Un punct de cotitură în istorie – 14-21.06.2020

Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

O săptămână măreață la orizont! Suntem în punctul central de sensibilitate a celei de-a 2-a eclipse și deja dominos-urile colective a primeia, din 5 iunie, se învârt în jurul nostru – mai degrabă ca statuile și memoriumurile de pe străzile noastre. Amplificând energia, fereastra seismică din fața eclipsei solstice solare activează duminică 14 și continuă până la a 3-a eclipsă de pe 5 iulie!

În modul jongler, Mercur se întoarce retrograd joi, 18 iunie până pe 12 iulie, călătorind înapoi între 14-5 ani. Mașina de știri false va funcționa ore suplimentare.

21 iunie 2020 Eclipsa de Lună Nouă 0 ° Rac
Vă amintiți Marea Eclipsă americană din august 2017? Ei bine, acea eclipsă puternică nu are nimic de a face cu aceasta. Acea eclipsă a adus în mod vizibil dezastre naturale și a pus schimbările climatice chiar în vârful agendei colective. Măriți acel moment în timp și într-acolo ne îndreptăm. La fiecare 19 ani, eclipsele se încadrează sau se apropie de aceleași grade și plasează semnul, iar ultimul la acest exact grad a fost eclipsa care a precedat 11 septembrie. Semnifică unul dintre acele puncte articulare din istorie, care în urmă pot deveni markeri, Înainte și După, în timp și dat fiind faptul că SUA începe acum primul său retur karmic Plutonian de la Părinții Fondatori și această eclipsă cade pe Venus în SUA, în următoarele 6 luni. va aduce o serie de luxații.

Apare exact la solstițiul din iunie și are o fereastră de șoc geofizic puternic care se extinde între 14 și 28 iunie. Forțat în ciclul lui Mercur din 4 iunie – 22 iulie, acesta arată ca o furtună puternică și un semnal seismic. Umbra se deplasează peste Africa, Asia și culminează în China.

Simbolul Chandra pentru Eclipsa Solară RAC 1:
Un olar la muncă

„Trebuie să fii pregătit ca spiritul să-și facă munca minunată aici. Și toți pașii și etapele, toată învățarea și creșterea fac parte deja dintr-un dans ghidat, instrumentat coregrafiat de cei care știu. Această energie dorește o întoarcere la ceea ce este natural, o restaurare a unor moduri străvechi atemporale. Acesta încearcă să manifeste o amintire și o rededicare. Există această putere cosmică privitoare, o inteligență martoră. Îndrumarea este de a uni forțele cu întreaga umanitate. Apoi, ceea ce dorește să treacă va fi popular, evident, clar, următorul loc în care să mergi ”

Aceasta este o Eclipsă solară coronală la 0 grade Axa Mondială a Racului într-o Mare Cruce Cardinală puternică de poduri ușoare, care are impact asupra oricărei planete sau puncte din graficul nașterii tale între 25-30 de grade Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești și 0 – 5 grade semnelor cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Este opus Centrului Galactic-Sursă, care denotă un timp de karmă puternică și schimbări colective. Nodul Sudic al Sorții – ceea ce trebuie să lași în urmă pentru a putea crește – este în conjuncție cu Centrul Karmic Galactic – deci, gata sau nu, politicul devine personal, cu schimbări care sosesc chiar la ușa ta din față.

Racul simbolizează patria, deci tema apartenenței / neapartenenței este foarte puternică. Pe măsură ce efectul de eclipsă se încolăcește în următoarele 6 luni, așteaptă-te la cereri mai puternice și mai insistente din partea colectivului pentru egalitate adevărată, împreună cu pierderi / prăbușiri pe piețele de locuințe și financiare. Confuzia și știrile false vor abunda, întrucât Neptun și Marte sunt împreună cu Peștii alunecoși, iar Mercur, Venus, Saturn, Jupiter și Pluto sunt toate retrograde.

Emoțiile vor fi difuzate pentru a găsi un loc al sanctuarului, fiindcă Schimbarea se face cunoscută și nu va încerca să controleze nici evenimente, nici alte persoane. Răspundeți mai degrabă decât să reacționați și să nu o luați personal – viața este doar viață.

Berbec – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Această a 2-a eclipsă dintre cele 3 din această vară, pe Solstițiul din 21 iunie este una importantă pentru tine ca prim semn cardinal. Evenimentele dintre acum și sfârșitul lunii iulie acoperă un ciclu întreg la fel cum se schimbă anotimpurile. Acestă carte sălbatică cosmică închide o fază a vieții de familie pentru a putea continua. Ar putea fi orice, de la un copil care pleacă de acasă, părinții tăi care se mută sau au nevoie de mai multă îngrijire sau chiar o schimbare de țară și stil de viață. Pot apărea nașteri sau decese. Indiferent cum se joacă în viața ta în următoarele 6 luni, circumstanțele din jurul tău se vor schimba, creând un efect secundar în jurul tău. Dă drumul la orice este mort în apă și taie orice legături care te leagă de un mod de viață care nu reflectă cine ești acum.

Bucură-te de nostalgie, dar las-o acolo unde aparține – în trecut.

Taur – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Întreaga lună iunie va fi de neuitat pentru tine ca Taur. Cu planeta personală Venus călătorind înapoi pe un teren vechi, împreună cu 2 eclipse de cărți sălbatice, vei descoperi că o parte din ceea ce crezi că ai definit a fost, de fapt, neadevărat. Oamenii, locurile și activitățile pe care le folosești pentru a te bucura și a-ți valorifica își pierd atracția, iar entuziasmul și posibilitățile mai interesante le înlocuiesc. Faceți acest semn că veți evolua și mergeți cu el. Eclipsa de săptămâna trecută te-a făcut să începi să te îndoiești de multe dintre vechile tale credințe, iar eclipsa solstițiului din 21 iunie va aduce sfârșitul unui mod de viață între acum și următorul set de eclipse în 6 luni. Pe plan intern, te pregătești pentru una dintre cele mai expansive perioade din cariera, afacerea sau serviciul tău de mai mulți ani, începând cu luna decembrie, când Jupiter și Saturn s-au întâlnit în cel mai înalt punct al graficului tău. Poți căuta o direcție cu totul nouă, gândindu-te la reinstruirea, planificarea de a lucra pentru tine sau a face pas înapoi și a scădea amploarea.

Adevărata magie se află în afara zonei tale de confort.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Marea întrebare pentru tine în timpul eclipselor din iunie este ce și pe cine apreciezi cel mai mult. Cu planeta ta personală, Mercur, în apele emoționale ale Racului, toată luna, întorcându-se înapoi în această săptămână, joi, 18 iunie, este timpul să te ajungi din urmă. Puternica eclipsa solară de la Solstițiul de duminică 21 ridică probleme vechi de auto-credință și de auto-încredere pe care credei că le-ai îngropat în bine. Câștigi ceea ce meriți sau ești sub-evaluat? Te menții mic sau îți subestimezi abilitățile? Uită-te la sursele de venit pentru a vedea cum reflectă perfect convingerile tale despre ceea ce este posibil pentru tine. Acum este momentul să începi să investești în tine însuți, să faci un nou curs, să înveți o nouă abilitate sau să te re-pregătești într-un domeniu care îți convine mult mai mult.

Joacă totul la 100%.

Rac – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Un lucru este sigur: iunie va fi o lună pentru cărțile de memorii! Mai ales pentru tine ca Rac, deoarece chiar la Solstițiul din 21 iunie există o puternică eclipsă de Lună Nouă la 0 grade Rac. Acesta este ultimul, dar unul din zodia ta, pentru încă 9 ani și sfârșitul unui ciclu de 18 luni de provocare personală. Identitatea personală – cum te vezi tu și ceilalți – a suferit o oarecare deconstrucție și evoluție serioasă de la sfârșitul anului 2018. În această săptămână, Mercur se transformă retrograd joi, 18 iunie, gândește-te la editarea imaginii sau a aspectului tău, ascultând feedback de la cei în care ai încredere și potrivindu-te cu persoanele exterioare. Fii mai amabil și blând față de tine însuți – acesta nu este un moment pentru a împinge înainte, ci pentru a te gândi la ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Retrage-te în sanctuarul tău preferat cu o carte bună, ceva muzică frumoasă și câteva flori.

Sufletul tău îți vorbește – ascultă cu atenție.

Leu – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Aceasta va fi o săptămână memorabilă pentru aproape toată lumea, întrucât Mercur se întoarce înapoi chiar înainte de o eclipsă solară exact pe Solstițiul din 21 iunie. Evenimentele exterioare îți vor zguduii cușca pe măsură ce se dezvoltă și se construiește impulsul colectiv pentru schimbări radicale. Dar pentru tine ca Leu, schimbările vor fi mult mai interne și personale. Ar putea aduce un moment important de eliberare emoțională sau o descoperire legată de bagajele familiei. În sfârșit, vezi cât de multe lucruri psihologice ai purtat sub formă de responsabilități sau convingeri negative care nu au fost niciodată ale tale în primul rând. O eclipsă în adânca ta Casă a 12-a, de amintiri, vise și inconștient este un moment pentru a te retrage puțin, pentru a te jurnaliza, pentru a-ți lăsa gândurile să se ridice și să se estompeze. Stai în imediata apropiere să privești cum arde lumea veche și petrece ceva timp de calitate cu tine.

Plasează-ți bunăstarea emoțională și fizică în fruntea agendei.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Aceasta va fi o săptămână de sfârșituri permanente și noi începuturi, în special pentru tine, o Fecioară solară. Joi, 18 iunie, planeta ta personală Mercur încetinește să devină retrogradă până luna viitoare, cu câteva zile înainte de una dintre cele mai puternice eclipse de Lună Nouă, de ani de zile în aceeași parte a graficului. Se încadrează chiar pe Solstițiul și are un sens cert al finalității. Pentru tine, îți sugerează schimbarea gărzii în Casa a 11-a a oamenilor, alianțelor și priorităților. Așteaptă-te ca circumstanțele să schimbe brusc lucrurile din jurul tău – poți părăsi brusc un grup din care faci parte de ani de zile sau îți poți alătura ceva nou și intrigant. S-ar putea să-ți dai seama cât de mult din timpul prețios și din energia ta au luat anumite persoane fără nicio întoarcere. Redu-ți pierderile, editează-ți adresele și contactele și retrage-te cu tact din orice alianță toxică. Încadrează-o ca eliberându-te pentru ca noi oameni să ajungă în viața ta.

Cine aparține peisajului tău de oameni?

Balanță – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Ca unul dintre cele 4 semne cardinale, aceasta va fi o lună uriașă și o săptămână imensă pentru tine. O puternică eclipsă de Lună Nouă chiar la Solsticiul din 21 iunie activează culmea graficului tău pentru prima dată din 2002, schimbându-ți imaginea publică, statutul sau cariera. Este sfârșitul unei lupte de 18 luni între modul în care te vezi pe tine și cum te văd ceilalți. Acest lucru s-ar putea juca în atât de multe moduri – s-ar putea să-ți părăsiți brusc locul de muncă, să devii angajat independenți sau să mergi cu normă parțială și să te hotărăști să te reeduci în ceva complet diferit. S-ar putea să fii recunoscut public și promovat. Este posibil ca managerul tău să plece sau compania să fie preluată. Orice s-ar întâmpla, știi că alegerile pe care le faci acum vor fi foarte importante pentru fericirea viitoare. Atât Mercur, cât și Venus retrograd, nu te lăsa grăbit în nimic și ai grijă să nu arunci afară copilul cu apa de baie.

O corectare a cursului.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Acestea nu sunt perioade normale – ne apropiem de a doua din cele 3 eclipse puternice de carte sălbatică ce accelerează schimbările sociale, colective și personale care ne vor schimba stilul de viață și peisajul în anii următori. Pentru tine ca Scorpion solar, cardul cosmic sălbatic care ajunge chiar pe Solstițiul din 21 iunie este în semnul de apă compatibil Rac. Este o eclipsa solară totală – care marchează sfârșitul unei epoci pentru tine legat de călătorii, studiu, educație sau comunicare. Aceasta se poate juca în mai multe moduri – s-ar putea să sărbătorești sfârșitul unui curs, obținerea unei calificări importante, implicarea cu o religie nouă sau o căutare personală. Acum este timpul să lași în urmă credințele, ideile și visele depășite pentru ca altele noi să ajungă pentru a umple spațiul. Dacă planeta de comunicare Mercur se întoarce înapoi joi, 18 iunie, chiar înainte de eclipsă, ia lucrurile încet. Probabil că evenimentele se vor reorganiza în jurul tău, așa că urmărește și așteaptă – ceva pentru care ai un talent născut.

Crearea unei hărți interioare a lumii mult mai mari.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Nu există nicio deghizare că luna iunie va fi o lună provocatoare pentru aproape toată lumea. Cu atât de multe planete retrograde, plus 2 eclipse puternice, schimbările și tulburările nu mai sunt opționale. Săptămâna aceasta este setată să fie o scârbă, întrucât Mercur se întoarce retrograd joi, 18 iunie, înainte de o eclipsă seismică de Lună Nouă în Rac, chiar pe Solstițiu. Știrea pozitivă este că aceasta este ultima eclipsă în unghiurile banilor tăi timp de încă 9 ani, așa că încadrează-o ca timp să înveți lecțiile mari o dată pentru totdeauna și apoi să mergi mai departe. Dacă ai datorii, fă-le față și fă-ți un plan pentru a le reduce treptat. Dacă jobul tău este pe linia ta, acordă-ți timp pentru a crea planurile B, C și D. Dacă ai decis să te eliberezi și să lucrezi pentru tine, identifică un plan practic și o linie de timp. În timpul ferestrei seismice dintre acum și 28 iunie, comunicările vor continua, iar veștile s-ar putea schimba cât ai clipi. Stai centrat și așteaptă să treacă praful de eclipsă. Reamintește-ți că nimeni nu vede imaginea de ansamblu acum.

Asumă-ți responsabilitatea pentru propria securitate financiară.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Ce an, ce lună, ce săptămână pentru tine Capricorn! Suntem acum bine și cu adevărat în sezonul eclipsei, cu ultimele 2 eclipse de-a lungul Capricornului / Racului, pe 21 iunie și 5 iulie, semnând o extraordinară perioadă de 18 luni de evoluție personală. Joi, 18 iunie, planeta de comunicare Mercur încetinește să se întoarcă înapoi chiar înainte de eclipsa Solstițiului din 21 iunie în semnul opus. Acesta este un final cert și un nou început în viața personală. Menține-ți canalele deschise, continuă să asculți, continuă să fii pe felie cu partenerul. Mingea se află în curtea lor și pot fi indeciși, schimbându-și părerea la fiecare două secunde, dar așteapt-o. Dacă este un partener de muncă sau un contract important, cineva ar putea părăsi sau apropia lucrurile. Fii pregătit să fii flexibil, elaborează-te cu un plan de declanșare sau chiar două și dacă o ușă se închide, binevoiește noul pe măsură ce alta se deschide.

Ai puterea lui Jupiter și Pluto în spatele tău pentru a muta munți.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Ca Vărsător, astrologia puternică a lunii iunie s-ar putea simții ca și cum evenimentele se petrec în jurul tău, dar nu direct ție. Așteaptă-te că circumstanțele se vor schimba destul de dramatic, posibil prin intermediul unui partener, ceea ce înseamnă că ai dintr-o dată alegeri noi și diferite de făcut. Nimic nu se va rezolva, totul se va schimba cu viteză, așa că dă drumul la planuri și mergi cu ele. Potențialul eclipsei de Lună Nouă, la Solstițiul din 21 iunie, se află chiar în Casa a 6-a de sănătate, muncă și bunăstare. Este ultimul, dar unul aici, pentru încă 9 ani, așa că dacă ai probleme de sănătate, poți obține o rezoluție sau cel puțin o nouă abordare. Un proiect de lucru se va încheia și ceva mult mai interesant îți atrage atenția, dar fă ceva cercetare înainte de a te angaja. Având în vedere că Mercur se întoarce cu doar câteva zile înainte de eclipsă, în modul jongler complet, ai grijă să nu te lași înapoi în vechile obiceiuri toxice.

Vânturile schimbărilor.

Pești – Horoscop săptămânal – 14-21.06.2020

Cu planeta de acțiune Marte, în semnului tău, în conjuncție cu îndepărtatul Neptun, energia ta creatoare ar trebui să fie în permanență ridicată. Fie asta, fie stai pe canapea, urmărind prea multe seriale. Săptămâna aceasta aduce cea de-a 2-a eclipsă și, din fericire pentru tine, este într-un unghi bun față de Soarele tău în Pești. Întrucât această carte sălbatică cosmică se află chiar pe Solsticiul din 21 iunie, în semnul de apă compatibil Rac, este momentul perfect pentru a lansa una dintre ideile, proiectele sau afacerile tale laterale în lume pentru a testa dacă poate să stea în picioare. Prioritizează să faci mai mult din ceea ce îți aduce fericirea – joaca-te cu copiii, urmează un curs de artă, ascultă muzică – orice te conectează la inima ta. Fiindcă Mercur se întoarce joi chiar înainte de eclipsă, intervalele de timp obișnuite se dizolvă rapid și, ca un Pești mistic, acesta este un cadou, permițându-ți să trăiești în funcție de propriul flux și ritm unic.

Copilul tău interior vrea să iasă la joacă.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0