniere lunară extremă, așa că așteptați-vă la activități geofizice, cum ar fi furtuni uriașe, maree înalte, erupții vulcanice și cutremure de pământ, precum și o creștere a iraționalității, deoarece sistemele nervoase ale tuturor sunt înghețate.

În această lumină fotonică solară, în perioada 4-11 aprilie, în timp ce Mercur se aliniază cu Semnalul Nostru de Casă, Centrul galactic – înveți să navighezi pe tărâmul 5D neîncadrat:
– recunoaște că Sursa este un câmp morfic deschis și este în viață
– trimite-ți conștiința înainte ca un cercetaș, vizualizând la distanță toate drumurile disponibile și viabile. Acesta nu este un proces de minte / gândire, nu poți înțelege ce este încă în imanență pe tărâmul cuantic
– învață să distingi între ce și cine ține viață, speranță, suflet, vindecare și învățătură și ce și cine moare și stinge lumina.

Simbolul Chandra pentru Soare la Super Lună Berbec 18:
A nu fi vreun lucru, sau altul.

„Un proces foarte intens începe să își desfășoare activitatea fără încetare – o putere cosmică este realizată. Și este atât de masiv încât este de un destin copleșitor. Întregul Pământ trece prin schimbări radicale și cineva trebuie să fie martor și să scoată lecțiile și sensul. Un aspect de umbră este foarte mare aici. Karmas-urile trecute reverberează. Sunt vremuri în care adevărurile mari se dezvăluie prin vase ciudate crăpate.”

Berbec

De duminică, 5 aprilie, te vei simții ridicat de pe picioare de o mare schimbare de energie. Gândește-te la ea ca la o creștere a libidoului – forța de viață – care este a ta de a o canaliza în orice fel dorești. Ca Berbec, gândirea ta despre cariera, serviciul sau scopul tău suferă o schimbare semnificativă, care va deveni mai clară atunci când Pluto va va retrograda, la sfârșitul lunii aprilie. Având în vedere că Super Luna Plină de marți va frământa sistemele nervoase ale tuturor, întrucât Mercur se întoarce în semnul tău, evită ispita copleșitoare de a te elibera și spune-le lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Acum că Saturn se află în Vărsător și în zona ta de comunitate și seminție, concentrează-te pe ceea ce poți face pentru a-i sprijini pe cei din jurul tău. Acesta nu este momentul pentru a fi pionierul independent, ci pentru a răspândi speranța devenind un far.

Fă din bunătate religia ta.

Taur

Asta va fi o conducere-pont până la ziua ta, anul acesta, Taur! Întâlnirea de duminică a gigantului Jupiter și a Soarelui – Lumina noastră – oferă un moment luminos de noi moduri de a sintetiza experiența, cunoștințele și pasiunile tale în beneficiul a mult mai multor persoane. Îți simți Inima Măreață deschizându-se larg cu compasiune în timp ce planeta ta personală Venus traversează Pleaidele și Saturn în partea de sus a graficului tău, văzând că Vărsătorul aduce responsabilități mai mari. Poate că ești atras să te angajezi să practici meditația, să jurnalizezi sau să studiezi o nouă religie. În zilele din jurul Lunii Super Pline, de marți, supraveghează-ți corpul și sistemul nervos cu grijă, mâncând alimente alcaline și bea mai multă apă decât de obicei.

Adânc în interiorul crisalidei tale, te morfozezi în Sinele care ai fost mereu menit să fii.

Gemeni

Vestea de bun venit este că Venus a revenit în Gemeni împreună cu Vesta, Zeița vatrei și căminului. În ciuda restricțiilor care te țin departe de zumzetul și de stimularea vieții normale, este prevăzut să fie un moment cu adevărat sociabil, când prietenii tăi se vor ralia și îți place să fii lipiciul social care menține grupurile și asocierile. Super Luna Plină de marți îți activează axa creativității și a participării și odată cu valul imens de energie Jupiter / Pluto care te duce înainte, gândirea nouă va dezlănțui un izvor de inspirație. Permite-ți să fii influențat de persoanele care vă au la inimă cele mai mari interese ale tale și renunță la vechile idei limitative care te păstrează mic.

E timpul să conectezi punctele …

Rac

Astrologia din această săptămână a posibilităților și agentură activează toate cele patru unghiuri ale diagramei tale solare. Acestea sunt pietrele tale de temelie: casa ta; rolul tău în viață; relațiile și imaginea ta de sine. Această perioadă îndelungată de restricție te determină să te întrebi cum să fii util în moduri în care îi ajută pe ceilalți și, de asemenea, să satisfacă dorința profundă din interiorul tău pentru a face diferența. Ca Rac, casa ta este locul în care te simți cel mai mult pe tine însuți, un loc de răgaz din cerințele lumești adesea copleșitoare și, acum, îți permite să ai un timp foarte creativ și imaginativ, gândind modalități de a te reinventa. Mulți Raci sunt maturi pentru o schimbare de direcție, întrucât Nodul Sorții îți părăsește semnul după 18 luni de când te-a înghiontat înapoi pe drum. În multe privințe, este sfârșitul unei ere.

Lasă-ți bateriile la reîncărcat, ușor, la acestă Super Lună.

Leu

Chiar dacă în acest moment nu poți călători fizic niciunde, nu există nimic care să te împiedice să călătorești în minte și spirit. Super Luna de marți, în unghiurile de comunicare și orizonturile îndepărtate, te va ajuta să planifici, să studiezi și să devii fascinat de domenii precum filozofia, educația, culturile sau religiile. În cadrul acestei conjuncții Jupiter / Pluto, lumea ta va părea mai mare, mai expansivă și plină de atâtea posibilități. Cu Saturn acum, în viitorul vizibil Varsator și semnul opus, conectează-te cu oameni care nu sunt străini de uimire, împărtășește-ți gândirea și dezvoltă o fabrică de idei. Venus își va lumina potențialul de rețea până la sfârșitul lunii mai, astfel încât lustruiește-ți ideile și pune-le acolo.

Deschiderea minții…

Fecioară

Această perioadă de restricție aplicată speră să scoată în evidență super-puterile tale de pregătire, atenție la detalii și dorința de a fi într-un serviciu real. Acestea fiind spuse, valurile de energie din această săptămână s-ar putea simții destul de copleșitoare, fiindcă o conjuncție imensă Jupiter / Pluto se întâmplă în același timp cu Super Luna Plină de marți. Ai o extra grijă de bunăstarea ta fizică și emoțională în perioada 4-11 aprilie, pentru a evita să te simți înghețat, obosit și încurcat. Din fericire, Venus este la mijlocul sferei tale cerești pentru urmatoarele saptamani, sustinandu-ți eforturile de a-ți aduna resursele, astfel încât sa le poți îndrepta oriunde este nevoie. Asta înseamnă o nouă fază de regenerare și reînnoire.

Căută ceea ce funcționează și simte-te recunoscător.

Balanță

Ca și Racul, astrologia acestei săptămâni de posibilități și agentură activează toate cele patru unghiuri ale diagramei tale solare. Acestea sunt pietrele tale de temelie: casa ta; rolul tău în viață; relațiile și imaginea de sine. Poziția dublă a unei combinații puternice Jupiter / Pluto și Super Luna Plină în propriul tău semn s-ar putea simți copleșitoare, dar este o oportunitate de a privi înapoi în ultimele 6 luni de la ziua ta de naștere și de a verifica cum te simți. Este un moment perfect pentru a discuta în privat cu un bun prieten sau terapeut sau chiar pentru a scrie totul într-un jurnal. Relațiile la domiciliu, în familie sau în tribul tău ar putea fi dificile – în parte, fiindcă toată lumea se simte blocată și restricționată, dar și pentru că problemele de lungă durată trebuie zvântate. Nu încerca să le ții capacul – onestitatea este singura cale de a schimba lucrurile.

Un act de echilibrare.

Scorpion

Cu siguranță ai avut parte de controalele de realitate, recent, pe măsură ce planeta personală Marte a întâlnit Saturn și mai sunt multe, fiindcă Marte este acum în contradicție cu Uranus imprevizibil, stârnind emoții în relațiile personale. Adăugând la caracterul combustibil al astrologiei din această săptămână, marți aduce o Super Lună Plină seismică în cea mai ascunsă parte a graficului. Acest lucru ar putea săpa câteva resentimente adânc îngropate și să aducă nemulțumiri vechi la lumina zilei. Orice ai face, nu încerca să le ții capacul – toate afacerile neterminate trebuie finalizate. Agenda ta este acum despre restabilirea relațiilor corecte, despre echilibrarea nevoii tale intense de retragere cu dorința de a te servi. Ia în considerare fiecare cuvânt cu atenție înainte de a le transmite mai departe.

Învățând înțelepciunea fără scăpare.

Săgetător

Ca un semn care are nevoie de libertate și de călătorie atât cât aveți nevoie de oxigen, această perioadă de restricție impusă este probabil destul de grea. Cu toate acestea, nu ești nimic, dacă nu filosofic și adaptabil, așa că lucrul de acasă este doar altceva în care să te cufunzi. Acestea fiind spuse, fuziunea de duminică a atacanților mari, Jupiter și Pluto, în zona ta de bani ar putea merge pe orice cale. Dacă ești cineva care și-a văzut locul de muncă dispărând, încearcă să vezi à la longue, fiindcă în câteva luni ceva chiar mai bun se va afișa sau dacă navighezi pe un val crescut de venituri, pune-le direct în depozit. Astrologia este într-adevăr boom sau boost. Vestea bună este că Venus va îmbunătăți relațiile strânse, de acum până în august. Fă legătura cu familia și prietenii și folosește acest timp pentru a consolida legăturile care se leagă.

Ascultă mai mult decât vorbești.

Capricorn

Duminică, un tranzit de viață major îți îmbunătățește semnul și îți va aduce la cunoștință schimbările importante care urmează. Cinjuncția dintre Jupiter și Pluto în Capricorn se va întâmpla de 3 ori în acest an – în aprilie, iunie și noiembrie, desfășurând posibilități care par foarte puțin probabile de unde stai acum. Prima trecere oferă cea mai mare adrenalină și s-ar putea simți copleșitoare. Singura modalitate de a-i face față și de a o împământa este de a o exprima în orice fel funcționează pentru tine. Jupiter se referă la găsirea sensului și a pasiunii, iar Pluto este impulsul de a fi real cu cine ești tu cu adevărat. Asta poate însemna renunțarea la aspecte din viața ta care nu mai sunt relevante sau pur și simplu nu sunt congruente cu cine ești acum. Caută indicii majore în jurul Super Lunii Pline de marți, în vârful graficului tău – reflectă cariera ta scopul vieții tale?

Teritoriu necunoscut.

Vărsător

Acesta este un an măreț pentru tine, Vărsătorule – și tranziția de viață însămânțată de Saturn în zodia ta, pentru prima dată în 29 de ani, până în martie 2023, începe acum cu Marte în conjuncție cu Maestrul Învățător la 0 grade. Acesta este un grad important, întrucât Jupiter va fi in conjuncție cu Saturn de aici până la solstițiul din decembrie, care va țiuii într-un nou ciclu progresiv Vărsătorian de 20 de ani pentru tine și pentru lume. Te vei simții mai mult decât pregătit să ajuți colectivul în această perioadă de restricție, fie că vei deveni un hub de comunicații pentru cartier sau veți găsi noi modalități inventive de a te implica în unele dintre pasiunile pe care le-ai ținut pe arzătorul din spate. Ziua de marți a unei Super-Luni peste unghiul tău de orizonturi îndepărtate te va focaliza pe întrebările mari ale vieții și nu te vei odihni până nu vei sări în adâncuri pentru răspunsuri.

O gură de aer proaspat.

Pești

Ca un semn de apă profund intuitiv, intuiția ta s-ar putea dovedi o sabie cu două tăișuri în această săptămână. Totul se va amesteca până la niveluri aproape copleșitoare, întrucât mai întâi conducătorul tău ezoteric Jupiter se contopește cu Marele Eliminator Pluto, apoi o Lună Super Plină în casa a 8-a ta a marilor întrebări ale vieții aduce acasă realitatea virusului invizibil actual care trece peste lume. Dacă auzi vești nedorite despre prietenii sau familia afectată, fii rezistent și ține lumina. Frica este contagioasă. Din fericire, Venus te va ajuta să îți transformi casa într-un adevărat sanctuar și un refugiu primitor în următoarele 3 luni. Șterge-ți viața de orice lucru material sau psihologic care și-a întrecut timpul și du-te înapoi la esențial. Acest lucru te va ajuta să-ți cureți mintea și să-ți luminezi spiritele.

Ești un server mondial și prezența ta contează.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0