Poarta triplei eclipse – 31.05-07.06.2020

Cu spini uriași în rezonanța Schumann – bătăile inimii Pământului – plus cea mai mare flacără solară din 2017, poarta triplei eclipse de iunie / iulie este acum larg deschisă și deja ondulările seismice sunt palpabile. 5 iunie livrează o eclipsă lunară penumbrală pe un punct sensibil în ciclul Mercur din 4 iunie – 22 iulie, cu o fereastră puternică de șoc geofizic între 1 – 8 iunie.

Aveți grijă la activități seismice, inclusiv arsuri solare, cutremure și erupții vulcanice. Magnetica crescută îți poate frământa sistemele nervos și eteric, ca să eviți să te simți obosit, dar cu conectat, bea apă în plus și rămâi împământat prin intrarea în natură. În lumea 3D, oamenii vor reacționa la un declanșator de păr – ca în protestele și revoltele din SUA, unde eclipsele strălucesc o atenție asupra nedreptăților rasiale.

Eclipsele au o durată de 4 săptămâni înainte și 6 luni după evenimentul propriu-zis, așa că urmăriți ca elevatoarele laterale nebănuite să înceapă să vă mute rapid dintr-un set de circumstanțe de viață în altul.

Pentru prima dată începând cu 14 decembrie 2001 – 23 noiembrie 2003 – oricare dintre aspectele vieții tale este simbolizată de Gemeni / Săgetător și vor experimenta 7 eclipse de carte sălbatică în perioada 2020/21. Natura puilor karmici colectivi care se întorc acasă se schimbă dramatic, la fel ca și noua ta misiune … departe de obsesia totală pentru securitatea personală, apartenența și sanctuarul față de gândirea progresivă și rezolvarea problemelor.

Aceasta este o foarte necesară re-calibrare a minții – de sinteză a datelor în înțelepciune practică, un pas al schimbării istorice a zeitgeistului apropiat de la Pământ la Aer. Valorile Pământului – materialism, consumerism, bani, știință – vor fi înlocuite treptat cu valorile aerului – intelect, informație, colaborare, înțelegere multidimensională a lumii.

Simbolul Chandra pentru Eclipsa Lunară 15 Săgetător:
Un val de maree se apropie

„Momentul evenimentelor colective se îndreaptă spre valul inundațiilor atunci când există o tranziție majoră de la un ciclu întreg la altul. Fluxul de viață personală se desfășoară în modele similare. Când te pregătești să decolezi într-o direcție cu totul diferită, există mai întâi o tranziție care este atât de interesantă, cât și de fantastic deranjantă. Vă simțiți aproape de a fi măturat de schimbările viitoare și chiar înainte de a se deplasa cu adevărat, tensiunea, presiunea și încordarea vă pot distruge. Vrei să mergi cu ea, și totuși tânjești după sanctuar. Această ambivalență acerbă este încărcată de dorință, anticipare, imagini de memorie și viziuni utopice. Amestecul este volatil. A învăța cum să călărești acest val este un efort atât de mare încât, în sine, devine despre ce este vorba. Oportunitatea consumată să se deschidă larg, dar să rămână substanțial ferm și concentrat. Măiestrie sau bust. Viitorul infinit sau eliminarea. Un torsor de coloană vertebrală până la capăt.” – Gradele interioare, de Elias Lonsdale

Aceasta este prima eclipsă lunară de-a lungul Sagetatorului Nodul Sudic al Sorțiii / Gemenii Nodul Nord al Sorțiii, din mai 2002. Gândiți-vă înapoi la acel moment pentru a descifra firele din propria viață. Este împreună Marele Atractor Karmic a cărui linie de legătură este: „pe lungimea de undă a vocii Creatorului”. Este un punct foarte intens care are proprietăți mistice și metafizice – sediul Sursei Universale și a echilibrului cosmic.

Dacă aveți planete sau puncte între 11 și 21 de grade Gemeni, Fecioară, Săgetător sau Pești, acea parte a vieții voastre va fi trezită. Eclipsele sunt unele dintre cele mai dramatice instrumente pe care universul le folosește pentru a vă determina să acordați atenție zonelor din viața dvs. care trebuie să se schimbe. Ele lucrează foarte repede – de multe ori într-o clipită opresc o viață veche, vă defragmentează și vă repornește.

Această eclipsă extrem de karmică a Nodului Sudic va schimba circumstanțele în afara controlului dvs., împingându-vă să eliminați karma veche, să rupeți lanțurile de obiceiuri toxice vechi și cauză și efect. Relațiile ar putea deveni reale foarte repede, iar adevărul așezat gol goluț.

Berbec

Aceasta va fi o săptămână super intensă, ca semn de foc, vei simții ca și cum ai face combustie. Fereastra seismică este activă între 1-8 iunie și Eclipsa de Lună Plină de carte sălbatică din 5 iunie se încadrează chiar în casele a 9-a și a 3-a – axa ta de comunicare. Este pentru prima dată când această parte a vieții tale a fost zguduită de o eclipsă din 2002. Vor fi 7 dintre acestea între acum și 2021, schimbând circumstanțele din jurul tău, astfel încât trebuie să te schimbi ca răspuns. Această eclipsă îți va scutura circuitele mentale, percepțiile și viziunea asupra lumii. Modurile tale curente de a gândi nu obțin rezultatele de care ai nevoie. Uită-te la locurile în care convingerile tale te limitează și le actualizează-le. Cheia colaborării cu aceste schimbări dincolo de controlul tău este să te extinzi în mod conștient dincolo de zona ta de confort, să întâlnești oameni noi care nu sunt străini uimirii, să studieze, să învețe, să exploreze.

Găsirea unui scop și sens nou.

Taur

Du-ți mintea în vara anului 2002 și la schimbările pe care le-ai făcut, care ți-au modificat traiectoria. Ești pe cale să experimentezi prima eclipsă de carte sălbatică în aceeași parte a graficului și vieții tale de atunci. Ca un Taur condus de Venus, această eclipsă de Lună Plină îți activează casele a 8-a / a 2-a de bani și resurse. Un ciclu întreg de 18 ani s-a încheiat și unul nou este pe cale să înceapă. Eclipsa de vineri se referă la a te retrage în ceea ce privește aspectele esențiale, a identifica ce și pe cine prețuiești cu adevărat și a face din acestea prioritățile pe care le trăiești în fiecare zi. Pe măsură ce circumstanțele se schimbă în jurul tău, îți vei pune întrebări precum: ce înseamnă banii pentru mine? am subestimat ce am de oferit? sunt la datorie și ce voi face despre asta?

Următoarele 18 luni vor repeta aceste teme în continuu, astfel încât să îți reconstruiești securitatea personală de la zero.

Gemeni

Viața se schimbă rapid în jurul tău începând cu această săptămână la prima eclipsă din Gemeni / Săgetător din 2002. Gândește-te înapoi la acel moment pentru a urma firul. Gemenii se află chiar în inima acțiunii planetare, împreună cu Venus în conjuncție cu eclipsa de Soare. Odată cu eclipsarea primei / a 7-a case, ești gata să exprimi un nou mod de a fi pe lume și să experimentezi impactul evolutiv al altora în viața ta. Evenimentele se vor schimba în jurul tău, ridicând probleme legate de dependență sau independență, mergând de unul singur sau dezvoltând relații mai permanente. Modul în care te vezi față de cum te văd alții se află în centrul acesteia și dacă există un decalaj, împacă diferențele. Întreabă-te: oglindesc relațiile mele cine sunt astăzi sau cine eram?

Negocierea de noi „contracte” interpersonale.

Rac

Vineri, prima eclipsă de-a lungul caselor 12 și 6, din vara lui 2002 îți dă drumul pentru a crește dincolo de cele patru pereți familiari ai obiceiurilor și rutinelor tale fizice și de a face unele alegeri de susținere. Cu alte cuvinte, pune-ți starea de bine chiar în vârful agendei. Circumstanțele dincolo de controlul tău te vor conduce pentru a cuceri comportamente de autodepășire. Eclipsele pot schimba lucrurile dintr-o clipită, astfel încât dacă nu ai avut o verificare a sănătății de ceva timp, programează o întâlnire. Aceasta este axa retragerii, deci dacă ești copleșit la serviciu sau acasă, odihnește-te și așează-ți în primul rând propriile tale interese. Este cu siguranță un moment pentru a remedia ceea ce poate fi remediat, apoi a renunța la ceea ce nu poți controla. Activitățile minunate precum jurnalismul, yoga sau meditația îți vor echilibra corpul / mintea / spiritul, astfel încât să deschizi ochii și să nu mai zici ca nu poți vedea pădurea din cauza copacilor.

Este suficient să fii pus și simplu.

Leu

La fel ca Berbecul, asta va fi o săptămână super intensă, ca semn de foc, vei simții ca și cum ai fi în combustie. Prima eclipsa de carte sălbatică în Săgetător / Gemeni din vara anului 2002 îți zguduie axa de autenticitate și creativitate, încheind un ciclu de 18 ani și catalizează altul. Casele 5 și 11 sunt despre a avea curajul convingerilor tale, de a-ți exprima adevăratul sine și de a-ți găsi adevărata voce. Nu te mai ascunde în spatele unei măști sau al unei persoane sau a face ceva drăguț doar pentru a te încadra. Vor fi 7 eclipse în total între acum și sfârșitul anului 2021, zguduind această parte a vieții tale schimbând circumstanțele din jurul tău, astfel încât trebuie să te schimbi alături de ele. S-ar putea să începi să vizionezi un nou proiect sau o altă formă de afaceri sau serviciu. Asigură-te că îți înscri susținătorii și colaboratorii și că îi pui în acord – în acest fel îți poți dezvolta fabrica de idei.

Fă din distracție, plăcere și împlinire piatra ta de temelie.

Fecioară

Pune-ți 1-8 iunie în calendar – când fereastra seismică de la eclipsa de vineri va trimite obârșii de sfârșit și noi începuturi de-a lungul vieții. Eclipsele sunt cărți sălbatice cosmice, schimbând circumstanțele în afara controlului, astfel încât trebuie să crești și să te schimbi alături de ele. Ca Fecioară solară, aceasta este prima scuturare a caselor 10 și 4 ale tale, din 2002-3, așa că gândește-te înapoi la acele vremuri pentru posibile indicii. Începând de la această eclipsă și prin alte 6, între acum și sfârșitul anului 2021, vei începe să îți aliniezi misiunea personală cu cine ești în lume. S-ar putea să fii recunoscut la un nivel profesional cu totul nou. S-ar putea să începi să creezi o moștenire, de care poți fi cu adevărat mândru. Impulsul tău va fi cum să fi plătit pentru că ești tu însuți.

Pierderea separării dintre tine și munca ta în lume.

Balanță

Cu planeta personală Venus în conjuncție cu Soarele la eclipsa de vineri, schimbarea este cu siguranță în cărți. Aceasta este prima eclipsă de carte sălbatică de-a lungul celei de-a 3-a / a 9-a case, din 2002-3, închizând un întreg ciclu de 18 ani. Aceasta este axa ta de comunicare și conexiune, așa că așteaptă-te la schimbări în evenimente sau circumstanțe în afara controlului tău în aceste zone. Oamenii ar putea pleca, iar alții să vină. Uși s-ar putea deschide acolo unde nu existau înainte. Ceea ce este în joc aici este capacitatea ta de a te deplasa în timp, de a-ți extinde viziunea asupra lumii, rețelele tale de oameni și stilul tău de comunicare. Fiindcă restricțiile pandemice schimbă lumea muncii, acesta este momentul perfect pentru a dezvolta modalități mai eficiente de a ajunge la colegi, clienți, piața ta și diferitele triburi. Fă un curs despre moduri noi de a gândi și de a crea raport cu toți cei cu care te întâlnești. Aceasta va trebui să devină una dintre noile tale superputeri.

Doar conectează-te.

Scorpion

Pentru tine ca Scorpion solar, vineri, 5 iunie, prima eclipsă de carte sălbatică de-a lungul Săgetătorului / Gemenilor, din 2002-3, marchează sfârșitul unui ciclu financiar de 18 ani și începutul unuia nou. Luna Plină din Săgetător luminează a 2-a ta, casa de venituri câștigate și resurse personale, punând securitatea financiară sub lumina reflectoarelor planetare. Este legată de resurse comune, astfel încât un partener apropiat poate face o mișcare care te surprinde. Toate eclipsele funcționează sub radar, schimbând oamenii și evenimentele din jurul tău, astfel încât nu ai de ales decât să crești și să evoluezi. Acesta este un mare aspect pentru a te gândi la modul în care atragi și câștigi bani; ce înseamnă bani pentru tine; indiferent dacă ții de ei sau îi lați să se strecoare printre degete; indiferent dacă îți optimizezi capacitatea de câștig și fluxurile de venituri.

Pandemia aduce oportunități de a dezvolta mai multe moduri creative de lucru – gândește în afara zonei de confort.

Săgetător

O atentionare! Pentru tine ca Săgetător solar, zilele dintre 1 și 8 iunie vor accelera ritmul vieții și vor aduce unele schimbări neprevăzute, cu siguranță. Eclipsa lunară de vineri este prima din zodia ta și a Gemenilor, din 2002-3, așa că încearcă să-ți amintești ce s-a schimbat pentru tine atunci. Aceasta este axa identității și a parteneriatului, astfel încât va pune în discuție probleme de dinamică a relațiilor, precum controlul sau cooperarea, co-dependența sau independența. Dacă ești într-un parteneriat, e posibil să fii cel care dorește mai multă libertate, cel care are nevoie să perturbe zona de confort și să injecteze emoție și pasiune. Contractul inconștient nerostit pe care l-ai creat la prima întâlnire trebuie să fie actualizat. Reține că toată lumea va fi mai obosită și mai fiabilă în jurul timpului de eclipse, evită copitele în gură tipice Săgetătorilor și calcă cu atenție. Lasă toate deciziile importante până când praful de eclipsă s-a instalat.

Nu arunca copilul cu tot cu apa de baie.

Capricorn

Această perioadă intensă între 1-8 iunie poate părea o contradicție în termeni pentru tine. Da, este din nou sezonul eclipsei, ceea ce înseamnă că evenimentele și circumstanțele se schimbă dincolo de controlul tău, adesea aproape peste noapte. Cu toate acestea, această eclipsă lunară îți activează casele 12 ți 6, axa de adăpost. Acesta este un mesaj clar, potrivit căruia trebuie să te întorci din nou și să privești mai profund cum se desfășoară viața ta. Este atât de ușor să fii prins în așa fel încât să uiți despre ce este vorba… Incetinește si regrupează-te. Scara ta este ridicată la copacului greșit? Datoria, munca, serviciul sau rutina te epuizează? Aceste obiective importante sunt încă o reflecție adevărată a cine ești sau a cine erai? Ultimii ani au fost incredibil de provocatori pentru majoritatea Capricornilor, așa că pune-ți starea de bine – mintea / corpul / spiritul – în fruntea agendei.

Mai puțin „a face”, mai mult „a fi”.

Vărsător

Eclipsele sunt aici! Și pentru tine ca Vărsător solar, ele marchează sfârșitul unui ciclu de 18 ani și începutul altuia care promite să fie mult mai atrăgător. Gândește-te la 2002-3, ultima dată când o eclipsă ți-a activat casele 11 și 5, de nașteri creative și speranțe pentru viitor. Ce ai inițiat, lansat sau schimbat atunci? De această dată, îi ai pe ambii conducători, Saturn și Uranus, în colțul tău, trezindu-te să miroși atât cafeaua, cât și trandafirii. Eclipsele te duc dintr-o etapă a vieții în alta, adesea într-o clipită. Așadar, uită să reziști schimbărilor care îți îndreaptă drumul și profită de ocazie pentru a-ți face viața și lumea un loc mai mare, mai liber și mai interesant.

Adu acele acte radicale de iubire de sine și de exprimare de sine.

Pești

Vineri, 5 iunie, prima eclipsă în Săgetător / Gemeni, din 2002-3, activează unghiurile cheie ale graficului tău, marcând un punct de cotitură în autobiografia ta. Luna Plină va pune în mișcare schimbări dincolo de controlul tău, atât în carieră, cât și în casa ta – axa ta de muncă / viață personală. Și vor exista încă 6 eclipse în același loc între acum și sfârșitul anului 2021. De data aceasta, găzduiești atât Marte cât și Pești în semnul tău, așa că orice joc se va juca în zilele și săptămânile următoare, poți miza pe instinctele și hotărârea ta pentru a te îndruma. Ceea ce este în discuție este modul în care lucrezi, unde lucrezi, cu cine locuiești și cum te sprijină sau te sabotează baza de acasă. Cu Eclipsa de Lună chiar în vârful graficului tău, recunoașterea lucrărilor finalizate este foarte probabilă, așa că utilizează acest lucru în avantajul tău ca părghie pentru schimbările pe care le-ai dori cu adevărat.

Trăind în scop.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0