Transformare magnetică – 28.06-05.07.2020

Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

Experimentăm un nou nivel de întruchipare și revelație și creștere a fizicalizării a ceea ce este deja creat în eteric. Mai multe schimbări magnetice sunt prezise în urma anomaliei magnetice globale inexplicabile din 23 iunie, astfel încât începe următoarea fază a eliberărilor magnetice. Două evenimente planetare importante schimbă complet câmpul energetic săptămâna aceasta:

  • Marte se întoarce la casa semnului Berbec timp de 6 luni în loc de obișnuitele 6 săptămâni!
  • O eclipsă lunară peste 13 Capricorn / Rac pe 5 iulie

Următoarele 6 luni vor fi intense. Marte traversează sensibila Axă Mondială pe 28 iunie și iese pe 6 ianuarie 2021, călătorind înainte și înapoi prin propriul semn al Berbecului. Au trecut 32 de ani (1988) de la ultima retrogradă a lui Marte în Berbec și vor trece 47 de ani înainte să se întâmple din nou în 2067.

Acest tranzit va domina a doua jumătate a anului 2020, așa că verificați graficul vostru pentru a afla ce aspect din viața voastră va fi energizat de Marte. În luna august și din nou în decembrie, planeta Războinic va face careuri repetate către Jupiter, Saturn și Pluto din Capricorn, plus o conjuncție exactă cu Disruptorul Eris – miza este mare.

Orice s-a întâmplat în martie, când Marte a fost în conjuncție cu Saturn și Pluto, va reveni din nou pentru rezolvare. Pentru majoritatea dintre noi, aceasta a fost momentul în care blocarea Covid19 a început …….

Aceasta este o energie războinică, de pionierat, intensificând forța de viață, libidoul, care îți ridică fizicalitatea la un alt nivel. Partea umbrei este ego-ul și refuzul de a-i lua în considerare pe ceilalți în urmărirea obiectivelor tale. În cadrul colectivului, 1% va fi contestat în mod repetat de furia celor 99% într-o furtună perfectă cauzată de frustrarea blocajului, pierderile financiare și greutățile amestecate cu cererile pentru egalitate socială.

Creșterea și evoluția vor rezulta din cât de bine transformați Voința puternică în Voință abilă prin psihosinteză. Cu toții trebuie să devenim acționari sacri.

Astăzi, duminică, 28 iunie, graficul pentru Marte în Berbec pe Axa Mondială arată Războinicul în careu cu Soarele, Nodul Sorții și apropierea de o conjuncție cu Chiron. Întrucât suntem în fereastra seismică, toată săptămâna, a eclipsei a 3-a din 5 iulie, sugerează volatilitatea. Venus este încă în umbra ei retrogradă și Mercur este retrograd, astfel încât Marte predomină.

Duminica următoare, 5 iulie, Eclipsa lunară este ultima dintre cele 9 eclipse din Capricorn / Rac din 2018. Una câte una, au adus acasă la fiecare dintre noi Adevărul trăit al fragilității și impermanenței vieții – precum Saturn, Jupiter și tranzitele lui Pluto prin Capricorn au rupt în același timp cadre sociale, guverne și economii. Acesta este un moment pentru a fi foarte blând cu tine însuți – lumea se va simții aspră și emoțiile crude. Luna Capricorn poate fi grea pentru cei care suntem sensibili.

Simbol Chandra Berbec 1:
Repararea și extinderea unui zid vechi de piatră în primăvară

„Existența obiectivă a Pământului a cuprins o furie. Identificarea completă cu capacitate fizică, rezultate externe și criterii cuantificabile pe toate fronturile. Vă veți scufunda cu voință în faptele brute și în fenomenele goale. Există o virtute în această abordare. Deveniți pregătit și destul de capabil să faceți ceea ce i se cere sau să aveți nevoie și să nu puneți nimic în calea fiecărui lucru care urmează, potrivit programului. Deveniți de fapt un vas rezistent pentru utilizarea puternică a Pământului. Este o formă de penitență sau de probă pentru excesele din trecut, care acum gravitează spre cele drepte și înguste și încearcă să obțină anumite lucruri drept pentru un început nou. Este faza inițială, ciclul radical nou preluat cu o pasiune, cu un apetit enorm pentru lucrurile de făcut, probleme de rezolvat, lumi de eficientizat. Tremibil pentru activarea voinței; destinat pentru nimic altceva. ” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Berbec – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

O atentionare! Trei dintre cele patru unghiuri ale graficului tău vor fi activate în această săptămână, Berbec. Unghiurile sunt fundamentele tale, structurile de susținere ale vieții tale. Duminică, 28 iunie, planeta de acțiune Marte se întoarce la propriul său semn și este semnificativ pentru tine, fiindcă va traversa și re-traversa Berbecul timp de 6 luni în loc de obișnuitele 6 săptămâni! La jumătatea săptămânii, Soarele și Mercur încep un nou ciclu chiar înainte de ultimele 9 eclipse de-a lungul Racului / Capricornului care îți activează axa de muncă / viață. Principalul titlu pentru următoarele 6 luni este că trebuie să devii rebelul, neortodoxul, pionierul care ești cu adevărat. Conflictul poate apărea în ceea ce privește echilibrarea vieții personale și private, astfel încât, dacă se potrivește cu cine ești acum, nu cum ai fost.

Ce te-au învățat ultimele 6 luni și ce vei face diferit din cauza asta?

Taur – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

Când Marte intră în Berbec pentru o ședere de șase luni, în această duminică, este timpul să acorzi prioritate bunăstării tale fizice, emoționale și spirituale. Cele 3 eclipse – cu ultima duminică următoare, 5 iulie – ți-a fost greu și a trebuit să sapi foarte adânc pentru a continua în ultimele 18 luni. Marte în cea de-a 12-a casă – cea mai adâncă parte a psihicului tău – va reînnoi camera motoarelor a graficului tău între acum și ianuarie 2021. Acesta este locul în care inconștientul îți procesează emoțiile, unde se formează apărările tale și unde se păstrează amintirile și visele în înregistrările tale. Akashice. Te-ai împins și te-ai condus neobosit pentru a ține toate bilele în aer și acum, pentru a evita arderea, trebuie să te deconectezi. Acest lucru poate fi făcut modificând peisajul, continuând să te retragi, consultând un terapeut… sau orice te va ajuta să îți restabilești bateriile.

Schimbarea priorităților.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

O problemă importantă pentru tine în următoarele 6 luni va fi cu privire la cine alegi să petreci timp și să își investești iubirea și energia. Marte, mutându-se în cea de-a 11-a Casă, de prieteni, grupuri și contacte, îți va oferi un ghint – sau ar trebui asta să fie o lopată? – să-ți aranjezi peisajul oamenilor, astfel încât să reflecte mai bine cine ești acum, nu cine ai fost. Gândește-te la ceea ce privește aprofundarea intimității, mai degrabă decât la cunoașterea multor persoane diferite la nivel superficial. Încearcă să cartografiezi oamenii din viața ta cu tine ca punct central, apoi pune puncte pentru cei mai apropiați și mută-i pe alții mai departe. Vezi cum asta îți oferă o perspectivă instantanee asupra celor care sunt acolo datorită obligației sau pentru că i-ai întâlnit pe parcurs, dar care nu adaugă în mod necesar nimic.

Distingerea între vampiri și suporteri.

Rac – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

Dacă cariera ta a fost pe baricade, vestea este că planeta energetică Marte este pe cale să zguduie lucrurile. Pe 28 iunie, Războinicul traversează culmea graficului tău pentru a rămâne până în ianuarie. Acest lucru s-ar putea juca în mai multe moduri diferite: un șef sau un manager ar putea deveni asertiv sau solicitant sau ai putea refuza să mai tolerezi cererile lor. Ai putea decide să-ți schimbi rolul sau locul de muncă. Odată cu eclipsa din 5 iulie în zona ta de relații, o schimbare a gărzii pare inevitabilă. Cheia este să-ți reamintești că ai întotdeauna la dispoziție mai multe opțiuni și resurse decât crezi. Sperăm că această explozie de energie arzătoare ar putea fi doar ceea ce ai nevoie pentru a impune anumite limite puternice. Gândește-te la 2002 – cum ai evoluat de atunci și cum te-ai sabotat? Aceasta este agenda ta pentru a trasa o linie în nisip.

Când este suficient?

Leu – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

Următoarele șase luni ar trebui să-ți pună primăvara la pas! Planeta energetică Marte va stârni semnul de foc compatibil Berbec din 28 iunie până în ianuarie 2021! Aceasta este a 9-a ta Casă, de extindere, aventură și lărgire a orizonturilor. Întrucât eclipsa de 5 iulie este ultima din axa de retragere pentru încă 9 ani, este timpul să reflectăm asupra a ceea ce ți-au arătat ultimele 6 luni și să petreci ceva timp cu configurarea priorităților. Cu siguranță ai nevoie de câteva aventuri suculente, de timp de joacă, dar, de asemenea, trebuie să-ți câștigați viața. Cum îți poți reechilibra activitățile zilnice, astfel încât acestea să reflecte perfect noile tale priorități? Marte în Berbec este pionier, energia forței de viață care trebuie exprimată prin a nu gândi.

Captarea unui izvor de potențial.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

E încă o săptămână intensă la orizont ce-ți va schimba perspectiva asupra a ceea ce este posibil pentru tine. Duminică, 28 iunie, planeta războinică Marte se mută în zodia focului, Berbec, pentru o ședere rară de 6 luni. Acest lucru va lansa latura ta de pionierat, neortodoxă, dezvăluind aspecte ale tale care au fost reprimate sau au rămas în stare latentă de mult timp. Berbecul este a 8-a ta Casă, de finanțe, active și relații intime. Între timp, pe 5 iulie, cea de-a 3-a eclipsă îți luminează creativitatea, încheind o fază și semănând semințele pentru un proiect cu totul nou, afacere sau flux de venituri. Această energie este atât de dinamică încât s-ar putea să mergi mai departe decât ți-ai imaginat vreodată – nu-ți face griji în toamnă când Marte retrogradează, vei putea să te re-grupezi.

Ești gata să experimentezi?

Balanță – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

O atentionare! La fel ca Berbecul, trei dintre cele patru unghiuri ale graficului tău vor fi activate în această săptămână. Unghiurile sunt fundamentele tale, structurile de susținere ale vieții tale. Duminică, 28 iunie, planeta de acțiune Marte revine la propriul său semn, însemnând că îți va traversa zona de relații timp de 6 luni în loc de obișnuitele 6 săptămâni! Având în vedere că a 3-a eclipsă din 5 iulie aruncă o carte sălbatică în carieră și în viața de acasă, se pare că ai unele priorități de făcut. S-ar putea să fie nevoie să găsești modalități creative de a-ți consolida casa, familia și parteneriatul tău unic. Sau poate ai nevoie de puțin spațiu și timp pentru a rezolva ceea ce ar fi în interesul tău maxim. Evenimentele dramatice din ultimele 6 luni au oferit o mulțime de informații pentru ca tu să înveți.

Întrebarea de adresat în continuare este: ce îmi spune inima mea?

Scorpion – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

Ori de câte ori planeta ta personală Marte își schimbă semnul, observi schimbarea imediat. Duminică, 28 iunie, când Marte se va întoarce la casa sa din Berbec timp de șase luni în loc de 6 săptămâni, te vei simții ca și cum s-ar fi aprins un foc sub tine. Cu atât mai mult cu cât eclipsa din 5 iulie aduce informații, descărcări și epifanii cu privire la toate modalitățile în care te-ai păstrat mic sau te-ai reținut. Cu acest flux de energie just-do-it / go-for-it, s-ar putea să te simți determinat să te angajezi într-un nou regim de sănătate sau să te ordonezi radical. Vei avea toleranță zero pentru cei ce pierd timpul și pentru persoanele care nu aduc căldură sau valoare vieții tale. O singură atenționare: accelerează astfel încât să nu te arzi și să renunți la toate obiceiurile tale noi.

Ținând o focalizare de laser.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

Norocosule! Pe măsură ce planeta energetică Marte se întoarce în Berbec pentru a rămâne o perioadă incredibilă de 6 luni în loc de cele 6 săptămâni obișnuite, cu siguranță te vei simții în elementul tău cu o mulțime de pionieri, riscând să iei impuls pentru a-ți ridica spiritele. Ca aventurier al zodiacului, dacă nu ești angajat într-o căutare personală de vreun fel, viața pare să nu aibă scop. Gata! Cu eclipsa din 5 iulie în casa a 8-a și pe Marte în casa a 5-a, banii și relațiile sunt pe arzătorul frontal. Ferește-te să te duci și să îți asumi mari riscuri romantice sau financiare. În schimb, concentrează-te pe ambalarea tuturor resurselor tale, inclusiv timpul, activele, experiența, abilitățile și valorile, astfel încât să ai ceva care să adauge valoare altor oameni și, de asemenea, ție.

Profitând de ceea ce ai.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

La fel ca Berbecul și Balanta, trei dintre cele patru unghiuri ale graficului tău vor fi activate în această săptămână. Unghiurile sunt fundamentele tale, structurile de susținere ale vieții tale, astfel încât orice schimbare va avea un impact major. Odată cu trecerea planetei războinice Marte și reîncrucișarea bazei graficului tău, în perioada 28 iunie – 6 ianuarie 2021, va fi foarte multă energie acasă. S-ar putea să fii provocat de cineva din familia ta sau să te regăsești în rolul de cruciat. Energia lui Marte este canalizată cel mai bine fizic, așa că găsește câteva modalități în care te bucuri să o faci, astfel încât să nu erupi ca un vulcan atunci când cineva te supără. Din fericire, eclipsa din 5 iulie în zodia ta este ultima din cele (9)! din 2018, care s-au impiedicat de securitatea personală. Ce te-a învățat viața despre rezistența ta?

Începe prin a fi amabil cu tine însuți și apoi mai bun cu ceilalți, făcând saltul către încrederea în viață, din nou.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

Suntem încă într-un tunel turbulent al triplei eclipse până pe 22 iulie, iar această săptămână seismică intensifică schimbările. Deci, cine te-ar putea învinovăți dacă te simți epuizat sau ești încă obosit? Ai nevoie de o oarecare blândețe acum. Ai nevoie de vindecare. Ai nevoie de odihnă. Pe măsură ce planeta de energie Marte intră înflăcărat în Berbec pentru o ședere rară de 6 luni – sănătatea ta mentală, fizică și spirituală poate fi provocată. E insistent excesiv, această energie „eu primul” cumva nu stă bine cu tine. Dacă ești provocat în legătură cu părerile tale, rezistă tentației de a răspunde pe măsură și pur și simplu pleacă mai departe. Tot tribalismul polarizat din social media nu este modul tău de operare – preferi să gândești pentru tine. În schimb, canalizează energia către o activitate fizică plăcută.

Rămânând centrat în ochiul furtunii.

Pești – Horoscop săptămânal – 28.06-05.07.2020

Toată această intensitate continuă te scoate chiar din zona ta de confort, Pești, și ai simpatiile mele. Săptămâna următoare începe cu Marte mutându-se în zona ta financiară pentru a rămâne 6 luni în loc de 6 săptămâni! Așteaptă-te să simți nevoia de a face ceva – orice! – pentru a canaliza acest val de energie just-do-it. Nu arunca bebelușul cu tot cu apa de baie, ci începe să dezgropi și să reorganizezi finanțele, astfel încât să fii complet la curent cu linia de jos. Marte în Berbec poate aduce oameni care te pun la îndoială sau te provoacă, deci decide acum ce este negociabil și ne-negociabil și respectă. Dacă există o ciocnire de valori sau priorități, căutați mai adânc pentru a ajunge la rădăcina a ceea ce se află în spatele ei. Din fericire, se pare că relațiile cu prietenii se consolidează, oferindu-ți un sentiment mai profund de conexiune și comunitate.

Refuză să fii împins – totul la timpul propriu.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0