Supraîncărcare informațională – 24-31.05.2020

Luna Nouă de vineri în Gemeni tocmai a deschis un tunel de eclipse de 8 săptămâni, din 22 mai până la Luna Nouă în Rac, pe 20 iulie. Începând de săptămâna viitoare, pe 5 iunie, nu există 2, ci 3 eclipse de cărți sălbatice una după alta. Când veți ieși mai târziu în vară, veți vedea cum aceste scări rulante laterale – schimbările de timp / spațiu – au schimbat totul din nou, oferindu-vă o perspectivă complet nouă asupra virusului și a rezultatelor sale.

Acum există 6 planete / puncte în zodia Gemeni – Soarele, Venus, Vesta, Nodul Sorții, Mercur – aducând literalmente o respirație binevenită de aer curat din energia grea a Pământului. Este timpul să începeți să extrageți învățămintele din pasajul nostru recent prin evenimente globale din Berbec și Taur. Acest lucru va dura până la toamnă pentru a fi procesat – există o diferență uriașă între informații – cunoașterea a ceva – și înțelepciune, atunci când informațiile au fost sintetizate în harta internă de evoluție.

Mercur, conducător al Gemenilor, este în momentul său cel mai bun / rău cu rolul de jongler al său în semnul propriu, săptămâna aceasta, și în contact cu imprevizibilul Uranus, Neptun alunecos, Marte, Centrul Galactic, Vesta și Nodul Sorții – gradul volatil al unghiului de eclipsă pentru Eclipsa Solară din 21 iunie. Joi, 28 mai, Mesagerul traversează axa mondială în Rac.

Ca niciodată, așteptați-vă la mai multe informații de primit  – un veritabil Turn al Babelului cu fire încrucișate, dezinformare, știri false, precum și noi informații / decizii ale guvernelor care se contrazic.

În viața ta, nu este vorba despre încercarea de a înțelege ceva – cum ai putea atunci când, cu toate planetele retrograde și eclipsele multiple care vin, terenul îți este tras de sub picioare? Este vorba despre a deveni și mai priceput și mai adept în gândirea Dinăuntru / Spre exterior – înțelegând că mintea ta nu este o cameră de fotografiat, ci un proiector cu toate implicațiile pe care le aduce.

Simbolul Chandra pentru conjuncția Mercur / Nodul Sorții, RAC 0:
Un olar la muncă.

„Trebuie să fii pregătit ca spiritul să-și facă munca minunată aici. Și toți pașii și etapele, toată învățarea și creșterea fac parte deja dintr-un dans ghidat, instrumentat coregrafic de cei care știu. Această energie dorește o întoarcere la ceea ce este natural, o restaurare a unor moduri străvechi atemporale. Acesta încearcă să manifeste o amintire și o rededicare. Există această putere cosmică privitoare, o inteligență martoră. Îndrumarea este de a uni forțele cu întreaga umanitate. Atunci ceea ce dorește să treacă va fi popular, evident, clar, următorul loc în care să mergi. “

Berbec

În prezent, există 5 planete și puncte în Gemeni, care îți luminează unghiul de comunicare precum centrul din Broadway. Nu uita, dacă combini propriul semn de foc împreună cu aerul, creezi combustie. Apoi, eclipsa din 5 iunie în această parte a graficului tău va începe un an în care viața se grăbește rapid și te ocupi să conduci, să negociezi, să faci contracte. Ceea ce te interesează se va schimba destul de vizibil, pe măsură ce decizi să studiezi sau să cercetezi ceva intrigant în afara zonei tale de confort. Mintea ta se va zvâcni cu idei despre schimbările de viață în urma virusului, în special în cazul călătoriilor. Poți face schimb de vacanțe scumpe pentru explorarea propriei regiuni sau oraș.

Zumzăind.

Taur

Toată activitatea Gemenilor te va face să te gândești cu adevărat la ce și pe cine prețuiești cel mai mult. Această adunare de planete îți luminează casa a 2-a de resurse și bani, iar când prima eclipsă din această parte a vieții tale va ajunge pe 5 iunie, securitatea personală va fi schimbată în moduri greu de imaginat de aici. Începe acum să fii în cauză, fără efect, examinând fluxul de venituri și găsește câteva modalități noi de a adăuga mai multe. Având în vedere faptul că planeta ta personală Venus va fi retrogradă până pe 25 iunie, continuă să cheltui pentru aspectele neesențiale în mod controlat. Fă o prioritate din investind timp, iubire și efort în doar ceea ce iubești cel mai mult, în ceea ce contează cu adevărat atunci când jetoanele sunt pe scădere.

Fă un audit al resurselor.

Gemeni

Săptămâna aceasta îți va oferi o predispoziție a primei eclipse din Gemeni din 2002, care va ajunge în curând pe 5 iunie. Cu 5 planete plus Nodul Sorții în zodia ta, simți primele agitații ale unei revoluții interioare? Poate doar o neliniște crescută sau plictiseală din zona ta de confort, la început, urmată de întrebarea cum / de ce te-ai vopsit într-un colț și ai rămas acolo. Această explozie planetară de aer proaspăt va alunga pânzăienișul și va străluci niște lumină în colțurile întunecate ale credinței negative de sine. Pe măsură ce Venus călătorește înapoi prin Gemeni, aduce un pic de pace și frumusețe în viața ta. Pune-ți întrebarea Marie Kondo: ce stârnește bucurie?

Sfârșitul unui ciclu de 18 ani.

Rac

Planetele se adună în cea mai adâncă parte ascunsă a graficului tău, Rac – semn că este timpul să încetinești ritmul vieții tale, să îți restabilești și să îți reînnoiești și să îți reîmprospătezi speranțele și visele. Încadrează acest refugiu personal ca un timp pentru a-ți jurnaliza visele, pentru a observa ce și cine pleacă din viața ta, ce este învechit și depășit și ce te cheamă. Săptămâna viitoare, prima eclipsă din această parte a graficului tău va demonstra cât de important este să faci un pas înapoi și să te aduni. Starea ta bună este extrem de importantă și ai luat o bătaie mentală, emoțională, fizică și spirituală în ultimele 18 luni.

Liniștește-ți mintea pentru a putea auzi înțelepciunea inconștientului tău.

Leu

A 11-a Casă a graficului tău care reprezintă viața ta socială, prioritățile și valorile tale este acum în prim-plan și centru. Cu 5 planete grupate aici, săptămâna aceasta va aduce o previzualizare a eclipsei din 5 iunie care îți activează axa de expansiune și creativitate. Oamenii sunt moneda ta cea mai valoroasă, indiferent dacă sunt colegi de muncă, prieteni, adepți pe social media, familie sau din triburile tale, toți contează mai mult ca niciodată. Prin „valoros”, vreau să spun că se adaugă la suma fericirii tale. Așadar, aruncă o privire în jur pentru a vedea cine este pentru tine și cine este împotriva ta. De cine ai nevoie pentru a construi poduri și de cine este timpul să te îndepărtezi?

Fă acest lucru acum, fiindcă eclipsa de pe 5 iunie îți va schimba permanent peisajul oamenilor.

Fecioară

Încadrează evenimentele din această săptămână, ca o previzualizare a eclipsei lunare de săptămâna viitoare în Săgetător / Gemeni. Ca Fecioară, acesta este unul dintre acele rare momente în care cinci planete strălucesc foarte bine chiar în culmea graficului tău. Gândește-te ca fiind pe scenă cu lumina reflectoarelor îndreptată pe tine, făcându-te ultra-vizibil. În traducere, asta înseamnă că tot ceea ce vei face va fi observat mult mai mult decât de obicei. Așadar, dacă mergi pe scurtături, nu este o veste atât de bună, dar dacă ai făcut în liniște diligențele cuvenite, așteaptă recompense sau cel puțin recunoaștere. Și ar putea exista și o stropire de praf romantic de zână, întrucât Venus se aliniază cu Neptunul seducător de 3 ori în unghiul tău de parteneriate pe termen lung.

Trăiește momentul.

Balanță

Cu Aer ca element al Balanței, ai nevoie de aport constant pentru a-ți stimula gândirea. Norocosule – săptămâna aceasta sunt 5 planete adunate în semnul de Aer, Gemini, care descarcă mai multe date decât chiar știi ce să faci cu ele. Va fi un veritabil Turn al Babelului – noi informații primite de la guvern, contrazise ulterior, știri false, dezinformare toate amestecate cu câteva idei importante. Fii gata pentru o eclipsă lunară în aceeași parte a graficului tău pe 5 iunie, încetinind pentru a asculta subtila voce persistentă a propriului tău ghid deasupra cacofoniei zgomotului din exterior. Este timpul să te gândești să arunci credințele limitate vechi și să faci un efort deliberat pentru a-ți lărgi orizonturile.

Extinderea hărții lumii tale.

Scorpion

Atât casa, cât și securitatea personală sunt pe agenda planetară. Desigur, acestea sunt întotdeauna strâns legate între ele, dar este prea ușor să parcurgem în același fel vechi, timp de ani întregi, păstrând lucrurile așa cum sunt, fără a observa ceea ce este învechit sau depășit sau pur și simplu nu mai este relevant. Adunarea a 5 planete în Casa a 8-a de bani, active și resurse este în zodia Gemeni – ești dezbrăcat pentru a deveni mai inovator și actualizat cu privire la modul în care îți gestionezi resursele pentru a reduce acel sentiment neplăcut de insecuritate. Îți lipsesc economiile sau locuiești într-un loc care nu funcționează pentru tine? Ai datorii sau subestimezi ceea ce ai de oferit și încasezi puțin? Eclipsa din 5 iunie a săptămânii viitoare va schimba circumstanțele din jurul tău, astfel încât trebuie să gândești în afara cutiei.

După ale cui reguli trăiești?

Săgetător

În prezent, există o adunare de 5 planete în semnul opus al Gemenilor, ceea ce înseamnă că cele mai importante relații ale tale vor fi într-un fel sub lumina reflectoarelor. Din fericire, frumoasa Venus petrece până la sfârșitul lunii iunie aici, ajutând să netezească calea iubirii adevărate. Gemenii vorbesc întotdeauna despre informații noi, așa că așteaptă-te să auzi sau să înveți ceva acum, care pune totul într-o lumină nouă. Dacă ai de-a face cu colegi de muncă, virtual sau la brand în acest moment, așteaptă-te să trebuiască să fii mai flexibil și mai receptiv, în loc să reacționezi în acest moment. Săptămâna viitoare, eclipsa din 5 iunie va cădea chiar peste semnul tău și astfel o schimbare a gărzii este la orizont.

Acesta este un moment în care tot ceea ce faci sau spui poate face diferența.

Capricorn

Începând cu 21 martie, planeta ta guvernantă Saturn se află în Vărsător, unghiul tău de venituri și resurse. Întrucât aceasta s-a aliniat în timp cu restricțiile pandemiei, a trebuit să ții cont de factori care nu se află sub controlul tău pentru a încerca să rămâi pe o chină financiară. Maestrul se îndreaptă înapoi în Capricorn până în decembrie pentru a începe o fază de 6 luni de curățare a afacerilor vechi și tivuirea capetelor libere. Ai aruncat o privire spre o nouă lume de opțiuni mai progresive și acum îți dați seama că trebuie să ștergi punțile, astfel încât să îți poți actualiza sistemele și să îți îmbunătățești serviciul sau afacerea. Pe lângă asta – și la fel de important – adunarea a 5 planete în Gemeni este un memento pentru a nu-ți neglija sănătatea și starea de bine.

Eclipsele îți afectează câmpul de energie, iar cea de pe 5 iunie este chiar după colț.

Vărsător

Începând cu 21 martie, când Maestrul Saturn s-a întors în Vărsător pentru prima dată din 1991, ai început să îți dați seama că anumite părți din tine, obiceiuri aparent cristalizate sau turnate în piatră, te pot schimba, deconstrui și elibera din a te simții blocat într-o viață care nu părea că ți-a aparținut. Observi doar dacă ai încetat să reziști automat influențelor exterioare, eliberând o parte din stresul interior în care ai ajuns să crezi că a fost alături de viață. Acum, că Saturn este retrograd, permite-ți să trăiești împreună cu lumea ta pe măsură ce se reconfigurează. Între timp, toată activitatea în zodia compatibilă Gemeni te dezbrăcă pentru a face viața de zi cu zi mai frumoasă, mai semnificativă, mai mult în sincronizare cu ceea ce prețuiești cel mai mult. Transformă-te oriunde locuiești într-un spațiu care reflectă cine ești acum – ai nevoie de el ca oglindă a sinelui tău emergent.

Venind acasă la tine.

Pești

În ultimii ani, cu atât de mult accent pe cariera și rolul tău în lume, te-ai simțit oarecum expus, extrem de vizibil și extrem de responsabil. Cadoul pe care ți l-a oferit a fost să instalezi un sentiment solid al tuturor modurilor în care adaugi valoare comunității și locului de muncă, astfel încât să nu te mai subvalorizezi. Astrologia actuală schimbă accentul pe casa ta și ce înseamnă pentru tine – de la spațiul fizic la sentimentul de apartenență. Apar întrebări precum: Este locul în care locuiesc unde vreau să fiu sau doar o măsură de oprire a golului? Cum pot face acest loc mai confortabil și mai potrivit cu stilul meu de viață? Ce și cine îmi dă un adevărat sentiment de apartenență și cum pot să am / să creez mai mult din ea?

Îți crești rădăcini sau te transplantezi singur?

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0