Aprinzându-ne – 17-24.05.2020

Elementele se schimbă – mai puțin Capricorn greu și mai mult Gemeni. În ultimii câțiva ani, am avut un număr record de planete în semnele pământului și literalmente zero planete cu mișcare lentă în semnele de aer. Așa că stellium-ul de mai în Gemeni va fi o gură de aer proaspăt.

Bun venit la a vă simții mai puțin grei și restricționați și mai mult curioși și intrigați. Este timpul să vă luminați împreună cu energia, indiferent de ce se întâmplă în jurul vostru. Asta nu înseamnă că cineva a fluturat o baghetă magică și virusul a dispărut, ci că modul în care gândiți despre situație evoluează.

Gemeni este un semn de aer condus de jonglerul Mercur, așa că fiți atenți în timp ce valurile de aer intră în epuizare, dar avertismentul este că Neptun alunecos va fi în contradicție cu Venus până la sfârșitul lui iulie, așa că știrile false vor fi greu de separat de faptele reale. Neptun în pătrat cu Venus este un nod pentru a vă restructura realitatea emoțională pentru a găsi un scop și o semnificație superioară existenței voastre. Venus retrogradează în Gemeni până pe 28 iulie. Pe măsură ce Zeița se aruncă adânc în întunericul lumii din spatele lumii, aveți 40 de zile pentru a lucra cu toate dualitățile din viața voastră, să distingeți ceea ce iubiți din ceea ce vă dăunează, ce vă hrănește din ceea ce vă otrăvește, ceea ce are veșnic valoare și ce este o distragere.

Nodul Sorții a intrat în Gemeni săptămâna trecută pentru 18 luni, iar începând cu 5 iunie va livra 7 eclipse în Gemeni / Săgetător între acum și sfârșitul anului 2021. Mutarea Nodului Karmic Sudic al Sorții din Capricorn în Săgetător este o veste bună!

Pe lângă această schimbare către energia Gemenilor, asistăm la o schimbare zeitgeist-ă de la Pământ la Aer. Saturn părăsește Capricornul pentru a se muta în Vărsător. Pe 21 decembrie 2020 vom avea conjuncția Jupiter-Saturn la 0 ° Vărsător – un far al speranței atunci când va începe un nou ciclu aerian de 200 de ani. În 2023 Pluto se va muta în Vărsător până în 2042 și totul se schimbă.

Pe măsură ce un ciclu Pământ de 200 de ani se apropie de sfârșit și un nou ciclu Aeri de 200 de ani începe, valorile Pământului – materialism, consumerism, bani, știință – vor fi înlocuite cu valorile aerului – intelect, informație, colaborare, multidimensionalitate. înțelegere a lumii.

Luna Nouă în Gemenilor, de joi, Lună nouă are Mercur în conjuncție cu Venus, astfel încât știrile ar putea părea promițătoare. Doar fii atent pentru ceea ce nu se spune.

Simbolul Chandra pentru Gemeni 2:
O colecție de frunze mari și uscate, fiecare purtând o inscripție.

„O lume mică și compact compactă. Totul se potrivește, dar totul este static. Nicio mișcare nu distruge coerența. Îți amintești felul în care trebuie să fie și să reconstituie toate lucrurile bune din trecut, în timp ce îți dorești din nou să treci la ceva nou. Dar dedesubt, încet, treptat, pierdeți tot interesul pentru acest tipar și căutați o cale de ieșire din el, care în plinătatea timpului poate exista, dacă puteți da drumul la nevoia de a face plăcere tuturor și de a descoperi cel mai mare aspect al dvs. culcat în dormit, așteptând ca zorii zilei să devină. Aveți nevoie de alinare și eliberare pentru a vă simți din nou în viață și pentru a ști că este posibil să găsiți o satisfacție reală în viață.”

Berbec

Simte-ți spiritele cum se ridică în această săptămână, fiindcă a 3-a Casă de conectare și comunicare este aprinsă pentru prima dată într-un timp foarte lung. Dintr-o dată, viața se simte din nou mai sociabilă – chiar dacă este încă la distanță – și face astfel o diferență. Luna Nouă în Gemenilor, joi 22, va aduce prietenii și familia din retragerea lor pentru a se reuni fie prin Zoom, Facetime sau la 2 metri distanță pe o bancă în parc. Toate acestea te vor face să-ți dai seama cât de importante sunt relațiile de susținere și, pe măsură ce Venus retrogradează prin Gemeni până la sfârșitul lunii iulie, fă-ți misiunea ta de a trece prin peisajul oamenilor tăi și de a distinge între cei care te drenează și cei care te impulsionează. S-ar putea să te trezești luând unele decizii cu întârziere cu privire la anumite „relații de prietenie”.

Crearea relațiilor win – win.

Taur

Joi, 20 mai, Soarele îți părăsește semnul pentru încă un an și îți luminează casa a 2-a cu o nouă lună pozitivă și strălucitoare. Banii și resursele vor fi în prim plan pentru tine până în iulie, întrucât Venus retrogradează prin această zonă a graficului tău și Nodul Sorții aruncă o carte sălbatică cosmică, printr-o eclipsă pe 5 iunie. Ori de câte ori planeta ta personală Venus este retrogradă, te simți ușor depășit, așa că dacă există o decizie importantă sau un contract de negociere, vezi dacă îl poți amâna până după 25 iulie. În aceste 40 de zile, aruncă o privire la ce și pe cine apreciezi cel mai mult. Apoi verifică dacă investești cel puțin 80% din timp în aceștia. Dacă nu, redu treptat decalajul de congruență, astfel încât să îți ții promisiunea. S-ar putea să fii surprins la sfârșitul modului în care gusturile și preferințele tale s-au schimbat.

Distingerea dintre ce și cine are valoare și ceea ce este o distragere strălucitoare.

Gemeni

În sfârșit, săptămâna aceasta vei reveni în elementul tău. A trecut foarte mult timp de când au fost adunate atât de multe planete și puncte în Gemeni, iar accentul pus pe semnele Pământ și Apă te-a făcut să te simți blocat și neinspirat. Aproape ca și cum nu ai fi putut respira. Planeta ta personală Mercur se află în zodia ta întâlnind Venus la Luna Nouă anuală, joi. Este posibil să existe câteva vești promițătoare, cu noi planuri, dar cu Neptun alunecos în partea de sus a graficului tău, ai grijă căci cineva ar putea să promită multe și să livreze mai nimic. Acestea fiind spuse, este momentul perfect să te angajezi cu cineva sau ceva ce iubești, să privești spre viitor și să urmezi o pasiune oriunde ar putea duce. Venus, care a dat înapoi în semnul tău până în iulie, te va face să te uiți cu adevărat la ceea ce în viața ta nu te mai inspiră și să faci câteva alegeri dificile despre locul în care să îți investești energia.

O gura de aer proaspat.

Rac

Vei observa o schimbare de focalizare în această săptămână, Rac, în timp ce planetele și punctele se află în Gemeni, cea mai adâncă parte a hărții solare. Mai ales când Venus călătorește în lumea din spatele lumii până în iulie, toată explorarea ta va fi înăuntru. Este o perioadă de retragere atât de necesară, pentru a avea tendințe de a avea grijă de sufletul și de bunăstarea ta. Luna Nouă în Gemeni cu Mercur fuzionând cu Venus și ambele alinierii cu Neptunul mistic în Peștii, semn de apă, ar putea deveni un refugiu destul de frumos. Practici precum jurnalismul, munca de vis, meditația, yoga sunt toate legături directe cu sufletul tău și modalități de reînnoire și refacere. Este vorba despre eliberarea stresului și a presiunii interioare pe care ați simțit-o pentru a vă lumina în corp, minte și spirit.

Sinele tău cel mai profund te cheamă.

Leu

În această săptămână există atât de multe schimbări elementare, de la Pământul greoi la Aerul degajat, încât vei simți că starea ta de spirit se luminează considerabil. Gemenii sunt zona ta de influență socială și acum, când Nodul Sorții s-a mutat acolo pentru următoarele 18 luni, 7 eclipse între 5 iunie și sfârșitul anului 2021 vor zdruncina această parte a vieții tale de sus în jos. Eclipsele sunt cărți sălbatice, schimbând circumstanțele din jurul tău, dincolo de controlul tău, astfel încât vor exista unele tăieri de rădăcini și ramuri. Gândește-te la acest anotimp din viața ta ca la o schimbare întârziată a paznicului, în ceea ce privește prietenii, alianțele și grupurile. Cu Venus, de asemenea, retrograd în aceeași zonă, modul în care interacționezi cu ceilalți – la locul de muncă sau social – va trebui să se transforme, și cu restricțiile curente, probabil că este dejaa început. Joi, 22 mai, pe Luna Nouă în Gemeni, cu Mercur în mișcare rapidă în conjuncție cu Venus, este timpul să te descotorosești de asocieri făcute din obicei sau datorie și să ștergem tabla.

Nu uitați: cei apropiați sunt camera ta de ecou. Alege cu atenție.

Fecioară

Alături de Gemeni, Balanță și Vărsător, ca Fecioară, trecerea cea mai mare la elementul Aer din această săptămână va fi foarte binevenită, mai ales că Gemenii sunt chiar vârful hărții solare care simbolizează cariera, serviciul și profilul public. Soarele traversează acest punct pe 20 mai pentru a forma o Lună Nouă strălucitoare, joi 22. Acesta va fi un moment norocos pentru tine, fiindcă Venus se contopește cu planeta ta personală Mercur și ambele se aliniază cu Neptunul mistic. Dacă ai un proiect creativ în proces, inspirația ar putea ajunge mult dincolo de ceea ce ai planificat inițial. Fă-te că ești de acord. Întrucât Marte este în semnul opus și orice acțiune pe care o întreprinzi pe această Lună Nouă promite să fie foarte bine susținută. Ai tot timpul necesar pentru a te cufunda întrucât Venus te conduce într-o scufundare profundă în creativitatea și productivitatea neexplorate anterior.

O înflorire.

Balanță

Fii curajor, în această săptămână astrologia ta se va simți ca un nou nou început. Ca semn al aerului, de foarte multă vreme, ai fost literalmente – și simțit – în afara elementului tău, cu accentul puternic pe Pământ și Apă. Acum, un grup de planete și puncte se deplasează în Gemenii compatibili, inclusiv planeta personală Venus, care va petrece până pe 25 iulie călătorind înainte și înapoi. Gemenii sunt a noua ta Casă de călătorie, educație și de lărgire a orizonturilor și acum cerul este limita. Așteaptă-te că Luna Nouă în Gemeni, împreună cu Mercur, Venus, să îți ofere unele dintre acele momente de inspirație „Aha!”. Acesta este momentul pentru a termina un proiect vechi și a te lansa în ceva intrigant de care te simți cu adevărat pasionat. Și dacă nu ai un indiciu despre ceea ce ar putea fi, canalizează retrogradul lui Venus pentru a săpa în profunzime și a redescoperi ceea ce te interesează și te fascinează. S-ar putea să existe un vis vechi din copilărie sau distracție de reaprins.

Bucură-te!

Scorpion

Începând cu 20 mai, observi schimbarea energiei în timp ce o adunare de planete și puncte în zodia Gemeni schimbă câmpul nostru elementar. Luna Nouă de joi va dezvălui unde se va concentra atenția și focalizarea ta în următoarele 18 luni. Nodul Sorții va începe curând să livreze câteva eclipse de tip carte sălbatică, în perioada 5 iunie până la sfârșitul anului 2021, pentru a-ți zdruncina cea de-a 8-a Casă de moștenire, psihologie, sex și intimitate. Aceastea este chestiuni profunde, dar cu una ești foarte familiarizat ca Scorpion solar. Și cu Venus retrograd aici până pe 25 iulie, vei avea în curând o idee despre locul în care ar putea duce acest lucru. Te-ai putea găsi săpând printre strămoși, să excavezi secrete de familie sau chiar să reclami o moștenire uitată. De asemenea, multe dintre convingerile și crezurile tale îndelungate pot fi răsturnate de evenimente care îți arată un mod diferit de a privi lucrurile. Este posibil ca unele dintre valorile pe care le-ai moștenit de la familia ta să nu fie relevante pentru tine acum.

Săpând adânc.

Săgetător

Dacă în ultimul an a fost vorba despre muncă, de a face progrese și de a visa măreț, din această săptămână urmărește cum relațiile, casa și familia îți ocupă mult mai mult din timp și atenție. Asta este prima dată pentru o perioadă foarte lungă de timp, când semnul tău opus, Gemeni, a găzduit atât de multe planete și se va simți ca o suflare de aer curat, literalmente, după toată energia grea a Pământului. În primul rând, o Lună Nouă frumoasă, joi 22, adaugă căldură și lumină parteneriatului tău cel mai apropiat. Dacă lucrurile au fost într-o arsură lentă, atunci este momentul să reaprinzi cenușa. Mercur împreună cu Venus sugerează că vei primi o veste bună despre cineva apropiat care te va afecta. Pe măsură ce eclipsele se mută în Gemeni / Săgetător până la sfârșitul anului 2021, așteaptă-te ca relațiile de tot felul pot vedea o schimbare a paznicului. Unii vor pleca și alții noi vor veni. Și această tendință se referă la mai mult decât la alți oameni, este vorba despre consolidarea propriilor fundații – pentru a-ți face viața solidă, stabilă și plăcută.

Reaprinde focul.

Capricorn

Chiar dacă tu, Capricorn, ai fost mai mult acasă cu toată energia grea a Pământului decât celelalte semne, primești o schimbare a elementelor în această săptămână. A trecut foarte mult timp de când atât de multe planete și puncte s-au adunat în semnul de aer Gemeni, și va aduce un aer curat mult așteptat. În graficul tău solar, Gemenii reprezintă sănătatea și munca ta, serviciile și rutinele de zi cu zi. Aceste părți ale vieții tale vor fi zguduite de sus în jos în următoarele 18 luni, de 7 eclipse între acum și sfârșitul anului 2021 și – un anunț! – prima ajunge pe 5 iunie! Venus se va întoarce pe terenul vechi până la sfârșitul lui iulie, așa că Luna Nouă de joi este o declarație clară că este nevoie de un nou început în unele obiceiuri. Cei care te țin înapoi, te mențin mic, îți afectează stima de sine și / sau îți dăunează sănătatea. Făcând schimbările de care știi că ai nevoie nu trebuie să fie greu. Începe prin a găsi o activitate de care te bucuri și doar fă-o.

Clarificarea ecologiei.

Vărsător

Această astrologie aerisită va fi foarte pe placul tău, oferindu-ți în cele din urmă un răgaz atât de necesar din recenta energie grea și restrictivă a Pământului. Deși simbolul tău este un purtător de apă, ești un semn de aer, iar adunarea planetelor în Gemenii compatibili va duce la un suflu de aer curat. Cea de-a cincea casă de auto-exprimare, creativitate, plăcere și distracție o are pe Venus călătorind peste ea până la sfârșitul lunii iulie, iar Nodul Sorții livrează eclipse de cărți sălbatice – începând cu 5 iunie – pentru a scutura această parte a vieții tale pentru următoarele 18 luni. Planeta ta personală Uranus este extrem de puternică la baza graficului tău, ajutându-te să faci schimbări întârziate pe frontul de acasă. Gândește-te la inovație, inspirație și idei despre cum poți crea un viitor mult mai bun. Luna Nouă de joi, în Gemeni, este aliniată perfect cu celălalt conducător, Saturn, în Vărsător. Este timpul să îți revoluționezi gândirea.

Gata cu zona de confort.

Pești

Ceva important se întâmplă: 3 din cele 4 unghiuri ale planului tău solar – fundațiile – sunt activate. Cea mai mare parte a atenției este în Gemeni, baza graficului tău, în care Venus retrogradează până la sfârșitul lunii iulie și unde Nodul Sorții va livra 7 eclipse de cărți sălbatice între 5 iunie și sfârșitul anului 2021. Acest lucru pune accentul pe casă, rădăcini, familie și sentimentul tău de apartenență, precum și rolul tău în lume. Bilanțul tău de viață / muncă se va transforma – fără „dacă”, fără „dar”. Joi, 22 mai, o Lună Nouă strălucitoare aliniază Venus și Mercur cu Neptun în Pești – urmărește inspirația despre ceea ce trebuie să se schimbe. Poate fi legat de casa ta fizică, cum ar fi redecorarea sau extinderea sau modul în care te poți simții mai acasă în lume. Poate însemna mutarea pe cont propriu sau reclamarea spațiului de la cineva apropiat.

Mizează cererea către propriul spațiu.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0