Transmisiile adevărului – 26.04-03.05.2020

Aceasta este o săptămână pentru: „adevărul, doar adevăr și nimic altceva decât adevărul”. Pluto – Marele Eliminator al oricăror falsuri – se întoarce retrograd până pe 5 octombrie și va urmări foarte încet din 25-22 grade Capricorn reactivând de două ori gradul conjuncției Saturn / Pluto din ianuarie.

Pe măsură ce guvernele din întreaga lume (Pluto) impun restricții personale riguroase (Saturn) în timpul acestei pandemii, informațiile sunt reținute, în timp ce adevărul realității virusului este încă săpat. Nu uitați, Pluto în Capricorn funcționează sub radar pentru a proteja status quo-ul. Acesta este momentul în care orice fals este probabil să fie deconstruit cu forță. Pluto rezonează cu toate lucrurile absolute, fie lumină absolută, fie întuneric absolut.

În viața ta, pe măsură ce Pluto se întoarce asupra conjuncției Saturn / Pluto, transparența, autenticitatea și deschiderea vor fi critice.

Așteptați-vă la câteva șocuri ale sistemului pe măsură ce Soarele și pentru Mercur împreună cu Uranus și Saturn formează un pătrat în Vărsător săptămâna aceasta.

Uranus este Mintea Universală, frecvența mai mare a Mercurului, care catalizează ideile dincolo de curentul principal. Mercur este un schimb de informații, în timp ce Uranus este o tehnologie de înaltă frecvență care descarcă date de la Sursă, wi-fi-ul nostru 5D. Dumnezeul Cerului operează prin furnizarea de șocuri, inversări sau perspective imprevizibile care electrizează din zona de confort, forțând să colaborarea cu inevitabilul. Este un moment în viață când ceva nou – ceva excentric – trebuie să se spargă în conștientizarea conștientă.

Toate acestea înseamnă că va fi important și urgent să descifrăm sensul personal al descărcărilor primite, astfel încât să ne putem ajusta traiectoria pentru următoarele luni. Rotiți-vă cu volatilitatea financiară, accentul pe planetă și noile surse de energie ecologică, precum și cu idei despre ceea ce această nouă fază de întruchipare este ștergerea și descărcarea în fizicitate.

Simbolul Chandra pentru Luna Nouă TAUR 4:

Simbolul Chandra pentru conjuncția Soare / Uranus TAUR 7:
Un rubin mare incripționat cu o rugăciune

„Un vis frumos care devine realitate. Concepând în inima ta că un curent de viață proaspăt este aici pentru a fi întâlnit în fizic. Fiind magnetizată până la locul unde apare Noul Pământ. Vă simțiți profund atrași să vă predați complet de ceea ce cere noul val de viață. Simțind acut că asta este tot ceea ce contează și suferă pentru toți cei care sunt opriți din recompensă. Știind cât de greu este să te simți dezgropat și părăsit și să nu uiți niciodată durerea, dorul, distanțele și ce este nevoie pentru a strânge cu seriozitate viața nouă și a-ți da seama că aparții regatului ceresc de pe Pământ și nu vei mai fi niciodată afară în frigul.”

Berbec

Această astrologie înseamnă afaceri și literalmente și pentru tine ca Berbec. Pluto încetinește acum până la impactul maxim pentru a se întoarce înapoi până în octombrie în unghiul tău de carieră și vizibilitate publică. În următoarele câteva luni, Marele Eliminator își va retrăi calea înapoi către evenimentele epocale din ianuarie, când întreaga Casă a Cartilor s-a prăbușit. Gândește-te la ceea ce a însemnat asta în propria viață. Ai fost înlăturat dintr-un rol sau funcție sau te-ai îndepărtat de un loc de muncă depășit? A existat o reorganizare a muncii sau o schimbare a modului și locului în care lucrezi? Povestea se desfășoară în continuare, dar dacă scara ta a fost sus pe peretele greșit, mușcă glonțul și fă un pas radical în propriile tale interese.

Sistemul tău de valori se schimbă.

Taur

Săptămâna aceasta, Mercur și Soarele se întâlnesc cu Uranus imprevizibil în Taur. Încă te limitezi să găzduiești Trezitorul în zona ta de confort și această conjuncție explozivă te va face neliniștit, gata să faci unele schimbări îndelungate și să îți zguduie lumea. Nu numai asta, ci Soarele, Mercur și Uranus sunt aliniate cu Maestrul Profesor Saturn în Vărsător – acum chiar în vârful graficului tău, pentru prima dată în 29 de ani! Următorii doi ani vor fi o recoltă profesionistă de vreun fel când anii de muncă și eforturile vor da rezultate. Când Saturn rațional practic se întâlnește cu electricitate uraniană, lucrurile se întâmplă și blocajele se sparg. Urmărește perspective bruște și sincronicități în jurul noilor căi pe care dorești să le explorezi. Gândește măreț și fă un audit al experienței, calităților și abilităților tale pentru a veni cu idei creative pentru a adăuga valoare pentru tine și pentru ceilalți.

Dezvoltarea unor noi fluxuri de venituri.

Gemeni

Dacă te afli adânc în gândurile despre viață, moarte și semnificația tuturor, nu numai pentru că ești în carantină acasă din cauza evenimentelor din afara controlului tău, ci și datorită lui Jupiter și Pluto. Aceste două povestiri de adevăr sunt în casa ta a 8-a, iar Pluto s-a întors acum pentru a trece peste teren vechi până în octombrie. Unele dintre problemele pe care le-ai întâmpinat în jurul lunii ianuarie legate de bani, resurse și securitate personală pot apărea din nou pentru o rezoluție finală. Ai putea să te gândești în termenii moștenirii tale, despre cum dorești să fii amintit și asta, în schimb, îți concentrează mintea pe modul în care îți petreci timpul acum. Din fericire, cu Maestrul Profesor Saturn în Vărsător progresiv, orizonturile tale se deschid. Nu te mira să te afli dintr-o dată cufundat într-un nou curs intrigant de studiu, care are potențialul de a deveni un lucru de o importanță de durată pentru tine.

Crede în instinctele tale.

Rac

Nu există niciun gram de zahăr în faptul că Pluto se întoarce înapoi în semnul opus, și pot apărea conflicte. Acestea pot fi cu cineva din autoritate sau cu cineva care crede că știe mai bine decât tine. Acesta este un scenariu familiar pentru tine și știi cum să diminuezi tensiunea – doar că devine obositor. Există un mesaj important acolo undeva pentru tine. Ai nevoie să te deplasezi, nu doar de la o persoană, ci dintr-o situație din ce în ce mai toxică și care nu se potrivește cu valorile tale. Toată astrologia ta îți spune că acum este sfârșitul unei ere – mai ales dacă ești Rac născut târziu. Întreaga ta viziune și perspectivă a lumii s-a schimbat în timp ce nu priveai, așa că ia-ți ceva timp pentru a fi la curent cu cine ești acum – foarte diferit de cel de acum 18 luni.

În timp ce reflectezi, calmează-ți sufletul cu mâncare bună, muzică bună și prieteni buni.

Leu

Norocosule – harul tău mântuitor este Venus în Casa a 11-a a oamenilor care îți liniștește calea până în august. Chiar dacă ești în carantină acasă, profită de orice ocazie pentru a-ți contacta prietenii vechi și noi, participă la grupuri și formează alianțe interesante. Acest lucru îți va menține caldă inima de Leu, în timp ce serviciul bate la usă. Pluto se mută din nou în terenul tău, revizuind evenimente care s-au schimbat atât de mult în ianuarie. Acesta ar putea fi un capăt al unui mod de a lucra, însă cu Mercur, Soarele și Uranus imprevizibil în partea de sus a graficului tău, există un pepene de aur care se găsește undeva în moloz. Cheia constă în îmbrățișarea schimbării și schimbarea modurilor învechite de a gândi munca pentru o abordare mai portofoliară. Creează-ți securitatea dezvoltând mai multe fluxuri de venituri.

Oamenii sunt linia de viață.

Fecioară

Săptămâna aceasta, planeta ta personală Mercur este ocupată în luarea contactului cu niște lovitori mari. Pe măsură ce Mesagerul întâlnește Soarele și Uranus imprevizibil în Taur – un semn al Pământului și a 9-a ta Casă cu un orizont larg, începe să te gândești la noi căi de explorat. Orice lucru legat de predare sau învățare este bine jucat, precum și o injecție de gândire nouă. Nu uita, beneficiezi de Venus chiar în partea de sus a graficului tău până în august, netezindu-ți cariera și făcându-te mai vizibil, așa că revizitează o parte din lucrările tale recente pe măsură ce Pluto retrogradează și privește mai profund în modul în care le poți dezvolta. Există mult mai mult potențial acolo decât ți-ai dat seama până acum.

Fii atent pentru sincronicități, vise și semne, apoi urmează indiciile.

Balanță

Parcă se întâmplă foarte multe lucruri acasă care au nevoie de unele dezvăluiri. Pluto se îndreaptă acum spre retrogradare prin casa a 4-a a casei și a familiei până în octombrie și problemele care au început în ianuarie, când Pluto s-a confruntat cu maestrul Saturn. Se apropie din nou pentru un alt aspect mai lung. Viața de acasă strigă după atenția ta și mai ales dacă ești pus în carantină, acum este timpul să descoperi elefantul din încăpere. În mod normal, atunci când ești la muncă toată ziua, este prea ușor să ignori sau să pierzi probleme care se umflă pe arzătorul din spate. Cu Saturn în casa a cincea, poate implica copii sau o persoană mai în vârstă care are nevoie de mai mult timp decât de obicei. Ar putea fi o problemă cu casa ta în sine, care necesită reparații sau cum să schimbi zonele din jur pentru a face spațiul partajat mai ușor de utilizat. Oricât de bine te joacă, nu lăsa această rară ocazie să actualizeze unde și cum trăiești pentru a se potrivi cu cine ești acum.

Casă dulce casă.

Scorpion

Cu Saturn în partea graficul tău care indică casa, familia și apartenența, există un sens cert al închiderii unui capitol lung. Aceasta este prima vizită a Maestrului pentru remodelarea acestei părți din viața ta din 1992 – așa este, acum 29 de ani! Acest lucru face ca în următorii doi ani, de la începutul anului 2020, să fie semnificativi din punct de vedere al faptului că vei face din mediul tău un meci mai strâns pentru cine ești acum. Cu stăpânul tău personal, fierbinte și pe repede-nainte, Marte, lângă Saturn, ar putea exista o tensiune suplimentară sau provocări acasă, nefiind ajutat de faptul că trebuie să locuiești cu cel mai apropiat și mai drag pentru săptămâni la sfârșit. Un moment de cotitură important este pe cărți, dar există destul timp pentru a-ți reseta traiectoria în loc să aștepți până când viața te va lua prin surprindere. Nu uita să discuți acest lucru pe față cu cei mai apropiați, păstrându-i în buclă. Te-ar putea surprinde cu sugestiile lor.

Rămâi relaxat și concentrat.

Săgetător

Dacă lucrezi de acasă, aștepteaptă câteva idei noi creative săptămâna aceasta, când Mercur și Soarele se ciocnesc cu Uranus imprevizibil. Se pare că ai fi frustrat de problemele comunicării virtuale sau de ritmul lent al răspunsurilor colegilor, dar folosește acest lucru ca un stimulent pentru a găsi câteva soluții inovatoare care ar putea transforma afacerea în continuare. În același timp, Dumnezeul bogăției Pluto s-a întors în zona ta monetară până în octombrie, ușurând o parte din presiunea financiară pe care ai suferit-o din ianuarie. În luna mai, planeta ta personală Jupiter se întoarce și prin această zonă a vieții tale, dându-ți drumul pentru a revizui o parte din angajamentele și contractele tale pentru a-ți eficientiza resursele. În toată această rafală de modernizare a sistemelor, nu uita să rămâi aproape de cei pe care îi iubești.

Adaptarea și mersul cu fluxul.

Capricorn

Lumea ta evoluează de-a lungul zilei, în timp ce cei doi agenți de schimbare uriași, Jupiter și Pluto, își unesc forțele în Capricorn. Duminică, Marele Eliminator se întoarce înapoi până în octombrie, care a traversat teritoriul pe care l-ai străbătut încă de la revoltările epocale din ianuarie. Gândește-te înapoi la ceea ce s-a schimbat, fiindcă orice ar fi fost e la rând pentru un al doilea capitol. În următoarele luni, începe să renunți la o istorie veche, a unor sarcini grele sau a unor responsabilități pe care le-ai purtat din totdeauna. Modul de a începe procesul este să te întrebi: „Cui aparțin ele cu adevărat?” și apoi dă-le înapoi și pleacă. Între timp, cu maestrul Saturn, aflat acum într-un Vărsător progresiv orientat spre viitor, este timpul să-ți oferim câteva modalități inovatoare de a-ți construi securitatea personală. Resursele tale financiare obișnuite pot fi uscate, așa că începe să gândești câteva modalități creative de a adăuga la fluxurile tale de venituri. Ai putea fi uimit de valoarea pe care o poți adăuga altor persoane pe care le-ai luat ca și cuvenite și pe care le-ai subapreciat.

Canalizează-ți sinele cel mai întreprinzător.

Vărsător

Din fericire pentru tine ca un Vărsător progresiv, această perioadă de restricție te încurajează să-ți lustruiești una dintre super-puterile tale – comunicarea virtuală. Cu Saturn în semnul tău pentru prima dată în 29 de ani, primăvara și vara îți va oferi o previzualizare a atracțiilor viitoare în următorii doi ani. Este un moment de recoltare personală, de recompense pentru tot ceea ce ai experimentat, depășit și stăpânit din 1992. Chiar și în acest blocaj, trebuie să te gândești la viitor și la ceea ce poți face acum pentru a-ți stabili o traiectorie mai interesantă. Toată lumea trebuie să se adapteze la un mod diferit de a se angaja și de a lucra, astfel încât abilitatea ta cu media electronică va adăuga o valoare extraordinară. Obține-ți fluxurile creative care curg în timp ce Venus este în semnul Gemenilor până în august și găndește mai multe moduri de a lucra pentru tine de acasă, care ar putea fi un real filator de bani.

Toate pentru a juca.

Pești

În cazul în care nervii tăi sunt sever îngroziți de frică, îndoială și incertitudine în lumea exterioară, ia niște curaj cu pâine. Această perioadă de restricție – chiar dacă nu ai fi ales-o niciodată – îți oferă cel puțin timpul să te adaptezi la propriile ritmuri naturale, să te concentrezi asupra a ceea ce și cine este cu adevărat semnificativ și ceea ce este o pierdere de timp. Două aspecte planetare frumoase îți înzestrează semnul cu modalități de a găsi pace și armonie chiar și în mijlocul unei pandemii. În primul rând, Venus și Vesta îți aprind casa a 4-a de acasă până în august, te doboară pentru a crea un sanctuar, pentru a mânca bine și pentru a-ți face spațiul privat să funcționeze pentru tine. În al doilea rând, Ceres, Zeiț hranei, creșterii și recoltei este din nou în zodia ta timp de câteva luni. Se pare că mulți Pești vor fi în rolul de îngrijitor, poate pentru un copil, o soră, un părinte sau un pacient și vor găsi că le place. Ar putea deveni chiar o vocație.

Încetinire pentru a locui mai profund în viața ta.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0