Ceață și frustrare – 08.06-14.06.2020

Cu eclipsa lunară de schimbare a jocului de vineri încă fierbinte, această săptămână pare să fie ceva mai agitată, pe muchie. Tema de ansamblu este una de confuzie și ceață, nu în ultimul rând pentru că cele mai proeminente aspecte planetare din această săptămână implică Neptun, cel mai nebulos dintre toate planetele.

Careul Soare-Neptun de săptămâna aceasta este un eveniment anual, dar căpătă putere și importanță în acest moment de tulburare și incertitudine. Aici avem puterea voinței și a ego-ului la harță cu puterea iluziei și minciunii. Zvonurile de nemulțumire publică vor continua să crească, dar este probabil să fie întâmpinate cu momeală confuză și tactici de schimbare din partea celor cu un interes de a menține status quo-ul. Când Soarele pătrunde în Neptun, nu este întotdeauna ușor să ne dăm seama pe cine sau ce să credem și avem tendința de a ne pierde credința chiar și în propriile noastre instincte.

Acestea fiind spuse, niciun aspect planetar sau conjuncție planetară nu este nici în mod negativ, nici în mod inerent pozitiv – amintiți-vă, astrologia este un limbaj de simbolism, activitatea planetară reflectând și coincidând cu evenimentele din viața noastră pământească; nu cauzând acele evenimente ci reflectându-le. Energia careului Soare-Neptun poate fi, de asemenea, un catalizator pentru lucrurile pozitive, dacă așa alegem să îl folosim.

Energia lui Neptun este asociată cu spiritualitatea, conștiința superioară, imaginația și inspirația, precum și iluzia și înșelăciunea – astfel că unii dintre noi pot foarte bine să constate că acest careu Soare-Neptun este o oportunitate de a găsi noi modalități creative de a ne exprima voința. Există potențial aici pentru unele progrese foarte ingenioase și imaginative spre o mai bună înțelegere spirituală colectivă. Depinde de noi dacă dorim să ne lăsăm în ceață sau să ajungem la stele.

Mai târziu în săptămână, Marte intră în conjuncție cu Neptun, amestecând pasiunea, scopul și focul lui Marte cu instinctele apoase ale lui Neptun în Pești. Acest lucru poate sugera un nivel ridicat de frustrare – gândiți-vă să fiți îmbrăcați, pregătiți pentru acțiune și nicăieri unde să mergeți. Sau gândiți-vă la un foc care este udat de apă. Acest aspect poate reflecta, de asemenea, scopuri și pasiuni greșite – acțiuni și intenții care înseamnă bine, dar care în cele din urmă provoacă mai mult rău decât bine, din cauza confuziei sau a lipsei de claritate. În schimb, conjuncția Marte-Neptun poate avea și manifestări pozitive. Aici am putut observa o apăsare enormă către scopuri spirituale sau o descoperire de un fel în karma noastră colectivă.

În ciuda posibilelor manifestări pozitive, este în general dificil de observat astrologia din această săptămână, altfel decât prin obiectivul continuu al pandemiei și furiei continue asupra nedreptății rasiale. Viețile sunt literalmente în linie în ambele cazuri și în ambele cazuri cetățenii din întreaga lume sunt nervoși pe bună dreptate pe puterile care sunt și în unele cazuri, manipularea lor greșită a uneia sau ambelor probleme. Prin urmare, bănuiesc că vom vedea o săptămână de ceață și frustrare continuă, mai degrabă decât alternativa mai pozitivă. Cel puțin, așteptați-vă că trebuie să faceți niște verificări serioase asupra a ceea ce vă spune guvernul sau orice altă autoritate.

Berbec

În mod spiritual, sunteți în căutarea de răspunsuri săptămâna aceasta, dar problema este cu numărul de persoane care pretind că știu răspunsurile. De la escroci convingători rău intenționați până la prieteni și rude prost informați dar bine intenționați, ia ceea ce auzi și ceea ce ți se spune cu un pumn de sare. Ai încredere în propriile cercetări și în propriile instincte. Meditația și rugăciunea sunt mai susceptibile să ofere informații despre situația ta actuală decât orice sfat sau informație din partea străinilor.

Taur

Nu-ți mai fă griji și nu te frământa atât de mult pentru ce cred ceilalți, inclusiv pentru propriii tăi prieteni. Ai dreptul la propriile păreri și dacă acest lucru diferă de cele din cercul tău social, așa să fie. Adulții pot fi de acord să nu fie de acord. Dacă într-adevăr nu poți face asta, ia în considerare dacă o anumită prietenie sau asociere mai este demnă de timpul și respectul tău. Dacă cineva te trage în jos, îndepărtează-te acum, de dragul propriei tale sănătăți.

Gemeni

Pentru a înțelege vârtejul actual al evenimentelor, revino la elementele de bază. Află ce dorești să obții, unde dorești să te afli peste șase luni și cum poți ajunge acolo. În cariera ta și în viața personală, ai nevoie de o hartă a drumului acum. Ești confunz cu prea multe opțiuni sau prea multe alegeri – și în mod sigur prin prea mulți „dar dacă”. Interpretarea viselor, jurnalizarea sau divinarea creativă precum povestirea tarotului te pot ajuta cu idei și direcție.

Rac

Capul tău este în nori și nu într-un mod bun. Nu te mira dacă te simți neliniștit și incapabil să te concentrezi. Dacă ești student, acesta poate fi un moment deosebit de stresant, mai ales dacă nu ești încă sigur ce se va întâmpla în anul universitar următor. Pentru oricine are nevoie să realizeze ceva practic în această săptămână – primiți ajutor. Nu trebuie să faci toate acestea de unul singur. Prietenii, colegii și membrii familiei vor participa pentru a te ajuta, dar trebuie mai întâi să-i anunți că te zbați.

Leu

O mare parte din confuzia din această săptămână se poate concentra în jurul unei traume din trecut sau a unei relații despre care ai crezut că s-a terminat. Parcă ești prins într-o rețea de minciuni, înșelăciuni, loialități conflictuale sau secrete. Singura cale de ieșire este prin a fi veridic și transparent, chiar dacă asta rănește pe cineva. Dacă ai o decizie dificilă de luat, încearcă să-ți păstrezi afacerea pentru tine; sfaturile confuze și contradictorii ale altora nu vor decât să-ți împiedice instinctele.

Fecioară

Într-o relație iubitoare, aceasta poate fi o săptămână de inspirație, mai ales dacă te concentrezi pe legătura voastră spirituală comună. Dacă ești singur, s-ar putea să te simți atras în mod inexplicabil de cineva, în special de cineva în care în mod normal nu ai vrea să fii în preajmă. Nu ignora acest sentiment; este acolo pentru un motiv. Cu toate acestea, într-o relație tulbure, datoriile sufletești complexe și grupurile de suflet împletite pot prelungi agonia. Poate este timpul pentru o pauză curată.

Balanță

Este tentant să evadezi din realitate în acest moment, dar în această săptămână ești în mod special sensibil la băuturi și droguri, indiferent dacă sunt legale / prescrise sau nu. De asemenea, ești destul de vulnerabil emoțional, așa că apelează la cei pe care îi cunoști și ai încredere pentru îngrijire și creștere. Este doar o scădere temporară în bunăstarea ta, dar nu o ignora. Onorează-ți intuiția cu privire la momentul în care trebuie să dormi și la ce ai nevoie pentru binele tău cel mai înalt.

Scorpion

Pentru semnul tău, poate mai mult decât pentru majoritatea, influența lui Neptun poate fi extrem de creativă și de inspirațională. Artele, muzica, dansul, scrierilee și drama te vor ajuta să lucrezi prin emoții complexe și poți alege, de asemenea, să-ți transmiteți mesajul în acest mod. Simți un îndemn să „faci ceva”, să continui în mișcare, să te simțiți în viață. Acesta poate fi un catalizator util care să te ajute să ieși din rutină, în special în viața de muncă.

Săgetător

În cadrul familiei, te poți aștepta la câteva momente tensionate în această săptămână, mai ales dacă obiectivele tale nu sunt aliniate. Copiii, adolescenții și rudele mai în vârstă vor avea toate propriile lor agende și, pe bună dreptate, dar, din motive de pace în casa familiei, va trebui să concepi anumite compromisuri. Atenție la un răspuns pasiv agresiv la confuzia săptămânii sau la un sentiment letargic zilelor tale. Forțează-te să rămâi pozitiv și să continui să te apropii de viață cu o minte deschisă.

Capricorn

Probabil că vei avea de a face cu multe în această săptămână, profesional și personal. Prin urmare, stratul de ceață și confuzie este foarte frustrant și ești tentat să te îndoiești sau să încalci regulile pentru a continua să te orientezi spre obiectivele tale. Aceasta ar fi probabil o greșeală. Stai bine dacă poți și așteaptă-l. Distrage-te cu jurnalismul, desenul sau meditația liniștită. Detașează-te de percepția de a fi în grabă; nu te grăbești, deoarece spui că ești. Poate aștepta.

Vărsător

Dacă ai avut dificultăți financiare în circumstanțele actuale, săptămâna aceasta aduce un potențial. În mod ironic, însă, pentru tine confuzia constă în faptul că ai dintr-o dată prea multe opțiuni pentru a-ți îmbunătăți situația. Prezentat cu mai multe moduri diferite de a-ți crește abundența, te poți simții paralizat și temător. Amintește-ți că în ochii universului, inacțiunea este o alegere și una care este de obicei recompensată cu și mai multe evenimente dincolo de controlul vostru. Preia controlul, oricum poți.

Pești

În această săptămână ai fost plin de pasiune, fervoare și intenții excelente și ești convins că poți face o diferență în lume. Și într-adevăr poți – dar mai întâi ar trebui să-ți verifici propriile motive. Acesta nu este un moment pentru semnalizarea virtuților sau pentru a crede orbește ceea ce ți s-a spus. Calea ta nu este cu mulțimea; nu a fost niciodată. Privește mai profund și bazează-te pe intuiția ta pentru a găsi propria versiune a adevărului. Apoi vorbește-l, tare și clar, pentru ca restul dintre noi să învețe.

Sursă: wakeup-world.com – de Nikki Harper

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0