Un festival al luminii – 03-10.05.2020

Aceasta va fi o săptămână cu un flux puternic de energie seismică. Întâlnește-o și salută-o extinzând în mod deliberat propriul Câmp și curățându-ți ecologia personală.

Poarta Stelară 5: 5 se deschide miercuri, 5 mai. A doua zi, Nodul Karmic al Sorții lasă Racul pentru Gemeni livrând o nouă misiune de 18 luni, personală și colectivă. Semnificația acestui lucru va deveni clară în timpul celor două eclipse din iunie.

Joi, 7 mai, călătoria noastră prin Taurul / Vulcanul pământesc îl aduce pe Wesak – Festivalul anual al Învierii – ziua de naștere a lui Buddha și întoarcerea anuală ca Avatar la Luna Plină a Scorpionului care transmite lumina renașterii, reînvierii și reînnoirii pe planetă. Sedna, Zeița Învierii pe Algol în Taur – cel de-al treilea ochi binar – se aliniază cu Centrul Galactic și cu Jupiter / Pluto.

Acest festival sacru al Taurului va descărca multe dintre codurile noastre de fluxuri de origine din Pleaide prin intermediul glandei pineale, celula principală ancestrală a ADN-ului neexploatat. Taurul este literalmente conectat la lumina enormă a celor șapte stele alb-albastre fierbinți ale Pleiadelor – Marele Soare Central – care acționează ca un canal sau o poartă către sursa acestui imens centru spiritual. Călătoria interioară a Taurului este profund ascunsă, misterioasă, extrem de semnificativă și sacră, se luminează arătându-ți natura Luminii.

Berbecul, Taurul și Capricornul – acum toate activate de Chiron, Uranus și Jupiter / Pluto – sunt Marile Transformatoare din cadrul Planului Creativ și acționează ca și catalizatori.

Fiți conștienți de faptul că Venus, conducătorul Taurului, este acum în poziție de a retrograda, la fel ca Saturn și Jupiter, deci amână deciziile mărețe. Așteptați-vă la contracții puternice, întăriți-vă limitele. Acesta nu este un moment pentru a acționa.

Nu este nimic de făcut, de a fi sau de a exersa – doar căutați harul în căptușeala de argint.

Simbolul Chandra pentru Taurul Wesak, Buddha, Lună Plină SCORPION 17:
Muntele cămin al unui pustnic

„Un fortăreț pentru scopuri ascunse și fluxuri interioare pentru a prospera și a domina. Trăiești mai multe vieți într-una, topind împreună cele mai luminoase, cele mai întunecate, cele mai ciudate și cele mai minunate lumi. Obișnuit cu umbrele și cu meditația, rugăciunea și disciplina extraordinară. Rămânem aici pentru totdeauna. Absolut neimplicat cu treburile de suprafață, fără viață exterioară. Dar interior profund, intens și condus copleșitor. Urmând juraminte străvechi. Capacitatea de transformare a rădăcinii și realizare extraordinară. Obiectivul tău central este să fii cu Duhul în liniște și nu există nimic altceva care să fie chiar aproape să simți până la capăt, pe și pe adevărat. ”

Berbec

Banii – în toate formele sale – sunt fața și centru pentru tine. Cu Mercur, Uranus și Luna Plină ce îți luminează axa finanțelor personale și comune, alinierii cu planeta bogăției Jupiter și Pluto în cea de-a 10-a Casă a carierei tale, mesajul clipește în lumini de neon: scoate-ți capul din nisip. Fă acest ca această săptămână pentru a privi pe unde intră banii, pe unde ies, pe unde se scurg și gândește-te cum poți păstra mai mult. Câștigi ceea ce meriți? Taxezi prea puțin sau câștigi prea puțin? Dacă te-ai gândit să-ți schimbi locul de muncă sau chiar să lucrezi pentru tine, ia totul în considerare. Nu sării peste detalii și n-o lua pe scurtături – săptămâna viitoare Saturn, Jupiter și Venus se vor întoarce înapoi, oferindu-ți timp pentru a face alegeri pe termen lung.

Re-conectând circuitul banilor.

Taur

Profită din plin de Mercur întâlnind Soarele în zodia ta, urmată de frumoasa Lună Plină anuală, peste Taur și Scorpion, joi. Ar trebui să te simți în elementul tău – literalmente – și să fii fericit în propria ta piele. Această astrologie se referă la a simți dragostea și a da dragostei, fiindcă îți luminează zona de relații. Începe cu tine însuți și fă-ți corpul tău sanctuarul tău. Când Nodul Sorții intră în Gemeni, vei deveni mult mai conștient de valoare și schimb, de a da și a lua și eu și Eu. Domnitorul tău personal Venus încetinește să se întoarcă înapoi până la jumătatea lunii iunie și începi să observi schimbarea ritmului. Gândește-te la vara anului 2012 pentru un indiciu despre ce ar putea fi vorba. Banii – și ceea ce înseamnă pentru tine – vor fi cu siguranță un factor în următoarele 40 de zile – s-ar putea să găsești noi modalități creative de a adăuga fluxuri de venituri sau cum să trăiești la aer curat în timp ce îți faci noi planuri.

Ajustarea la propriul ciclu unic de incubare / maturare / creare / retragere / regenerare.

Gemeni

Există o mulțime de activități în zodia ta în această lună și vei simți schimbarea energiei – deci fii gata să te trezești și să miroși cafeaua. Săptămâna aceasta Mercur, Uranus și Luna Plină de-a lungul axei tale 6/12 de retragere stârnește câteva lucruri vechi pentru tine de a le curăța. Pe 6 mai, Nodul Sorții revine în semnul tău pentru prima dată din 2002, aducând eclipse în Gemeni în iunie, iulie și decembrie. Următoarele 18 luni vor fi o reorientare, o schimbare de direcție și o mare înghiontire înapoi pe calea dorită. Totul începe acum cu Venus, în semnul tău, care urmează să retrogradeze și să stea în Gemeni până în august. Te vei uita în oglindă pentru a te vedea într-o lumină nouă, pentru a te distra experimentând modul în care arăți și cum ai grijă de tine.

Strălucind.

Rac

Aceasta este o săptămână pentru a alege libertatea și posibilitatea față de aceleași și aceleași. În ultimii 2 ani te-ai obișnuit atât de mult să te bagi sub o umbrelă psihologică, încât nu ai observat că vremea s-a schimbat. Luna Plină de joi, Wesak, luminează semnul de apă compatibil Scorpion și casa a cincea a ta de distracție, joc, creativitate și distracție. Vei ajunge la sfârșitul unei perioade îndelungate de creștere personală comprimată și în timp ce Nodul Sorții iese din Rac și intră în Gemeni până în 2022, la fel și eclipsele care au adus atâta supărare în viața ta. Între timp, Venus încetinește să cadă în lumea interlopă timp de 40 de zile și nopți în cea mai imaginativă parte a graficului tău. Acest lucru îți va aminti că în 5D, „Lent” și „Jos” sunt moduri ale sufletului. Încetinirea în jos înseamnă să crești în jos până la rădăcinile ființei tale. În loc de creștere exterioară și urcare ascendentă, viața se întoarce spre interior și în jos pentru a crește în alte moduri. Există o schimbare pe verticala în jos care te întoarce spre amintiri rădăcină, metaforic, care îți modelează viața din interior.

Revenind acasă la sine.

Leu

Soarele este chiar în culmea graficului tău pentru primele 3 săptămâni ale lunii mai și aceasta este perioada anului când te simți în vârful lumii. Imaginea ta publică poate merge într-un fel sau altul într-o clipă, fiindcă acum ești mai vizibil decât de obicei, deci fii conștient că ceea ce spui, promiți și oferi este observat. Absolut, fără promisiuni exagerate înaintea momentului livrării. Cu Mercur, Soarele și Uranus aici, investește în tehnologie nouă și țineți-te la curent. În timp ce gândurile îți construiesc o platformă mai mare pentru munca sau serviciul tău, Luna Plină de joi se află chiar în partea de jos a graficului, subliniind casa și familia. Luna Plină în Scorpion este una emoțională, deci conectează-te cât mai profund cu cei pe care îi iubești și arată-le exact cât de mult contează.

Simțind dragostea.

Fecioară

În ciuda faptului că ești restricționat în mișcările tale, viața ta se va simți ca și cum ar crește ritmul, în mai, fiindcă planeta ta personală Mercur se mișcă repede prin Taur, primul, apoi prin Gemeni. Se pare că ești ocupat și oriunde s-ar afla expertiza, abilitățile și experiența ta unice, te-ar putea face din ce în ce mai valoros în aceste perioade de schimbare. Modalitățile obișnuite de a lucra și de a comunica în toată lumea se schimbă și vei fi în fața curbei. Nu ai una, ci două schimbări planetare de partea ta. În primul rând, Venus traversează partea de sus a graficului tău, ilustrându-ți cariera, serviciul și scopul în lume. Zeița se va întoarce înapoi pe 13 mai și va rămâne aici până în august! În al doilea rând, Nodul Karmic al Sorții ajunge miercuri în același punct pentru a rămâne 18 luni, iar când eclipsele din iunie / iulie vor ajunge aici și vor aduce o schimbare distinctă de statut și direcție.

Evaluarea și prezentarea cadourilor.

Balanță

În ciuda a tot ceea ce se întâmplă – sau mai degrabă nu se întâmplă – intri într-o perioadă de expansiune personală. Sperăm că nu atât fizic cât social și cultural. Aspectul cel mai semnificativ și de durată este planeta personală Venus care călătorește înainte și înapoi prin semnul de aer, Gemeni, compatibil până la începutul lunii august. În graficul tău, asta îți va trezi dorința de a explora noi idei, de a cerceta subiecte intrigante și / sau de a începe o perioadă de studiu. Ai putea începe să scrii – Un blog? Un poem? Un roman? – și dacă da, lumea va fi receptivă la gândurile tale. Orice legătură cu frumusețea, arta, istoria sau spiritualitatea este bine jucată. Revizuiește o pasiune veche sau hobby pentru a vedea dacă poți stârni jăraticul înapoi în viață. Caută profesori, mentori sau oameni care își duc discuțiile. Cu Venus conectându-se de 3 ori peste vară, cu îndepărtatul Neptun intuitiv, ai încredere în imaginația ta.

Deschizându-ți mintea către orizonturi largi.

Scorpion

Pe 7 mai, o Lună Plină de glorie luminează Scorpionul și finalizează ciclul de șase luni de la ultima ta zi de naștere. Aceasta este întotdeauna perioada anului când trebuie să apeși butonul de pauză și să te așezi să privești înapoi și să faci o rezervă. Și ce șase luni au trecut! Emoțiile tale sunt foarte aproape de suprafață acum, nu le reprima, ci permite-le spațiul și timpul. Când încerci să pretinzi că evenimentele de viață nu te-au egalat, nu ai niciodată șansa de a evolua mai multă încredere și curaj. Minimizând durerea sau încercând să o ignori, te slăbește de fapt. Liniștea și atenția sunt primii pași spre o evoluție rapidă. Cel mai revoluționar lucru pe care îl poți face este re-înregistrarea, re-stocarea și re-povestirea prin actualizarea a ceea ce-ți spui pentru a-ți sărbători supraviețuirea, rezistența și resursele. Venus, în cea de-a 8-a case a marilor întrebări ale vieții tale, până în luna august te va ajuta să explorezi părțile fragile și fragede ale tale, pe care le ții de obicei sub înveliș.

Înțelepciunea Fără-Scăpării.

Săgetător

Beneficiezi de un tranzit foarte bun și neobișnuit – simbolul lui Venus al dragostei și armoniei va călători înainte și înapoi în zona de relații până la începutul lunii august. Ultima dată când ați experimentat acest lucru a fost vara lui 2012 – ce s-a întâmplat atunci? O nouă romantică? Un copil? Aruncă o parte din praful de scânteie magic și răspândește dragostea cât poți – peste parteneri, prieteni, colegi de muncă, vecini și triburi online. Ia-ți niște timp liber în jurul frumoasei Luni Pline în Scorpion, joi, 7 mai, pentru reflecție, meditație sau îngrijire de sine. Este prea ușor pentru tine ca un Săgetător sociabil să-ți pierzi din vedere propriile nevoi într-un vârtej al activității constante. În acest moment, poți să te pregătești pentru eclipsele care vor veni în iunie și iulie chiar peste semnul tău, aducând totuși schimbări.

Dragostea este tot ce ai nevoie.

Capricorn

Pe 11 mai, domnitorul tău personal Saturn se întoarce retrograd până în septembrie în propriul tău semn împreună cu Jupiter și Pluto și deja încetinește. Menționez acest lucru acum, astfel încât să te poți adapta, pregăti și planifica de dinainte. Mai multe săptămâna aceasta, dar se pare că bani-oductul tău obișnuit ar putea fi oprit sau blocat într-un fel – nu este surprinzător în acest moment ciudat de restricție. Consideră ca o provocare să creezi câteva fluxuri de venituri noi. Venus – simbolul banilor, ceea ce prețuiești și armonia – încetinește, de asemenea, în a șasea Casă de muncă și bunăstare. Întoarce-ți mintea la vara anului 2012, ultima dată când s-a întâmplat asta, pentru a vedea ce s-a întâmplat atunci. Mesajul este de a-ți simplifica rutinele, de a-ți pune sănătatea în fruntea agendei și de a-ți reorganiza viața de zi cu zi pentru a fi mult mai puțin stresantă. Frumoasa Lună Plină în Scorpion, de joi, este un memento pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții.

Redescoperirea unui vechi timp sau pasiune.

Vărsător

Cu atât de multe planete, inclusiv pe conducătorul tău Uranus, adunate în Taur, viața de acasă este foarte pe placul tău, chiar și în condiții dificile de restricție. Este momentul perfect pentru a face schimbări în modul în care trăiești, pentru a redecora, a lumina lucrurile și a-ți face refugiul așa cum îți place. Între timp, Venus își începe călătoria prin zona ta de distracție, creativitate și plăcerile vieții până la începutul lunii august, astfel încât nu există nicio scuză pentru a-ți petrece tot timpul înconjurat de laptop sau iPhone. Fă din el un proiect pentru a descoperi modalități de a aduce mai multă plăcere în viața de zi cu zi. Acest lucru va fi și mai important, fiindcă Saturn doar încetinește să se transforme retrograd săptămâna viitoare în cea mai adâncă parte a graficului. Saturn aduce restricții și blocaje rutiere, așa că fii gata să le lucrezi folosind toată ingeniozitatea ta de Vărsător.

Ceea ce valorifici se schimbă.

Pești

Din mai până la începutul lunii august, frumoasa planetă de dragoste și armonie, Venus, face o călătorie neobișnuit de lungă înainte și înapoi prin a 4-a casă a ta a casei și a familiei. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost 2012 – gândește-te înapoi la evenimentele din acea vară. Pe măsură ce Zeița se întoarce retrogradă și traversează și redirecționează această parte a vieții tale, apar probleme legate de apartenență, mai ales atunci când ea se va alinia cu Neptun în propriul tău semn. S-ar putea să începi să ai vise de a fi pierdut, departe de casă sau despre un tărâm pe care nu îl poți vizita niciodată. Mesajul din spatele emoțiilor este că acasă nu este un loc, ci un sentiment. Cu toții suntem scoși din cuib la un moment dat. Și cu toții ne creăm propria casă de acasă. Folosește imaginea de ansamblu a Lunii Pline, de joi în Scorpionul emoțional apos, pentru a observa cum te simți cu adevărat despre locul în care trăiești și despre cei cu care trăiți.

Sfârșitul unui ciclu.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0