O întâlnire divină cu recunoștința – 21-28.06.2020

Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Acest moment de cotitură elementar al solstițiului din 21 iunie este amplificat de o eclipsă solară la 0 Rac, care furnizează nu numai o schimbare a sezonului, ci și o schimbare seismică. La fiecare 19 ani, eclipsele se încadrează sau sunt aproape de aceleași grade și localizare în semn, iar ultimul la acest grad exact a fost eclipsa care a precedat 11 septembrie. Semnifică unul dintre acele puncte articulare din istorie, care în urmă pot deveni markeri Înainte și După în timp și dat fiind faptul că SUA începe acum primul său retur karmic Pluto de la Părinții Fondatori și această eclipsă cade pe Venusul SUA, în următoarele 6 luni va aduce o serie de luxații zdrobitoare.

Aceasta este a 2-a dintr-o serie de 3 eclipse și o eclipsă coronală la 0 grade Axa Mondială a Racului într-o potențială cruce grandioasă cardinală de poduri ușoare, care afectează orice planetă sau punct din graficul dvs. de naștere între 25 și 30 de grade de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, și 0 – 5 grade ale semnelor cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Este vizavi de Centrul Galactic – Sursa – denotând un timp de karma puternică și schimbări colective. Nodul Sudic al Sorții – ceea ce trebuie să lăsați în urmă pentru a putea crește – este în conjuncție cu Centrul Karmic Galactic – deci, gata sau nu, politicul devine personal, cu schimbări care sosesc chiar la ușa din față. Eclipsele aduc evenimente sau decizii pe care le-ați presupus că au fost luni sau ani distanță. Planurile se schimbă într-o clipită. Există un sentiment de viață care se mișcă foarte repede – este o viață care se accelerează rapid spre viitor.

Puternica fereastră de șoc geofizic se extinde în perioada 14 – 28 iunie. Înfipt în ciclul lui Mercur din 4 iunie – 22 iulie, acesta arată ca o furtună puternică și un semnal seismic. Umbra se deplasează în Africa, Asia și culminează în China. Aceste conflicte de frontieră dintre China și India și Coreea de Nord și de Sud au potențialul de a escalada în următoarele 6 luni.

Câmpul energetic este turbulent cu Mercur, Venus, Saturn, Jupiter și Pluto toate retrograde; Neptun întorcându-se înapoi pe 23 iunie, Venus întorcându-se direct pe 25 iunie înainte ca Marte să intre în propriul semn al Berbecului pe 27 iunie, activând Axa Mondială sensibilă. Planeta războinică petrece în mod normal 6 săptămâni în fiecare semn, dar va traversa înapoi și înainte prin Berbec până pe 7 ianuarie 2021- 6 luni în loc de 6 săptămâni! Un alt motiv de a prezice volatilitatea pe scena mondială.

Racul simbolizează patria, deci tema apartenenței / neapartenenței este foarte puternică. Pe măsură ce efectul de eclipsă se încolăcește în următoarele 6 luni, așteptați-vă la cereri mai puternice și mai insistente din partea colectivului pentru egalitate reală, împreună cu pierderi / prăbușiri pe piețele de locuințe și financiare.

Această eclipsă solară 0 Rac este un influx de energie asupra steroizilor, accelerând procesul de schimbare a conștiinței și ștergerea trecutului într-o clipă. Este o amintire a impermanenței – „știți” în capul vostru că totul se schimbă secundă, dar dispariția bruscă a Luminii, ocultarea, depășirea, relansarea a ceea ce a fost viața voastră, o aduce acasă și face-o extrem de reală. Oamenii pleacă, locurile de muncă se termină, pasiunile se estompează, visele dispar pentru a face loc noului. Dacă / când o fac, lăsați-le.

Nu vă grăbiți să va pronunțați aspura unei eclipse ca bună sau rea. Toate eclipsele au un al doilea act, iar acesta este urmat de o eclipsă lunară pe 5 iulie.

Simbolul Chandra pentru Eclipsa Solară RAC 1:
Un olar la muncă

„Trebuie să fii pregătit ca spiritul să-și facă munca minunată aici. Și toți pașii și etapele, toată învățarea și creșterea fac parte deja dintr-un dans ghidat, instrumentat coregrafiat de cei care știu. Această energie dorește o întoarcere la ceea ce este natural, o restaurare a unor moduri străvechi atemporale. Acesta încearcă să manifeste o amintire și o rededicare. Există această putere cosmică privitoare, o inteligență martoră. Îndrumarea este de a uni forțele cu întreaga umanitate. Apoi, ceea ce dorește să treacă va fi popular, evident, clar, următorul loc în care să mergi.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Berbec – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Eclipsa de Lună Nouă de duminică, chiar la baza graficului tău, are potențialul de a te elibera de anumite probleme persistente cu care ai fost tratat încă din copilărie. S-ar putea ca cineva să plece sau cineva din trecut să se întoarcă. Poate lua forma unei nostalgii sau a unei răutăți casnice. S-ar putea să te plictisești brusc de a te păstra mic, doar pentru că cineva cu ani în urmă a pus o etichetă în jurul gâtului. Cu toate acestea, te descoperi, găsește vindecarea emoțională somatică de care ai nevoie, eliberând neadevăruri despre cine ești, fiind amabil și blând cu tine și lăsând orice sau oricine are nevoie să plece cu grație. Pe măsură ce planeta personală Marte se întoarce în Berbec, vineri 27, pentru a rămâne în semnul tău nu pentru obișnuitele 6 săptămâni, ci timp de 6 luni (!). Aceasta va fi o inițiere personală în recuperarea propriei tale vieți.

Ai încredere că totul este bine.

Taur – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Acesta este un moment în care totul este pregătit pentru a fi apucat și nimic nu este bătut în cuie și, spre surprinderea ta, vei prospera. Eclipsa de Lună de duminică pune toate comunicările și conexiunile pe steroizi. Evenimentele se pot schimba în jurul tău – cineva poate pleca sau un membru al familiei oferă vești interesante, dar cea mai importantă schimbare este în gândirea ta. Acesta este un nod cosmic pentru a înceta să te menții mic și să creezi o lume mult mai mare pentru tine. Pe 25 iunie, planeta ta personală Venus se transformă din nou, în Gemeni, și re-prioritizezi ceea ce merită să faci, merită să ai sau merită să investești. Cu trezitorul Uranus în vita Taur te îndepărtează din vechea ta zonă de confort, este timpul să accesezi acel sentiment înnăscut al spiritualității profunde fundamentate și a ne surprinde pe toți cu ideile, adevărurile și ideile tale.

Schimbări radicale interioare, de rădăcină și ramuri.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Eclipsa de Lună Nouă de duminică indică schimbări în finanțele tale. Acesta este unghiul venitului câștigat, astfel încât evenimentele se pot aranja în jurul tău creând un efect secundar în viața ta. Cu siguranță, vei observa cât de mult s-au schimbat valorile tale în ultimele 40 de zile în care Venus a fost retrograd și vei începe să îți aliniezi prioritățile. O sursă de venit se poate usca și, dacă o face, închide ușa ușor, cu grație. Canalizează energia eclipsei puternice către idei pentru mai multe fluxuri de venituri, astfel încât să nu investești totul într-un singur proiect. Nu respinge din vizor ideile care nu par la îndemână – este vorba despre experimentarea neacoperirii unui plan pas cu pas. Din fericire, pe 27 iunie, planeta energetică Marte se mută în unghiul tău de alianțe, grupuri și obiective pentru a rămâne nu pentru obișnuitele sale 6 săptămâni, ci timp de 6 luni! Asta înseamnă că vor exista multe locuri de adunare – virtuale sau în viața reală – pentru a vă prezenta serviciile și a scoate vorba în piață.

Perfecționism lateral.

Rac – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Eclipsa solară din Solstițiul de duminică marchează un moment înainte și după tine, personal, ca Rac solar și, de asemenea, pentru colectiv. Semnul tău este stăpânit de Lună, iar eclipsele sunt închideri și reporniri de la Soare / Lună. Asta este rară – o carte „Pass Go” gratuită din cosmos pentru a te reinventa așa cum erai înainte ca alți oameni să-ți spună cine ar trebui să fii. Efectul de eliberare este dublat de planeta Marte a libidoului / forței de viață – ajungând în culmea graficului tău pe 27 iunie pentru a rămâne 6 luni în loc de obișnuitele 6 săptămâni! Este timpul să îți permiți să îți joci talentele, abilitățile, calitățile și experiența de viață și să le lași să vorbească de la sine. Nu pentru a-i impresiona pe ceilalți, ci pentru a descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat și cum vrei să îți trăiești într-adevăr „viața sălbatică și prețioasă”, pentru a o cita minunata Mary Oliver.

Ștergerea tuturor „trebuie”.

Leu – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Pentru tine ca Leu, eclipsa de solstițiu de duminică îți solicită să îți îndrepți atenția spre interior și să fii la curent cu tine. Pe măsură ce Venus se întoarce din nou marți, vei începe să observi că, în timp ce nu privești, multe dintre vechile tale obiective și vise s-au schimbat dincolo de recunoaștere în ultimele 6 săptămâni. Ceea ce era important nu mai are tracțiune. Eclipsa din Rac este o resetare emoțională semnificativă și de acum înainte, numai ceea ce este semnificativ va merita să îți investiți iubirea, timpul și energia. Cuvintele tale de veghe sunt semnificație, creștere și servicii, și, pe măsură ce Marte își activează casa a 9-a, vei deveni neliniștit, având nevoie de o căutare sau o mare aventură. Lasă-te să explorezi acele orizonturi largi dincolo de pereții zonei tale de confort.

Pentru a merge cu îndrăzneală …

Fecioară – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

O rară eclipsă coronală a Lunii Noi chiar în Punctul Solstițiului de duminică are „Schimbarea” tatuată chiar peste ea. Nu numai că sezonul se schimbă, dar și planetele sunt la fel cum Neptun se alătură lui Saturn, Pluto, Jupiter și Mercur în retrograd la fel cum Venus avansează. Încadrează-l ca un „orice s-ar putea întâmpla și probabil se va întâmpla” și dă-ți un pas cosmic gratuit pentru a experimenta. Creativitatea și productivitatea ta sunt mereu ridicate și este important să folosești energia, mai degrabă decât să o lași să se disipeze. Venus în cea de-a zecea Casa de vizibilitate și influență publică și-a actualizat speranțele și visele în ultimele 6 săptămâni și acum ai șansa de a te așeza și de a-ți prioritiza planurile și proiectele. Ai mult mai multe opțiuni decât ai visat la începutul anului 2020, nu le lăsa să alunece.

Continuați să vă întrebați: „Asta mă apropie sau mă îndepărtează de ceea ce vreau cu adevărat?”

Balanță – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Ceva se apropie de final. Eclipsa solară chiar pe poarta Solstițiului pe 21 iunie este o pauză majoră, apoi repornește unghiul carierei tale. Nu te aștepta la o claritate instantanee, fiindcă nu numai că Neptun se întoarce retrograd, dar planeta ta Venus schimbă și ea direcția, îndreptându-se din nou înainte. Nu mai vorbim de planeta libidoului / forța de viață, Marte, care intră în semnul opus, al Berbecului, pentru a rămâne o perioadă întreagă de 6 luni. Retrogradul lui Mercur are probleme de intunecare și creează probleme de comunicare. Relațiile de toate tipurile vor fi mai festive decât de obicei, provocându-te să te gândești din nou la abordarea ta și să găsești modalități mai bune de a-i influența pe ceilalți prin construirea de raporturi. Dacă parteneriatul tău personal și-a pierdut scânteia, acum este timpul să reaprinzi flăcările. Problema cheie atât în viața personală, cât și în cea profesională este legată de stabilirea și menținerea unor limite mai puternice.

Extinderea triburilor tale.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Din fericire pentru tine, ca Scorpion, eclipsa de solstițiu din 21 iunie se află într-un unghi amabil față de Soarele tău și în colegii cu semnul de apă Rac. Va fi un moment măreț pentru toată lumea, cu repercusiunile sale care se vor extinde pentru următoarele 6 luni și nu numai. Câmpul energetic este seismic și volatil, cu mai multe planete care schimbă semnul sau direcția în același timp. Venus avansează la fel cum planeta ta personală Marte intră în Berbec înflăcărat pentru a rămâne o perioadă de 6 luni fără precedent în loc de 6 săptămâni. Marte se încălzește aici, rulând nebunește și scăpat de sub control, așa că continuați să stingeți flăcările. Această eclipsă aduce un final sau o finalizare la o formă de studiu sau predare și învățare. Este timpul să urmărești ceva care te-a intrigat mult timp, dar pe care l-ai lăsat pe arzătorul din spate. Va fi o perioadă ocupată pentru tine, așa că asigură-te că orice ai investi în tine este semnificativ și face diferența.

Noi orizonturi.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Eclipsa de Lună Nouă a solstițiului va fi una pentru cărțile de memorii pentru toată lumea de pe planetă, când s-ar putea întâmpla orice. Pentru tine, transmite rapid ceva legat de finanțele tale, resursele și activele tale, probabil cele deținute cu altcineva. Dacă ai crezut că ai timp să faci buget sau să planifici, prea târziu. De asemenea, este un sfârșit și un nou început, în ceea ce privește securitatea ta. Ai putea să te muți acasă sau să economisești pentru prima dată sau să îți construiești o pensie. Reține că Mercur este retrograd în aceeași parte a vieții tale și verifică de două sau de trei ori linia de jos. Fii atent pentru tranzacții false sau escroci. Din fericire, Venus se îndreaptă din nou pe 25 iunie, permițându-ți să redirecționezi cea mai apropiată relație după 6 săptămâni de provocare sau încordare.

Fără mari decizii financiare decât după următoarea eclipsă de pe 5 iulie.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Lucrurile se vor schimba cu viteza fulgerului săptămâna aceasta, Capricorn, ca o rară eclipsă de Lună Nouă pe Solstițiu întrerupe relațiile de toate tipurile. Reamintește-ți că mingea este în curtea celuilalt – personal sau profesional – și adoptă o abordare conciliantă. Pe 27 iunie, războinicul Marte intră în Berbec, un unghi de familie, rădăcini și acasă pentru o ședere inedită de 6 luni! Așteaptă-te la câteva confruntări, dar ocolește orice război. Cu Mercur retrograd în Rac cu eclipsa de cărți sălbatice, comunicațiile sunt coapte pentru erori, fire încrucișate și neînțelegeri. Rețineți că a treia trecere a lui Jupiter / Pluto din Capricorn este la doar 9 zile distanță și atunci vei putea să restabilești echilibrul de putere.

Influențarea rezultatelor.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

Toate eclipsele sunt cărți sălbatice cosmice imprevizibile care aduc schimbări din senin, iar eclipsa de la Solstițiul de duminică 21 este pe steroizi. Emoțiile vor fi în vigoare toată săptămâna aceasta și până în următoarea, așa că urmărește în mod sensibil mai mult sentimentele altor persoane. Păstrează iritabilitatea, nerăbdarea sau furia sub control din 27 iunie, când războinicul Marte se mută în Berbec și îți aruncă în aer zona de comunicare. S-ar putea să crezi că faci o solicitare rezonabilă, dar se poate părea mai degrabă ca un ordin. Butonul de pauză al eclipsei, urmat de o repornire, se întâmplă în casa ta de bine și rutine zilnice. Acum este momentul să planifici o verificare a stării de sănătate, să renunți permanent la obiceiurile toxice și să faci din bunăstarea emoțională principala ta prioritate. Reține că Mercur este retrograd, așa că dacă o boală veche sau o afecțiune fizică revine din nou, abordeazo-o cât mai repede posibil.

Eliberează-te de vechile obiceiuri nesănătoase care s-au cristalizat în piatră.

Pești – Horoscop săptămânal – 21-28.06.2020

O rară eclipsă de lună nouă chiar în Solstițiul din 21 iunie se va demonstra ca fiind un schimbător de jocuri pentru aproape toată lumea în următoarele 6 luni și asta te include. Din fericire, este într-un unghi bun cu Soarele tău și, de asemenea, într-un semn de apă compatibil, Rac. Nu chiar din fericire, mesagerul Mercur se întâmplă să fie retrograd și în această parte a graficului. Apoi, factorul Venus se întoarce pe 25 iunie și Marte intrând în Berbec pe 27 pentru a înțelege cât de transformator va fi acest pasaj. Pentru tine, schimbările se vor manifesta în legătură cu casa și familia ta, precum și creativitatea și auto-exprimarea ta. Ceva se apropie de sfârșit și ceva nou începe. Ar putea fi un copil care pleacă de acasă sau nașterea unuia; o mutare a casei sau o reproiectare; lansarea unei cărți, a unui blog sau a unui podcast. Cu toate acestea, te joci, continuă să alegi calea care te duce mai aproape și mai aproape de a reinventa echilibrul de muncă / viață.

Acționând în propriile tale interese.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0