Remodelare și reemergență – 10-17.05.2020

Săptămâna aceasta, liniile de tren sunt redirecționate brusc, peisajul se schimbă și iată mergem într-un tur al misterelor, înapoi printr-o parte din teritoriul ciudat și minunat al anului 2020, de data aceasta văzând ce am ratat prima dată. Aceasta este o nouă linie de complot în poveste. din 2020, urmând pașii lui Pluto – unul câte unul Saturn, Venus, apoi Jupiter încetinește la puterea maximă și transformă retrograd în 11, 13 și 14 mai. Aceste luni prelungite de retrogradări între mai până în octombrie – în special cele ale lui Marte (în septembrie) și Venus, care se întâmplă o dată la 2 ani – coincidând cu 3 eclipse în iunie și iulie, sunt un mesaj inconfundabil potrivit căruia orice întoarcere în lumea de dinaintea pandemiei, de parcă ar fi o afacere normală, este acum imposibilă.

În astrologia 3D veche, retrogradele erau descrise ca fiind întârzieri, regresii ale sorții, harababură și lucruri inversate. Bun… Să folosim întorsătura acestui an de până acum ca normă. În acest fel, anul acesta planetele retrograde vor fi în beneficiul nostru individual și colectiv, întorcându-se cu fundul în sus și latura dreaptă în sus. Foarte treptat, retrogradele vor aduce o revenire în lume, dar în termeni total diferiți. Mai important, vor dezvălui metamorfoza interioară și exterioară care a fost incubată în carantină, închistare, separare și izolare. Mai ales în perioada august-octombrie, când Pluto reactivează exact gradul Conjuncției Saturn / Pluto din 12 ianuarie care a schimbat totul.

Fiindcă Jupiter este planeta de expansiune și Saturn de contracție, așteptați-vă să simțiți un efect de împingere / tragere. Cu Lordul Timpului și Karma mai puternice decât Jupiter, nevoia de a reține, de a menține constant și de a face schimbările permanente necesare rutinelor și structurilor vieții tale vor continua. Limitele saturniene – cum ar fi distanțarea, măștile, scutul – vor fi extrem de importante. Acționarea va fi contraproductivă. Desigur, cu Venus retrograd pentru 40 de zile biblice și 40 de nopți în sălbăticie, factorul de bun simț ar putea fi lipsit de resurse – dar numai dacă te uiți întotdeauna în afara ta pentru distrageri plăcute în loc să folosești acest timp din afara timp pentru a schimba ce trebuie schimbat.

Cu Pallas Athena – Zeița Înțelepciunii – în viitorul Vărsător, împreună cu Saturn, acesta este momentul perfect pentru a începe să te gândești la cum vrei ca versiunea ta din 2021 să arate și să se simtă. Faceți acum câteva schimbări strategice care vor da roade în linie, cum ar fi:

  • îmbunătățirea sănătății, bunăstării, a nivelului de energie și a sistemului imunitar deschizându-vă Inima Înaltă

  • mergând mai adânc nu mai larg – stingându-vă dependența de mai mult, nou, mai mare, mai bun

  • auzind vocea propriei voastre îndrumări mult mai clar și având încredere în ea.

  • găsind în interiorul vostru o abundență de resurse, planuri și aliați

Simbolul Chandra pentru Jupiter RX Capricorn 27:
Un hol lung de oglindă, luminat cu lumânări

„Să vezi clar unde te duci, de unde vii și de ce. Fiind acordat oa doua vedere pentru a vedea ceea ce este de obicei confuz sau ascuns. Condus de scop, sens, valoare. Prins într-un paradox. Mergi mai sus sau mai adânc, înainte sau înapoi și poți simți cu adevărat care este? Fascinația constă în orice este luminat înainte. Cu toate acestea, există numeroase influențe la locul de muncă. Puteți face diferența între ceea ce vă oferă o cale nouă progresivă și dincolo de aceasta și ceea ce vă va ține prinși în vechile locuri karmice? Dacă nu puteți, atunci acele locuri karmice vor persista până când vor fi procesate complet, astfel încât orice altă călătorie să pară în afara problemei și să nu fie încercată de data aceasta. Totuși, în mod ciudat, toate acestea se pot transforma brusc într-o intersecție-cheie într-o deschidere. Tocmai în jurul acestei curburi, Infinitul rămâne și urmărește îndeaproape, așteptând semne. ”

Berbec

Fiindcă 3 planete majore încetinesc spre a se întoarce înapoi, această perioadă s-ar putea simți ca lovind un bloc rutier. Odată cu Saturn care îți rebătătorește zona de rețea și Jupiter cariera, este timpul să te oprești pentru a obține o perspectivă pe termen lung. Fii gata să efectuezi o retranșare, regândire, reconectare și revenire la planșa de desen. Un alt lucru pe care trebuie să-l conștientizăm este faptul că retrogradul lui Venus prin Gemeni continuă să perturbe călătoriile și întâlnirile față în față. Începe să planifici să transformi această negativitate aparentă într-o poziție pozitivă – găsind modalități noi și creative de a crea un balans mai bun între muncă și viață post-carantină. Va fi, de asemenea, un timp rodnic pentru a redescoperi vechi proiecte de scriere sau de predare care s-au pierdut pe parcurs.

Incubarea ideilor.

Taur

Fiindcă minunata Venus este planeta ta personală, perioadele ei retrograde te afectează mai mult decât pe majoritatea. Deși uneori se pot simți singuratice, ca și cum ai fi în gol, se dovedesc adesea extrem de fructuoase. Adu-ți aminte de vara anului 2012, când Venus a fost ultima dată retrogradă în Gemeni și culege câteva indicii. Aceasta este cea de-a doua casă de bani, resurse și ceea ce apreciezi, astfel încât, între acum și 25 iunie, observă ce se schimbă în acele zone pentru tine. S-ar putea să experimentezi o schimbare ciudată în păsarea acum. Asta face parte din proces. Fii pe val. Folosește-ți timpul pentru a lustrui abilitățile, talentele și interesele neglijate. Saturn pe unghiul de carieră, de asemenea, trecerea înapoi pe terenul vechi indică o schimbare de direcție certă. S-ar putea să ai în vedere încheierea unei cariere, re-instruirea într-un domeniu complet diferit sau adăugarea unui nou flux de venituri.

Captează-ți ideile și revelațiile înainte de a zbura.

Gemeni

Se poate simți ca o săptămână dificilă, fiindcă trei planete încetinesc, apoi retrogradează, una după alta. Nu numai asta, dar Venus își ascunde lumina până pe 25 iunie în Gemeni, tocmai în Nodul Karmic al Sorții ce revine la semnul tău după o absență de 18 ani. Schimbarea se produce cu siguranță, dar este prea devreme să ne dăm seama ce ar putea fi. Un lucru sigur este că gusturile, interesele și pasiunile tale se schimbă încet. Reamintește-ți că asta este o perioadă pentru a explora ceea ce te face să te simțiți cel mai viu, pentru a lăsa tot ceea ce se simte lipsit de viață pe marginea drumului și pentru remodelare. Saturn călătorind înapoi prin a 9-a Casă de lărgire a orizonturilor îți dă drumul pentru a te gândi la crearea unui nou peisaj pentru tine. Începe să alegi un nou proiect și să te captați mai întâi în el.

Prin gaura iepurelui ca Alice în Țara Minunilor.

Rac

Astrologia neobișnuită din această săptămână se va simți ca și cum cineva ar apăsa butonul de pauză cerească când lucrurile păreau să avanseze din nou. În 11, 13 și 14 mai, Saturn, Venus și Jupiter încetinesc până la impactul maxim înainte de a retrograda. Ia-ți inima-n dinți – așa cum spune vechea zicală: „Întârzierile lui Dumnezeu nu sunt tăgăduirile lui Dumnezeu”. Minunata Venus petrece timp îndelungat în partea cea mai adâncă a diagramei tale solare, aducându-ți vise, intuiții și idei profunde despre cum poți vindeca rănile și cicatricele vechi. Între timp, planeta Jupiter, de noroc, acoperă un teren vechi într-un mod cu totul nou în zona ta de relații. Te-ai concentrat excesiv pe cine este împotriva ta și îi ignori pe toți cei care sunt cei mai mari susținători sponsori ai tăi? Dacă da, așteaptă-te la o reînflorire emoțională pe măsură ce petreci mai mult timp (virtual) cu cei care îți ridică moralul și cât mai puțin cu cei care te drenează.

Când găsești acel loc în interiorul tău care înflorește deja, ce se va crea?

Leu

Astrologia neobișnuită din această săptămână apasă butonul de pauză, întrucât, unul câte unul, Saturn, Venus, apoi Jupiter încetinesc să devină retrograd în 11, 13 și 14 mai. Traseele trenului sunt deodată comutate și iată mergem într-un tur de mister magică înapoi printr-un teritoriu ciudat și minunat al anului 2020, de data aceasta văzând ceea ce ne-a lipsit prima dată. Pentru tine ca Leu, este timpul să te uiți mai atent la oamenii din viața ta, fiindcă retrogradul Venus te avertizează să nu iei pe toată lumea la valoarea nominală. Scanează-ți rețelele, grupurile, triburile, alianțele, prietenii pentru cei care te ridică și cei care te coboară. Există niște prieteni vechi cu care ai nevoie să construiești poduri? Iar alții – probabil cunoscuți – de care trebuie să te îndepărtezi? Cu cine-ți petreci timpul (virtual!), te definește și te influențează – contează. Saturn în semnul opus îți va testa fidelitățile și îți va arăta ce angajamente stau la încercarea timpului.

Ai încredere în instinctele tale minunate.

Fecioară

După luni întregi de evenimente dramatice, săptămâna aceasta nu mai puțin de trei planete apasă deodată pe butonul de pauză celestă. În 11, 13 și 14 mai, mai întâi Saturn, apoi Venus și în sfârșit Jupiter încetinesc spre dreapta pentru a deveni retrograd. Fiind o Fecioară solară, una dintre cele mai importante schimbări este minunata Venus care petrece 40 de zile în vârful topului, făcându-te mai vizibil și atrăgând mai multă atenție decât în mod normal. Nu înseamnă că vei deveni faimos peste noapte, ci că eforturile tale anterioare vor câștiga recunoaștere. Este o ocazie odată la 8 ani de a te bucura de niște praf de scânteie magică în timp ce faci ceva bun în lume. Și mai bine, planeta Marte a forței de viață și a libidoului – injectează o oarecare pasiune în parteneriatele tale, re-aprindând tăciunele, amintindu-ți cum se simte cu adevărat iubirea. Așadar, deși va exista restricție, există multe de sperat.

Licărește, sclipește!

Balanță

La fel ca Taurul, din moment ce minunata Venus este planeta ta personală, perioadele ei retrograde te afectează mai mult decât pe majoritatea, iar miercuri, între Saturn și Jupiter, Zeița se transformă retrogradă în semnul compatibil Gemeni, până la mijlocul lunii iunie. Orice lucru legat de oameni noi, idei intrigante, cercetare, studiu, extinderea minții este foarte bine jucat. Intră în contact cu mentori și colegi vechi. Același lucru este valabil și pentru experimentarea cu predarea, mentoratul sau antrenarea în noi moduri virtuale. Încearcă noi modalități de comunicare și îți poți schimba viața de lucru după blocare. Între timp, Saturn te va ajuta să te concentrezi într-adevăr, în timp ce Jupiter călătorind înapoi peste unghiul de casă, te poate ajuta să extinzi ce este posibil. Să transformi șopronul din grădină sau un dormitor într-un birou? Configurarea unui site web sau pornirea unui blog?

E timpul să ai încredere că viața îți are spatele.

Scorpion

Astrologia neobișnuită din această săptămână apasă butonul de pauză cerească și, ca Scorpion sensibil, vei simți asta mai mult decât majoritatea. Una dintre super-puterile tale este darul de a acorda curenți emoționali și, pe măsură ce, unul câte unul, Saturn, Venus, apoi Jupiter încet se întorc înapoi, vei simți că valul se va stinge. Încadrează această perioadă prelungită ca o ocazie de a te reconecta cu dorințele inimii tale. Pe măsură ce Venus călătorește încet prin intermediul celei de-a 8-a case profunde a sufletului și a psihicului, întrebările mari ale vieții și parteneriatele intime, toate puterile tale de rezolvare, toate compromisurile, toate sacrificiile tale ies la suprafață. Întreabă-te: „Ce nu mai sunt dispus să tolerez, să compromit, să vând pe râu?”

Fii blând și amabil cu acele margini zdrențuite ale tale.

Săgetător

Deși s-ar părea că toate planurile tale pentru o ieșire rapidă din blocare ar fi ferme în așteptare săptămâna aceasta, trebuie să reîncadrezi modul în care o privești. Unul după altul, în 11, 13 și 14 mai, Saturn, Venus și Jupiter se întorc retrograd, ducându-ne pe toți într-un tur de mister magic, înapoi printr-un teritoriu ciudat și minunat din 2020, de această dată văzând ce am ratat prima dată. Pentru tine, ca săgetător, asta înseamnă să te uiți din nou fără ochelari în nuanțe trandafirii la parteneriate și bani. Se dovedește că ești mai norocos decât ți-ai dat seama și că numărarea binecuvântărilor tale este destul de plăcută. Vor exista tot felul de oportunități pentru a aprofunda legăturile care se leagă, pentru a crea legături și mai puternice și pentru a construi o mai mare securitate personală. Nu numai asta, dar Saturn și Pallas, din casa a treia, îți oferă câteva momente de lumină în care este vorba de o lucrare sau un proiect de studiu.

Văzând adevărata valoare a ceea ce ai.

Capricorn

După luni întregi de evenimente dramatice, săptămâna aceasta, nu mai puțin de trei planete apasă pe butonul de pauză celestă deodată. În 11, 13 și 14 mai, mai întâi Saturn, apoi Venus și în sfârșit Jupiter încetinesc spre dreapta pentru a deveni retrograzi. Pentru tine, Capricorn solar, cel mai semnificativ eveniment este conducătorul tău personal Saturn întorcând înapoi în zona ta financiară. Acesta va fi un moment pentru a reveni la planșa de desen până la cel puțin septembrie, pentru a re-imprima gata de reapariția cu un nou mod operandi în 2021. Vezi orice blocaje sau restricții în fluxul de bani ca simplu feedback pentru ceea ce funcționează și ceea ce nu, motivându-te să visezi câteva modalități creative de a crea noi fluxuri de venituri. De asemenea, cu minunata Venus din casa a 6-a dvs., oferindu-ți și un makeover, este o ocazie perfectă de a-ți gândi din nou rutinele, starea de bine și sistemele de asistență.

Remodelarea în interior și în exterior.

Vărsător

Există două evenimente planetare importante care conspiră pentru a te face să revii în propriul element. În primul rând, minunata Venus va petrece mult mai mult decât de obicei, în Gemeni, iar în al doilea rând, Nodul Sorții – aducătorul de eclipse – s-a mutat și el acolo pentru o ședere de 18 luni. Gemenii sunt un semn de aer compatibil, cu ritm rapid, adept de a pune idei laolaltă pentru a veni cu ceva nou și progresiv. În graficul tău solar, Venus urmează să-ți croiască unghiul de creativitate, exprimare de sine, distracție și plăcere până pe 25 iunie, așa că fii gata să profiți la maxim de acest tranzit o dată la 8 ani. Între timp, Saturn se întoarce regtrograd în Vărsător până în septembrie cu planeta Înțelepciunii Pallas Athena, oferindu-ți o focalizare extraordinară să privești dincolo de ziua imediată și să te gândești serios la o nouă strategie pentru 2021 – care va fi anul tău.

În ciuda restricțiilor, ai mult mai multă libertate de a vă influența pe voi și pe ceilalți decât aproape orice alt semn.

Pești

Astrologia neobișnuită din această săptămână apasă butonul de pauză, întrucât, unul câte unul, Saturn, Venus, apoi Jupiter încetinesc să devină retrograzi în 11, 13 și 14 mai. Traseele trenului sunt deodată comutate și iată mergem într-un tur magic de mister înapoi printr-o parte din teritoriul ciudat și minunat al anului 2020, de data aceasta văzând ce am ratat prima dată. Fiind condus de un alt Neptun mondial, îți place ideea unui tur de mister, fiindcă nu știi niciodată ce comoară ai putea descoperi. Cu Venus încrucișând rădăcinile graficului tău până pe 25 iunie, este o călătorie spre tine însuți – cu majuscule. Poți descoperi că vrei să schimbi modul în care trăiești, cu cine locuiești și cum este obișnuită casa ta. Cu Saturn practic în Vărsător și planeta de înțelepciune Pallas Athena, adânc în Casa a 12-a, devii și mai adept decât de obicei la ridicarea zeitgeistului – spiritul vremurilor. Beneficiezi de acest lucru pentru a reproiecta afacerea, serviciul sau rolul tău, pentru a oferi răspunsuri bazate pe inimă de care mulți au atâta nevoie.

Cultivă-ți viziunea creativă. Produ un produs sau serviciu pe care ești obligat să îl oferi, fiindcă acesta este următorul lucru corect.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0