Frecvență Tauriană – 19-26.04.2020

De duminică, 19 aprilie, suntem supra-luminați de frecvența înaltă a Taurului. Taurul este literalmente conectat la lumina enormă a celor șapte stele alb-albastre fierbinți ale Pleiadelor – Marele Soare Central – care acționează ca un canal sau o poartă către sursa acestui imens centru spiritual. Se luminează arătându-ți natura Luminii.

Semnul lui Buddha al Taurului pământesc simbolizează cel de-al treilea ochi mondial și glanda pineală, celula ancestrală a ADN-ului neexploatat. În conformitate cu Planul creativ, Berbecul, Taurul și Capricornul – acum sunt activați de Chiron, Uranus și Jupiter / Pluto – sunt marii transformatori și acționează precum catalizatori. Taurul, reprezentând Sufletul, deschide ușa către transpersonal – lumea din spatele lumii.

LUNĂ NOUĂ – 23 APRILIE – LA 3 ° TAUR
Această Lună Nouă este o conduită imensă pentru a aduce și a demonstra practic puterea enormă pentru evoluția personală a lui Jupiter / Pluto / Nodul Sud al Sorții în semnul Capricornului. Soarele / Luna sunt în conjuncție cu Uranus la 3 grade Taur și la pătrat cu Lordul Timpului și Karma Saturn în Vărsător, oferind idei bruste și o vedere a imaginii de ansamblu, împreună cu o realizare răspunzătoare că aveți agentura de a beneficia de această putere, în loc de a fi măturat de ea.

În această săptămână, mai multe informații ascunse vor fi dezvăluite pe măsură ce Mercur intră în conjuncție cu Disruptorul Eris și formează un pătrat cu Pluto și Jupiter. Există potențialul unor descoperiri medicale, științifice progresive.

Amplificați energia Pământului Venusian prin a te împământa, meditând, curățând și activând cristale, cultivându-vă plantele / grădina. Știți că totul se desfășoară în timpul propriu …

Simbolul Chandra pentru Luna Nouă TAUR 4:
O persoană care vorbește în somn.

„O facultate psihică este visată și susținută, lăsând totul larg deschis. Trecând atât de adânc acolo, o stare modificată, încât ești aruncat karmic în dilema traducerii între lumi. Fiind folosit de forțele astrale și învățând să se adapteze. Locuirea unui loc rezervat celor care nu sunt gata de activare. Memoriei. Recapitulare. Întoarcere. Dorul de conexiune între lumi, s-ar putea să fii capabil să parcurgi traseul lumii interlope. Aștepți, speri și vei fi atras înapoi și înapoi până când lumile interioare vor fi auzite și respectate și echilibrul poate fi restabilit. “

Berbec

Este o altă săptămână măreță, fiindcă Soarele iese din semnul tău încă un an și intră în Taurul pământesc. Probabil că ați fost implicat mai mult în afaceri comunitare de un fel sau altul, recent, și acesta este un set de tendințe care se va dezvolta până la începutul anului 2022. Descoperi că jocul pionierului, autonom, singur, nu este singurul mod de a trăi și că ai mult mai multe de oferit decât ți-ai dat seama. Există o altă tendință în desfășurare – Pluto și Jupiter împreună în partea de sus a graficului tău – ambele, în curând, pentru a călători înapoi pe teren vechi – aduc schimbări la locul de muncă și în cariera ta. Știind acest lucru, cântărește opțiunile preferate în avans, astfel încât să fii gata să răspunzi. S-ar putea ca după ce ai experimentat libertatea de a face naveta, începi să iei în considerare să lucrezi pentru tine. La lumina lunii noi, miercuri, gândește-te la un mod creativ de a-ți îmbunătăți fluxul de venituri.

Fiind receptiv, nu reactiv.

Taur

Dacă te-ai simțit epuizat sau fără energie, fii curajos – luna ta de naștere începe duminică, în timp ce Soarele se întoarce în Taur. Urmărește-ți cum se întoarce forța de viață și începi să te simți din nou acasă în propria ta piele. Îmbunătățindu-ți spiritele și mai mult, luna nouă anuală de miercuri, 23 se încadrează la începutul conjuncturii Taur sub tensiunea Uranus. Acesta este un apel de trezire, care te invită să deschizi noi drumuri și să găsești magia în afara zonei tale de confort. Cu Luna Nouă care se aliniază cu Saturn, simbolul potențialului tău, profită de moment și de sincronizare pentru a sparge unele bariere și limitări auto-impuse. Saturn, văzând de departe că Vărsătorul traversează vârful graficului tău pentru prima dată în 29 de ani, intenționează să îți aducă o recoltă în următorii 2 ani – o recompensă bine meritată pentru diligențele trecute.

O reamenajare personală.

Gemeni

Norocosule! Frumosul Venus va fi în Gemeni până pe 7 august – făcând o dată la 8 ani retrograd înainte și înapoi în zodia ta. Gândește-te, în 2012 – ce se întâmpla atunci? Nu doar asta, dar Venus este însoțit de Vesta, Zeița Inimii. Sincronizând așa cum se întâmplă cu această blocare neașteptată, ai ocazia vieții de a consolida acele legături care se leagă, chiar dacă trebuie să o faci practic. Lasă-i pe cei apropiați, precum și prietenii de departe să știe cât de mult contează pentru tine. Miercuri, 23, Luna Nouă a Taurului luminează cea mai ascunsă parte a graficului tău, adaptându-te mai profund decât de obicei la visele și intuițiile tale. În aceste perioade ciudate, în care ne străduim cu toții să înțelegem din criză, asigură-te că le înregistrezi pentru a le descifra mai târziu, în beneficiul tuturor.

Ajungând.

Rac

Dacă te simți ca și cum ar fi sfârșitul unei ere, e pentru că te apropii de sfârșitul unei misiuni de 18 ani! Nodul karmic al Sorții urmează să-ți lase semnul pe 6 mai și să te îndrepți către Gemeni, ceea ce înseamnă că, începând cu 2002, a călătorit chiar în jurul graficului tău de naștere și al vieții tale, aducând eclipsele sălbatice. În ultimele 18 luni, odată ce Nodul îți traversează semnul vizavi de Saturn, Pluto și Jupiter, viața te-a provocat și te-a schimbat din interior spre exterior. Așteaptă-te la o schimbare majoră în bine în următoarele câteva săptămâni. Lumina nouă, strălucitoare de miercuri, în Taurul pământesc, poate aduce câteva vești interesante de la unul dintre triburile tale îndepărtate, care te dezbrăcă să experimentezi diferite moduri de a face legătura în rețea și de a-ți lărgi influența.

Misiune indeplinita!

Leu

Ca un semn rezistent, probabil că te descurci mai bine decât restul cu carantina și restricțiile, considerându-l ca o șansă de a privi viața dintr-un unghi diferit. Dacă da, planetele te sprijină. Frumoasa lună nouă, miercuri 23, se află în Taurul practic și chiar în culmea graficului tău, oferind potențialului carierei sau statutului tău o repornire. Alinierea cu Uranus deșteptător împreună cu Saturn / Jupiter / Pluto, gândind din afara cutiei la ceea ce faci pentru a-ți trăi viața, ca să nu mai zic, cum și unde o faci. Poți decide dintr-o dată să nu te mai întorci niciodată la un birou și să începi să lucrezi pentru tine. Nu te grăbi, ia cât ai nevoie și ai grijă să inviți membrii familiei împreună cu tine în timp ce îți dezvolți ideile.

Scara ta este ridicată de peretele greșit?

Fecioară

În ciuda situației exterioare haotice, ești la fel de rezistent ca oricând și un adept absolut pentru a scoate ce e mai bun dintr-o situație dificilă. Calea ta este netezită de Venus chiar în partea de sus a graficului tău, luminându-ți zona de carieră și urmează să retrogradeze înainte și înapoi pentru o perioadă excepțional de lungă până la începutul lunii august. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 2002, așa că gândește-te la ceea ce s-a schimbat în acea perioadă în viața ta pentru indicii și idei. Folosește această energie pentru a crea idei noi pentru a-ți oferi serviciile și a adăuga valoare prin comunicare virtuală. Cu Saturn – stăpânul sistemelor – acum în Vărsătorul din casa ta de lucru a 6-a, orice legătură cu funcționarea de la distanță este bine jucată. Doar asigură-te că păstrezi atingerea personală. Luna Nouă de miercuri în semnul terestru compatibil Taur este o zi bună pentru a lansa o nouă inițiativă, dar asigură-te că începi mic și faci testul beta.

Permitând talentelor tale să înflorească.

Balanță

Luna nouă de miercuri în Taur activează cea de-a 8-a Casă profundă a finanțelor partajate și a problemelor majore ale vieții, ceea ce sugerează că ar fi o idee bună să te oprești și să ai grijă de elementele de bază. Privește linia de jos și abordează problemele legate de bani sau proprietăți – îngroparea capului în nisip nu va rezolva nimic. Este un moment dificil pentru toată lumea acum, deci dacă trebuie să renunți la un contract sau să dai înapoi de la un acord, așa să fie. Securitatea personală trebuie să aibă prioritate. Relațiile de tot felul – dar mai ales cele de acasă – au nevoie de îngrijire cu atenție pentru a evita lovituri în afara proporției cu problema inițială. Orice lucru care a fost un elefant sub covor trebuie să fie confruntat și rezolvat.

Repararea fundațiilor.

Scorpion

Două dintre unghiurile graficului tău – bazele vieții tale – sunt în cadru săptămâna aceasta și pentru un timp care urmează. Maestrul profesor Saturn se află acum în casa a 4-a de casă, familie și strămoși. Acest lucru poate începe să aducă unele probleme de lungă durată cu acceptarea sau separarea la lumina zilei. Se pare că ți-ai căuta mult mai multă libertate pentru a negocia contractele cu membrii seminției tale pur și simplu pentru că așteptările lor la dinamica familiei sunt atât de diferite de ale tale. Așteaptă până la Luna Nouă de miercuri în zona de relații înainte de a spune sau a face ceva dramatic. Cu Uranus imprevizibil în cadru, ceea ce tu vezi ca fiind eliberator, ei ar putea vedea ca o călătorie de control. Nu te mai judeca nici pe tine și nici pe ceilalți și asculta, mai degrabă, decât să emiți ultimatumuri.

Încet, încet.

Săgetător

Se pare că există multe căutări sufletești, Săgetător. Cu siguranță este un moment pentru a te gândi mai mult decât de obicei la munca ta și la relațiile tale cele mai apropiate, pentru a încerca să pui degetul la un sentiment de stres sau presiune. Evident, carantina nu ajută toate semnele în aceeași manieră, pentru tine e un dezgust blocajul sau restricția. „Nu mă închide” ar putea fi tonul tău. Venus se află în zona ta de relație, este pe cale să se transforme retrograd la începutul lunii mai și va traversa înapoi și înainte până în august. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în 2012, deci gândește-te la ceea ce se întâmpla atunci. Între timp, Luna Nouă de miercuri în Taur începe o nouă fază la lucru. Încearcă noi modalități de lucru sau vă gândește cum să configurezi un flux de venituri suplimentare. Cu Jupiter și Pluto în zona ta financiară, ar trebui să ai o mulțime de idei luminoase.

Reechilibrează-ți dinamica relațiilor.

Capricorn

De când Saturn și-a lăsat semnul pentru Vărsător, ai observat o reducere a presiunii la care ai suferit de la sfârșitul anului 2017. Unele dintre acestea au fost rezultatul schimbării circumstanțelor, dar cea mai mare parte auto-creată de gândurile tale despre ceea ce se întâmplă. Acum, cu puțin spațiu de respirație, poți începe să vezi imaginea de ansamblu. Saturn îți oferea o clasă de master în auto-agentură și reziliență, făcându-te mult mai puternic decât ai fost vreodată. Totul este bine, fiindcă două planete uriașe Jupiter și Pluto se ciocnesc în zodia ta și te găsești cu mai mult impuls decât știi ce să faci cu el. Așadar, canalizează-l puțin către luminare, distrându-te fără o listă de activități și bucurându-te de viață cu familia sau familiarii tăi. Cu bonusul suplimentar atât al lui Venus, cât și al Zeiței Vesta a Inimii în viața ta de zi cu zi, poate devii o Zeiță internă sau Dumnezeu!

Îmbrățișând viața în toate formele ei.

Vărsător

Probabil că te adaptezi mai bine decât majoritatea la blocarea extinsă și vei reuși să te menții ocupat și distrat. Această conjuncție dificilă Jupiter / Pluto Covid se află în partea cea mai adâncă a graficului tău, astfel încât să sperăm că vei păstra lucrurile în perspectivă. Trucul este să te concentrezi pe câte o zi pe rând, iar Luna Nouă de miercuri în unghiul tău de familie și apartenență este foarte de susținere. Având în vedere că planeta de idei proaspete Uranus se aliniază cu Saturn în Vărsător, vei suna schimbările la domiciliu, dezafectați, decorați, mutați mobila sau chiar creezi o afacere laterală din camera de rezervă. Venus in Gemeni te dezbracă pentru a te distra, a te lumina, în ciuda tuturor și a trăi pentru moment.

Fii spiritul liber care ești cu adevărat.

Pești

Pentru tine ca Pești solari, această astrologie se referă la oameni. Cu Jupiter / Pluto în casa ta a 11-a, Luna Nouă de miercuri în a 4-a și Venus în a 3-a, nu există nicio scăpare. Evenimentele recente s-au dovedit din nou că poți avea încredere în propria ta judecată și, mai important, că nu este necesar să tolerezi pe nimeni care să depășească limitele. Ia-ți ceva timp pentru a te așeza și a-ți scana peisajul oamenilor – familia, prietenii, relația personală, contractele și alianțele tale. Începe cu cine trăiești și lucrezi înspre exterior. Observă doar răspunsul emoțional când te gândești la fiecare dintre ele. Atunci întreabă-te: cine mă ridică și cine mă drenează? Răspunsul tău este informația de care ai nevoie pentru a face unele modificări.

Reechilibrarea cărților emoționale.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0