Aura Shanti - banner

Despre Aura Shanti

Regresii și meditații ghidate cu Aura Shanti

Susțin, de 5 ani, sedințe individuale de meditații regresive cu ghidaj direct și protecție energetică. Includ în program și regresii în viața intrauterină și momentul nașterii.

Organizez și susțin începând din anul 2019 clase de meditații ghidate și respirații active, conștiente. Susțin ședințe private de fitness spiritual, în care includ metode de relaxare, tehnici de meditație pentru deblocare și aliniere energetică, pentru îmbunătățirea functionării organelor și a întregului organism, tehnici variate de respirașii conștiente, tehnica Ho’oponopono, precum și stabilirea unei rutine zilnice în funcție de nevoile personale ale fiecăruia.

Regresii și meditații ghidate cu Aura Shanti

Încă din anul 1999 am urmat cursurile de qigong – pentru începători, avansați și tabere – organizate în România, ale maestrului chinez Lin Kai Ting, cu practica regulată la sala de qigong, învățând să lucrez cu energia. Am urmat cursurile de qigong și ale maestrului Cezar Culda. Am participat 4 ani consecutiv la stagiile de vară de qigong și taichi (stilul Yang 24 de forme și 81 de forme) organizate de maestru la Izvorul Murețșului. Am practicat taichi în mod regulat timp de 5 ani, până în prezent. Am urmat, timp de 3 semestre, cursuri de taichi (stilul Yang 24 de forme și 42 de forme) la Institutul Confucius Cluj..

Încă din anul 1999 am urmat cursurile de qigong – pentru începători, avansați și tabere – organizate în România, ale maestrului chinez Lin Kai Ting, cu practica regulată la sala de qigong, învățând să lucrez cu energia. Am urmat cursurile de qigong și ale maestrului Cezar Culda. Am participat 4 ani consecutiv la stagiile de vară de qigong și taichi (stilul Yang 24 de forme și 81 de forme) organizate de maestru la Izvorul Murețșului. Am practicat taichi în mod regulat timp de 5 ani, până în prezent. Am urmat, timp de 3 semestre, cursuri de taichi (stilul Yang 24 de forme și 42 de forme) la Institutul Confucius Cluj.

Am inișieri pe mai multe grade în Usui, Gendai Reiki, Karuna Reiki și Shambala Reiki.

Timp de 8 ani am susținut, în România, conferințe și workshop-uri avand ca temă medicina tradiționalî chinezească, teoria celor cinci elemente, holismul, yin-yang, precum și despre remediile naturale.

Am certificare internațională de Ho’oponopono Practitioner din februarie 2020.

Urmărește-ne prin social media:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0